Haydi Yine Yeniden...

inşallah terle bir atar daha da ateşlenmez yavrucak
sağolasın gülüm bu hafta yüzünü kara çıkarmadım diye mutluyum :)))

Ayy tabiki de olur evet kuralları da biliyorum yaşım 24 boyum 164 cm

HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. A aysun163 .................... .... -2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................ ekim2009 ...................... -1,2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ ............. tevafuk55 & T tatlitambak ........... -1,1 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
@milad_tb & D Deligonul783 = +0,7 kg (haftaya eksi bildirim yapılacak)

GRUP ORTALAMALARI !!!
1- @milad_tb + T tatlitambak + A aysun163 = -0,8 kg
inciiitanesi + tomurcukkk = -0,8 kg

2- ekim2009 + angelina35 = - 0,65 kg

3- tevafuk55 + D Deligonul783 = -0,2 kg

4- M Melrin + Filik = -0,1 kg

Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Artıda olan arkadaşlar bu hafta daha dikkat çünkü haftaya artı bildirim yapmak yok.mazeret kabul etmiyorum...
Grup derecesindeki herkesi de tebrik ederim.
Şimdilik benden bu kadar namaz kılmaya gidiyorum.Dönünce görüşürüz :)

Kesinlikle -bildirim yapacagim (inşallah) eline sağlık ebrucum

Gunaydin kizlar cocuklari okula birakip geldim kahvemi yaptim bildirimi yapayim

Gecen hafta 85.8
Bu hafta 83.8
Fark -2

Hefefi tutturdum her hafta 1.5 ile 2 kilo vermeyi dusunuyorum demistim

Gecmise bi bakayim

Super otesisin aysun tam gaz devam canim.

eline sağlık canım Allah kabul etsin namazını

herkesi tebrik ederim....

Ay canım olur mu ne Özüru, sen onu biranda vereceksin. Moral bozmak yok canım benim. Hiç öyle düşünme benim de olacaktır böyle zamanlarim. Haftaya her şey daha güzel olacak kankim benim

Ay inşallah canım ya bugün moralmen hiç iyi değilim. Günüm tartıdan sonra kötü başladı. Kv akşama gelin demiş misafiri varmış. Komşuları köye gidiyo da onları gitmeden yemeğe çağırmış. Hatta erken gelsin demiş ama gitmem akşam giderim. O haklarını kaybetti. Erkenden gelsin yani yardım etsin demek. Geçti o devirler. Bir de 3,5 aydır gitmedim bi tuhaf olucam şimdi. En son benim ailemin yanında terbiyesizlik yaptı kimsenin suratına bakmadı ben de elimi eteğimi çekmiştim. Şimdi ben de gidip aynısını yapmam lazım aslında anlaması için ama ben yapamıyorum işte.

bazı marketlerde de var canım 101 de bimde falan.görmüştüm oralarda.onlarda da mı kalmamış acaba.yani gerçi burdaki şubelerinde var.orda satıyorlarmı bilmiyorum
Canim burda biliyosun her yer bazlamaci herkesin yufka acasi gelmis yaa altimda market var karsim da 101 var yok yok hergun olan bazlama yok sonunda buldu da yedirdik

Moralini düşürme canım şıkır şıkır giyin yemek vakti gidersin. Orada da oğlunla ilgilenirsin. Bazı insanlar mesafeden anlıyor.. tartı için moralini bozma canım ödem gittiği anda çok rahat vrrirsin

ellerin dert görmesin tomurcuğum
aysun başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum inşallah her hafta hepimiz hep eksi bildirim yaparız
butterfly ve miladım menülerinizde aman aman sorun yoktu bence bu hafta artı olmaya sakın takılmayın aynen devam haftaya bizi sollayıp geçin gariiiii

Ay canım onlar oğluma yapışıyo bırakmıyolar işleri de kim yaparsa yapsın modundalar. Yani onlar çocukla ilgilenecekler ben de işleri yapıcam. Çok beklerler.. O kadar yaptım da noldu.. Bir de erken çağırmasının sebebi eşim diyo ki seninle yalnız kalıp konuşmak istiyo da olabilir. Valla konuşmaktan anlamıyo kadın. Ne yapıcam bilmiyorum. A desem B anlar. Taviz vermemem lazım. Ve içimi de dökmem lazım Allah biliyo içimi. Dökmesem de devam edemicem. Hiç gidip gelmezsen de olmuyo. Ama onlar hep bana hep bana diyo. Bilmiyorum ömür nasıl geçer bu düşünce tarzı olan bir kv ile. Üzülüyorum da aslında. Ama mesafeli oşmak istiyorum. Yoksa kafama çok takıp hasta oluyorum.

boş ver canım el işte atsan atılmaz satsan satılmaz bir akrabalık kurduk işte sen canını sıkıp hastalanma bırak onlar hastalansınlar

Ellerine saglik kuzum hakkini helal et yoruyoruz seni kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyen arkadaslarimida emeklerinden dolayi takdir ediyorum haftaya bol bol eksiler goruruz insallah

gülüm fitnelik yapıyor deme de bir kere kv seninle konuşmak istese misafirinin olmadığı bir gün seni davet eder öyle konuşurdu kesinlikle seni iş yap sofra kur yemeğe yardım et diye çağırıyor mesafeni korumak en iyisi eni sonu yüz yüze bakacaksınız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…