- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.941
inşallah terle bir atar daha da ateşlenmez yavrucakGeldim kuzum ne guzel kilo vermissin masallah gece biraz uykusuz gecti yat kalk basim kotu sabah uyandi bazlama istedi yagli buzlukta var ama hemen cozulmezki babasi gozlemecileri gezdi sabah sabah sansina hicmi olmaz sonunda bulduda yedi iki dilim soguk soguk terliyo ates biraz dustu ter geciyo ates cikiyo boyle iyi olcak herhalde
Ayy tabiki de olur evet kuralları da biliyorum yaşım 24 boyum 164 cmHafta genelinde aktiftin,seni de listeye alalım o zaman.1.sayfadaki kurallarımızı biliyordun öyle değil mi
@aysu27 arakdaşımızla eşleyelim seni de.
@DREAMY87 bikaç gündür girmiyor ve menü bildiriminde bulunmadı.nişan koşturmacasında o da sanırım.aktif olabilecekse sizin gruba üçüncü olarak ekleriz ama aktif olamazsa siz aysu ile ikili olursunuz canım.
Bu arada yaş ve boy yazarsan sevinirim,liste için...
Tamamdır bundan sonra daha dikkatli olurum bu konudaGeçmiş olsun,
Bi de canım hasta olsan da menü bildiremeyeceksen iki dakika gir yaz hemen hastayım giremeyeceğim diye.çünkü menü bildirimini mazeretsiz olarak yazmak zorundayız.yazamayanlar da önceden haber vermeli...
Tebrikler canim.Olsun canım ya haftaya daha iyi olur bence. Kankinle aynı vermissinizGeldim
Geçen hafta 65.7
Bu. Hafta 65.6
Koca hafta -100 gr
Eki Görüntüle 1795848
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. A aysun163 .................... .... -2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................ekim2009 ...................... -1,2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ .............tevafuk55 & T tatlitambak ........... -1,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
@milad_tb & D Deligonul783 = +0,7 kg(haftaya eksi bildirim yapılacak)
GRUP ORTALAMALARI !!!
1- @milad_tb + T tatlitambak + A aysun163 = -0,8 kg
inciiitanesi + tomurcukkk = -0,8 kg
2-ekim2009 + angelina35 = - 0,65 kg
3-tevafuk55 + D Deligonul783 = -0,2 kg
4- M Melrin +Filik = -0,1 kg
Gunaydin kizlar cocuklari okula birakip geldim kahvemi yaptim bildirimi yapayim
Gecen hafta 85.8
Bu hafta 83.8
Fark -2
Hefefi tutturdum her hafta 1.5 ile 2 kilo vermeyi dusunuyorum demistim
Gecmise bi bakayim
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Artıda olan arkadaşlar bu hafta daha dikkat çünkü haftaya artı bildirim yapmak yok.mazeret kabul etmiyorum...
Grup derecesindeki herkesi de tebrik ederim.
Şimdilik benden bu kadar namaz kılmaya gidiyorum.Dönünce görüşürüz :)
Ay canım olur mu ne Özüru, sen onu biranda vereceksin. Moral bozmak yok canım benim. Hiç öyle düşünme benim de olacaktır böyle zamanlarim. Haftaya her şey daha güzel olacak kankim benim
Canim burda biliyosun her yer bazlamaci herkesin yufka acasi gelmis yaa altimda market var karsim da 101 var yok yok hergun olan bazlama yok sonunda buldu da yedirdikbazı marketlerde de var canım 101 de bimde falan.görmüştüm oralarda.onlarda da mı kalmamış acaba.yani gerçi burdaki şubelerinde var.orda satıyorlarmı bilmiyorum
Moralini düşürme canım şıkır şıkır giyin yemek vakti gidersin. Orada da oğlunla ilgilenirsin. Bazı insanlar mesafeden anlıyor.. tartı için moralini bozma canım ödem gittiği anda çok rahat vrrirsinAy inşallah canım yabugün moralmen hiç iyi değilim. Günüm tartıdan sonra kötü başladı. Kv akşama gelin demiş misafiri varmış. Komşuları köye gidiyo da onları gitmeden yemeğe çağırmış. Hatta erken gelsin demiş ama gitmem akşam giderim. O haklarını kaybetti. Erkenden gelsin yani yardım etsin demek. Geçti o devirler. Bir de 3,5 aydır gitmedim bi tuhaf olucam şimdi. En son benim ailemin yanında terbiyesizlik yaptı kimsenin suratına bakmadı ben de elimi eteğimi çekmiştim. Şimdi ben de gidip aynısını yapmam lazım aslında anlaması için ama ben yapamıyorum işte.
ellerin dert görmesin tomurcuğumEki Görüntüle 1795848
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. A aysun163 .................... .... -2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................ekim2009 ...................... -1,2 kg
GRUP ORTALAMALARI !!!
Moralini düşürme canım şıkır şıkır giyin yemek vakti gidersin. Orada da oğlunla ilgilenirsin. Bazı insanlar mesafeden anlıyor.. tartı için moralini bozma canım ödem gittiği anda çok rahat vrrirsin
Ay canım onlar oğluma yapışıyo bırakmıyolar işleri de kim yaparsa yapsın modundalar. Yani onlar çocukla ilgilenecekler ben de işleri yapıcam. Çok beklerler.. O kadar yaptım da noldu.. Bir de erken çağırmasının sebebi eşim diyo ki seninle yalnız kalıp konuşmak istiyo da olabilir. Valla konuşmaktan anlamıyo kadın. Ne yapıcam bilmiyorum. A desem B anlar. Taviz vermemem lazım. Ve içimi de dökmem lazım Allah biliyo içimi. Dökmesem de devam edemicem. Hiç gidip gelmezsen de olmuyo. Ama onlar hep bana hep bana diyo. Bilmiyorum ömür nasıl geçer bu düşünce tarzı olan bir kv ile. Üzülüyorum da aslında. Ama mesafeli oşmak istiyorum. Yoksa kafama çok takıp hasta oluyorum.
Ellerine saglik kuzum hakkini helal et yoruyoruz seni kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyen arkadaslarimida emeklerinden dolayi takdir ediyorum haftaya bol bol eksiler goruruz insallahEki Görüntüle 1795848
GRUP ORTALAMALARI !!!
gülüm fitnelik yapıyor deme de bir kere kv seninle konuşmak istese misafirinin olmadığı bir gün seni davet eder öyle konuşurdu kesinlikle seni iş yap sofra kur yemeğe yardım et diye çağırıyor mesafeni korumak en iyisi eni sonu yüz yüze bakacaksınız çünküAy canım onlar oğluma yapışıyo bırakmıyolar işleri de kim yaparsa yapsın modundalar. Yani onlar çocukla ilgilenecekler ben de işleri yapıcam. Çok beklerler.. O kadar yaptım da noldu.. Bir de erken çağırmasının sebebi eşim diyo ki seninle yalnız kalıp konuşmak istiyo da olabilir. Valla konuşmaktan anlamıyo kadın. Ne yapıcam bilmiyorum. A desem B anlar. Taviz vermemem lazım. Ve içimi de dökmem lazım Allah biliyo içimi. Dökmesem de devam edemicem. Hiç gidip gelmezsen de olmuyo. Ama onlar hep bana hep bana diyo. Bilmiyorum ömür nasıl geçer bu düşünce tarzı olan bir kv ile. Üzülüyorum da aslında. Ama mesafeli oşmak istiyorum. Yoksa kafama çok takıp hasta oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?