Haydi Yine Yeniden...

Çıkmayın yoldaaannn, vereceğimiz kiloları düşünün. Yeme Gofret falan yaa 95 i görünce sen ,60 lari görüncede ben yiyeyim

aynen valla şuan yazarken bile gülümsüyorum resmen o kadar yedim hiç şişkinlik rahatsızlık yok onun yerine sağlıklı bir şey yesem şişerdim kesin

ay uymayın siz bana
saat 2 gibi dışarı çıktım sigaram bitti bakkala gittim rafta ıslak kurabiler var ya browni kurabiye dediklerinden satmaya başlamışlar gözüm iki kaydı boş ver dedim almadım lapne peyniride var tiramusu yaparım o hiç değilse yağsız daha sağlıklı dedim kendime ama onu yapacak kadın nerdeee hiç kolum kalkmıyor şekerli yemek istiyor canım yersem iyi olucam sanıyorum süt ısıttım nescafe koydum içiyorum inşallah keser isteğimi

gülüm dengesiz değil az bence erken saatte canın çok çekiyorsa hamur işi ölçülü yersin ama senin meyven yok hadi onu boş ver kilo verdiren en önemli gıdalar peynir yok yoğurt ayran, süt yok bari akşam yoğurt yiyiver sağlıklı olmak önceliğimiz unutma

Afiyet olsun canım bana göre diyet eşittir ara öğün demek . Çünkü meto hızlanıyor Bak sende dene çok memnun kalacaksın

vallaha da vaz geçtim yazını okuyunca sağol gülümmmmmm
Ya varya inanki çikolatali gofrete ve su brownilere bayılıyorum hatta dolapta her ikisi de var. Her açtığımda diyorum ki bekleyin hele ben bi 69 lari göreyim sizinle parti yapacam diyorum

Ya varya inanki çikolatali gofrete ve su brownilere bayılıyorum hatta dolapta her ikisi de var. Her açtığımda diyorum ki bekleyin hele ben bi 69 lari göreyim sizinle parti yapacam diyorum
benimde hemen arkamda ki çekmecenin içi kek çikolata gofret dolu ben zaten hep mutfaktayım leptobum da mutfak masasının demir başı :))
normalde hiç umursamam bu gün nedense dellendim işte
gülüm sen sormuştun değil mi burcumu yazdın görmedin galiba terazi burcuyum ama özellikler fıss zarif güzel alımlı olurmuş güyaaa terazi kadını pehhh yalannnn

ne güzelmiş bu yaa bundan sonra dellenip olmadık şey yemeden önce buraya yazıcam tevafuk55 sağolsun yeme 95 olunca sen 60 olunca ben yeriz diyince istek falan kalmadı kaçtı gitti şükür
Çok sevindim canım inanki şu an çikolata yemiş gibi mutluyum heheheee yaz kuzum yaz buralardaysam eline bi saplak indiririm

He evet ben sormuştum canım. Çok deli dolu keyiglisin ya merak ettim ondan. Bir kitapta bir söz vardı
" burçlarla ilgisi yok, sevmedi beni" diyordu. Benim de söyle oldu, burçlarla ilgisi yok sevdim seni

Aynen öyle canım benim yıpranıyoruz ama napalım canımız kanımız herşeyimiz evlatlarımız...annelik=fedakarlık...onlara bişi olsa en çok bizim canımız yanıyo en çokta biz üzülüyoruz.hem bedenen hem manen yıpranıyoruz...
bu nasıl bir diş çıkartmaktır bilemedim benim oğlan çok zor çıkarıyo. Alttaki köpek dişi de patlamış bu arada. Bu gece uyumadı heralde gece patlamış..

Düne göre çok daha iyi ve hafif olmuş canım bravo :) ama bir gün olsun ödül günü olsun iyi kilo verdin. Bana fazla gelmedi o yüzden. Çünkü hemen yönünü buluyosun abartmıyosun maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…