Haydi Yine Yeniden...

Filik ve arkadaşlarım
Menümü anlatayım
Aç karnına (06:30)
Limonlu su, 8 goji berry
Kahvaltı (07:30)
Omlet (2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği), domates salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, yarım dilim ballı kaymaklı ekmek, yeşil çay
Ara yok
Öğle (12:20)
Kızarmış piliçin göğüs kısmının üçte ikisinin,salata, ayran, ekmeksiz
Ara yok
Akşam (16:30)
2 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası, 1 kalburabastı
Ara
Türk kahvesi, belki avuç içi kuruyemiş
Yatmadan önce
1 su bardağı süt
2.5 L su

Öyle canım bir gülüşüne dünyaları feda ederiz. Bir yeri acıdımı bizim canımız daha çok yanıyor annelik çok güzel birşey vede çok zor benimkide diş çıkarıyor 4. Dişi patladı ben eline pırasa veriyorum ısırıp duruyor böcek

gülüm senin bebiş nasıl oldu azcık daha iyi mi bronşit mi demiştin sanki okudum ama karıştırmayayım yine
Evet canım benimki bronşit oldu. Öksürüp duruyor nefes alamıyor burnu tıkalı kucağımda zor uyuttum inleyip duruyor.

Evet canım benimki bronşit oldu. Öksürüp duruyor nefes alamıyor burnu tıkalı kucağımda zor uyuttum inleyip duruyor.
senin bebiş küçüktü değil mi 4 aylıkmıydı
2 yaşından büyük olsa bronşititi allahında izniyle iyileştiren karışım var saf zeytin yağı damla sakızı onu yap diyecektim

Selam kızlar cok yoğunum misafirmde duruyor ve disari çıktım geldim esim aksam arkısıyle cikacak ınsallh disari bende hazırlık yapıcam daha banyo sabahta erkenden yola duserım 3 gun yokum allaha emanet olun M Melrin kusuruma bakma olur mu kankıme sız yorum yapın kızlar yanlız bırakmayın

yalnız bırakmayız canım nereye gidicen kaçırdım ben heralde yazdın da sende Allaha emanet ol

Guzel akşamı da erken yemışsın kaburabastı bı tane olabilir sen pek seviyorsun zaten

Yokluğumu hisseden bırılernn olması ne guzel bende özlerim kız sızı buse olunca hemen yazsım gelir
gülüm mantıyı sarmayı almayı unutma giderken :))
sağ selamet git gel iyice hasret gider bol bol eğlen gülüm
yokluğun çok belli olacak o kesin

Düne göre çok daha iyi ve hafif olmuş canım bravo :) ama bir gün olsun ödül günü olsun iyi kilo verdin. Bana fazla gelmedi o yüzden. Çünkü hemen yönünü buluyosun abartmıyosun maşallah.
Sağolasın kankim beni de düşünürmus ne mutlu bana kankim dün akşam misafirlikye ödül yaptım buraya da yazdım hatta börek ve salata yedim diye Hatta artiyi bile gördüm hehehh. Ama çok şükür silkelenmem çabuk oluyor o da sizlerin sayesinde. Bura olmasa yerdim de yerdim yani nasılsa kimseye söylemiyorum kulagimi çeken de olmuyor diye

Menümü vereyim

Sabah 10:30
1 sade kahve
1 ceviz
1 gun kurusu
1 hurma

Öğle 12.00
Tavuk döner 1 pors
4 kaşık makarna
1 bardak ayran
Turşu toplam 5 parca vardi galiba

Ara 16.00
1 küçük elmali kurabiye
Çay

Ara 18.15
1 bardak ayran

Aksam 19.00
1 kepce et haşlama
1 kase yogurt

T tatlitambak A aysun163

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…