- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.181
hamaratı güzel yapanı bulunca isterler tabiiYarın okula misafirler gelecekmiş öğretmenlerde ikramlık hazırlayacak benden tatlı istediler
Paylaşım yapılıyordu diyolar o herşeyi yapıyor kendileri yapabileceklerini seçtiler bana bu kaldı Allahtan ikramlık hazırlamayı,yedirmeyi içirmeyi çok severimhamaratı güzel yapanı bulunca isterler tabii
Aynen öyle canım benim yıpranıyoruz ama napalım canımız kanımız herşeyimiz evlatlarımız...annelik=fedakarlık...onlara bişi olsa en çok bizim canımız yanıyo en çokta biz üzülüyoruz.hem bedenen hem manen yıpranıyoruz...
bu nasıl bir diş çıkartmaktır bilemedim benim oğlan çok zor çıkarıyo. Alttaki köpek dişi de patlamış bu arada. Bu gece uyumadı heralde gece patlamış..
Evet canım benimki bronşit oldu. Öksürüp duruyor nefes alamıyor burnu tıkalı kucağımda zor uyuttum inleyip duruyor.gülüm senin bebiş nasıl oldu azcık daha iyi mi bronşit mi demiştin sanki okudum ama karıştırmayayım yine
senin bebiş küçüktü değil mi 4 aylıkmıydıEvet canım benimki bronşit oldu. Öksürüp duruyor nefes alamıyor burnu tıkalı kucağımda zor uyuttum inleyip duruyor.
Guzel akşamı da erken yemışsın kaburabastı bı tane olabilir sen pek seviyorsun zatenFilik ve arkadaşlarım
Menümü anlatayım
Aç karnına (06:30)
Limonlu su, 8 goji berry
Kahvaltı (07:30)
Omlet (2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği), domates salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, yarım dilim ballı kaymaklı ekmek, yeşil çay
Ara yok
Öğle (12:20)
Kızarmış piliçin göğüs kısmının üçte ikisinin,salata, ayran, ekmeksiz
Ara yok
Akşam (16:30)
2 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası, 1 kalburabastı
Ara
Türk kahvesi, belki avuç içi kuruyemiş
Yatmadan önce
1 su bardağı süt
2.5 L su
Karsiya gececm dayımlara sagolasınyalnız bırakmayız canım nereye gidicen kaçırdım ben heralde yazdın da sende Allaha emanet ol
Yokluğumu hisseden bırılernn olması ne guzelhımmözlicez seni
gülüm mantıyı sarmayı almayı unutma giderken :))Yokluğumu hisseden bırılernn olması ne guzelbende özlerim kız sızı buse olunca hemen yazsım gelir
Sağolasın kankim beni de düşünürmus ne mutlu banaDüne göre çok daha iyi ve hafif olmuş canım bravo :) ama bir gün olsun ödül günü olsun iyi kilo verdin. Bana fazla gelmedi o yüzden. Çünkü hemen yönünü buluyosun abartmıyosun maşallah.
Ozleyecez tabi canım sağ salim git de gel inşallahYokluğumu hisseden bırılernn olması ne guzelbende özlerim kız sızı buse olunca hemen yazsım gelir
Iyı dedin not yazım kapıya aksam gorusmek uzere çıktım bengülüm mantıyı sarmayı almayı unutma giderken :))
sağ selamet git gel iyice hasret gider bol bol eğlen gülüm
yokluğun çok belli olacak o kesin
Bende yarın daha güzel olacağına inanıyorum bugün böyle geçiştirme gibi oldu yediklerim :/hani ara öğünler2 poğaça hiç olmamış içinde bir sürü yağ var ayrıca mayalı yediklerin çok değil kalori hesabı yapınca az bile yemişsin yarın daha güzel olacak inanıyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?