Haydi Yine Yeniden...

senin bebiş küçüktü değil mi 4 aylıkmıydı
2 yaşından büyük olsa bronşititi allahında izniyle iyileştiren karışım var saf zeytin yağı damla sakızı onu yap diyecektim
4 aylık değil canım,1 yaşında oğlum Nasıl yapılıyor ileride lazım olursa yaparım

İyi aksamlar bugun biraz yogunum kusura bakmayin
@milad_tb T tatlitambak

Sabah ilik limonlu su

Ara
Sade kahve
İki tane ceviz

Saat 11
İki yumurtadan peynirli omlet
5 tane zeytin
İki kup peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim dilim ekmek

Ara yok

Saat 16
Oglum cok istedi ona lahmacun yaptim dayanamadim bi tane yedim
Bir bardak ayran

Su 2 litre
Aksam 45 dakika bisiklet surerim

Canim oglen doner yedin makarnayi niye yedin tursu da su tutar dikkat et birde orda kucuk bir kurabiye degil de bi meyve olsaymis iyiymis aksam guzel olmus

Menun harika canim

Canim oglen doner yedin makarnayi niye yedin tursu da su tutar dikkat et birde orda kucuk bir kurabiye degil de bi meyve olsaymis iyiymis aksam guzel olmus

Doner yaninda makarna yesem bile 4 kasik fazlaydı farkındayım kurabiye ise eltim yapmisti bugun cay saatinde orada olduğum için böyle denk geldi kuzum

turşu içini yakar bol bol su içersin artık :))
afiyet olsun miladım

Canim oglenki menun fazla olmus gibi tabi doner durum seklinde ise ama ekmezsizse sorun yok
oglen tavuk var aksam da et yerine sebze yoğurt olabilir

4 aylık değil canım,1 yaşında oğlum Nasıl yapılıyor ileride lazım olursa yaparım
40 gr damla sakızını iyice ezip(yapışıyor o yüzden önce buzlukta dondurup sonra bir poşet içinde ezmek daha kolay) 100 gr saf zeytinyağıyla cam kavanoza koyuyorsun güneş görmeyen bir yerde her sabah iyice karıştırıp kaldırıyorsun 9 gün sonra yetişkinler 1 yemek kaşığı çocuklar 1 tatlı kaşığı sabah aç karnına içiyor
benim oğlum bununla iyileşti antibiyotikler ağızdan çekilen fıs fıslar neler neler kullandık yine de tıkanıyordu çocuğum öksüre öksüre boğulur gibi oluyordu benimki 5-6 yaşındaydı galiba bunu içirdiğim de her defasında midesi kalktığı için üstüne hemen çilek reçeli verirdim şimdi 14 yaşında odur budur allaha şükür ne bronşit nede astıma çevirdi çevirecek lafı olmadı iyileşti oğlum

Canim menun yine kusursuz masaallah. Kiz aklima takıldı dun ne kacamak yaptin ne kadar yedin yaz bakem aklimda kalmasin

Sabah 7.30
1 greyfurt suyu esime posasi bana
2 yumurta
esimin agzima tiktigi 2 lokma ekmek

ogeln 11.30
1 greyfurt
1 bardak sut
1kk peynir

ara 15.00
1 kupa sekersiz nescafe
Avuçiçi tuzlu fıstık

Aksam 18.30
1 greyfurt
1 kase yoğurt

ara Türk kahvesi

Kiz sen bisey yememişsin ki bugun niye boyle yaptin

turşu içini yakar bol bol su içersin artık :))
afiyet olsun miladım

Yok ya yakacak kadar olmadı ama ödem olmasin diye artirayim suyu canim sağolasın
Canim oglenki menun fazla olmus gibi tabi doner durum seklinde ise ama ekmezsizse sorun yok
oglen tavuk var aksam da et yerine sebze yoğurt olabilir

Yok canim doner ekmeksiz sebzeyle doymuyorum ben nedense

Bugun greyfurt günü olmus tambagim neden? Bide yemek namina bisey yok böyle hasta olursun daha saglikli beslen lutfen kilo giderde beden sana kalır

Ya sen bu haftada iddiali olacaksin galiba maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…