- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.221
Aysuncum sendemi doneri ekmek arasi sandin? Düzeltmis olayim ekmeksiz
Yok ya yakacak kadar olmadı ama ödem olmasin diye artirayim suyu canim sağolasın
Yok canim doner ekmeksiz sebzeyle doymuyorum ben nedense
Bugun greyfurt günü olmus tambagim neden? Bide yemek namina bisey yok böyle hasta olursun daha saglikli beslen lutfen kilo giderde beden sana kalır
Kiz sen bisey yememişsin ki bugun niye boyle yaptin
Oyle sandim canim neyseki ekmek yokmus iyi de olmus
Kiz pazartesi kizimin kuran toreni var 83 lerde olmak istiyorum bu hafta sıkcam kendimi pazratesi ya kadar sabir diyecem. Sonrasinda normal devam edecem
Yaaa masallah prenses kurana mi geçti masallah.. Törenden bi kare fotograf isterim o zaman
Afiyet olsun canım gündüz hafif olduğu için kek bana çok gelmedi açıkçasıinciiitanesi
sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
oglen 13.30
1 kucuk cicek ekmek
icine 1 yk ciger sote
ara 16.30
1 lokma tam bgdy ekmegi icine az kasar
Aksam 18.30
yarim kaseden az yesil mercimek corbasi
3 yk kiymali mantar sote
1 kucuk kase yogurt
ara 21.00
1 ince dilim cevizli kek
Kizlar ben bisiklet surmeye gidiyorum lahmacun icime oturdu sanki gideyim de eriteyim şunu
Geçmiş olsun canım ya ne oldu böyle yavrucaklara hepsi ateşli aklima geldi kesin bir şey olmuştur dedim neyse böyle geçmiş olsun canımOzur dilerim kizlar giremedim.oglum cok huysuzlandi gelince.hafif atesi de vardi.kv de de hasta.yemek hazirla topla onlarla ilgilen yeni telefon gecti elime.tekrar kusura bakmayin
Ozur dilerim kizlar giremedim.oglum cok huysuzlandi gelince.hafif atesi de vardi.kv de de hasta.yemek hazirla topla onlarla ilgilen yeni telefon gecti elime.tekrar kusura bakmayin
Kek aslinda hesapta degildi.esimin yegeni yapmis.genc kiz kiramadim yedim.guzel de olmus.zaten halsiz kalmistim iyi de gitti acikcasi.inciiitanesi
sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
oglen 13.30
1 kucuk cicek ekmek
icine 1 yk ciger sote
ara 16.30
1 lokma tam bgdy ekmegi icine az kasar
Aksam 18.30
yarim kaseden az yesil mercimek corbasi
3 yk kiymali mantar sote
1 kucuk kase yogurt
ara 21.00
1 ince dilim cevizli kek
Tamam canim tesekkur ederim.portakali sever zaten.yediririm birazdanGecmis olsun ebrucum neyseki hafif atesliymis suyuna 1 kac damla limon damlatip icir yiyorsa portakal mandalina yesin ilerlemesin yavrucagin rahatsizligi erken önlem olur
Ozur dilerim kizlar giremedim.oglum cok huysuzlandi gelince.hafif atesi de vardi.kv de de hasta.yemek hazirla topla onlarla ilgilen yeni telefon gecti elime.tekrar kusura bakmayin
Tamam canim tesekkur ederim.portakali sever zaten.yediririm birazdan
Yogurt kuru bende wc ye cikmada bir etki saglamiyor canim acikcasi.ben kiraz sapli cay falan iciyorum oyle durumlardaCanim acaba yoğurt kuru yapsam yarina lavabo icon fayda eder mi. 5 gin oldu da wc ye cikamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?