- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.241
30 dk bisiklet sürüldü kankilerim kan ter içinde kaldigima göre bugunum dunden daha faydali oldu iki günü bir olan ziyandadir dimi@aysun163 T tatlitambak
Yogurt kuru bende wc ye cikmada bir etki saglamiyor canim acikcasi.ben kiraz sapli cay falan iciyorum oyle durumlarda
Kesinlikle oyle canim. Bende 30 dk bisiklet sürdum bugün. Senin bisiklet eliptik mi yoksa kondisyon mu
afiyet olsun
sen de yemişsin çikolataaaa
bizde tevafukla yiycez inşallahh ilerde ama
bu ne kızzz hani yemek nerde hepsi ara öğün gibi mama yokkSabah 7.30
1 greyfurt suyu esime posasi bana
2 yumurta
esimin agzima tiktigi 2 lokma ekmek
ogeln 11.30
1 greyfurt
1 bardak sut
1kk peynir
ara 15.00
1 kupa sekersiz nescafe
Avuçiçi tuzlu fıstık
Aksam 18.30
1 greyfurt
1 kase yoğurt
ara Türk kahvesi
Kız niye caktiriyonHehe o da yiyo ki zatenben ondan gördüm de başladım
geçmiş olsun gülüm herkesin çocuklar hasta şu dönem geçseydi hayırlısıyla sağ selametOzur dilerim kizlar giremedim.oglum cok huysuzlandi gelince.hafif atesi de vardi.kv de de hasta.yemek hazirla topla onlarla ilgilen yeni telefon gecti elime.tekrar kusura bakmayin
aa doğru ya sendin bitterci bacı hehehehehKız niye caktiriyon@ekim2009 bak şekerim fiks menumdur girdigimden beri aynı. Sek nescafe+2 dlim bitter. Sende bunu yiyebilirsin canım. Çikolatalı Gofret de dediğim zaman okey
korkma gülüm hiç acıtmıyorlar artıkBen yatar sabah erken dişçi de randevum var dişimi çekecekler çok korkuyorum çok herkese iyi geceler,
ben uyuyordum 10 buçukta kalktım az içerde oturdum çay yaptım bi bakyım kızlara dedim geldim :)Kimsecikler gelmemis demekki herkes yoğunbende azcık kitap okuyayim o halde
Canim bitter cikolata nin etkisi daha iyi ve kalorisi az. Ben şu sticks bitterler var ya incecik ve 10 cm kadar boyu. Ondan aldım bir kutu. Her gün ki keyfim işteaa doğru ya sendin bitterci bacı heheheheh
bizde öyle kare çikolata bir günde bitiyor oğlan sağ olsun yiyor yiyemediğini gece kalkıp hallediyor bu oğlanın gece uyanıp yemelerini bir türlü engelleyemiyorum
aa doğru ya sendin bitterci bacı heheheheh
bizde öyle kare çikolata bir günde bitiyor oğlan sağ olsun yiyor yiyemediğini gece kalkıp hallediyor bu oğlanın gece uyanıp yemelerini bir türlü engelleyemiyorum
41 kalori onlar dimi bence gayet makulCanim bitter cikolata nin etkisi daha iyi ve kalorisi az. Ben şu sticks bitterler var ya incecik ve 10 cm kadar boyu. Ondan aldım bir kutu. Her gün ki keyfim işte
ben uyuyordum 10 buçukta kalktım az içerde oturdum çay yaptım bi bakyım kızlara dedim geldim :)
Evet canım aynen tam da onlar41 kalori onlar dimi bence gayet makul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?