Haydi Yine Yeniden...

bu ne kızzz hani yemek nerde hepsi ara öğün gibi mama yokk

Hehe o da yiyo ki zaten ben ondan gördüm de başladım
Kız niye caktiriyon @ekim2009 bak şekerim fiks menumdur girdigimden beri aynı. Sek nescafe+2 dlim bitter. Sende bunu yiyebilirsin canım. Çikolatalı Gofret de dediğim zaman okey

Ozur dilerim kizlar giremedim.oglum cok huysuzlandi gelince.hafif atesi de vardi.kv de de hasta.yemek hazirla topla onlarla ilgilen yeni telefon gecti elime.tekrar kusura bakmayin
geçmiş olsun gülüm herkesin çocuklar hasta şu dönem geçseydi hayırlısıyla sağ selamet

Kız niye caktiriyon @ekim2009 bak şekerim fiks menumdur girdigimden beri aynı. Sek nescafe+2 dlim bitter. Sende bunu yiyebilirsin canım. Çikolatalı Gofret de dediğim zaman okey
aa doğru ya sendin bitterci bacı heheheheh
bizde öyle kare çikolata bir günde bitiyor oğlan sağ olsun yiyor yiyemediğini gece kalkıp hallediyor bu oğlanın gece uyanıp yemelerini bir türlü engelleyemiyorum

bizde öyle kare çikolata bir günde bitiyor oğlan sağ olsun yiyor yiyemediğini gece kalkıp hallediyor bu oğlanın gece uyanıp yemelerini bir türlü engelleyemiyorum
Canim bitter cikolata nin etkisi daha iyi ve kalorisi az. Ben şu sticks bitterler var ya incecik ve 10 cm kadar boyu. Ondan aldım bir kutu. Her gün ki keyfim işte

Yemesin istiyorsan eve aldırma canım olmaz mi? Yada 1 kerelik alsın kendine yani öyle bir cekmece dolusu olmasın yani hemide senin tam arkanda her dakka celebilir insanin aklini yaw

ekim2009 oglun KAÇ yasinda kilosu kac aman dikkat diyim gunumuz cocuklari kiloya pek musait canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…