Haydi Yine Yeniden...

Canim bitter cikolata nin etkisi daha iyi ve kalorisi az. Ben şu sticks bitterler var ya incecik ve 10 cm kadar boyu. Ondan aldım bir kutu. Her gün ki keyfim işte
ben de severim bitteri zaten sade yiyebildiğim tek çikolata çikolatalı gofretide severim benimkiler alırlar oğlan hepsini haklar en son 1 tane için o benim yeme derim gelir gider bakar hala yememişim bir kaç gün durur öyle en son ya ona ye derim ya da birısırık alıp dolaba korum arada canım isterse bir ısırık daha yerim bir kaç gün beni idare eder:)

Evet canım aynen tam da onlar

Afiyet olsun seni motive edip deşarj ediyorsa iyi diyet psikolojisi de oluşmaz böylece hem.. bende alsam mi diye düşünüp genelde kuru meyvelerden yana kullanıyorum tercihimi.. oglum arada alıyor bana Portakallısı harika amaaa

ekim2009 oglun KAÇ yasinda kilosu kac aman dikkat diyim gunumuz cocuklari kiloya pek musait canim
14 yaşında nisan sonu 15 olacak boyu 180 i geçti kilosuda 73-74 civarı galiba görüntü zayıf ama gece yemesi sağlıklı değil helede abur cubur ondan kızıyorum gece yemesne bazen gece 2.5 ta kalkıyor geliyor mutfağa ben açım diyor ekmek arası istiyor sıpaa

Ooo şu an tam ideal maşallah ama yakar şu an genç ne de olsa..

Serenad - Zülfü Livaneli canim okumus muydun?
okumadım zülfü livanelinin sadece leyla adlı kitabını okudum tamam sıkılmadan okuyor insan ama kalemi çok yavan geldi bana başka kitabını da okumadım
ben geçen kürk mantolu madonnayı bitirdim şimdide ahmet rasimin eski istanbulda hovardalık adlı kitabına başladım klasikler candırr:))

Ooo şu an tam ideal maşallah ama yakar şu an genç ne de olsa..
zaten benim sıpanın iştahı açılsın direk boyu uzuyor ve ayağı büyüyor tabiki bir ara burda derdim benim oğlanın midesinde 3 öküz var sanki ye ye doymuyor ikide bi ben acıktım anne diye tepeme dikiliyor :)

Benim buyuk 10 yaşında huy etmisti geceye yataga girmek uzereyken ben acim deyip basbaya sofra kurup genelde cikolatali labne ekmek yemeye basladi.. varsa kalan yemekler ve genelde makarna pilav et seviyor Hayır diye diye astim gibi simdilik dedesinin yada kuzenlerinim yanina gönderdim oyalansin diye unuttu gibi simdilik kilosuda artmiyor bir süredir

senin ki uyumasın diye yada daha geç yatsın diye büyük ihtimal yatacağında yemek istiyordu benim ki zaten erkenden uyur 8-8.5 dedin mi oğlan dayanamıyor yatıp uyuyor sonra gece 1 de 2 de uyanıp mutfağa gelir :)

Öğlen makarna var ama bana hiç fazla gelmedi güzel menü canım afiyet olsun.

Hafif bir menü olmuş bol eksi getirir :)

1 lahmacun eminim artı getirmez bu menüyle. Bi kahvaltı var başka bişi yok zaten iyi olmuş yediğin.

Canım senin menün de çok az geldi bana. Pizza hariç tabii.

Canım bugün menü sadece greyfurttan mı ibaret? Bi diyet yapıyosun galiba onun listeden dimi bu? Aynen böyle mi yksa sen mi az yedin? Yumurta harici katı bişey yok. Biraz riskli bi diyet gibi geldi bana. Dikkat et şeker düşüklüğünden baygınlık geçirme. Şahsen beni zorlar bunu uygulasam. Şahsi fikrim.

Kızlar noluyo size bugün kimse bişi yememiş gibi geldi bana senin menün de çok az canım. Gerçi ekmek var kek var ama yine de az. Yani senin menülerine alışmışım ya heralde ondan az göründü gözüme.

Kürk mantolu Madonna yi bikac ay once okudum.. evet yavan bu kitabı da ama kendi hikayesini yazan bir amatör kadin yazari konu almış oldugu için bilinçli bir tercih diye düşündüm bende ilk kez okuyorum.. bende bundan once elif safak in iskender ini okumustum.. yazim dili mukayese edilemez.

ben yemem dedim ama 2 tatlı kaşığı tramisu yedim itiraf ediyorum

Sagol canım ya moral oldun bana.. ben menüleri yorumlayamadim aksam üstü yogundum mahcup oluyorum böyle olunca.. kusura bakma emi canım

her tür kitaptan her yazardan okumanın avantajı bu işte miladım kiminki gök kuşağı gibi kimin ki tek renk onu mukayese edebiliyorsun ne olursa olsun okumanın tadı bambaşka

Daha dün bir kitap bitirdim çok güzeldi yüreğime dokundu "çizgili pijemali çocuk" iskenderi okumuştum. Serenad da Zülfü livanelinin en iyi kitabidir gerisini okumasan da olur

Hehehe ayyy ne çokmuş ekimciğim
dolabı bi açtım eşim almış yemiş geri borcamın ağzını folyoyla kapamıştım ucunu açık bırakmış düzeltiyim derken kokusu çok güzel geldi kakaonun bende hiç tabağa bile koymadan dolabın içine giren fare gibi ucundan tırtıkladım hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…