- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.461
gözün aydın tomurcuğum sağ salim gelirler inşallahAilem yola çıktı geliyorlar Allah izin verirse.
Pek aktif olamayabilirim hatta menü de paylaşamayabilirim.Çünkü telefon elime geçmiyor haliyle.Uzakta oturdukları için sık görüşemiyoruz ve bir araya gelince dolu dolu zaman geçirmek istiyoruz.
Elimden geldiğince dikkat edicem yediklerime.Başta ortiminciiitanesi ve diğer tüm arkadaşlarıma şimdiden bilgi vereyim.Pazartesine kadar fazla aktif olamaz ve menü paylaşamayabilirim...Günlüğümüz size emanet,motivenizi kaybetmeyin tam gaz devam
moralini bozma miladım bende artıdayım :)))Bencede eksi bildirim olmali artik.. insallah elimden geleni yapacagim ebrucum
Aaaaaa cok gecmiz olsun canim bosver diyeti falan cocuk iyi olsun once kuzum yaa ne zorlaniyodur simdi insallah cumanin yuzu suyu hurmetine cabucak iyilesir oglusunKızlar oğlumu hastaneye yatırdık bronşları dolmuş. eşimin telinden yazıyorum 2 veya üç gün yatacak 3 gün kadar yokum
Sağol bebeğim,sana da geçmiş olsun.Yat dinlen iş güç yapmagözün aydın tomurcuğum sağ salim gelirler inşallah
Canim cok guzel bir dua bu rabbim o tertemiz kalbini mutlu yuvai insallah minicik kuzularla senlendirecek canim benim
Canim gozun aydin cok mutlu oldum senin adina bol bol hasret giderin keyfine bak tatlimAilem yola çıktı geliyorlar Allah izin verirse.
Pek aktif olamayabilirim hatta menü de paylaşamayabilirim.Çünkü telefon elime geçmiyor haliyle.Uzakta oturdukları için sık görüşemiyoruz ve bir araya gelince dolu dolu zaman geçirmek istiyoruz.
Elimden geldiğince dikkat edicem yediklerime.Başta ortiminciiitanesi ve diğer tüm arkadaşlarıma şimdiden bilgi vereyim.Pazartesine kadar fazla aktif olamaz ve menü paylaşamayabilirim...Günlüğümüz size emanet,motivenizi kaybetmeyin tam gaz devam
Ailem yola çıktı geliyorlar Allah izin verirse.
hayırlı cumalar kızlar
bu yaşlı ve hastalıklı kadının bel fıtığı ağrıları yine tuttu fazla oturamıyorum kusura bakmayın dün akşam da gelip yazamadım
Kankim ne oldu sanaa nazarami geldin kuzumm dikkat et kendine yasam kaynagim ilaclarin varsa kullan da cabuk iyiles kuzummhayırlı cumalar kızlar
bu yaşlı ve hastalıklı kadının bel fıtığı ağrıları yine tuttu fazla oturamıyorum kusura bakmayın dün akşam da gelip yazamadım
Canim ne hissettigini cok iyi biliyorum bende cok uzulurdum sonra uzulmekten vaz gectim ve rabbim nasip etti herseyde bir hayir vardir seni hasas olman cok normal burda istedigin gibi yaz icini dok icine atma her seferinde bu vesile ile dua ediyoeuz bellimi olur belki birimizin duasi kabul olur sakin bu konuda kendini kotu hissetme cNimsağol arkadaşım sizin bu güzel duygularınız dualarınız ile rabbim duycak sesimizi inşallah
ya aslında bazen bu konuyu açmıyayım diyorum ama dayanamıyorum anlatıcam çünkü içime dokundu
eşimin kankisi doğum yaptı demiştim. kankisi watsap profil fotosuna kızıyla fotosunu koymuş bende görmüştüm bir baktım eşim erte günü watsap profil fotosuna bir tane çok güzel bir kız çocuk fotosu koymuş bu ne dedim hiç hoşuma gitti koydum dedi o kadar içime oturdu o kadar üzüldüm ki valla artık kendim için değilde eşim için çok ister oldum
burda beni dinlediğiniz için teşekkürler
Canim ne hissettigini cok iyi biliyorum bende cok uzulurdum sonra uzulmekten vaz gectim ve rabbim nasip etti herseyde bir hayir vardir seni hasas olman cok normal burda istedigin gibi yaz icini dok icine atma her seferinde bu vesile ile dua ediyoeuz bellimi olur belki birimizin duasi kabul olur sakin bu konuda kendini kotu hissetme cNim
Herkes nerede acaba
Benim işlerim çok yoğun.Herkes nerede acaba
Pembe kaseni sevsinler senintomurcukkk
SABAH 08:00
1 bardak süt
1 küçük pembe kasemde leblebi
ARA 10:00
1 küçük pembe kasemde leblebi
ÖĞLE 13:00
3 kaşık mercimek çorba
3 çatal patates yemeği sadece patatesi
4 kaşık erişte
bugün bunları yedim şimdi
ARA 16:00
1 yarım ekmek karışık tost yesem çok mu olur sizce ona göre yiyeceğim
AKŞAM
yoğurt
Pembe kaseni sevsinler seninAfiyet olsun canım.
Normal beyaz ekmekse biraz fazla kaçabilir.4 kaşık erişte patates ve mercimek karbonhidrat hepsi.
ama saat bazında düşünürsek yeniledebilir.canın istiyorsa ye gitsin
Dogru soyluyosun canim herkeste bir kayiplik soz konusu olmuyo boyle aksam gelip bir tek menu yazmakla ya neyseherkes kayıp bu aralar herkesin hastalık felan filan baya dağıldı herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?