- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.481
Aslina bakarsan menunde pek bisey yok canim tb ekmekten yaptirabilirsen ayranla yost cok guzel olur imkanin olsada salata tavuk yesen ama calisihosun ....tomurcukkk
SABAH 08:00
1 bardak süt
1 küçük pembe kasemde leblebi
ARA 10:00
ÖĞLE 13:00
3 kaşık mercimek çorba
3 çatal patates yemeği sadece patatesi
4 kaşık erişte
bugün bunları yedim şimdi
ARA 16:00
1 yarım ekmek karışık tost yesem çok mu olur sizce ona göre yiyeceğim
AKŞAM
yoğurt
Ailem yola çıktı geliyorlar Allah izin verirse.
Pek aktif olamayabilirim hatta menü de paylaşamayabilirim.Çünkü telefon elime geçmiyor haliyle.Uzakta oturdukları için sık görüşemiyoruz ve bir araya gelince dolu dolu zaman geçirmek istiyoruz.
Elimden geldiğince dikkat edicem yediklerime.Başta ortiminciiitanesi ve diğer tüm arkadaşlarıma şimdiden bilgi vereyim.Pazartesine kadar fazla aktif olamaz ve menü paylaşamayabilirim...Günlüğümüz size emanet,motivenizi kaybetmeyin tam gaz devam
Pes etme canım çok çabuk eksiye Geçersin bence. Bu hafta topigimizin resmen regl haftası bende bir kaç güne olacam ve bende de şişkinlik ve artı var. Gidecek ama biliyorum inş. Doğru mesaj gönder canım menulerine ve vücuduna güven
hayırlı cumalar kızlar
bu yaşlı ve hastalıklı kadının bel fıtığı ağrıları yine tuttu fazla oturamıyorum kusura bakmayın dün akşam da gelip yazamadım
moralini bozma miladım bende artıdayım :)))
sağol arkadaşım sizin bu güzel duygularınız dualarınız ile rabbim duycak sesimizi inşallah
ya aslında bazen bu konuyu açmıyayım diyorum ama dayanamıyorum anlatıcam çünkü içime dokundu
eşimin kankisi doğum yaptı demiştim. kankisi watsap profil fotosuna kızıyla fotosunu koymuş bende görmüştüm bir baktım eşim erte günü watsap profil fotosuna bir tane çok güzel bir kız çocuk fotosu koymuş bu ne dedim hiç hoşuma gitti koydum dedi o kadar içime oturdu o kadar üzüldüm ki valla artık kendim için değilde eşim için çok ister oldum
burda beni dinlediğiniz için teşekkürler
Evett yaa bugun cuma sen cok yogun oluyosunBenim işlerim çok yoğun.
Aslina bakarsan menunde pek bisey yok canim tb ekmekten yaptirabilirsen ayranla yost cok guzel olur imkanin olsada salata tavuk yesen ama calisihosun ....
Ohhh ne guzel canim yaa kiz kiza sohbet cok guzel yaaaKızlar ev gezmesine gitmedim iptal oldu arkadaşın kızı hastalandı. Annemle kız kardeşim geldi. Güzel oldu :)
Canim sabah yok gibi geçiştirmissin akşam için de tost olmamalı bence. Yerine başka şeyler düşün bence. Çorba salata falan :))tomurcukkk
SABAH 08:00
1 bardak süt
ARA 10:00
ÖĞLE 13:00
3 kaşık mercimek çorba
3 çatal patates yemeği sadece patatesi
4 kaşık erişte
bugün bunları yedim şimdi
ARA 16:00
1 yarım ekmek karışık tost yesem çok mu olur sizce ona göre yiyeceğim
AKŞAM
yoğurt
Aslinda bak aklima ne geldi evden salata yapsan birde kucuk kutuda ton baliklari var ya ondsn koysan yanina alsan boyle durumlarda ac hemen ye gayt guzel olur yag yok tuzda az kullanirsin miss gibi ogun sanaaynen tostuda büfeden alacaktım tam buğday yoktur orda da ama ayran içtim bakalım tıkar inşallah
Süper bir menü olmuşSabah 07.45
Tavada yumurta
5 zeytin
1 kaşık lor peyniri
1 k ekmegi
Öğle
4 ızgara köfte
1 d k ekmegi
1 kase yogurt
Ara 15.00
6 tane beyaz leblebi
7 otlu cay
Aksam 18.00
Balik izgara
Salata
Aksam 20.30
3 hurma yesil cay
2.5 lt su
45 dk yürüyüş
50 mekik
Menu cok guzel ama yemeden niye yazdin canim bohle dahami dengede tutuyosun sporu yaptinmi aksammi yapcan ?Sabah 07.45
Tavada yumurta
5 zeytin
1 kaşık lor peyniri
1 k ekmegi
Öğle
4 ızgara köfte
1 d k ekmegi
1 kase yogurt
Ara 15.00
6 tane beyaz leblebi
7 otlu cay
Aksam 18.00
Balik izgara
Salata
Aksam 20.30
3 hurma yesil cay
2.5 lt su
45 dk yürüyüş
50 mekik
Sabah 07.45
Tavada yumurta
5 zeytin
1 kaşık lor peyniri
1 k ekmegi
Öğle
4 ızgara köfte
1 d k ekmegi
1 kase yogurt
Ara 15.00
6 tane beyaz leblebi
7 otlu cay
Aksam 18.00
Balik izgara
Salata
Aksam 20.30
3 hurma yesil cay
2.5 lt su
45 dk yürüyüş
50 mekik
Afiyet olsun bebegim kasma kendini hic bisey yapmiyacak bak gor yarin eksiye bile gececeksin afiyet olsunnnnvalla kızlar ne yalan söyleyeyim şimdi battı balık yan gider miş tost söyledim büfeye çünkü inanılmaz açım nedense
Afiyet olsun bebegim kasma kendini hic bisey yapmiyacak bak gor yarin eksiye bile gececeksin afiyet olsunnnn
Süper bir menü olmuş
valla kızlar ne yalan söyleyeyim şimdi battı balık yan gider miş tost söyledim büfeye çünkü inanılmaz açım nedense
Menu cok guzel ama yemeden niye yazdin canim bohle dahami dengede tutuyosun sporu yaptinmi aksammi yapcan ?
aynen süper canım
Iyiyim canım çok şükür hafif mideyi bozmuşum, halsizlik de var. Okuldan geldim çorba yaptım oğlumu ve kendimi doyurdum. Şimdi de kanepeyle bütünleşesim vartevafuk55 tatlim nasilsin nasil gidiyor
Bende vereyim menumu
@butterfly143
Sabah 8.30: 1 yumurta
1 kk peynir
3 kuru kayısı
3 zeytin
Ara: 1 kepekli galeta
Ara: sek Nescafe, 2 dlm bitter
Öğle 12.00: 5 kasik Kıymalı patlıcan y(susuz)
4 kaşık bulgur pilavı
Küçük kase cacık
Ara 15.00: 1 muz
Aksam 15.40: Ton balıklı salata
Ara: şekersiz sütlü kahve(sütü çok)
3 litre su
Bugün sinifimda öğrencim için yaş pasta kestik, hiç yemedim ilginçtir canım da cekmedi
Aklımda duracağına midemde dursun diyosun yanivalla kızlar ne yalan söyleyeyim şimdi battı balık yan gider miş tost söyledim büfeye çünkü inanılmaz açım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?