Haydi Yine Yeniden...

Aslina bakarsan menunde pek bisey yok canim tb ekmekten yaptirabilirsen ayranla yost cok guzel olur imkanin olsada salata tavuk yesen ama calisihosun ....

Allah kavustursun canim yolları açık olsun..

Insallah canım sağol destegin icin umarım sali günü eksi bildirimle guvenim de katlanacak..

hayırlı cumalar kızlar
bu yaşlı ve hastalıklı kadının bel fıtığı ağrıları yine tuttu fazla oturamıyorum kusura bakmayın dün akşam da gelip yazamadım

Gecmis olsun tatlimmm dinlen de gecsin cabucak seninkiler bikac gun hazırlada idare edebilir yemek falanda yapma..

moralini bozma miladım bende artıdayım :)))

Canım kendini üzme moralini bozacak dusuncelerden uzak durmaya çalış stres yaptikcada hamilelik gecikir unutma vakti gelince olacak elbette.. en kisa zamanda annelik duygusunu tadacaksin insallah

Sabah 07.45
Tavada yumurta
5 zeytin
1 kaşık lor peyniri
1 k ekmegi

Öğle
4 ızgara köfte
1 d k ekmegi
1 kase yogurt

Ara 15.00
6 tane beyaz leblebi
7 otlu cay

Aksam 18.00
Balik izgara
Salata

Aksam 20.30
3 hurma yesil cay

2.5 lt su
45 dk yürüyüş
50 mekik

Canim sabah yok gibi geçiştirmissin akşam için de tost olmamalı bence. Yerine başka şeyler düşün bence. Çorba salata falan :))

aynen tostuda büfeden alacaktım tam buğday yoktur orda da ama ayran içtim bakalım tıkar inşallah
Aslinda bak aklima ne geldi evden salata yapsan birde kucuk kutuda ton baliklari var ya ondsn koysan yanina alsan boyle durumlarda ac hemen ye gayt guzel olur yag yok tuzda az kullanirsin miss gibi ogun sana

Süper bir menü olmuş

Menu cok guzel ama yemeden niye yazdin canim bohle dahami dengede tutuyosun sporu yaptinmi aksammi yapcan ?

Bende vereyim menumu
@butterfly143
Sabah 8.30: 1 yumurta
1 kk peynir
3 kuru kayısı
3 zeytin

Ara: 1 kepekli galeta
Ara: sek Nescafe, 2 dlm bitter

Öğle 12.00: 5 kasik Kıymalı patlıcan y(susuz)
4 kaşık bulgur pilavı
Küçük kase cacık

Ara 15.00: 1 muz

Aksam 15.40: Ton balıklı salata

Ara: şekersiz sütlü kahve(sütü çok)
3 litre su

Bugün sinifimda öğrencim için yaş pasta kestik, hiç yemedim ilginçtir canım da cekmedi

Süper bir menü olmuş

Sagol canim
valla kızlar ne yalan söyleyeyim şimdi battı balık yan gider miş tost söyledim büfeye çünkü inanılmaz açım nedense

Bence erken yediğin icin sorun olmaz..

Menu cok guzel ama yemeden niye yazdin canim bohle dahami dengede tutuyosun sporu yaptinmi aksammi yapcan ?

Aynen canim belli değişmeyecek menum bir farklilik olursa bildiriyorum.. sporda aksamlari oturdu gibi olurda aksilik olursa onu da yazarım ama bi düzen var simdilik devam eder insallah..
aynen süper canım

Tesekkurler canımcım

Menun guzel canim sadece senin ogle ile son ogunun arasi cok az ve ara ogunlede ust uste gelmiş son ogunu en erken bi 4 bucuk gibi yapsan ama bunyene iyi geliyorsa da devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…