- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.501
Izgara ağırlıklı,çok güzel bir menü olmuş.süper...Sabah 07.45
Tavada yumurta
5 zeytin
1 kaşık lor peyniri
1 k ekmegi
Öğle
4 ızgara köfte
1 d k ekmegi
1 kase yogurt
Ara 15.00
6 tane beyaz leblebi
7 otlu cay
Aksam 18.00
Balik izgara
Salata
Aksam 20.30
3 hurma yesil cay
2.5 lt su
45 dk yürüyüş
50 mekik
Süper olmuş,iradeyi de konuşturmuşsun e daha ne olsunBende vereyim menumu
@butterfly143
Sabah 8.30: 1 yumurta
1 kk peynir
3 kuru kayısı
3 zeytin
Ara: 1 kepekli galeta
Ara: sek Nescafe, 2 dlm bitter
Öğle 12.00: 5 kasik Kıymalı patlıcan y(susuz)
4 kaşık bulgur pilavı
Küçük kase cacık
Ara 15.00: 1 muz
Aksam 15.40: Ton balıklı salata
Ara: şekersiz sütlü kahve(sütü çok)
3 litre su
Bugün sinifimda öğrencim için yaş pasta kestik, hiç yemedim ilginçtir canım da cekmedi
Ne bileyim canım bu düzene alıştım artık akşam da süt baya tutuyor beni. Normalde muz yemeyecektim ama mideyi bozduğum için yedimMenun guzel canim sadece senin ogle ile son ogunun arasi cok az ve ara ogunlede ust uste gelmiş son ogunu en erken bi 4 bucuk gibi yapsan ama bunyene iyi geliyorsa da devam :))
Teşekkür ederim canım bu arada gözün aydın. Güzel vakitler seni bekliyorSüper olmuş,iradeyi de konuşturmuşsun e daha ne olsun
Izgara ağırlıklı,çok güzel bir menü olmuş.süper...
Aklımda duracağına midemde dursun diyosun yani
Canım ben yokken yazacaksın ama menü öyle değil mitomurcukkk
benim menü yazmama gerek kalmadı sanki tostu yedim akşamda yoğurt yerim çünkü çok güzel doydum şuan
ama regl az kaldı 1 hafta iştahım çok açık bu aralar kendimi kontrol etmekte zorluk çekiyorum
Canım ben yokken yazacaksın ama menü öyle değil miben yazamasam da okurum
Slm kızlar şükürler olsun bi hafta sonu daha geldi bu ara çok yoğunuz dün çocuklar dans gösterisi yaptılar bu hafta çalışmalar çok yoğundu dün oturmadım desem yeridir akşam eve geldiğimde tüm ağrılarım ortaya çıktı üzerine gece regl oldum büyük kızım ateşi var bugün sesi de kısıldı antibiyotik tedaviye başladık
Sağol canımgeçmiş olsun canım
Usuttunmu acaba ben mahvoluyorum migdem bozuldugunda ellerim titrer komalik olurum ve hepp uyurum bu arada menun cok guzel begendimIyiyim canım çok şükür hafif mideyi bozmuşum, halsizlik de var. Okuldan geldim çorba yaptım oğlumu ve kendimi doyurdum. Şimdi de kanepeyle bütünleşesim var
Bilmiyorum ki sanırım öyle oldum ama aynı şekilde başım dönüyor uykum vaarrUsuttunmu acaba ben mahvoluyorum migdem bozuldugunda ellerim titrer komalik olurum ve hepp uyurum bu arada menun cok guzel begendim
Çok geçmiş olsun canım kızına acil şifalar inşallah. Neyse ki bu yogun haftayı geride bıraktın hem yazililar hem dans gösterisi offf, sınıf öğretmenliği zor zanaat dostumSlm kızlar şükürler olsun bi hafta sonu daha geldi bu ara çok yoğunuz dün çocuklar dans gösterisi yaptılar bu hafta çalışmalar çok yoğundu dün oturmadım desem yeridir akşam eve geldiğimde tüm ağrılarım ortaya çıktı üzerine gece regl oldum büyük kızım ateşi var bugün sesi de kısıldı antibiyotik tedaviye başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?