Haydi Yine Yeniden...

Izgara ağırlıklı,çok güzel bir menü olmuş.süper...

Süper olmuş,iradeyi de konuşturmuşsun e daha ne olsun

Menun guzel canim sadece senin ogle ile son ogunun arasi cok az ve ara ogunlede ust uste gelmiş son ogunu en erken bi 4 bucuk gibi yapsan ama bunyene iyi geliyorsa da devam :))
Ne bileyim canım bu düzene alıştım artık akşam da süt baya tutuyor beni. Normalde muz yemeyecektim ama mideyi bozduğum için yedim

Canım ben yokken yazacaksın ama menü öyle değil mi ben yazamasam da okurum

Slm kızlar şükürler olsun bi hafta sonu daha geldi bu ara çok yoğunuz dün çocuklar dans gösterisi yaptılar bu hafta çalışmalar çok yoğundu dün oturmadım desem yeridir akşam eve geldiğimde tüm ağrılarım ortaya çıktı üzerine gece regl oldum büyük kızım ateşi var bugün sesi de kısıldı antibiyotik tedaviye başladık

geçmiş olsun canım

Menümü anlatayım
06:30
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
Omlet (2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği ),kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 su bardağı süt , yarım dilim ballı kaymaklı ekmek
Ara yoktu
Öğle(12:20)
2 avuç içi kadar köfte, salata, ayran
Ara(15:45)
Avuç içi fındık
16;30
Muz
Akşam
Yoğurt kürü yapacam
Ara
Türk kahvesi

Iyiyim canım çok şükür hafif mideyi bozmuşum, halsizlik de var. Okuldan geldim çorba yaptım oğlumu ve kendimi doyurdum. Şimdi de kanepeyle bütünleşesim var
Usuttunmu acaba ben mahvoluyorum migdem bozuldugunda ellerim titrer komalik olurum ve hepp uyurum bu arada menun cok guzel begendim

Usuttunmu acaba ben mahvoluyorum migdem bozuldugunda ellerim titrer komalik olurum ve hepp uyurum bu arada menun cok guzel begendim
Bilmiyorum ki sanırım öyle oldum ama aynı şekilde başım dönüyor uykum vaarr nazar değdi resmen buraya yaaa... menuM için de teşekkür ederim canım

İyi aksamlar kizlar bugun hic evde degildim yeni geldim babam biraz rahatsizlandi hastanedeydim a simdi iyi cok sukur

Bugunku menum
Sabah ilik limonlu su

Ara yok

Saat 12
Ekmek arasi peynir domates yedim mecburen hastanede

Ara
Sade kahve

Aksam17.30
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase yogurt

Su 1 litre anca icmisimdir
Aksam 45 dakika bisiklet surerim

Iyi aksamlar kizlar menumu vereyim ekim2009
Sabah : 10 30 iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Bes kup kasar peynir
Uc catal menemen
Ara13 00 dibek kahvesi
Bir dilim fistikli cukolata
Aksam 17 30
Uc kasik turlu
Dort bes yemek kasigi yogurtlu eriste
Su : 1, 5 litre oldu
Sekersiz cay icerim birazdan

Çok geçmiş olsun canım kızına acil şifalar inşallah. Neyse ki bu yogun haftayı geride bıraktın hem yazililar hem dans gösterisi offf, sınıf öğretmenliği zor zanaat dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…