- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.521
Gecmis olsun canim ne oldu babana allah allah herkes hasta bu ara nazar olduk vallaİyi aksamlar kizlar bugun hic evde degildim yeni geldim babam biraz rahatsizlandi hastanedeydim a simdi iyi cok sukur
Bugunku menum
Sabah ilik limonlu su
Ara yok
Saat 12
Ekmek arasi peynir domates yedim mecburen hastanede
Ara
Sade kahve
Aksam17.30
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase yogurt
Su 1 litre anca icmisimdir
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Gecmis olsun canim ne oldu babana allah allah herkes hasta bu ara nazar olduk vallaiyimi peki baban ?
Aksam 21 den sonra giremeyecegiz kk ya galiba kizlar menüleri o saate kadar vermis olursa herkes daha iyi olur @tatlitambak A aysun163
Menümü anlatayım
06:30
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
Omlet (2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği ),kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 su bardağı süt , yarım dilim ballı kaymaklı ekmek
Ara yoktu
Öğle(12:20)
2 avuç içi kadar köfte, salata, ayran
Ara(15:45)
Avuç içi fındık
16;30
Muz
Akşam
Yoğurt kürü yapacam
Ara
Türk kahvesi
Geçmiş olsun canım senin için ekstra bi gün olmuş a.ma iyi idare etmişsin. Hatta az bile. :)) suyunu da arttirinca süper olur bu arada bugün birbirinizi etiketlemeyi unuttunuzİyi aksamlar kizlar bugun hic evde degildim yeni geldim babam biraz rahatsizlandi hastanedeydim a simdi iyi cok sukur
Bugunku menum
Sabah ilik limonlu su
Ara yok
Saat 12
Ekmek arasi peynir domates yedim mecburen hastanede
Ara
Sade kahve
Aksam17.30
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase yogurt
Su 1 litre anca icmisimdir
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Afiyet olsun canım menun harikaIyi aksamlar kizlar menumu vereyimekim2009
Sabah : 10 30 iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Bes kup kasar peynir
Uc catal menemen
Ara13 00 dibek kahvesi
Bir dilim fistikli cukolata
Aksam 17 30
Uc kasik turlu
Dort bes yemek kasigi yogurtlu eriste
Su : 1, 5 litre oldu
Sekersiz cay icerim birazdan
Sabah 07.45
Tavada yumurta
5 zeytin
1 kaşık lor peyniri
1 k ekmegi
Öğle
4 ızgara köfte
1 d k ekmegi
1 kase yogurt
Ara 15.00
6 tane beyaz leblebi
7 otlu cay
Aksam 18.00
Balik izgara
Salata
Aksam 20.30
3 hurma yesil cay
2.5 lt su
45 dk yürüyüş
50 mekik
erken yemişsin yemeğini de çok güzel menün afiyet olsun gülümIyi aksamlar kizlar menumu vereyimekim2009
Sabah : 10 30 iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Bes kup kasar peynir
Uc catal menemen
Ara13 00 dibek kahvesi
Bir dilim fistikli cukolata
Aksam 17 30
Uc kasik turlu
Dort bes yemek kasigi yogurtlu eriste
Su : 1, 5 litre oldu
Sekersiz cay icerim birazdan
Amin Rabbim tüm hastalara şifa versin Branşımız zor, sabır yükü olmak gerekiyor enerjimiz düşmeyecek oyyy çok yoruldum şimdide bu hafta orman haftası sonra 23 nisan dans çalışması ardından anneler günü kutlaması arada yazılılar evde anne, aşçı...... Arada fırsat bulunca kendi işlerimÇok geçmiş olsun canım kızına acil şifalar inşallah. Neyse ki bu yogun haftayı geride bıraktın hem yazililar hem dans gösterisi offf, sınıf öğretmenliği zor zanaat dostum
Bugün çok Yediğin tek şey haketmediğin laflar olmuş alıştırdın tabi kuş sütü eksik olmayan masaya zaten sende robotsun hastalanamazsın ağrın olamaz bu ne ya biz kadınlara hasta olma hakkı bile yok boşver ekimim Rabbim vicdan versinangelina35
12:00
2 kase çorba
çeyreğe yakın bayat ekmek
15:00- 15:30 arası
bir kaç muzlu gofret
1 kase çekirdek
16 :30
1 fincan süt
17:10
1 kabak dolması
1 patlıcan 3 te biri patlıcan dolması
6-7 sarma
salata
bu gün hem çok yedim hem çok ağladım ben normalde ağlamam kolay kolay evde tek hem canım ağrıdı hem başım bu gün nedense dokunsalar herşeye avazımın çıktığı kadar bağırıp ağlayasım var
evde hem dolma vardı dünden kalma diye belki benimkiler laf eder diye kahvaltı da hazırladım belim çok ağrıyordu başka yemek yapamadım cevizli ballı kaymaktan biberli peynirli yumurtaya salataya kadar yinede hazırladım masa dolu doluydu
yine de laf yedim ben zaten yemek yapmamak için bahane arıyormuşum oldu
bu gün bunalım takılayım iyice yarına yine eski ben olurum allahın izniyle
bu günlük beni hoş görün kızlar menülere yorum yapamıycam sırtım belim kopuyor ağrıdan
Boşver canıni sıkma olan olmuş onlarda öylesine demiştirangelina35
2 kase çorba
bir kaç muzlu gofret
1 kase çekirdek
1 fincan süt
1 kabak dolması
6-7 sarma
salata
bu gün hem çok yedim hem çok ağladım ben normalde ağlamam kolay kolay evde tek hem canım ağrıdı hem başım bu gün nedense dokunsalar herşeye avazımın çıktığı kadar bağırıp ağlayasım var
evde hem dolma vardı dünden kalma diye belki benimkiler laf eder diye kahvaltı da hazırladım belim çok ağrıyordu başka yemek yapamadım cevizli ballı kaymaktan biberli peynirli yumurtaya salataya kadar yinede hazırladım masa dolu doluydu
bu günlük beni hoş görün kızlar menülere yorum yapamıycam sırtım belim kopuyor ağrıdan
Maalesef canım bazen bende eşime diyorum. Agzimla kuş tutSam kuşun türü ne diye sorarsin diyorum. Canını sıkma tatlım anlarlar hatalarını. Bel ve boyun fıtığını stres de çok etkiliyor diye biliyorum kendine dikkat etangelina35
2 kase çorba
bir kaç muzlu gofret
1 kase çekirdek
1 fincan süt
1 kabak dolması
6-7 sarma
salata
Evet canım biraz çok olmuş ama aile sevinciyle olmuş belli ki. Ama yarın senden kusursuz bir menü bekliyorumMenüm kızlar:
(geç oldu k.bakmayın)
tevafuk55
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta kaşarlı,2-3 y.zeytin,biraz süzme peynir,k.lık sos,1-2 dilim domates salatalık,şekersiz çay,yarım simit
öğle (15:30)
ş.siz nescafe
2 dilim pizza (ince hamur)
ara
1 mücver avuçiçi kadar
akşam (19:30)
1 kepçe tarhana,fırın tavuk kalça kısmı,2 çiğköfte,salata,2 mücver
2,5 lt su
Çok oldu bugünyarın telafi edicem inşallah.
Canim etiketlemistim seni sayfa 1850 de. Ama nerdeyse yeni gün başlıyor boşver bence.tevafuk55 senin menünü göremedim
Canim etiketlemistim seni sayfa 1850 de. Ama nerdeyse yeni gün başlıyor boşver bence.tevafuk55 senin menünü göremedim
Senin gibi hatuna kurban olsun herseyin dort dortluk ben olsam oylece yatardim hayatta kalkmazdim yesin gitsin kendi hizmetcimiyiz yaju olmazki bugun bende senin gibi oldum saydim artik iznim yok emekliligim uok omur boyu hizmetcilik diye cit cikmadi kuzum benimm kiyamam sana ben lutfen aglama odunlugu tutmus enistenin alir gonlunu yarin[U1929]angelina35 [/USER]
2 kase çorba
bir kaç muzlu gofret
1 kase çekirdek
1 fincan süt
1 kabak dolması
6-7 sarma
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?