Haydi Yine Yeniden...

Gecmis olsun canim ne oldu babana allah allah herkes hasta bu ara nazar olduk valla iyimi peki baban ?

Filik yok Yalniz hissetme canım :)) menun o kadar az ki gerçekten. Yani bana 3.30 da yediğim yemeği bile az buluyorlar ama sende akşam yemeği yok zaten. Ama herhalde reglden dolayi ödem atmaya çalışıyorsun. Bu menuyle şişkinlik kalmaz zaten canım
Geçmiş olsun canım senin için ekstra bi gün olmuş a.ma iyi idare etmişsin. Hatta az bile. :)) suyunu da arttirinca süper olur bu arada bugün birbirinizi etiketlemeyi unuttunuz
Afiyet olsun canım menun harika

Menun guzel canim protein agirlikli olmasi iyi olmus ustelik hepsi izgara super yani

erken yemişsin yemeğini de çok güzel menün afiyet olsun gülüm

angelina35
12:00
2 kase çorba
çeyreğe yakın bayat ekmek

15:00- 15:30 arası
bir kaç muzlu gofret
1 kase çekirdek

16 :30
1 fincan süt

17:10
1 kabak dolması
1 patlıcan 3 te biri patlıcan dolması
6-7 sarma
salata

bu gün hem çok yedim hem çok ağladım ben normalde ağlamam kolay kolay evde tek hem canım ağrıdı hem başım bu gün nedense dokunsalar herşeye avazımın çıktığı kadar bağırıp ağlayasım var
evde hem dolma vardı dünden kalma diye belki benimkiler laf eder diye kahvaltı da hazırladım belim çok ağrıyordu başka yemek yapamadım cevizli ballı kaymaktan biberli peynirli yumurtaya salataya kadar yinede hazırladım masa dolu doluydu
yine de laf yedim ben zaten yemek yapmamak için bahane arıyormuşum oldu
bu gün bunalım takılayım iyice yarına yine eski ben olurum allahın izniyle
bu günlük beni hoş görün kızlar menülere yorum yapamıycam sırtım belim kopuyor ağrıdan

Çok geçmiş olsun canım kızına acil şifalar inşallah. Neyse ki bu yogun haftayı geride bıraktın hem yazililar hem dans gösterisi offf, sınıf öğretmenliği zor zanaat dostum
Amin Rabbim tüm hastalara şifa versin Branşımız zor, sabır yükü olmak gerekiyor enerjimiz düşmeyecek oyyy çok yoruldum şimdide bu hafta orman haftası sonra 23 nisan dans çalışması ardından anneler günü kutlaması arada yazılılar evde anne, aşçı...... Arada fırsat bulunca kendi işlerim

Bugün çok Yediğin tek şey haketmediğin laflar olmuş alıştırdın tabi kuş sütü eksik olmayan masaya zaten sende robotsun hastalanamazsın ağrın olamaz bu ne ya biz kadınlara hasta olma hakkı bile yok boşver ekimim Rabbim vicdan versin

Boşver canıni sıkma olan olmuş onlarda öylesine demiştir

Maalesef canım bazen bende eşime diyorum. Agzimla kuş tutSam kuşun türü ne diye sorarsin diyorum. Canını sıkma tatlım anlarlar hatalarını. Bel ve boyun fıtığını stres de çok etkiliyor diye biliyorum kendine dikkat et

Menüm kızlar:
(geç oldu k.bakmayın)
tevafuk55

Kahvaltı (11:00)
1 yumurta kaşarlı,2-3 y.zeytin,biraz süzme peynir,k.lık sos,1-2 dilim domates salatalık,şekersiz çay,yarım simit

öğle (15:30)
ş.siz nescafe
2 dilim pizza (ince hamur)

ara
1 mücver avuçiçi kadar

akşam (19:30)
1 kepçe tarhana,fırın tavuk kalça kısmı,2 çiğköfte,salata,2 mücver

2,5 lt su

Çok oldu bugün yarın telafi edicem inşallah.

Evet canım biraz çok olmuş ama aile sevinciyle olmuş belli ki. Ama yarın senden kusursuz bir menü bekliyorum

Senin gibi hatuna kurban olsun herseyin dort dortluk ben olsam oylece yatardim hayatta kalkmazdim yesin gitsin kendi hizmetcimiyiz yaju olmazki bugun bende senin gibi oldum saydim artik iznim yok emekliligim uok omur boyu hizmetcilik diye cit cikmadi kuzum benimm kiyamam sana ben lutfen aglama odunlugu tutmus enistenin alir gonlunu yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…