Haydi Yine Yeniden...

benim ki gönül almaz ben böyleyim işine gelmiyorsa kapı orda der:)))

günaydın kızlar
yağmur yağıyor hava kapkara buz gibi
inşallah şu 2 gün her yerde çok yağmur yağar nevruz kutlaması adı altında gösteri karmaşa v.s. yapamaz kimse :))

gülüm neyine dikkat edicen ahh ahh off desen de hizmet bekliyor eşim benimde belim ağrıyor diyor kalkıp çayını bile almıyor ne yapayım 16 senedir adam aynı adam değişmez daha da ne demiş atalarımız ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen

aminn gülüm rabbim herkese önce vicdan versin

Canim al ver yaptigimiz icin vvücut da anormallesti ben de ayni senin gibiyim. Takma kafana. Ben de lavaboya cikana kadar tartilmayacam hala cikmadim da:-(

Kızlar oğlumu hastaneye yatırdık bronşları dolmuş. eşimin telinden yazıyorum 2 veya üç gün yatacak 3 gün kadar yokum

Xok cok gecmis olsun. Allah sifa versin canim.

Canim.menun cok guzel. Acaba bu sabah tartida nasil ciktin eksileri gordun.mu

Kizlar dun girmeye pek zamanim olmadi. Habwr vermeyebile. Sabah kizimon cigliklari ile uyandik. Kusma ve karin aağrısi. Onceki aksam cok yedi ve cok.karistirdi...
Menümü bile yazamadim. Duznsiz di zaten. Biraz odul ogunu gibi de oldu oglen sonu...

geçmiş olsun sadece 1 kere kustu değil mi sonrası olmamıştır inşallah azıcıkta mideyi üşütmüşse akşamda biraz fazla yemiş hazım edemedi demek ki yavrucak ama sen iyi korkmuşsundur sabah çığlığına inşallah bir daha olmaz

Canim etiketlemistim seni sayfa 1850 de. Ama nerdeyse yeni gün başlıyor boşver bence.
Grup çok sessiz kızlar canım sıkıldı bende yatıyorum herkese iyi geceler :))
Dun aksam giremedim kk ya gicik oldum ya zaten tel den giriyorum surekli bi problem insani deli ediyo yoksa gelirdim canim

Mutlu hafta sonlari kizlar soguk yagmurlu bir gunden merhaba Istanbulda canli bomba patlamis istiklalde dikkatli olalim rabbim ellerine dolandirmis yoksa cok buyuk bi patlama olcakmisti allahim bu ulkeyi bolmek isteyeere firsat verme kaostan zevk duyan avuclarini ovusturanlara sen gun yuzu gosteme yarabbim aminnn.....

Slm kızlar ben ve iki kızımda hastayız ufaklık kusarak açılış yaptı büyük aksırıyor boğazı mahvoldu iştah desen kapandı tabi bu kapanan çocukların iştahı benimki inanılmaz açık kendimi arada unutup iki oda arasında dolaşıyorum tabi klasik hafta sonu işleri çamaşır yıka ser ütüle katla son iki makine kaldı banyo tuvalet yıkamam lazım çocuklardan fırsat bulunca halledeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…