- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.541
benim ki gönül almaz ben böyleyim işine gelmiyorsa kapı orda der:)))Senin gibi hatuna kurban olsun herseyin dort dortluk ben olsam oylece yatardim hayatta kalkmazdim yesin gitsin kendi hizmetcimiyiz yaju olmazki bugun bende senin gibi oldum saydim artik iznim yok emekliligim uok omur boyu hizmetcilik diye cit cikmadi kuzum benimm kiyamam sana ben lutfen aglama odunlugu tutmus enistenin alir gonlunu yarin
gülüm neyine dikkat edicen ahh ahh off desen de hizmet bekliyor eşim benimde belim ağrıyor diyor kalkıp çayını bile almıyor ne yapayım 16 senedir adam aynı adam değişmez daha da ne demiş atalarımız ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicenMaalesef canım bazen bende eşime diyorum. Agzimla kuş tutSam kuşun türü ne diye sorarsin diyorum. Canını sıkma tatlım anlarlar hatalarını. Bel ve boyun fıtığını stres de çok etkiliyor diye biliyorum kendine dikkat et
aminn gülüm rabbim herkese önce vicdan versinBugün çok Yediğin tek şey haketmediğin laflar olmuş alıştırdın tabi kuş sütü eksik olmayan masaya zaten sende robotsun hastalanamazsın ağrın olamaz bu ne ya biz kadınlara hasta olma hakkı bile yok boşver ekimim Rabbim vicdan versin
hadi şimdiden gözün aydın anneni görücenKızlar anneme gidiyorum yoldayim
Canim al ver yaptigimiz icin vvücut da anormallesti ben de ayni senin gibiyim. Takma kafana. Ben de lavaboya cikana kadar tartilmayacam hala cikmadim da:-(Bu sabah tartiya çıktım 600 gr fazla çıktım inanamıyorum spor ödem yapar mi yada yanlis birşey mi yapıyorum.. reglin 2. Gunu ondan mi? Vücudum yoyo etkisine mi girdi kafayı yicem ben eskiden böyle beslensem iki gunde 1 kilo verirdim
Kızlar oğlumu hastaneye yatırdık bronşları dolmuş. eşimin telinden yazıyorum 2 veya üç gün yatacak 3 gün kadar yokum
Sabah 07.45
Tavada yumurta
5 zeytin
1 kaşık lor peyniri
1 k ekmegi
Öğle
4 ızgara köfte
1 d k ekmegi
1 kase yogurt
Ara 15.00
6 tane beyaz leblebi
7 otlu cay
Aksam 18.00
Balik izgara
Salata
Aksam 20.30
3 hurma yesil cay
2.5 lt su
45 dk yürüyüş
50 mekik
Oh ne güzel. Enerjini topla da gel bakalım sana çok iyi gelecek canım :))Kızlar anneme gidiyorum yoldayim
geçmiş olsun sadece 1 kere kustu değil mi sonrası olmamıştır inşallah azıcıkta mideyi üşütmüşse akşamda biraz fazla yemiş hazım edemedi demek ki yavrucak ama sen iyi korkmuşsundur sabah çığlığına inşallah bir daha olmazKizlar dun girmeye pek zamanim olmadi. Habwr vermeyebile. Sabah kizimon cigliklari ile uyandik. Kusma ve karin aağrısi. Onceki aksam cok yedi ve cok.karistirdi...
Menümü bile yazamadim. Duznsiz di zaten. Biraz odul ogunu gibi de oldu oglen sonu...
sen tam karar yersin tutarsın kendini eminim :):)))Mutlu haftasonları arkadaşlar
Bugün öğlen bi bebek mevlidine gidecem inş tutacam kendmi
Ins canım kızımı götürecem bakalım ona yedirecemsen tam karar yersin tutarsın kendini eminim :):)))
Dun aksam giremedim kk ya gicik oldum ya zaten tel den giriyorum surekli bi problem insani deli ediyo yoksa gelirdim canimCanim etiketlemistim seni sayfa 1850 de. Ama nerdeyse yeni gün başlıyor boşver bence.
Grup çok sessiz kızlar canım sıkıldı bende yatıyorum herkese iyi geceler :))
Gecmis olsunKizlar dun girmeye pek zamanim olmadi. Habwr vermeyebile. Sabah kizimon cigliklari ile uyandik. Kusma ve karin aağrısi. Onceki aksam cok yedi ve cok.karistirdi...
Menümü bile yazamadim. Duznsiz di zaten. Biraz odul ogunu gibi de oldu oglen sonu...
Anim istediklerini elde edemediler iki olu var muhtemelen biri terorrist altida yarali var rabbim dolandirdi ayaklarina yaralilar agir degildir insallah sen nasilsin iyimisin annenler geldimiİstiklal caddesinde patlama oldu.Gel de güzel bir hafta sonu geçir şimdi ailenle
Evet canım ya iyi oldu şimdi abimlerde kahvaltidayizOh ne güzel. Enerjini topla da gel bakalım sana çok iyi gelecek canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?