Haydi Yine Yeniden...

Anim istediklerini elde edemediler iki olu var muhtemelen biri terorrist altida yarali var rabbim dolandirdi ayaklarina yaralilar agir degildir insallah sen nasilsin iyimisin annenler geldimi
Meyve veren ağaç hep taşlanır Rabbim ülkemizi bu kötü zihniyetli insanlardan korusun askerimiz polisimiz emaneti Rabbime

Anim istediklerini elde edemediler iki olu var muhtemelen biri terorrist altida yarali var rabbim dolandirdi ayaklarina yaralilar agir degildir insallah sen nasilsin iyimisin annenler geldimi
Canlı bombayla birlikte 5 ölü 2 si ağır 20 yaralı varmış canım.
Ama 1 can dahi gitse farketmiyor.Az kişi ölmesi içimize serinlik vermiyor ki.
Evet geldiler dün akşam.Gece baya geç yattık.Birazdan gezmeye çıkıp alışveriş yapacaktık ama hiç moralimiz kalmadı

Aaa ben iki olu olarak gordum haberde bu ulkedeki bir can bile cok kiymetli tabiki ben muhtemelen terorist olmustur diye dusunmustum simdi cok uzuldum bak insanlar gunahsiz teror magduru oluyo allah belalarini versin bunlarin evlerine dussun o ateste cigerleri yansin ..........
Ailenle birlikte guzel vakit gecir canim her zaman gelmiyolar tat tuz birakmiyo bu haberler insanda

Canim 2 saat icin de 6-7 sefer kustu. Sonra karin agrisi bayagi tuttu. Nane limon la iyi oldu biraz. Aksama toparlandi. Midesi dinlensin diye biraz ac biraktim

Istesemde keyfim yerine gelmez bugun.istiklal caddesinde dukkani olan bi arkadasim olay yerinin fotosunu atti faceye.gorunce nevrim dondu zaten.feci manzara gozumun onunden gitmiyor ki

Kötü ya sabah sabah böyle haberlerle sarsildik

Çocuklar uyudu banyo tuvalet temizliği yapıldı akşam ütü yapmalıyım yarına evi anca sil süpür yaparım Ayyyyy benimde tatile ihtiyacım var hiç iş yapmadan sadece gezeyim vakit geçireyim istiyorum eşim yardım etmese yanmıştım

Canim ya melrin deyince sanki hep temizlik yapiyormus gibi geliyor bana. Cok mu duzenli titiz birsin. Daginkligi sevmiyor musun hic.
yani amaaannn surayi taoplamayayim. Utuyu yarin yapim bugun dinleneyim demiyor musun kendine.merak ettim de.

bi de menulerini yazarken araya bosluk biraksan daha ne gorucem. Okurken zorlaniyorum. Sirf bu yuzden yorum yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…