- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.561
Ne güzel yapmışsın doya doya sevdiklerinle olmanın tadını çıkar enerjini tavan yapEvet canım ya iyi oldu şimdi abimlerde kahvaltidayiz
Meyve veren ağaç hep taşlanır Rabbim ülkemizi bu kötü zihniyetli insanlardan korusun askerimiz polisimiz emaneti RabbimeAnim istediklerini elde edemediler iki olu var muhtemelen biri terorrist altida yarali var rabbim dolandirdi ayaklarina yaralilar agir degildir insallah sen nasilsin iyimisin annenler geldimi
Canlı bombayla birlikte 5 ölü 2 si ağır 20 yaralı varmış canım.Anim istediklerini elde edemediler iki olu var muhtemelen biri terorrist altida yarali var rabbim dolandirdi ayaklarina yaralilar agir degildir insallah sen nasilsin iyimisin annenler geldimi
Ailenle birliktesin sende ne güzel.Dolu dolu keyifli zamanlar geçirin inşallah.Evet canım ya iyi oldu şimdi abimlerde kahvaltidayiz
Ohh ne guzel ihtiyacin vardi boyle biseye seninkiler nerde malum kayinvalide yemek yapmiyo ya ac kalmasinlarEvet canım ya iyi oldu şimdi abimlerde kahvaltidayiz
Aaa ben iki olu olarak gordum haberde bu ulkedeki bir can bile cok kiymetli tabiki ben muhtemelen terorist olmustur diye dusunmustum simdi cok uzuldum bak insanlar gunahsiz teror magduru oluyo allah belalarini versin bunlarin evlerine dussun o ateste cigerleri yansin ..........Canlı bombayla birlikte 5 ölü 2 si ağır 20 yaralı varmış canım.
Ama 1 can dahi gitse farketmiyor.Az kişi ölmesi içimize serinlik vermiyor ki.
Evet geldiler dün akşam.Gece baya geç yattık.Birazdan gezmeye çıkıp alışveriş yapacaktık ama hiç moralimiz kalmadı
geçmiş olsun sadece 1 kere kustu değil mi sonrası olmamıştır inşallah azıcıkta mideyi üşütmüşse akşamda biraz fazla yemiş hazım edemedi demek ki yavrucak ama sen iyi korkmuşsundur sabah çığlığına inşallah bir daha olmaz
Ohh ne guzel ihtiyacin vardi boyle biseye seninkiler nerde malum kayinvalide yemek yapmiyo ya ac kalmasinlar
Istesemde keyfim yerine gelmez bugun.istiklal caddesinde dukkani olan bi arkadasim olay yerinin fotosunu atti faceye.gorunce nevrim dondu zaten.feci manzara gozumun onunden gitmiyor kiAaa ben iki olu olarak gordum haberde bu ulkedeki bir can bile cok kiymetli tabiki ben muhtemelen terorist olmustur diye dusunmustum simdi cok uzuldum bak insanlar gunahsiz teror magduru oluyo allah belalarini versin bunlarin evlerine dussun o ateste cigerleri yansin ..........
Ailenle birlikte guzel vakit gecir canim her zaman gelmiyolar tat tuz birakmiyo bu haberler insanda
Evet herkesten iltifat aldım hani incelme çok var dediler hiç 86 kilo gibi durmuyosun diyorlar daha gosteriyomusumAilenle birliktesin sende ne güzel.Dolu dolu keyifli zamanlar geçirin inşallah.
Ne dediler,zayıfladığını farketmişlerdir mutlaka
Annemler bursa da ben istanbul da artık yapar kaynana aç kalacak hali yok ya
Kötü ya sabah sabah böyle haberlerle sarsildikAaa ben iki olu olarak gordum haberde bu ulkedeki bir can bile cok kiymetli tabiki ben muhtemelen terorist olmustur diye dusunmustum simdi cok uzuldum bak insanlar gunahsiz teror magduru oluyo allah belalarini versin bunlarin evlerine dussun o ateste cigerleri yansin ..........
Ailenle birlikte guzel vakit gecir canim her zaman gelmiyolar tat tuz birakmiyo bu haberler insanda
Bende diger cocuklarina gider sanmistim ayyyy sen her hafta git annene iyi gelmis sana sekerim ..seninki ac durur yine yapmaz disardan soylerler artikAnnemler bursa da ben istanbul da artık yapar kaynana aç kalacak hali yok ya
Annemler bursa da ben istanbul da artık yapar kaynana aç kalacak hali yok ya
Çocuklar uyudu banyo tuvalet temizliği yapıldı akşam ütü yapmalıyım yarına evi anca sil süpür yaparım Ayyyyy benimde tatile ihtiyacım var hiç iş yapmadan sadece gezeyim vakit geçireyim istiyorum eşim yardım etmese yanmıştım
Kızlar çinşâallah m ümraniyede canlı bomba ihbarı yapılmış babamın işyeri de orda ve bir sürü tanıdık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?