- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.581
Canim korkma nerden duydun bu haberi haberlerde falanmi kulaktan duyma mi boyle boyle insanlari kaosa surukliycekler adiler ayaklarina dolanir insallah ne kadar korkmussun canim benim rabbim yardim etsinKızlar çok kötüyüm ümraniyede canlı bomba ihbarı yapılmış babamın işyeri de orda ve bir sürü tanıdık var
Menun cok guzel canim antep fistigi yeme bence leblebi olabilir afiyet olsun canimMenümü vereyim. Kimseler de yok bugün. Menüleri yorumlamak için gelirim yine.
tevafuk55 Ve tüm arkadaşlarım:
Kahvaltı (10:30)
çeyrek simit,kk peynir,az tel peynir,1-2 y.zeytin,1 yumurta,papatya çayı
Öğle (13:30)
tavuk kalça(fırın),2-3 çiğ köfte bol yeşillikle,2 bardak ayran
Ara (16:00)
ş.siz nescafe
akşam (19:00)
bir bardak süt,
aviçi antep fıstık
ara
yeşil çay
bir dilim armut
aralarda 1-2 mücver attım ağzıma dünden kalmıştı. saatini hatırlamıyorum ama erken saatlerdi. öğleden önce falan.
2,5-3 lt su
Olsun canım bu ara topigimizde bir şeyler var zaten. Tomurcuk gelsin de bi el atsınDun aksam giremedim kk ya gicik oldum ya zaten tel den giriyorum surekli bi problem insani deli ediyo yoksa gelirdim canim
Canim korkma nerden duydun bu haberi haberlerde falanmi kulaktan duyma mi boyle boyle insanlari kaosa surukliycekler adiler ayaklarina dolanir insallah ne kadar korkmussun canim benim rabbim yardim etsin
Menun cok guzel canim antep fistigi yeme bence leblebi olabilir afiyet olsun canim
D Deligonul783 CANIM benim hic canini sikma bol bol dua edelim. Allah onlara fırsat vermesin planları başlarına geçsin
Dünü çok güzel telafi etmişsin canım maşallah sana.Menümü vereyim. Kimseler de yok bugün. Menüleri yorumlamak için gelirim yine.
tevafuk55 Ve tüm arkadaşlarım:
Kahvaltı (10:30)
çeyrek simit,kk peynir,az tel peynir,1-2 y.zeytin,1 yumurta,papatya çayı
Öğle (13:30)
tavuk kalça(fırın),2-3 çiğ köfte bol yeşillikle,2 bardak ayran
Ara (16:00)
ş.siz nescafe
akşam (19:00)
bir bardak süt,
aviçi antep fıstık
ara
yeşil çay
bir dilim armut
aralarda 1-2 mücver attım ağzıma dünden kalmıştı. saatini hatırlamıyorum ama erken saatlerdi. öğleden önce falan.
2,5-3 lt su
Dünü çok güzel telafi etmişsin canım maşallah sana.
Bugün de benim durumlar fena şimdi menumu yazacam
ekim2009 menumu taktim ediyorumm
Sabah : 10 30
Iki dilim tb ekmek
Dort dilim sucuk
Biraz tel peynir
Uc dilim kasar peynir
Domates salatalik
Ara : 13 00 dibek kahvesi
Bir parca cukolata
On tane siyah kuru uzum
Aksam : 16:30
Bir kepce et sulu sehriye corbasi
Bir tabak yogurtlu bakla
Bir dilim tb ekmek
Su: 2 litre oldu 3 tamamlarim
Aksam cay icerim artik birazdan manti bukecem kizartiyim buzlukta hazir olsun malum misafirimiz var elime gelir iyi olur diye dusundum borek falanda sardim birazda yaprak sarayim diyorum hadi ban kolay gelsin
Becerikli hatun seniiiiekim2009 menumu taktim ediyorumm
Iki dilim tb ekmek
Dort dilim sucuk
Biraz tel peynir
Uc dilim kasar peynir
Domates salatalik
Bir parca cukolata
On tane siyah kuru uzum
Bir tabak yogurtlu bakla
Bir dilim tb ekmek
Aksam cay icerim artik birazdan manti bukecem kizartiyim buzlukta hazir olsun malum misafirimiz var elime gelir iyi olur diye dusundum borek falanda sardim birazda yaprak sarayim diyorum hadi ban kolay gelsin
Arkadaslar bugün arkadaş mevlit arti doğum günü beraber yapmıştı acayip çeşit vardı tutamadım kendimi.
Menumu vereyim D Deligonul783
Sabah 10.00: bir buçuk has yumurta
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
Iki kup kaşar
1 bardak süt
1.5 dlm tam b ekmek.
Salatalık
Ara: Türk Kahvesi
Arkadaşta
15.15: etli pilav 3 kaşık
Bir k dilim şu böreği
3 tane ceviz b Şerbetli tatlı
Bir bardak ayran
16.00(doğum günü)
Ince dilim pasta
Bir tane milföyden elmalı kurabiye
3 litre su
ne yapmalıyım bunlar nasıl gider bendennn
Canım reglim de çok yakın ya yoksa tatlı düşkünü degilimdirOyyyy mevlitteki ikramlar ayrı doğum günü ikramları ayrı.. Pasta tamam da keşke tatlı ve kurabiye yemeseymişsin ama tutamamışsın artık önümüze bakalım. Tek tesellim erken yemişsinyarını sıkı tutarsın inş sıkıntı kalmaz canım :))
@tomucukkk T tatlitambak A aysun163 canlar ben 10 gunlugune ankaraya abimin yanina gidiyorum.. zor günler geçiriyor hem ailesel hem saglik sorunları var yaninda olmam lazim.. eşim de sağolsun 10 gun ben idare ederim çocukları dedi hazırlık yapıyorum deminden beri yarın yola çıkıyorum.. orda dikkat etmeye devam ederim umarım ama yazamayacagim ortamdan dolayi.. öpüyorum hepinizi.
ekim2009 menumu taktim ediyorumm
Iki dilim tb ekmek
Dort dilim sucuk
Biraz tel peynir
Uc dilim kasar peynir
Domates salatalik
Bir parca cukolata
On tane siyah kuru uzum
Bir tabak yogurtlu bakla
Bir dilim tb ekmek
Arkadaslar bugün arkadaş mevlit arti doğum günü beraber yapmıştı acayip çeşit vardı tutamadım kendimi.
Menumu vereyim D Deligonul783
Sabah 10.00: bir buçuk has yumurta
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
Iki kup kaşar
1 bardak süt
1.5 dlm tam b ekmek.
Salatalık
Ara: Türk Kahvesi
Arkadaşta
15.15: etli pilav 3 kaşık
Bir k dilim şu böreği
3 tane ceviz b Şerbetli tatlı
Bir bardak ayran
16.00(doğum günü)
Ince dilim pasta
Bir tane milföyden elmalı kurabiye
3 litre su
ne yapmalıyım bunlar nasıl gider bendennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?