Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim. Kimseler de yok bugün. Menüleri yorumlamak için gelirim yine.
tevafuk55 Ve tüm arkadaşlarım:

Kahvaltı (10:30)
çeyrek simit,kk peynir,az tel peynir,1-2 y.zeytin,1 yumurta,papatya çayı

Öğle (13:30)
tavuk kalça(fırın),2-3 çiğ köfte bol yeşillikle,2 bardak ayran

Ara (16:00)
ş.siz nescafe

akşam (19:00)
bir bardak süt,
aviçi antep fıstık

ara
yeşil çay
bir dilim armut

aralarda 1-2 mücver attım ağzıma dünden kalmıştı. saatini hatırlamıyorum ama erken saatlerdi. öğleden önce falan.

2,5-3 lt su

@tomucukkk T tatlitambak A aysun163 canlar ben 10 gunlugune ankaraya abimin yanina gidiyorum.. zor günler geçiriyor hem ailesel hem saglik sorunları var yaninda olmam lazim.. eşim de sağolsun 10 gun ben idare ederim çocukları dedi hazırlık yapıyorum deminden beri yarın yola çıkıyorum.. orda dikkat etmeye devam ederim umarım ama yazamayacagim ortamdan dolayi.. öpüyorum hepinizi.

Kızlar çok kötüyüm ümraniyede canlı bomba ihbarı yapılmış babamın işyeri de orda ve bir sürü tanıdık var
Canim korkma nerden duydun bu haberi haberlerde falanmi kulaktan duyma mi boyle boyle insanlari kaosa surukliycekler adiler ayaklarina dolanir insallah ne kadar korkmussun canim benim rabbim yardim etsin

Menun cok guzel canim antep fistigi yeme bence leblebi olabilir afiyet olsun canim

ekim2009 menumu taktim ediyorumm
Sabah : 10 30
Iki dilim tb ekmek
Dort dilim sucuk
Biraz tel peynir
Uc dilim kasar peynir
Domates salatalik
Ara : 13 00 dibek kahvesi
Bir parca cukolata
On tane siyah kuru uzum
Aksam : 16:30
Bir kepce et sulu sehriye corbasi
Bir tabak yogurtlu bakla
Bir dilim tb ekmek
Su: 2 litre oldu 3 tamamlarim
Aksam cay icerim artik birazdan manti bukecem kizartiyim buzlukta hazir olsun malum misafirimiz var elime gelir iyi olur diye dusundum borek falanda sardim birazda yaprak sarayim diyorum hadi ban kolay gelsin

Canim korkma nerden duydun bu haberi haberlerde falanmi kulaktan duyma mi boyle boyle insanlari kaosa surukliycekler adiler ayaklarina dolanir insallah ne kadar korkmussun canim benim rabbim yardim etsin

Yok canım eşim haber verdi doğru yani. Hatta büyük bir avm var orda bile insanlar mahsur kalmış giriş çıkış yasakmış.

Menun cok guzel canim antep fistigi yeme bence leblebi olabilir afiyet olsun canim

Yağı yok diye yiyorum bu ara canım kalorisi de çok değilmiş ama hani yeşil olan kabuklu varya ondan. Faydalı da. Diğeri yer fıstığı olan çok yağlı ondan değil. Akşam yemeğim de yok ya tok tutar. Leblebi direk kabız yapıyo beni ya

Dünü çok güzel telafi etmişsin canım maşallah sana.
Bugün de benim durumlar fena şimdi menumu yazacam

Dünü çok güzel telafi etmişsin canım maşallah sana.
Bugün de benim durumlar fena şimdi menumu yazacam

Senin de yarın telafi edeceğine eminim güveniyorum ben sana kankim. Bu akşam da daha bişi yeme gerçi menünü görmedim daha ama olsun süt falan içersin.

Ohhh kolay gelsin maharetli kadın :) menün de güzel afiyet olsun.

Arkadaslar bugün arkadaş mevlit arti doğum günü beraber yapmıştı acayip çeşit vardı tutamadım kendimi.
Menumu vereyim D Deligonul783

Sabah 10.00: bir buçuk has yumurta
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
Iki kup kaşar
1 bardak süt
1.5 dlm tam b ekmek.
Salatalık

Ara: Türk Kahvesi

Arkadaşta
15.15: etli pilav 3 kaşık
Bir k dilim şu böreği
3 tane ceviz b Şerbetli tatlı
Bir bardak ayran
16.00(doğum günü)
Ince dilim pasta
Bir tane milföyden elmalı kurabiye
3 litre su

ne yapmalıyım bunlar nasıl gider bendennn

Becerikli hatun seniiii
Gelelim menune benim menum çok kötü yüzüm yok aslında ama ben yinede tarafsız yazayım :)) menün süper canım sadece bakla öld için ekmek yemesende olurmuş akşam. Süpersin

Oyyyy mevlitteki ikramlar ayrı doğum günü ikramları ayrı.. Pasta tamam da keşke tatlı ve kurabiye yemeseymişsin ama tutamamışsın artık önümüze bakalım. Tek tesellim erken yemişsin yarını sıkı tutarsın inş sıkıntı kalmaz canım :))

Canım reglim de çok yakın ya yoksa tatlı düşkünü degilimdir neyse en azından bir teselli verdin

Allah sıkıntılarınızı hafifletsin inşâallah. Iyi yolculuklar canim. orada da dikkat et yediklerine. Ayni kiloda kalsan bile yeter. Daha fazla arti olmamalisin. Seni bekliyor olacagiz

Kolay gelsin. Ben hayatta manti acamam. Becerwmem yani

Afiyet olsun ama yarasin demek duser bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…