- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.621
angelina35
sabah 7 de kalktım hiç iştahım yoktu
10 :30
1 bardak sıcak süte sade nescafe
15 :20
1 elma 1 portakal
16:30
2 biber 1 patlıcan dolması
şükür dolmayı bitirdim sonunda benimkiler 1 kere yiyip daha ağzına sürmeyince illa taze yeni yemek olacak ya hepsi bana kalmıştı :))
Menün gayet yerinde peynirin zararı olmaz biz kadınız bol bol kalsiyum depolamalıyızSabah 12 de kahvalti
lorlu soganli yumurta
peynir cok yedim ama
yarim salatalik
roka salatasi
5 zeytin
ara15.00
sütlü şekersiz nescafe
1hosbes
avuc ici tuzlu fistik
Ara 17.00
1 cay bardagi greyfurt
1 dilim elma
aksam 18.30
1 tabak yogurtlu sarimsakli ispanak
2 yk makarna
2lt su. Bu ara su canim istemiyor.
spor da yok
Dokuzlu cay yada form cay ic canim cokta kotu degil tatli fazla kacmis o kadar olur oyle takma kafanaki kilo yapmasin fistikArkadaslar bugün arkadaş mevlit arti doğum günü beraber yapmıştı acayip çeşit vardı tutamadım kendimi.
Menumu vereyim @butterfly143
Sabah 10.00: bir buçuk has yumurta
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
Iki kup kaşar
1 bardak süt
1.5 dlm tam b ekmek.
Salatalık
Ara: Türk Kahvesi
Arkadaşta
15.15: etli pilav 3 kaşık
Bir k dilim şu böreği
3 tane ceviz b Şerbetli tatlı
Bir bardak ayran
16.00(doğum günü)
Ince dilim pasta
Bir tane milföyden elmalı kurabiye
3 litre su
ne yapmalıyım bunlar nasıl gider bendennn
Kız bunla nasıl doydun valla bravo dolmanın yanında yoğurt yeseydin bari eeee alıştırdın taze yemeğe bu kadar beceride sende benim annem olsan bende isterdimangelina35
1 elma 1 portakal
şükür dolmayı bitirdim sonunda benimkiler 1 kere yiyip daha ağzına sürmeyince illa taze yeni yemek olacak ya hepsi bana kalmıştı :))
Actim buktum kizarttim bile sogusun dolaba atcamKolay gelsin. Ben hayatta manti acamam. Becerwmem yani
Spor için fırsat kolluyorum çocukların işini isteğini bitirince hemen spora geçiyorum yada sabah erken uyanıyorum herkes uyurken ben spordayım yatmadan önce odaları dolaşıyorum dağınıklığı toparlayıp öyle yatarım mutfak yemekten hemen sonra toplarım şimdi çocukları yıkadım sepette kalan son çamaşırları makineye attım ütümde tamam yoruldum ama şükür çamaşır, banyo tuvalet faslı bitti
Menün gayet yerinde peynirin zararı olmaz biz kadınız bol bol kalsiyum depolamalıyız
Işte sana yakışan budur 1 kaşığa kaç tane sığdırıyorsun ben biraz büyük kesiyorumActim buktum kizarttim bile sogusun dolaba atcam
Bende çocuklarımda yumurtacıyız yumurta peynir yoksa dolap boş gibi geliyor süt yoğurt olmazsa olmazımVallahi ben de peynir yumurta sınırı yok. Mesela yumurtayi 3 tane bile yiyebilirm ama 4 olmaz yani. Peynirde minik kahvalti tabaklarinda oluyor. Esimle çocuklar la yiyoruz. O da asiri olmuyor yani....
calsiyuma bayiliyorummmm
Menün gayet yerinde peynirin zararı olmaz biz kadınız bol bol kalsiyum depolamalıyız
Actim buktum kizarttim bile sogusun dolaba atcam
Bende çocuklarımda yumurtacıyız yumurta peynir yoksa dolap boş gibi geliyor süt yoğurt olmazsa olmazım
Aaaaa inanmiyorumm ay bu iyice kendi evi sanmis sen yoksun milletin ne isi var evinde ay ne ayippp seneye asla kabul etme allahim yaaGidermi başkasına milleti bana toplamış
Bende pek severim duzenli ve temiz olmayi genelde tertipli vede duzenliyimdir derinlemesine yaparim her isimi utu desen her hafta dort saatlik utum olur benim sende be nim gibisin ama kadin dedigin temiz olmali bugunun isini yarina birakmamali bebek varkende ayniydim halen ayniyim hem ne demisler temizlik imandan gelirTemiz olunca rahat ediyorum annemde öyleydi yaz kış demez temizliği derinlemesine yapardı ertesi güne bırakınca uykum bile rahat olmuyor yatarken odalar düzenli olmalı helede mutfak çalışmıyorken daha çok temizlik yapardım bu azalmış hali desem yalan olmaz
Kahvalti cok zengin olmus aksami dengelemissin yogurt kuruyle afiyet olsun canimŞimdi benim menüm
Uyanınca 08:15
Limonlu su, 8 goji berry
40 dk açık havada tempolu yürüyüş
Kahvaltı ara öğle bir arada (11:15)
1 poğaça
4-5 dilim sucuk
1.5 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
Domates salatalık
1 dilim ballı kaymaklı ekmek
1 tatlı kaşığı nutella
Çay,1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Yuh bu nasıl bi kahvaltı olmuş
Ara(15:30)
Avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi
50 dk zumba, 30 dk eliptik bisiklet, 10 dk sopalı hareketler
Akşam (20:10)
Zencefilli, zerdeçallı, pul biberli, keten ezmeli yoğurt kürü
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Tuzlu fistik odem yapar dikkat et suyu icmek zorundayiz helede tuzlu bisey yendiyse uc beyaz bizim dusmanimiz unutmaSabah 12 de kahvalti
lorlu soganli yumurta
peynir cok yedim ama
yarim salatalik
roka salatasi
5 zeytin
ara15.00
sütlü şekersiz nescafe
1hosbes
avuc ici tuzlu fistik
Ara 17.00
1 cay bardagi greyfurt
1 dilim elma
aksam 18.30
1 tabak yogurtlu sarimsakli ispanak
2 yk makarna
2lt su. Bu ara su canim istemiyor.
spor da yok
Saol tatlim mantiyi buktum iki kilo vardir posetleyip buzluga atacam yapragi yarin sarcam banyo yapmam lazim cocuklar yikandi ben kaldim cayimi iceyimde oyle yikanayim dedimafiyet olsun hem miktar hem kalori açısından az olmuş
oo işin çok mantı sarma :))allah ağız tadıyla sağlıkla yemeyi nasip etsin kolay gelsin gülüm
Kankim menu git gide azaliyo ayy insallah sana eksi olarak donecek bu azmin sayesinde afiyet olsun canimmangelina35
1 elma 1 portakal
Saol tatlim mantiyi buktum iki kilo vardir posetleyip buzluga atacam yapragi yarin sarcam banyo yapmam lazim cocuklar yikandi ben kaldim cayimi iceyimde oyle yikanayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?