Haydi Yine Yeniden...

M Melrin kız söylemeyi unuttum sen hem o kadar sporu hem o kadar temizliği ne ara yapıyosun? Bir de çalışıyosun çocuklar da var. Ay maşallah ya zaman bize mi bereketsiz yoksa tembel miyiz bilemedim

Ay ben tembelim. Xanim.istemezse yatarim vallahi. Ha bugun ha yarin diye diye atarim birkac gun.

Her zmanki ekim mwnulerine gore cok cok az... hadi bakalim gitsin kilolar

Menün gayet yerinde peynirin zararı olmaz biz kadınız bol bol kalsiyum depolamalıyız

Dokuzlu cay yada form cay ic canim cokta kotu degil tatli fazla kacmis o kadar olur oyle takma kafanaki kilo yapmasin fistik afiyet olsun

Kız bunla nasıl doydun valla bravo dolmanın yanında yoğurt yeseydin bari eeee alıştırdın taze yemeğe bu kadar beceride sende benim annem olsan bende isterdim

M Melrin kız söylemeyi unuttum sen hem o kadar sporu hem o kadar temizliği ne ara yapıyosun? Bir de çalışıyosun çocuklar da var. Ay maşallah ya zaman bize mi bereketsiz yoksa tembel miyiz bilemedim
Spor için fırsat kolluyorum çocukların işini isteğini bitirince hemen spora geçiyorum yada sabah erken uyanıyorum herkes uyurken ben spordayım yatmadan önce odaları dolaşıyorum dağınıklığı toparlayıp öyle yatarım mutfak yemekten hemen sonra toplarım şimdi çocukları yıkadım sepette kalan son çamaşırları makineye attım ütümde tamam yoruldum ama şükür çamaşır, banyo tuvalet faslı bitti

Menün gayet yerinde peynirin zararı olmaz biz kadınız bol bol kalsiyum depolamalıyız

Vallahi ben de peynir yumurta sınırı yok. Mesela yumurtayi 3 tane bile yiyebilirm ama 4 olmaz yani. Peynirde minik kahvalti tabaklarinda oluyor. Esimle çocuklar la yiyoruz. O da asiri olmuyor yani....
calsiyuma bayiliyorummmm

Vallahi ben de peynir yumurta sınırı yok. Mesela yumurtayi 3 tane bile yiyebilirm ama 4 olmaz yani. Peynirde minik kahvalti tabaklarinda oluyor. Esimle çocuklar la yiyoruz. O da asiri olmuyor yani....
calsiyuma bayiliyorummmm
Bende çocuklarımda yumurtacıyız yumurta peynir yoksa dolap boş gibi geliyor süt yoğurt olmazsa olmazım

calsiyuma bayiliyorummmm
Actim buktum kizarttim bile sogusun dolaba atcam

Hele boyle hazir yufka gibi incecik acanlara hayranim... afiyetle yiyin insaallah

Bende pek severim duzenli ve temiz olmayi genelde tertipli vede duzenliyimdir derinlemesine yaparim her isimi utu desen her hafta dort saatlik utum olur benim sende be nim gibisin ama kadin dedigin temiz olmali bugunun isini yarina birakmamali bebek varkende ayniydim halen ayniyim hem ne demisler temizlik imandan gelir

Kahvalti cok zengin olmus aksami dengelemissin yogurt kuruyle afiyet olsun canim

Tuzlu fistik odem yapar dikkat et suyu icmek zorundayiz helede tuzlu bisey yendiyse uc beyaz bizim dusmanimiz unutma afiyet olsun

afiyet olsun hem miktar hem kalori açısından az olmuş
oo işin çok mantı sarma :))allah ağız tadıyla sağlıkla yemeyi nasip etsin kolay gelsin gülüm
Saol tatlim mantiyi buktum iki kilo vardir posetleyip buzluga atacam yapragi yarin sarcam banyo yapmam lazim cocuklar yikandi ben kaldim cayimi iceyimde oyle yikanayim dedim

Kankim menu git gide azaliyo ayy insallah sana eksi olarak donecek bu azmin sayesinde afiyet olsun canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…