Haydi Yine Yeniden...

Ben de her gün tartılıyorum nerdeyse. Verdiysem motive oluyorum veremediysem de ne iyi gelmedi onu anlıyorum yemiyorum. Ama herkes aynı değil. Motiven düşüyor ise tartılma. Mesela bazen fazla gelip sonra bir anda gidiyor. Bunu öğrendiğin an sen de başlarsın her gün tartılmaya :) nasılsa birden gidecek diye düşüneceksin :)

Insaallah artik 80 lerden bunaldim galiba o yuzden. Tartida 8li kilolari gorunce gicik oluyorum.79 lara ineyim tabiki hergun tartilirim

Ben twrtida fazla görünce kendimi daha iyi kontrol ediyorum. Bazen vermiyorum vermiyorum sonra bi bakıyorum bir günde gitmiş :)) tartı yani beni frenliyor aslında. Az çıkınca da çok çıkınca da sende kendine ne iyi geliyorsa öyle devam et canım :))

Insaallah artik 80 lerden bunaldim galiba o yuzden. Tartida 8li kilolari gorunce gicik oluyorum.79 lara ineyim tabiki hergun tartilirim

Haklısın canım ama sabır isteyen bir süreç bu. Bu kiloları iki günde almadık ki iki günde verelim. Böyle düşün sen de. 80 leri ben de gördüm tahmin edebiliyorum nasıl sinir bişey. Verdiği zorluk daha da katlanılmaz. Eğilip ayakkabımı bağlarken zorlanmak çok kötüydü özellikle. Çok şükür şimdi 60'lara çok az kaldı :) darısı sana. Ama bir anda olmuyor. Azcık sabır...

Tüm arkadaşlar ve kankim tevafuk55

Kahvaltı,ara, öğle birlikte (12 gibi)

bir lokma simit, 1 k dilim tb,1-2 kaşık menemen,1-2 dilim erzincan peynir,1 kk süzme peynir,1-2 dilim domates salatalık,şekersiz çay

ara (15:30)
ş.siz nescafe
2 dilim bitter

akşam (17:30)
2-3 çiğköfte, yeşillik, yarım lavaş,
2 bardak ayran,çoban salata

ara (belli değil)
1 bardak süt,avuçiçi antep fıstık

2,5 lt su

Sende bugünü hafif atlatmayı başarmışsın tebrikler

Menümü anlatayım
09:00
Limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (11:30)
1.5 yumurta
3 mayasız kabartma tozu ile hazırlanmış pişi
Kibrit kutusu kadar peynir
1 tatlı kaşığı bal
Domates salatalık
Yarım su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Ara(14:45)
Avuç içi kadar kuruyemiş
Türk kahvesi
2 eti kombo, yarım eti puf
Akşam (18:15)
1 krep üzerine kıymalı harç
Salata, ayran
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Spor
50 dk zumba
30 dk eliptik bisiklet
10 dk sopalı hareketler yapılacak

Iyi aksamlar kizlar oglen isim vardi gelemedim
ekim2009 menumm
Sabag : 11 00
Iki dilim tb ekmrk
Biraz roka
Dort dilim kSar
Biraz tel peynir
Bir catal helva
Ara dibek kahvesi
Aksam 17 00
Bir tabak manti
Bol yesillikli salata

ev halkinin israri ile uc pazi manti yaptim cok canlari cekmis iki buyuk firin tepsisiyle yediler bende o kadar yaptim emek vwrdim yiyim dedim afiyet olsun bana

Gayet güzel olmuş kankim, ama sütun yanına başka bi şey denesen tuzlu değilde mesela kuru kayısı olabilir hurma olabilir hem de kan şekerine iyi gelir

Aslında menun de bir şey yok sadece şu ara da yedigin cisslar gözüme çarptı onun dışında iyi bir menü haftasonu kahvaltilarin sağlam oluyor senin :))

Afiyet olsun canım erken yemissin bence o sana hiç olumsuz manada etki etmeyecek. Bu hafta çok güzel menüler verdin zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…