- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.661
Gecen tartildim 85 ciktim sonraki gun 85.3 ciktim. Ve psikolojik olarak aaa bak gitmiyor iste boz diye beni durten biseyler oluyor o yuzden. Tartilmama kararu aldim hatta sali zorunlu olmasa tartilmayacam bile artik. Ayna
Yetiyor bana. Baktikca zayifladigimi görüyorum
Ben de her gün tartılıyorum nerdeyse. Verdiysem motive oluyorum veremediysem de ne iyi gelmedi onu anlıyorum yemiyorum. Ama herkes aynı değil. Motiven düşüyor ise tartılma. Mesela bazen fazla gelip sonra bir anda gidiyor. Bunu öğrendiğin an sen de başlarsın her gün tartılmaya :) nasılsa birden gidecek diye düşüneceksin :)
Ben twrtida fazla görünce kendimi daha iyi kontrol ediyorum. Bazen vermiyorum vermiyorum sonra bi bakıyorum bir günde gitmiş :)) tartı yani beni frenliyor aslında. Az çıkınca da çok çıkınca daGecen tartildim 85 ciktim sonraki gun 85.3 ciktim. Ve psikolojik olarak aaa bak gitmiyor iste boz diye beni durten biseyler oluyor o yuzden. Tartilmama kararu aldim hatta sali zorunlu olmasa tartilmayacam bile artik. Ayna
Yetiyor bana. Baktikca zayifladigimi görüyorum
Insaallah artik 80 lerden bunaldim galiba o yuzden. Tartida 8li kilolari gorunce gicik oluyorum.79 lara ineyim tabiki hergun tartilirim
Akşam bence süt iç kalsiyum önemli hem tok tutaraysu27
Sabah 10:00
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin
Şekersiz çay
Ara 12:00
Türk kahvesi
Akşam 15:00
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Ara 18:00
1 adet portakal
Sende bugünü hafif atlatmayı başarmışsın tebriklerTüm arkadaşlar ve kankimtevafuk55
Kahvaltı,ara, öğle birlikte (12 gibi)
bir lokma simit, 1 k dilim tb,1-2 kaşık menemen,1-2 dilim erzincan peynir,1 kk süzme peynir,1-2 dilim domates salatalık,şekersiz çay
ara (15:30)
ş.siz nescafe
2 dilim bitter
akşam (17:30)
2-3 çiğköfte, yeşillik, yarım lavaş,
2 bardak ayran,çoban salata
ara (belli değil)
1 bardak süt,avuçiçi antep fıstık
2,5 lt su
Sende bugünü hafif atlatmayı başarmışsın tebrikler
Her türlü yakmışsındır artı çıkmaya tartı korkacakÇok şükür canım geçen hafta +700 düm bunu vermek için herşey
Her türlü yakmışsındır artı çıkmaya tartı korkacak
D Deligonul783 senin menü yanında benimki dev gibi kalmış ayyy çok utandım
Gayet güzel olmuş kankim, ama sütun yanına başka bi şey denesen tuzlu değilde mesela kuru kayısı olabilir hurma olabilir hem de kan şekerine iyi gelirTüm arkadaşlar ve kankimtevafuk55
Kahvaltı,ara, öğle birlikte (12 gibi)
bir lokma simit, 1 k dilim tb,1-2 kaşık menemen,1-2 dilim erzincan peynir,1 kk süzme peynir,1-2 dilim domates salatalık,şekersiz çay
ara (15:30)
ş.siz nescafe
2 dilim bitter
akşam (17:30)
2-3 çiğköfte, yeşillik, yarım lavaş,
2 bardak ayran,çoban salata
ara (belli değil)
1 bardak süt,avuçiçi antep fıstık
2,5 lt su
Aslında menun de bir şey yok sadece şu ara da yedigin cisslar gözüme çarptı onun dışında iyi bir menüMenümü anlatayım
09:00
Limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (11:30)
1.5 yumurta
3 mayasız kabartma tozu ile hazırlanmış pişi
Kibrit kutusu kadar peynir
1 tatlı kaşığı bal
Domates salatalık
Yarım su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Ara(14:45)
Avuç içi kadar kuruyemiş
Türk kahvesi
2 eti kombo, yarım eti puf
Akşam (18:15)
1 krep üzerine kıymalı harç
Salata, ayran
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Spor
50 dk zumba
30 dk eliptik bisiklet
10 dk sopalı hareketler yapılacak
Afiyet olsun canım erken yemissin bence o sana hiç olumsuz manada etki etmeyecek. Bu hafta çok güzel menüler verdin zaten :)Iyi aksamlar kizlar oglen isim vardi gelemedim
ekim2009 menumm
Sabag : 11 00
Iki dilim tb ekmrk
Biraz roka
Dort dilim kSar
Biraz tel peynir
Bir catal helva
Ara dibek kahvesi
Aksam 17 00
Bir tabak manti
Bol yesillikli salata
ev halkinin israri ile uc pazi manti yaptim cok canlari cekmis iki buyuk firin tepsisiyle yediler bende o kadar yaptim emek vwrdim yiyim dedim afiyet olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?