- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.641
Yok canim benimkiler ufak oluyo buyuk istemez benimkiler hem annemleri cagiracam kizar bana bune boyle kafam kadar der hic lafini cekmez nerdeyse kirk yasima gelcem halen aklim cikar annemden kasiga kirk tane sigmaz ama ufak yaptim isteIşte sana yakışan budur 1 kaşığa kaç tane sığdırıyorsun ben biraz büyük kesiyorum
Herkes demiş ama sen kaçamak öğün yaptığında kalanı da batirmiyosun gayet iyi toparliyorsun maşallah sanaŞimdi benim menüm
Uyanınca 08:15
Limonlu su, 8 goji berry
40 dk açık havada tempolu yürüyüş
Kahvaltı ara öğle bir arada (11:15)
1 poğaça
4-5 dilim sucuk
1.5 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
Domates salatalık
1 dilim ballı kaymaklı ekmek
1 tatlı kaşığı nutella
Çay,1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Yuh bu nasıl bi kahvaltı olmuş
Ara(15:30)
Avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi
50 dk zumba, 30 dk eliptik bisiklet, 10 dk sopalı hareketler
Akşam (20:10)
Zencefilli, zerdeçallı, pul biberli, keten ezmeli yoğurt kürü
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Ins canım sağolasın. çok da takmiyorum ya iradeliyim şükür :)) ben resmen geriden takip ediyorum gecende Beşli çay aldım vay be Beşli çaya bak derken dokuzlusu varmış meğersemDokuzlu cay yada form cay ic canim cokta kotu degil tatli fazla kacmis o kadar olur oyle takma kafanaki kilo yapmasin fistikafiyet olsun
Spor için fırsat kolluyorum çocukların işini isteğini bitirince hemen spora geçiyorum yada sabah erken uyanıyorum herkes uyurken ben spordayım yatmadan önce odaları dolaşıyorum dağınıklığı toparlayıp öyle yatarım mutfak yemekten hemen sonra toplarım şimdi çocukları yıkadım sepette kalan son çamaşırları makineye attım ütümde tamam yoruldum ama şükür çamaşır, banyo tuvalet faslı bitti
Bende çocuklarımda yumurtacıyız yumurta peynir yoksa dolap boş gibi geliyor süt yoğurt olmazsa olmazım
Tuzlu fistik odem yapar dikkat et suyu icmek zorundayiz helede tuzlu bisey yendiyse uc beyaz bizim dusmanimiz unutmaafiyet olsun
Bacım bende de vardır biraz titizlik, düzen hastalığı.. Ama senin kadar değil. Ben de akşamdan mutfağı hayatta bırakmam. Mesela şu anda da pırıl pırıl. Ortalığı toparliycam şimdi de. Oğlan da uyudu şükür. Çünkü o uyumayınca ben topluyorum o dağıtıyo ben topluyorum o dağıtıyo derken kısır döngüçocuk oynuyo yine dağıtacak niye toplarsın dimi düzen bende daha ağır basıyo sanırım. Halı bile kaymayacak yerinden yoksa sinirlerim zıplıyo o derece temizlik yapınca da sanki ruhum temizlenmiş gibi hissederim. Hee bir de evi silip süpürünce beyaz çorapla gezerim bazen temiz olmuş mu diye çocuktan sonra biraz saldım gerçi o kadar değilim şimdi. Ama düzenliyimdir hep. Mesela gardrop çok nadir bozulur. Neyse şu salonu toplayayım :) kırlentlere kadar düzeltirim şimdi :)
dün acıkmadım bir türlü canım hiç yemek istemedi ilaçlar için yedim desem yalan olmaz ee ağzı sürmüşkende akşam üstü yedim işte :))T tatlitambak menunu beğendim bu hafta yine eksi göreceksin inş
ekim2009 moralin mi bozuk hala canım sen çünkü diyeti böyle yapmazsin çok az buldum..
Günaydın canımGünaydın hayırlı pazarlar arkadaşlarım
Yinede en azından küçük bi kahvaltı yap bence. Enerjin düşmesin sen bize lazimsin :))dün acıkmadım bir türlü canım hiç yemek istemedi ilaçlar için yedim desem yalan olmaz ee ağzı sürmüşkende akşam üstü yedim işte :))
benim dönem dönem hem iştahım kapanır acıktığımı bile midem ağrıyıp bulanınca farkederim hem de iştahım açılır karnım tokken bile sürekli bişeyler yemek isterim cinsim azcık :)) bu dönem kapanma dönemi demek ki bir kaç gün sürüp geçer şimdi karnım aç ama canım yine bişey istemiyor
hazırlıyorum şimdi :))Yinede en azından küçük bi kahvaltı yap bence. Enerjin düşmesin sen bize lazimsin :))
Nasıl duruyorsun ya ben her gün tartiliyorum hatta gün içinde de defalarcaGunaydinlar kizlar kac gundur tartilmiyorum ben de merak ediyorum. Yarin tartilacam
Nasıl duruyorsun ya ben her gün tartiliyorum hatta gün içinde de defalarcayani en çok ziyaret ettiğim arkadaşım tartım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?