Haydi Yine Yeniden...

aysu27
Sabah 10:00
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin
Şekersiz çay

Ara 12:00
Türk kahvesi

Akşam 15:00
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Ara 18:00
1 adet portakal

Gayet güzel canım ama kalsiyumu artır ki direncin düşmesin.

Ohhh melrinciğim afiyet olsun :))) pişi demeyeydin iyiydi pek severim. Salı günü güzel bi rakam görürsem ödül olarak yapayım bari :) eti puf kombo krep canım çok karbonhdrt olmuş aslında çok değil ama yarın dikkat et. Sporunu da yapmışsın gayet güzel.

Afiyet olsun canım yağsız yeseydin artı gelmezsin çünkü bi tek mantı kaçamağı var. Bence üzmez seni.

Gayet güzel olmuş kankim, ama sütun yanına başka bi şey denesen tuzlu değilde mesela kuru kayısı olabilir hurma olabilir hem de kan şekerine iyi gelir

Kankim minik beyaz kuru incirler var onlardan yiyeyim o zaman :)

Bende vereyim menümü
D Deligonul783 ve diğer arkadaşlar

Sabah 9.30:iki haş yumurta
Bir kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık

Ara 10.30: Türk Kahvesi
3 kuru kayısı
Ara 12.30: 1 portakal

Öğle-akşam 14.30: 1 tabak keşkek(tavuklu)
Yoğurt
Ara: 17.00: 1 avuç leblebi

Ara 20.00: süt
3 litre su

Çok iyi canım süper menü bugünü de atlattık. Kız bana da keşkek yolla

Canim ben once tavDa kizartiyorum cok az yagda sonra salcali sos yapip tepside o sosla pisiriyorum agir agir cok yagli olmuyo suda haslayip yapilann bana gore degil hic sevmem onu bu yontemle yiyen herkes cok begeniyo keske sizlerede tattirma imkanim olsaydi

Sabah 6 da kahvalti esim acikinca erken oldu
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Salatalik domates tere
Peynir
2 dilim biskuvili puding

ara 11.30
tutk kahvesi
2 kuru kayisi+ 15 tane findik

Ara15.
3 yk makarna cok aciktim da
1 yk yogurt
yarim kk peynir
1 greyfurt

Aksam 17.30
1 kepce tarhana çorbası
1 icli kofte
salata 2 bardak ayran

3 lt yi gecti ictigim su.
spor yok.

Artik kendimi taniyorum saat 3 4 oldu mu felaket acikiyorum eger o vakti guzel gecirdim mi iyi gidiyor diyetim...

gülüm maşallah 1 içli köfteyle durabilmişsin süpesinn kızz

bence de afiyet olsun şifa olsun hepinize
menün gayet güzel ara yapmamışsın kahvenin yanına mantıda da sıkıntı yok 1 tabak zaten

bu net beni pc katili edecek ne bişey açıyor ne açtığını gösteriyor aşırı yavaşladı yine inşallah yarına düzelir yoksa neti açmıycam bu gidişle

İYi aksamlar kizlar iki gundur gelemedim babam iyi oldu derken bidaha fenalasti iki gundur hastanedeyim bu aksam cikardilar insallah tekrarlamaz yine menulerim cok karisik oldu cogu zaman ya ekmek arasi yada disardan yedim kesin kilo da almisimdir ne olur kusura bakmayin yarindan itibaren yine menu vericem cok yorgunum erkenden yatip dinlenicem gecmisi de okuyamadim yarin okurum artik gorusuruz kizlar

Valla afiyet olsun erkenden yemişsin sıkıntı yok
Eksiler senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…