- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.701
Gitgide azalttın darısı başıma hafta sonları çığrından çıkıyorum ahhh ahhhhangelina35
sabah 10:00
3-4 kaşık kaşarlı yumurtalı melemen
yarım k.k peynir
yarım salatalık
1 büyük dilim t.b. ekmeği
16:10
1 kokostar
18 :30
1 pide
2 bardak ayran
yeşillik
En büyük eksiler senden olmalı içli köfte olacak ve 1 taneyle bırakıcam kendimi tanıyorum sırf o yüzden yapmıyorum tebriklerSabah 6 da kahvalti esim acikinca erken oldu
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Salatalik domates tere
Peynir
2 dilim biskuvili puding
ara 11.30
tutk kahvesi
2 kuru kayisi+ 15 tane findik
Ara15.
3 yk makarna cok aciktim da
1 yk yogurt
yarim kk peynir
1 greyfurt
Aksam 17.30
1 kepce tarhana çorbası
1 icli kofte
salata 2 bardak ayran
3 lt yi gecti ictigim su.
spor yok.
Artik kendimi taniyorum saat 3 4 oldu mu felaket acikiyorum eger o vakti guzel gecirdim mi iyi gidiyor diyetim...
Sen istikrarlı ve güçlü bi kadınsın baban iyi olsun sımsıkı sarılıp diyete dönersin önce sağlık Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallahİYi aksamlar kizlar iki gundur gelemedim babam iyi oldu derken bidaha fenalasti iki gundur hastanedeyim bu aksam cikardilar insallah tekrarlamaz yine menulerim cok karisik oldu cogu zaman ya ekmek arasi yada disardan yedim kesin kilo da almisimdir ne olur kusura bakmayin yarindan itibaren yine menu vericem cok yorgunum erkenden yatip dinlenicem gecmisi de okuyamadim yarin okurum artik gorusuruz kizlar
Kız bu kadın muhabbetine kocalar dayanamıyor napsın kul yapımı bilgisayar bize iyi bile dayanıyor bizi sakın sensiz bırakmabu net beni pc katili edecek ne bişey açıyor ne açtığını gösteriyor aşırı yavaşladı yine inşallah yarına düzelir yoksa neti açmıycam bu gidişle
En büyük eksiler senden olmalı içli köfte olacak ve 1 taneyle bırakıcam kendimi tanıyorum sırf o yüzden yapmıyorum tebrikler
İYi aksamlar kizlar iki gundur gelemedim babam iyi oldu derken bidaha fenalasti iki gundur hastanedeyim bu aksam cikardilar insallah tekrarlamaz yine menulerim cok karisik oldu cogu zaman ya ekmek arasi yada disardan yedim kesin kilo da almisimdir ne olur kusura bakmayin yarindan itibaren yine menu vericem cok yorgunum erkenden yatip dinlenicem gecmisi de okuyamadim yarin okurum artik gorusuruz kizlar
Canim Allah acil şifalar versin gerisini sen yaparsın zaten moral bozmak yokİYi aksamlar kizlar iki gundur gelemedim babam iyi oldu derken bidaha fenalasti iki gundur hastanedeyim bu aksam cikardilar insallah tekrarlamaz yine menulerim cok karisik oldu cogu zaman ya ekmek arasi yada disardan yedim kesin kilo da almisimdir ne olur kusura bakmayin yarindan itibaren yine menu vericem cok yorgunum erkenden yatip dinlenicem gecmisi de okuyamadim yarin okurum artik gorusuruz kizlar
Canim ben once tavDa kizartiyorum cok az yagda sonra salcali sos yapip tepside o sosla pisiriyorum agir agir cok yagli olmuyo suda haslayip yapilann bana gore degil hic sevmem onu bu yontemle yiyen herkes cok begeniyo keske sizlerede tattirma imkanim olsaydi
Afiyet olsun canim menu guzel pidede ufaksa hic sorun yok gayet iyi gidiyosun cocostar i gormuyorummmangelina35
sabah 10:00
3-4 kaşık kaşarlı yumurtalı melemen
yarım k.k peynir
yarım salatalık
1 büyük dilim t.b. ekmeği
16:10
1 kokostar
18 :30
1 pide
2 bardak ayran
yeşillik
Ya bazen ben elimin altında olunca kaptirabiliyorum o yüzden demiştim
Canim ara yapmaya firsat kalmadiki kahveyi icince manti acmaya oturdum anca uc buyuk pazi anca yaptim yoksa mutlaka bisey yerdim insallah arti olmaz pek yaramiyo bana karbon ama hicc takmiycam uzun zaman oldu yemeyeli baba ogul ucer tabak yediler iyi oldu evdekileredebence de afiyet olsun şifa olsun hepinize
menün gayet güzel ara yapmamışsın kahvenin yanına mantıda da sıkıntı yok 1 tabak zaten
Ay keşke imkan olsa da yapsam yedirsem çok da severim :)) normalde iki tabak dolu dolu yerim çorbalar sonra tabiama ne demişler her şey hedef için
Ben sana güveniyorum zaten canımElimin altına hepsini koysam ben de yerim kiama öyle yapmıyorum tabisiiii ne yiceksem bir kaseye koyuyorum onları alıyorum yanıma. Bu aradaaa "Agapi" geldiiii başlicam okumaya. Ütüm de bitti. Oğlanı da dedesine yolladım. 10 buçuğa kadar gelmez.
Ayy maalesef tereyağı koymadim bir tatlı kaşığı zeytinyağı sadeceOyy yenmez mi yenir tabiiii nım nım nımannem de çok güzel yapar. Ama tereyağını coslatmadan pek tadı olmaz yaaa sağol canım benim bunu söylemen bile yeter.
Vereyim canimTarif versene canım deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?