Haydi Yine Yeniden...

En büyük eksiler senden olmalı içli köfte olacak ve 1 taneyle bırakıcam kendimi tanıyorum sırf o yüzden yapmıyorum tebrikler

Sen istikrarlı ve güçlü bi kadınsın baban iyi olsun sımsıkı sarılıp diyete dönersin önce sağlık Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

bu net beni pc katili edecek ne bişey açıyor ne açtığını gösteriyor aşırı yavaşladı yine inşallah yarına düzelir yoksa neti açmıycam bu gidişle
Kız bu kadın muhabbetine kocalar dayanamıyor napsın kul yapımı bilgisayar bize iyi bile dayanıyor bizi sakın sensiz bırakma

En büyük eksiler senden olmalı içli köfte olacak ve 1 taneyle bırakıcam kendimi tanıyorum sırf o yüzden yapmıyorum tebrikler

Eksimiyim artimiyim hic bilmiyorum ama eskisine gore daha az ve saglikli besleniyorum.
eskiden 7 8 tane yerdim. Eski yediklerime gecsin napim. Ozellikle 3 ay sabretmem lazim

Cok gecmis olsun canim. Kafan rahat oln toparlarsin sen

Canim Allah acil şifalar versin gerisini sen yaparsın zaten moral bozmak yok

Selaaamm
herkes nasil keyifler yerinde mi bakalim.annemler ablamlara cikti.bikac saat sonra bende olurlar.yarin da donuyorlar nasipse.bende tekrar menu duzenine girerim.ucundan kiyisindan kacamaklarim oldu tabiki
arada derede okumaya calistim.
A aysun163 un babasi hasta sanirim.gecmis olsun.
@milad_tb da Ankaraya gidiyorum yazmis.10 gunlugune.insallah dondugunde doner gunluge.duzeni bozuldugu zaman uzun sure ortadan kayboluyor cunku.
Filik de donmedi sanirim hala.
inciiitanesi ortim de guzel bi hafta sonundan sonra yarin bomba gibi doner.
angelina ekim tevafuk butterfly melrin tatlitambak buzkralice iyiler sukur.bi terslik yoktur umarim.kacirdigim mesaj olmus olabilir.
aysu27 nin cocugu hastaydi insallah daha iyidir

menuleri tam okuyamadim mazeretsiz paylasim yapmayan oldu mu aramizda

Tarif versene canım deneyelim

angelina35
sabah 10:00
3-4 kaşık kaşarlı yumurtalı melemen
yarım k.k peynir
yarım salatalık
1 büyük dilim t.b. ekmeği
16:10
1 kokostar

18 :30
1 pide
2 bardak ayran
yeşillik
Afiyet olsun canim menu guzel pidede ufaksa hic sorun yok gayet iyi gidiyosun cocostar i gormuyorummm

Ya bazen ben elimin altında olunca kaptirabiliyorum o yüzden demiştim

Elimin altına hepsini koysam ben de yerim ki ama öyle yapmıyorum tabisiiii ne yiceksem bir kaseye koyuyorum onları alıyorum yanıma. Bu aradaaa "Agapi" geldiiii başlicam okumaya. Ütüm de bitti. Oğlanı da dedesine yolladım. 10 buçuğa kadar gelmez.

bence de afiyet olsun şifa olsun hepinize
menün gayet güzel ara yapmamışsın kahvenin yanına mantıda da sıkıntı yok 1 tabak zaten
Canim ara yapmaya firsat kalmadiki kahveyi icince manti acmaya oturdum anca uc buyuk pazi anca yaptim yoksa mutlaka bisey yerdim insallah arti olmaz pek yaramiyo bana karbon ama hicc takmiycam uzun zaman oldu yemeyeli baba ogul ucer tabak yediler iyi oldu evdekilerede

Ay keşke imkan olsa da yapsam yedirsem çok da severim :)) normalde iki tabak dolu dolu yerim çorbalar sonra tabi ama ne demişler her şey hedef için

Oyy yenmez mi yenir tabiiii nım nım nım annem de çok güzel yapar. Ama tereyağını coslatmadan pek tadı olmaz yaaa sağol canım benim bunu söylemen bile yeter.

Ben sana güveniyorum zaten canım
oh tadını çıkar canım hazır çocuk yokken sütünü isit içine az kahve koy kitabını da al Ohhh miss ağapi yi ablam okudu ve cok beğendi bende okuyacam inş :))

Oyy yenmez mi yenir tabiiii nım nım nım annem de çok güzel yapar. Ama tereyağını coslatmadan pek tadı olmaz yaaa sağol canım benim bunu söylemen bile yeter.
Ayy maalesef tereyağı koymadim bir tatlı kaşığı zeytinyağı sadece salı günü mükafatıni alırım inş :))

Tarif versene canım deneyelim
Vereyim canim
Manti hamuru hazirliyoruz un tuz ve yumurtadan ici icinse kiyma sogan maydanoz pul biber ve tuz katiyoeuz
Mantilari buktukten sonra tepsiye koyuyoruz bildigimiz tavaya az yag koyuyoruz iyice kizan tavaya mantilari atip kizartiyoruz dikkat edin yapismasin sik cevirin mantilar kizarinca firin tepsisine dokuyoruz
Bir tencere icine biraz sivi yag biraz tereyag ile salca koyuyoruz salca kavrulunca pul biber katip uzerine su katiyoruz ve kaynatiyoruz kaynayan sudan tepsiye kepceyle dokuyoruz uzerini acik gececek ve altini kisip uzerine tepsi kapatiyoruz agir agir pisiriyoruz suyu cok koymayalimki hamur olmasin mantimiz sik sik karistiriyoruz pisince altini kapatiyoruz vee puf noktasi bir cay bardagi soguk su dokuyoruz uzerine hamur olmasin ve diri dursun mantilar diye afiyet olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…