Haydi Yine Yeniden...

Hos geldin tatlim ozledik seni gunluk co sesiz uc dort arkadas yaziyoruz o kadar galiba bu herkesin moralini bozuyo pazartesiden itibaren duzelir insallah sen nasilsin keyifler nasill bakiyimm

Merhaba arkadaşlar şimdi ıstanbula dönüş yaptım tomurcukkk kankiminde dediği gibi yarın normal menüye dönerim elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama ne durumdayım bilmiyorum ama kacanda kaçtı valla artık sali ya kadar art iyi sabitlemeye çalışırım inşallah
Yarın görüşmek üzere çünkü bir sürü isim var şimdi malum anne evinden dönünce eli kolu dolu dönüyor insan

Hos geldin tatlim ozledik seni gunluk co sesiz uc dort arkadas yaziyoruz o kadar galiba bu herkesin moralini bozuyo pazartesiden itibaren duzelir insallah sen nasilsin keyifler nasill bakiyimm
Hosbuldum canim.iyi keyifler sukur...
Valla oyle iki uc kisi yazmakla olmuyor.yarin bakicam sayfalara tek tek.kim menu paylasmis.kim mazaret yazmadan paylasmamis veya menusunu yazip kacmis.o gunluk kurallarimizi bosuna koymadik.kurallara aykiri bir durum okursam arkadaslar arasindan eleme yaparim simdiden bilginiz olsun.o kurallari gerceklestirmedikten sonra koymanin da bi anlami yok.paylasim yapanlarin da hakkini emegini yememis oluruz boylelikle.
neyse hele bi yarin olsun bakalim.motivasyon yeniden baslar sen hic merak etme.tomurcuk bomba gibi geri donuyor ...

tomurcukkk canım hoşgeldin sen nerelerdeydin? Biz buralardaydık hep. Pek bi sessizdi topiğimiz.
Ailem geldi canim memleketten cumadan beri musade istedim.pek girmeye firsatim olmadi.yarindan itibaren de sil bastan ve tam gaz devam.ben yokken de durumlar nasilmis bi bakarim yarin.ve problemli durum varsa şayet gunluk kurallarimiz cercevesinde degerlendirmek durumundayim

Hoş geldin canım sen kendini tutmissundur yine de azimli hatun seni :) maşallahin var eksi bile verirsin sen. Ñe iyi gelmiştir sana oh valla anne ler evlatlarina evlerindeki iğneyi bile veriyorlar. Allah basimizdan eksik etmesin :))

Hos geldin fistik ohh nasilda iyi gelmistir annen sana motivasyon olup bomba gibi donersin sahalara oyyy tomurcukla sen tozu dumana katarsiniz artik hadi bakalim yarin yaris baslasinnnn

Hmmmmm eminim çok lezzetli olur denemek lazım. Ellerine sağlık canımcım.

Tesekkur ederim canim yapmak istegin zaman yaz bana yardimci olurum
Ya galiba ben hamur işi hastasıyım ya zaafım tatlı çikolata değil mesela. Ekmek börek gözleme mantı yani bunlara dayanamam mesela buraya baslamadan önce tv nin karşısında durduk yere ekmek yiyordum az buz da değil yarım ekmek yiyodum ara öğün niyetine şekerim ve çenem düştü galiba

Ahahha kankim yaaa ben de tatlıya düşkün değilim oturup bir tepsi hamur yesem bi tencere patates püreyi yiyeyim inanki şu an o moddayım. Heee bir de bol yağda patates kızartmasını dolduracaksın taze ekmeğin içine benden mutlusu olmaz o anda bu akşam bunları istedi canım ama hayaller hayatlar

Şunun surasinda salıya ne galdı ki canııımmm(kemal sunal) ha haaaaa

Kız bu kadın muhabbetine kocalar dayanamıyor napsın kul yapımı bilgisayar bize iyi bile dayanıyor bizi sakın sensiz bırakma
net yavaş ben,m bel kötü fazla oturamıyorum günün yarısı yatıyorum zaten yarım saat dolanıyorsam daha fazlası yatıyorum ağrıyan belle sandelyede pc nin kıpraşmasını beklemek beni dellendiriyor şu saat olmuş daha yeni normale döndü nette bende açabildim sayfaları

Afiyet olsun canim menu guzel pidede ufaksa hic sorun yok gayet iyi gidiyosun cocostar i gormuyorummm
onu görmeee zaten ortada yok yidim yok ettim :))
pideyi iyice küçültmüşlerdi valla ben 8 tane dedim 11 yada 12 tane yapmışlar ekmeğini küçültünce
benim velet ayranla tıkadı kendini yarım litrelik bardakla 3 ayran içti 2 pide yedi yoksa 1 tane daha rahat yerdi babası 2.5 yedi bana da yarım bari yesene o az diyor adama bak yaaa hem arada göbüşüme kuzuyu ne zaman eriticen der hem de yarım daha ye ne var ki bunda der :)))

ekim2009 Canım bu hafta da eksileri göreceksin bence. Menülerini baya azalttın. Ama sen ara yapardın yapmıyor musun artık?
acıkmıyorum ki ara yapayım bu hafta artı çıkacak malum dönem cumartesi baya artıydı 2 güne gider mi bilmem aynı çıksam da razıyım valla

oo maşallah iyi yemiş seninkilerde afiyet bal olsun
sen nasıl pişiriyorsun
benimkiler çorba gibi suyuyla sıcak sıcak üstüne sarımsaklı yoğurtla yiyor diye hep öyle yapıyorum suyuna da tereyağı salça baharatlar nane kekik koyuyorum suyu çok lezzetli oluyor tek başına bile ben yasam benim sıpa 4 tabak bile yerde anasının yerde ayağı bacağı kasılıyor birde bu ara bel fıtığı azıttı mantı yap bile demiyor kuzum yaa

oooo çok değişik bu tarif bende nasıl yapıyorsun demiştim zaten yazmışsın bunun işi daha çokmuş gözüm kesmedi :))

hoş geldin gülümm:))
menü verip kankisine yorum yada 1-2 kişiye daha yorum yapıp kaçan vardı gördüm bacım ekim2009 adlı şahıs haberin olsun

yaav siz iki kanki gece gece ağzımın şerbetini akıttırdınız canım ekmek çekti püre mantı kızartma ahanda benim iştah an itibariyle geldi şaka bi yana güzel sohbet olmuş kaçırmışım ben anca elma kaynatıp meyve suyu yapayım pehhh bana
rabbim sağlık versin bu güzel nimetleride ağız tadıyla huzurla yemeyi ideal kilomuzda olupta nasip etsin inşallah

inşallah iyi olur baban bir daha tekrarlanmaz rahatsızlığı evin direği yaslandığın dağ baba iyi olsunda gerisi önemli değil toparlarsın 2-3 güne ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…