- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.721
Hos geldin tatlim ozledik seni gunluk co sesiz uc dort arkadas yaziyoruz o kadar galiba bu herkesin moralini bozuyo pazartesiden itibaren duzelir insallahSelaaamm
herkes nasil keyifler yerinde mi bakalim.annemler ablamlara cikti.bikac saat sonra bende olurlar.yarin da donuyorlar nasipse.bende tekrar menu duzenine girerim.ucundan kiyisindan kacamaklarim oldu tabiki
arada derede okumaya calistim.
@aysun163 un babasi hasta sanirim.gecmis olsun.
@milad_tb da Ankaraya gidiyorum yazmis.10 gunlugune.insallah dondugunde doner gunluge.duzeni bozuldugu zaman uzun sure ortadan kayboluyor cunku.
@Filik de donmedi sanirim hala.
inciiitanesi ortim de guzel bi hafta sonundan sonra yarin bomba gibi doner.
angelina ekim tevafuk butterfly melrin tatlitambak buzkralice iyiler sukur.bi terslik yoktur umarim.kacirdigim mesaj olmus olabilir.
@aysu27 nin cocugu hastaydi insallah daha iyidir
menuleri tam okuyamadim mazeretsiz paylasim yapmayan oldu mu aramizda
Hosbuldum canim.iyi keyifler sukur...Hos geldin tatlim ozledik seni gunluk co sesiz uc dort arkadas yaziyoruz o kadar galiba bu herkesin moralini bozuyo pazartesiden itibaren duzelir insallahsen nasilsin keyifler nasill bakiyimm
Ailem geldi canim memleketten cumadan beri musade istedim.pek girmeye firsatim olmadi.yarindan itibaren de sil bastan ve tam gaz devam.ben yokken de durumlar nasilmis bi bakarim yarin.ve problemli durum varsa şayet gunluk kurallarimiz cercevesinde degerlendirmek durumundayimtomurcukkk canım hoşgeldin sen nerelerdeydin? Biz buralardaydık hep. Pek bi sessizdi topiğimiz.
Hoş geldin canım sen kendini tutmissundur yine de azimli hatun seni :) maşallahin var eksi bile verirsin sen. Ñe iyi gelmiştir sana oh valla anne ler evlatlarina evlerindeki iğneyi bile veriyorlar. Allah basimizdan eksik etmesin :))Merhaba arkadaşlar şimdi ıstanbula dönüş yaptımtomurcukkk kankiminde dediği gibi yarın normal menüye dönerim elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama ne durumdayım bilmiyorum ama kacanda kaçtı valla artık sali ya kadar art iyi sabitlemeye çalışırım inşallah
Yarın görüşmek üzere çünkü bir sürü isim var şimdi malum anne evinden dönünce eli kolu dolu dönüyor insan
Hos geldin fistik ohh nasilda iyi gelmistir annen sana motivasyon olup bomba gibi donersin sahalara oyyy tomurcukla sen tozu dumana katarsiniz artik hadi bakalim yarin yaris baslasinnnnMerhaba arkadaşlar şimdi ıstanbula dönüş yaptımtomurcukkk kankiminde dediği gibi yarın normal menüye dönerim elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama ne durumdayım bilmiyorum ama kacanda kaçtı valla artık sali ya kadar art iyi sabitlemeye çalışırım inşallah
Yarın görüşmek üzere çünkü bir sürü isim var şimdi malum anne evinden dönünce eli kolu dolu dönüyor insan
Vereyim canim
Manti hamuru hazirliyoruz un tuz ve yumurtadan ici icinse kiyma sogan maydanoz pul biber ve tuz katiyoeuz
Mantilari buktukten sonra tepsiye koyuyoruz bildigimiz tavaya az yag koyuyoruz iyice kizan tavaya mantilari atip kizartiyoruz dikkat edin yapismasin sik cevirin mantilar kizarinca firin tepsisine dokuyoruz
Bir tencere icine biraz sivi yag biraz tereyag ile salca koyuyoruz salca kavrulunca pul biber katip uzerine su katiyoruz ve kaynatiyoruz kaynayan sudan tepsiye kepceyle dokuyoruz uzerini acik gececek ve altini kisip uzerine tepsi kapatiyoruz agir agir pisiriyoruz suyu cok koymayalimki hamur olmasin mantimiz sik sik karistiriyoruz pisince altini kapatiyoruz vee puf noktasi bir cay bardagi soguk su dokuyoruz uzerine hamur olmasin ve diri dursun mantilar diye afiyet olsunnnnnn
Tesekkur ederim canim yapmak istegin zaman yaz bana yardimci olurumHmmmmm eminim çok lezzetli olur denemek lazım. Ellerine sağlık canımcım.
Ya galiba ben hamur işi hastasıyım yaTesekkur ederim canim yapmak istegin zaman yaz bana yardimci olurum
Ya galiba ben hamur işi hastasıyım yazaafım tatlı çikolata değil mesela. Ekmek börek gözleme mantı yani bunlara dayanamam mesela buraya baslamadan önce tv nin karşısında durduk yere ekmek yiyordum az buz da değil yarım ekmek yiyodum ara öğün niyetine şekerim ve çenem düştü galiba
Şunun surasinda salıya ne galdı ki canııımmm(kemal sunal) ha haaaaaAhahha kankim yaaa ben de tatlıya düşkün değilim oturup bir tepsi hamur yesembi tencere patates püreyi yiyeyim inanki şu an o moddayım. Heee bir de bol yağda patates kızartmasını dolduracaksın taze ekmeğin içine benden mutlusu olmaz o anda bu akşam bunları istedi canım ama hayaller hayatlar
gülüm isteyerek azaltmadım benim iştah kendi kaçtı gitti yineGitgide azalttın darısı başıma hafta sonları çığrından çıkıyorum ahhh ahhhh
net yavaş ben,m bel kötü fazla oturamıyorum günün yarısı yatıyorum zaten yarım saat dolanıyorsam daha fazlası yatıyorum ağrıyan belle sandelyede pc nin kıpraşmasını beklemek beni dellendiriyor şu saat olmuş daha yeni normale döndü nette bende açabildim sayfalarıKız bu kadın muhabbetine kocalar dayanamıyor napsın kul yapımı bilgisayar bize iyi bile dayanıyor bizi sakın sensiz bırakma
onu görmeee zaten ortada yok yidim yok ettim :))Afiyet olsun canim menu guzel pidede ufaksa hic sorun yok gayet iyi gidiyosun cocostar i gormuyorummm
acıkmıyorum ki ara yapayım bu hafta artı çıkacak malum dönemekim2009 Canım bu hafta da eksileri göreceksin bence. Menülerini baya azalttın. Ama sen ara yapardın yapmıyor musun artık?
oo maşallah iyi yemiş seninkilerde afiyet bal olsunCanim ara yapmaya firsat kalmadiki kahveyi icince manti acmaya oturdum anca uc buyuk pazi anca yaptim yoksa mutlaka bisey yerdim insallah arti olmaz pek yaramiyo bana karbon ama hicc takmiycam uzun zaman oldu yemeyeli baba ogul ucer tabak yediler iyi oldu evdekilerede
oooo çok değişik bu tarif bende nasıl yapıyorsun demiştim zaten yazmışsın bunun işi daha çokmuş gözüm kesmedi :))Vereyim canim
Manti hamuru hazirliyoruz un tuz ve yumurtadan ici icinse kiyma sogan maydanoz pul biber ve tuz katiyoeuz
Mantilari buktukten sonra tepsiye koyuyoruz bildigimiz tavaya az yag koyuyoruz iyice kizan tavaya mantilari atip kizartiyoruz dikkat edin yapismasin sik cevirin mantilar kizarinca firin tepsisine dokuyoruz
Bir tencere icine biraz sivi yag biraz tereyag ile salca koyuyoruz salca kavrulunca pul biber katip uzerine su katiyoruz ve kaynatiyoruz kaynayan sudan tepsiye kepceyle dokuyoruz uzerini acik gececek ve altini kisip uzerine tepsi kapatiyoruz agir agir pisiriyoruz suyu cok koymayalimki hamur olmasin mantimiz sik sik karistiriyoruz pisince altini kapatiyoruz vee puf noktasi bir cay bardagi soguk su dokuyoruz uzerine hamur olmasin ve diri dursun mantilar diye afiyet olsunnnnnn
hoş geldin gülümm:))Hosbuldum canim.iyi keyifler sukur...
Valla oyle iki uc kisi yazmakla olmuyor.yarin bakicam sayfalara tek tek.kim menu paylasmis.kim mazaret yazmadan paylasmamis veya menusunu yazip kacmis.o gunluk kurallarimizi bosuna koymadik.kurallara aykiri bir durum okursam arkadaslar arasindan eleme yaparim simdiden bilginiz olsun.o kurallari gerceklestirmedikten sonra koymanin da bi anlami yok.paylasim yapanlarin da hakkini emegini yememis oluruz boylelikle.
neyse hele bi yarin olsun bakalim.motivasyon yeniden baslar sen hic merak etme.tomurcuk bomba gibi geri donuyor ...
Ya galiba ben hamur işi hastasıyım yazaafım tatlı çikolata değil mesela. Ekmek börek gözleme mantı yani bunlara dayanamam mesela buraya baslamadan önce tv nin karşısında durduk yere ekmek yiyordum az buz da değil yarım ekmek yiyodum ara öğün niyetine şekerim ve çenem düştü galiba
yaav siz iki kanki gece gece ağzımın şerbetini akıttırdınız canım ekmek çektiAhahha kankim yaaa ben de tatlıya düşkün değilim oturup bir tepsi hamur yesembi tencere patates püreyi yiyeyim inanki şu an o moddayım. Heee bir de bol yağda patates kızartmasını dolduracaksın taze ekmeğin içine benden mutlusu olmaz o anda bu akşam bunları istedi canım ama hayaller hayatlar
inşallah iyi olur baban bir daha tekrarlanmaz rahatsızlığı evin direği yaslandığın dağ baba iyi olsunda gerisi önemli değil toparlarsın 2-3 güne ne olacakİYi aksamlar kizlar iki gundur gelemedim babam iyi oldu derken bidaha fenalasti iki gundur hastanedeyim bu aksam cikardilar insallah tekrarlamaz yine menulerim cok karisik oldu cogu zaman ya ekmek arasi yada disardan yedim kesin kilo da almisimdir ne olur kusura bakmayin yarindan itibaren yine menu vericem cok yorgunum erkenden yatip dinlenicem gecmisi de okuyamadim yarin okurum artik gorusuruz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?