Haydi Yine Yeniden...

Emegimim kkarşılığını alirim inşâallah. 30 u ma girmeden çıtır anne olayim dimi ama 29 oldum...

Herkese gunaydinlar oldukça artı ile dönüş yapsamda yinede mutluyum bu hafta biraz sıkı tutarım geçer inşallah
Bende artılarla başladım güne canım ama çabuk toparlarız biz.
Sağlam motiveyle başladım bu sabah.Ödül yok taviz yok kaçamak yok
Herkes silkelenip kendine gelsin bakalım

Bende artılarla başladım güne canım ama çabuk toparlarız biz.
Sağlam motiveyle başladım bu sabah.Ödül yok taviz yok kaçamak yok
Herkes silkelenip kendine gelsin bakalım

Aynen canım güzel bir artı ile başladım ama bugün sanki diyete yeni başlamış gibi hırslıyım yarın eksi olmasa bu hafta üstesinden geliceğiz inşallah

Geçmişe şöyle bir göz attım,
B buzzkralice arkadaşım,üzgünüm ama sadece bir gün menünü gördüm ve mazeret de belirtmemişsin paylaşamayacağını.Zaten sadece menü paylaşıp çıkıyorsun bir de kilo bildirimi yapmaya gelirsin heralde.Daha diyet eşin aysu nun bile neden hastanede olduğundan haberin olmamış.Takip etmiyorsun anladığım kadarıyla ve aktif değilsin.
Üzgünüm ama bu durumda seni günlüğümüzde devam ettiremeyeceğiz.Özür dileyerek yolunda başarılar diliyorum canım.Günlük kurallarımızı başlangıç yaptığınızda söylüyoruz,herkes elinden geldiğince paylaşım yapıyor.sadece menü ve kilo bildirimi yapmak üzerine kurulu değil sayfamız ...

Sorma canım aciktikca hayal kurduk iyi ki geçti de milleti yoldan cikarmadik

Canımm yaaa Allah şifa versin fıtık mı var sende? Bu aralar bende bel sırt boyuna kadar varan bir ağrı var. Birkaç gündür de kalça kemiklerim ağrıyo tuhaf...

acıkmıyorum ki ara yapayım bu hafta artı çıkacak malum dönem cumartesi baya artıydı 2 güne gider mi bilmem aynı çıksam da razıyım valla
Gider inşallah ekimim sen istikrarını bozma. Ben de oldum olcam 1-2 güne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…