- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.741
T tatlitambak
Menünü beğendim canım süper gidiyorsun hiç bozma. Çok azalttın menülerini bravo. Ben de arkadaşlarıma katılıyorum içli köfte olacakta bir taneyle yetinicem hahatutamam kendimi 5 yerim yani.
günaydın cano inşallah güzel olur haftamızGünaydın arkadaşlar güzel bir hafta bizimle olsun
tomurcukkk , inciiitanesi hoşgeldiniz aramıza biz sizi özledik sevdiklerinizle olmanız bi o kadar mutlu etti[/QUOTE
Teşekkürler canım bende çok özledim burayı tabi ailelerle olmakta ayrı bir güzel
Hos geldin fistik ohh nasilda iyi gelmistir annen sana motivasyon olup bomba gibi donersin sahalara oyyy tomurcukla sen tozu dumana katarsiniz artik hadi bakalim yarin yaris baslasinnnn
Hoşbulduk canım.Günler akıp gidiyor.Nasıl geçti anlamadım bile.Bugün yola çıkacak bizimkiler.Ben işe geldim...tomurcukkk , inciiitanesi hoşgeldiniz aramıza biz sizi özledik sevdiklerinizle olmanız bi o kadar mutlu etti
Bende artılarla başladım güne canım ama çabuk toparlarız biz.Herkese gunaydinlar oldukça artı ile dönüş yapsamda yinede mutluyum bu hafta biraz sıkı tutarım geçer inşallah
Bende artılarla başladım güne canım ama çabuk toparlarız biz.
Sağlam motiveyle başladım bu sabah.Ödül yok taviz yok kaçamak yok
Herkes silkelenip kendine gelsin bakalım
Hoşbulduk canım.Günler akıp gidiyor.Nasıl geçti anlamadım bile.Bugün yola çıkacak bizimkiler.Ben işe geldim...
Amin fıstık,teşekkür ederimallah kavuştursun canım canım güle güle gitsinler
Şunun surasinda salıya ne galdı ki canııımmm(kemal sunal) ha haaaaa
Sorma canım aciktikca hayal kurdukyaav siz iki kanki gece gece ağzımın şerbetini akıttırdınız canım ekmek çektipüre mantı kızartma ahanda benim iştah an itibariyle geldi şaka bi yana güzel sohbet olmuş kaçırmışım ben anca elma kaynatıp meyve suyu yapayım pehhh bana
rabbim sağlık versin bu güzel nimetleride ağız tadıyla huzurla yemeyi ideal kilomuzda olupta nasip etsin inşallah
net yavaş ben,m bel kötü fazla oturamıyorum günün yarısı yatıyorum zaten yarım saat dolanıyorsam daha fazlası yatıyorum ağrıyan belle sandelyede pc nin kıpraşmasını beklemek beni dellendiriyor şu saat olmuş daha yeni normale döndü nette bende açabildim sayfaları
Gider inşallah ekimim sen istikrarını bozma. Ben de oldum olcam 1-2 güne..acıkmıyorum ki ara yapayım bu hafta artı çıkacak malum dönemcumartesi baya artıydı 2 güne gider mi bilmem aynı çıksam da razıyım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?