Haydi Yine Yeniden...

Hmmmmm eminim çok lezzetli olur denemek lazım. Ellerine sağlık canımcım.
Tesekkur ederim canim yapmak istegin zaman yaz bana yardimci olurum
Bende ekmek gozleme hamuridi manti cok seviyorum helede ekmek tum bir ekmegi yerim yani okadar cok seviyorum hep kilomun sebebi ekmektir

Gunaydin kizlar sabah tartildim tartilmaz olaydim baya bi artiyim stres regl donemi wc sikintisi birde hazir yemekler cok kotu bi karisim oldu neyse bu hafta cok sıkı tutmam lazim hepsi gidicek insallah
Moralini bozma canım hızlı gelen çabuk gider tecrübeyle sabit 2 3 günde kurtulup eksiye rahat rahat geçersin. Bende bugün yarın regl olacam ve bende de onun sıkıntısı var maalesef

Tesekkur ederim canim yapmak istegin zaman yaz bana yardimci olurum

Bende ekmek gozleme hamuridi manti cok seviyorum helede ekmek tum bir ekmegi yerim yani okadar cok seviyorum hep kilomun sebebi ekmektir
Neyse ki eksiğimizi zaafimizi biliyoruz ve bu sayede çok güzel yol katetmissin canım. Sende bendensin desene

tomurcukkk canım benim Allah kavuştursun
Sağol canım benim,teşekkür ederim

Gunaydin kizlar sabah tartildim tartilmaz olaydim baya bi artiyim stres regl donemi wc sikintisi birde hazir yemekler cok kotu bi karisim oldu neyse bu hafta cok sıkı tutmam lazim hepsi gidicek insallah
Üstesinden gelirsin sen merak etme canım.Bizlerde artıdayız bu hafta.El ele verip motivemizi yüksek tutarsak bişeycik kalmaz.
Burda eşin tatlıtambağa çok is düşüyor.Milad gitti çünkü 10 gün yok.Birbirinizi en iyi şekilde motive ederseniz güzel eksiler gelir

Moralini bozma canım hızlı gelen çabuk gider tecrübeyle sabit 2 3 günde kurtulup eksiye rahat rahat geçersin. Bende bugün yarın regl olacam ve bende de onun sıkıntısı var maalesef
Aynen günlüğümüz regl haftasına giriyor.Benim de hafta sonuna yakın başlar :)

Amann sakin iki gundur manti yapiyorum valla uyustu kolum omzum senin bide fitik var azdirirsin yakin olsak ben yapardim sana gulumm ben tepside yapiyorum az suyla birde kizartiyorum mantilari benim ufaklik gelip gidip yiyor oyle sossuz cok guzel oluuo kizarinca farkli bir tat oluyo iyilesince dene mutlaka

T tatlitambak canım sende bir gün menü paylaşmamışsın.kızın rahatsızmış geçmiş olsun.Ödül günü gibi oldu demişsin ama sonunda...kaçamak yapsak da paylaşacaktık öyle değil mi.Sana da bir uyarı çekelim madem.

Bundan sonra biraz sıkı tutucam kimse darılıp gücenmesin alınmasın ok...Tüm arkadaşlara duyrulur.Haydi yine yenidene sıkı yönetim geldi...

Kizimla ugrasmaktan ne yedigimi ne kadar olcude yedigimi hatirlamadigim icin yazmadim canim

Kizimla ugrasmaktan ne yedigimi ne kadar olcude yedigimi hatirlamadigim icin yazmadim canim
Tamam canım her neyse.haksızlık olmasın diye dedim.diğer arkadaşa menü paylaşmıyor diye yorum yapıyoruz.sonunda ödül günü oldu dediğin için ayrıca belirtmek durumunda kaldım.elbette hastalık olduğu zaman menü paylaşmadığımız zamanlar oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…