- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.761
Sorma canım ya neyse ki geçti :))
Tesekkur ederim canim yapmak istegin zaman yaz bana yardimci olurumHmmmmm eminim çok lezzetli olur denemek lazım. Ellerine sağlık canımcım.
Bende ekmek gozleme hamuridi manti cok seviyorum helede ekmek tum bir ekmegi yerim yani okadar cok seviyorum hep kilomun sebebi ekmektirYa galiba ben hamur işi hastasıyım yazaafım tatlı çikolata değil mesela. Ekmek börek gözleme mantı yani bunlara dayanamam mesela buraya baslamadan önce tv nin karşısında durduk yere ekmek yiyordum az buz da değil yarım ekmek yiyodum ara öğün niyetine şekerim ve çenem düştü galiba
Moralini bozma canım hızlı gelen çabuk gider tecrübeyle sabitGunaydin kizlar sabah tartildim tartilmaz olaydim baya bi artiyim stres regl donemi wc sikintisi birde hazir yemekler cok kotu bi karisim oldu neyse bu hafta cok sıkı tutmam lazim hepsi gidicek insallah
Neyse ki eksiğimizi zaafimizi biliyoruz ve bu sayede çok güzel yol katetmissin canım. Sende bendensin deseneTesekkur ederim canim yapmak istegin zaman yaz bana yardimci olurum
Bende ekmek gozleme hamuridi manti cok seviyorum helede ekmek tum bir ekmegi yerim yani okadar cok seviyorum hep kilomun sebebi ekmektir
Sağol canım benim,teşekkür ederimtomurcukkk canım benim Allah kavuştursun
Üstesinden gelirsin sen merak etme canım.Bizlerde artıdayız bu hafta.El ele verip motivemizi yüksek tutarsak bişeycik kalmaz.Gunaydin kizlar sabah tartildim tartilmaz olaydim baya bi artiyim stres regl donemi wc sikintisi birde hazir yemekler cok kotu bi karisim oldu neyse bu hafta cok sıkı tutmam lazim hepsi gidicek insallah
Aynen günlüğümüz regl haftasına giriyor.Benim de hafta sonuna yakın başlar :)Moralini bozma canım hızlı gelen çabuk gider tecrübeyle sabit2 3 günde kurtulup eksiye rahat rahat geçersin. Bende bugün yarın regl olacam ve bende de onun sıkıntısı var maalesef
Amann sakin iki gundur manti yapiyorum valla uyustu kolum omzum senin bide fitik var azdirirsin yakin olsak ben yapardim sana gulumm ben tepside yapiyorum az suyla birde kizartiyorum mantilari benim ufaklik gelip gidip yiyor oyle sossuz cok guzel oluuo kizarinca farkli bir tat oluyo iyilesince dene mutlakaoo maşallah iyi yemiş seninkilerde afiyet bal olsun
sen nasıl pişiriyorsun
benimkiler çorba gibi suyuyla sıcak sıcak üstüne sarımsaklı yoğurtla yiyor diye hep öyle yapıyorum suyuna da tereyağı salça baharatlar nane kekik koyuyorum suyu çok lezzetli oluyor tek başına bile ben yasam benim sıpa 4 tabak bile yerde anasının yerde ayağı bacağı kasılıyor birde bu ara bel fıtığı azıttı mantı yap bile demiyor kuzum yaa
Aynen günlüğümüz regl haftasına giriyor.Benim de hafta sonuna yakın başlar :)
Neyse ki eksiğimizi zaafimizi biliyoruz ve bu sayede çok güzel yol katetmissin canım. Sende bendensin desene
Aynen ortiorti ne kadar ortak yanımız var benim de beklenen gün cuma
Aynen orti
Senin beklenen gün gelmesin geçsin
Bende zayıfladıktan sonra hamile kalmıştım.Bu da ortak yönümüz olsun inşallah
Bencede beklenen gun dokuz ay ertelensin cokk aminnnnİNŞALLAH CANIM
T tatlitambak canım sende bir gün menü paylaşmamışsın.kızın rahatsızmış geçmiş olsun.Ödül günü gibi oldu demişsin ama sonunda...kaçamak yapsak da paylaşacaktık öyle değil mi.Sana da bir uyarı çekelim madem.
Bundan sonra biraz sıkı tutucam kimse darılıp gücenmesin alınmasın ok...Tüm arkadaşlara duyrulur.Haydi yine yenidene sıkı yönetim geldi...
Bencede beklenen gun dokuz ay ertelensin cokk aminnnn
Tamam canım her neyse.haksızlık olmasın diye dedim.diğer arkadaşa menü paylaşmıyor diye yorum yapıyoruz.sonunda ödül günü oldu dediğin için ayrıca belirtmek durumunda kaldım.elbette hastalık olduğu zaman menü paylaşmadığımız zamanlar oluyor...Kizimla ugrasmaktan ne yedigimi ne kadar olcude yedigimi hatirlamadigim icin yazmadim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?