- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.781
belde sinirlerin başladığı yerde fıtık var ee bu kadar da kilo yükü var ne olsun zavallı beden çekemiyor :))Canımm yaaa Allah şifa versin fıtık mı var sende? Bu aralar bende bel sırt boyuna kadar varan bir ağrı var. Birkaç gündür de kalça kemiklerim ağrıyo tuhaf...
belde sinirlerin başladığı yerde fıtık var ee bu kadar da kilo yükü var ne olsun zavallı beden çekemiyor :))
hava bozduğunda romatizmal hastalıklarla bel boyun fıtığı olanların ağrıları artar inşallah senin ki sadece yorgunluktan ağrıyordur
yaradanına kurban olurummmm hiç kıyarmıyım sana yaptırırmıyım allah razı olsun samimi dediğini inan biliyorumAmann sakin iki gundur manti yapiyorum valla uyustu kolum omzum senin bide fitik var azdirirsin yakin olsak ben yapardim sana gulumm ben tepside yapiyorum az suyla birde kizartiyorum mantilari benim ufaklik gelip gidip yiyor oyle sossuz cok guzel oluuo kizarinca farkli bir tat oluyo iyilesince dene mutlaka
sağol gülümgeçmiş olsun acil şifalar inşallah
sağol gülüm
sen de tekrardan hoş geldin nasıl bomba gibi enerjik döndün değil miii
Bende kilo vermeden önce belim çok ağrırdı,inanırmısın şimdi hiç ağrı yokbelde sinirlerin başladığı yerde fıtık var ee bu kadar da kilo yükü var ne olsun zavallı beden çekemiyor :))
hava bozduğunda romatizmal hastalıklarla bel boyun fıtığı olanların ağrıları artar inşallah senin ki sadece yorgunluktan ağrıyordur
Moralini bozma canım hızlı gelen çabuk gider tecrübeyle sabit2 3 günde kurtulup eksiye rahat rahat geçersin. Bende bugün yarın regl olacam ve bende de onun sıkıntısı var maalesef
Sağol canım benim,teşekkür ederim
Üstesinden gelirsin sen merak etme canım.Bizlerde artıdayız bu hafta.El ele verip motivemizi yüksek tutarsak bişeycik kalmaz.
Burda eşin tatlıtambağa çok is düşüyor.Milad gitti çünkü 10 gün yok.Birbirinizi en iyi şekilde motive ederseniz güzel eksiler gelir
Süper planArkadaslar ya bir sey soracam. Bu aksam iki tane gezmwm var.Şimdi planım söyle 6 da bebek mevlidi var 8 de gün. eve gidince yemek yemeyecem mevlitte pilav üstü et oluyor sadece etini yerim bi de ayran içerim. Güne geçince de mevlitten geldim çok toKum deyip yemeyecem inş. Sizce ne yapayım böyle iyi mi
Olsun canım sen azimlisin çabuk verirsin. Moralini bozma canım. Benim de regl yüzünden şişlik oluyor diyetimi bozmadım ama eksiye de geçemedimBiliyorum canim iki uc gune gider de yine de moral bozuyor iste
Gerçek mi diyon.öğlen karışık ızgara yedim iyi doydum çok açıkmam herhalde saatleri de geç ya ben o saatlerde pek yemem biliyorsunSüper plan
Arkadaslar ya bir sey soracam. Bu aksam iki tane gezmwm var.Şimdi planım söyle 6 da bebek mevlidi var 8 de gün. eve gidince yemek yemeyecem mevlitte pilav üstü et oluyor sadece etini yerim bi de ayran içerim. Güne geçince de mevlitten geldim çok toKum deyip yemeyecem inş. Sizce ne yapayım böyle iyi mi
Evet geç saatte yemiyorsun da kırmamak için salata türü veya sevdiğin bir tatlıdan ufak miktar alabilirsin canım.canın istemezse de planın tutar yani :)Gerçek mi diyon.öğlen karışık ızgara yedim iyi doydum çok açıkmam herhalde saatleri de geç ya ben o saatlerde pek yemem biliyorsun
dayanabilirsen iyi ama belki farklı bir ikramlık vardır tadına bakmak isteyebilir sin
o zaman da çok az bakarsın artık ama kasma kendini daha kötü olur sonra
bence sen halledersin sıkma canını
Sağolun fıstıklar teşekkür ederimEvet geç saatte yemiyorsun da kırmamak için salata türü veya sevdiğin bir tatlıdan ufak miktar alabilirsin canım.canın istemezse de planın tutar yani :)
Moral bozmak yok canım.Bi bakmışsın yarın gitmiş o fazlalık.Ay herkes mi regl haftasındabiz kankimle aynı gün oluyoruz zaten şaka gibi ama bnm de moralim baya bozuldu bu hafta sıkı tuttum ve dünle bugün 600 gram oynadı. Bugün ya da yarın regl olcam. Ama dünden bugüne 600 gram fazla sinir oldum. Akşam aç yattığıma değmedi
belde sinirlerin başladığı yerde fıtık var ee bu kadar da kilo yükü var ne olsun zavallı beden çekemiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?