- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.801
Bu hafta cogumuz artilardayiz galiba ama pes etmek yok yola devam
T tatlitambak Sen ne alemdesin canim bu hafta benden hayir yok bak sana guveniyorum
Moral bozmak yok canım.Bi bakmışsın yarın gitmiş o fazlalık.
Varsa bi romatoloji doktoruna görünsen daha iyi canım.Romatizma hastalıklarına o bölüm bakıyor.200 çeşitten fazla romatizma türü var.Kalça kemiği ağrısı ihmale gelmez.Leğen kemiklerinde bir problem vardır belki.Benimde kalça kemiklerim ağrıyordu leğen kemiğinde iltihap çıktı.Yani böyle felaket tellalı gibi olmayayım da ihmal etme diye diyorum yani.Romatizmanın yaşı yok çünküBenim hep ağrıyor canım ve geçenlerde şey farkettim akşam dizimden aşağısı donuyordu resmen ve ben bu güzel havalarda bile kombiyi baya açıyorum ona rağmen. Acaba romatizma mı başladı? Bu yaşta olur mu ki yaaa daha 26 yaşındayım. Evet hava bozduğunda yataktan kalkamıyorumkalça kemiklerim niye ağrıyo onu hiç anlamadım. Az ayakta iş yapınca hemen başlıyo ağrımaya. Ortopediye mi gitmeliyim bunun için?
Çok da fazla artıda değilim ama aldım tabi.moral bozmuyorum bu hafta gider o artı.Bomba gibi başladım ve günlüğe de sıkıyönetim getirdim.Herkes yaza incecik girecekAy inşallah canım yaaa.. Akşam da spor salonuna gidicem inşallah. Yeşil çay içtim bir iki fincan daha içerim. Bol su.. Karnım şiş çünkü. Sen ne durumdasın? Ailenleydin ya almış olsan bile takma sen de kafana. O mutlulukla cümbür cemaatken yemiyim diyemiyor insan. Mutlu oluyosun yiyosun.
bu sabah 85,2 ise yarın 84 lü bi bildirim yapman muhtemel.bol su içip ödemini atmaya bakArtida degilim ama cokta ekside degilim sadece 84 .9 da olsa 84 lerde bildirim yapmak istiyorum. Sabah 85.2 geldim 85 85.5 arasi degisiyor kilom.
Varsa bi romatoloji doktoruna görünsen daha iyi canım.Romatizma hastalıklarına o bölüm bakıyor.200 çeşitten fazla romatizma türü var.Kalça kemiği ağrısı ihmale gelmez.Leğen kemiklerinde bir problem vardır belki.Benimde kalça kemiklerim ağrıyordu leğen kemiğinde iltihap çıktı.Yani böyle felaket tellalı gibi olmayayım da ihmal etme diye diyorum yani.Romatizmanın yaşı yok çünkü
Çok da fazla artıda değilim ama aldım tabi.moral bozmuyorum bu hafta gider o artı.Bomba gibi başladım ve günlüğe de sıkıyönetim getirdim.Herkes yaza incecik girecek
Artida degilim ama cokta ekside degilim sadece 84 .9 da olsa 84 lerde bildirim yapmak istiyorum. Sabah 85.2 geldim 85 85.5 arasi degisiyor kilom.
Padişahım sen çok yaşa hahahahahavalla sıkı tutmadan olmuyo. Ya gidecek ya gidecek bu kilolar... Bu arada neredeyse hamilelikten önceki ölçülerime ulaşmışım. Bir tek göğüs fazla o da normal emziriyorum. Ama o zaman 5 kilo daha zayıftım. Bu da iyi birşey. Kasa çevirmişim. Yani eski kiloma inince daha zayıf gözükebilicem
Cok şanslisin canim benim hamilelik oncesi kilom 54 yani 30 kilo fazlam var artik 65 olsam yeter diyorum ama onu bile beceremiyorum malesef
bu sabah 85,2 ise yarın 84 lü bi bildirim yapman muhtemel.bol su içip ödemini atmaya bak
Spora fazla yüklenirsen de kalça kemiğin ağrı yapabilir canım.Zaten kaza da geçirmişsin geçmiş olsun.Önce ortopediye git sen o zamanValla canım açık konuşayım şans işi değil azim. Hareket hareket hareket. Kardiyo yapıyorum bu ara biraz saldım ama yine sıkı tutucam. Zumba yapıyorum çoğunlukla. Kararlı ol elbet gider inşallah. Spor da yaparsan süper olur.
Valla canım açık konuşayım şans işi değil azim. Hareket hareket hareket. Kardiyo yapıyorum bu ara biraz saldım ama yine sıkı tutucam. Zumba yapıyorum çoğunlukla. Kararlı ol elbet gider inşallah. Spor da yaparsan süper olur.
Ben balik yedigim zaman wrtesi gune muhakkak eksi cikarim. Bugun menumde de balik var.insaallah yarina 84 llerle uyanirim
Tamamdır kendinize iyi bakın o zaman umarım herkes istediği kiloya ulaşırGeçmişe şöyle bir göz attım,
B buzzkralice arkadaşım,üzgünüm ama sadece bir gün menünü gördüm ve mazeret de belirtmemişsin paylaşamayacağını.Zaten sadece menü paylaşıp çıkıyorsun bir de kilo bildirimi yapmaya gelirsin heralde.Daha diyet eşin aysu nun bile neden hastanede olduğundan haberin olmamış.Takip etmiyorsun anladığım kadarıyla ve aktif değilsin.
Üzgünüm ama bu durumda seni günlüğümüzde devam ettiremeyeceğiz.Özür dileyerek yolunda başarılar diliyorum canım.Günlük kurallarımızı başlangıç yaptığınızda söylüyoruz,herkes elinden geldiğince paylaşım yapıyor.sadece menü ve kilo bildirimi yapmak üzerine kurulu değil sayfamız ...
Vavvv üç çocuk Süpersin yasin kaç peki çocuklarının yaşı kaç :)) niye soruyorum çünkü bende ucuncuyu düşünüyorum tabi daha zamanı varAh canim benim bilmezmiyim bende ikinci cocuktan sonra cok spor yaptim her sabah 1.5 saat yuruyus yapar aksamda 1 saat bisiklet yapiyordum ve cok kisa surede 20 kilo verdim ama ucuncu cocuktan sonra ne zamanim ne de gucum kaldi aksamlari 45 dakika bisiklet cevirmeye calisiyorum ama inan ki gun icerisinde cok yoruluyorum artik yapabildigim kadar
Spora fazla yüklenirsen de kalça kemiğin ağrı yapabilir canım.Zaten kaza da geçirmişsin geçmiş olsun.Önce ortopediye git sen o zaman
Ah canim benim bilmezmiyim bende ikinci cocuktan sonra cok spor yaptim her sabah 1.5 saat yuruyus yapar aksamda 1 saat bisiklet yapiyordum ve cok kisa surede 20 kilo verdim ama ucuncu cocuktan sonra ne zamanim ne de gucum kaldi aksamlari 45 dakika bisiklet cevirmeye calisiyorum ama inan ki gun icerisinde cok yoruluyorum artik yapabildigim kadar
her fazladan 1 kilo 10 kilo yük olarak bele biniyor inşallah bende zayıflarım da şu bel ağrısından kurtulurum :)Bende kilo vermeden önce belim çok ağrırdı,inanırmısın şimdi hiç ağrı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?