Haydi Yine Yeniden...

Bu hafta cogumuz artilardayiz galiba ama pes etmek yok yola devam
T tatlitambak Sen ne alemdesin canim bu hafta benden hayir yok bak sana guveniyorum

Artida degilim ama cokta ekside degilim sadece 84 .9 da olsa 84 lerde bildirim yapmak istiyorum. Sabah 85.2 geldim 85 85.5 arasi degisiyor kilom.

Moral bozmak yok canım.Bi bakmışsın yarın gitmiş o fazlalık.

Ay inşallah canım yaaa.. Akşam da spor salonuna gidicem inşallah. Yeşil çay içtim bir iki fincan daha içerim. Bol su.. Karnım şiş çünkü. Sen ne durumdasın? Ailenleydin ya almış olsan bile takma sen de kafana. O mutlulukla cümbür cemaatken yemiyim diyemiyor insan. Mutlu oluyosun yiyosun.

Varsa bi romatoloji doktoruna görünsen daha iyi canım.Romatizma hastalıklarına o bölüm bakıyor.200 çeşitten fazla romatizma türü var.Kalça kemiği ağrısı ihmale gelmez.Leğen kemiklerinde bir problem vardır belki.Benimde kalça kemiklerim ağrıyordu leğen kemiğinde iltihap çıktı.Yani böyle felaket tellalı gibi olmayayım da ihmal etme diye diyorum yani.Romatizmanın yaşı yok çünkü

Çok da fazla artıda değilim ama aldım tabi.moral bozmuyorum bu hafta gider o artı.Bomba gibi başladım ve günlüğe de sıkıyönetim getirdim.Herkes yaza incecik girecek

Artida degilim ama cokta ekside degilim sadece 84 .9 da olsa 84 lerde bildirim yapmak istiyorum. Sabah 85.2 geldim 85 85.5 arasi degisiyor kilom.
bu sabah 85,2 ise yarın 84 lü bi bildirim yapman muhtemel.bol su içip ödemini atmaya bak

Haklısın. Ben kendimi çok ihmal ediyorum. 2010 da geçirdiğim kaza var. O zamanlar da kalça ağrısından basamıyordum zamanla geçmişti ama hamilelikte çıktı yine bi süre basamadım sanki kalça kemiğim ete girercesine acı veriyordu doğuma bir ay falan varken böyle oldum ağırlaşmıştım çünkü. Doğumda da sancıyı sadece orada hissettim kalçam kopuyordu sanki. Şimdi de adet sancısı aynı yere vuruyor. Ve bir normal doğum var. Zor olmuştu ve yine kalça kemikleri zorlanıyo tabi doğumda.. Ayy şimdi anlıyorum böyle yazınca daha iyi anladım gidip bi görüneyim. Ortopediye de gideyim romatolojiye de..

Çok da fazla artıda değilim ama aldım tabi.moral bozmuyorum bu hafta gider o artı.Bomba gibi başladım ve günlüğe de sıkıyönetim getirdim.Herkes yaza incecik girecek

Padişahım sen çok yaşa hahahahaha valla sıkı tutmadan olmuyo. Ya gidecek ya gidecek bu kilolar... Bu arada neredeyse hamilelikten önceki ölçülerime ulaşmışım. Bir tek göğüs fazla o da normal emziriyorum. Ama o zaman 5 kilo daha zayıftım. Bu da iyi birşey. Kasa çevirmişim. Yani eski kiloma inince daha zayıf gözükebilicem

Cok şanslisin canim benim hamilelik oncesi kilom 54 yani 30 kilo fazlam var artik 65 olsam yeter diyorum ama onu bile beceremiyorum malesef

Cok şanslisin canim benim hamilelik oncesi kilom 54 yani 30 kilo fazlam var artik 65 olsam yeter diyorum ama onu bile beceremiyorum malesef

Valla canım açık konuşayım şans işi değil azim. Hareket hareket hareket. Kardiyo yapıyorum bu ara biraz saldım ama yine sıkı tutucam. Zumba yapıyorum çoğunlukla. Kararlı ol elbet gider inşallah. Spor da yaparsan süper olur.

Spora fazla yüklenirsen de kalça kemiğin ağrı yapabilir canım.Zaten kaza da geçirmişsin geçmiş olsun.Önce ortopediye git sen o zaman

Ah canim benim bilmezmiyim bende ikinci cocuktan sonra cok spor yaptim her sabah 1.5 saat yuruyus yapar aksamda 1 saat bisiklet yapiyordum ve cok kisa surede 20 kilo verdim ama ucuncu cocuktan sonra ne zamanim ne de gucum kaldi aksamlari 45 dakika bisiklet cevirmeye calisiyorum ama inan ki gun icerisinde cok yoruluyorum artik yapabildigim kadar

Tamamdır kendinize iyi bakın o zaman umarım herkes istediği kiloya ulaşır

Vavvv üç çocuk Süpersin yasin kaç peki çocuklarının yaşı kaç :)) niye soruyorum çünkü bende ucuncuyu düşünüyorum tabi daha zamanı var

3.çocuk mu?? Tamam ben sustum ya kaç yaşındasın? Peki her hamilelikten sana kilo mu kaldı nasıl oldu bu 30 kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…