Haydi Yine Yeniden...

takma kız kafana regl bittikten bir kaç gün sonrasına asıl kilo belli oluyor bende geçen salıya göre 600 gr fazla çıktım bu sabah tartıda ne yedim de kilo alıcam imkanı yok almamın benim malum dönem 10 -14 gün arası sürüyor sırf ona kalsa fazlada yemesem yine eksi çıkmam gerekir hihihhi

Gerçek mi diyon.öğlen karışık ızgara yedim iyi doydum çok açıkmam herhalde saatleri de geç ya ben o saatlerde pek yemem biliyorsun
hatta güne gitmeden önce fazladan ayran iç karnın miden şişsin iyice gözle görülsün anacım arada haset biri çıkıp aaa zayıfladın mı şöyle böyle diyip nazara gelme karnın şişini sok gözlerine ne zaman biriniz kalabalığa girse vallada nazara geliyorsunuz bacım sonra artı çıkıyor valla korkar oldum kalabalık gün davet v.s. e gitmenize

Sen söylüyordün hatırladım regl haftasında daha iyi veriliyor diye. Bende olmak üzereyim bir iki günü var ve maalesef veremiyorum sanırım regl yüzünden çünkü menulerimiz belli

Neden o kadar uzun sürüyor

Sen söylüyordün hatırladım regl haftasında daha iyi veriliyor diye. Bende olmak üzereyim bir iki günü var ve maalesef veremiyorum sanırım regl yüzünden çünkü menulerimiz belli
Regl başlangıç ve diğer günleri hasarsız atlatılırsa,sonunda güzel bir eksi görülüyor sanırım

hava bulutlu olduğu zaman elektirik enerjisi artıyor o da insanlar da basınç ağırlık yorgunluk yapıyor ve tabii kötü ruh hali
ama için rahat etsin diye ilk doktora gittiğinde romatizma testi iste kanda belli olur ama
kışın kemik sırt ağrıları yorgunluk güneşi göremediğimizden d vitamini alsak bile bedenimiz onu tam kullanamadığından d vitamini eksikliğinden olur güneşli havalarda öğle vakti 20 dk elin kolun ayağın bile güneşi görse hemen kullanır d vitaminini rahatlarsın

Vavvv üç çocuk Süpersin yasin kaç peki çocuklarının yaşı kaç :)) niye soruyorum çünkü bende ucuncuyu düşünüyorum tabi daha zamanı var

34 yasindayim canim 12 yasinda kizim 10 yasinda oglum ve 4 yasinda kizim var iki tane iyiydi de uc tane zormus valla

3.çocuk mu?? Tamam ben sustum ya kaç yaşındasın? Peki her hamilelikten sana kilo mu kaldı nasıl oldu bu 30 kilo?

Malesef her hamilelikte kaldi da ucuncuden sonra cok zor veriyorum hem yaştan hemde benim cocuklar babaya benzeyip hic kilo almiyolar bende hamur isi yapip biraz kilo alsinlar diyorum ama onlardan cok ben yiyorum

Ha haa :)) gerçekten de çok nazar oluyorum iki çocuğun var nasıl böyle sık oluyorsun falan diyip duruyorlar.. ama su var benim midem çabuk şişer zaten şu icsem bile kocaman mide oluyor ama günden önceki mevlidde iki ayran icecem dediğin gibi

bende akşam olsada eve gitsem biraz temizlik yemek derken hareket olur sabah belki az artı ile kurtulurum diye bekliyorum
hiç takılma,biz bu hafta arası o artılardan kurtulup eksiye bile geçeriz tatlım.salıyı baz alma hiç ,daha yeni bitti iznimiz ayol

Maşallah sana ya 30 bitmeden yapmışsın hepsini, Allah bağışlasin evlatlarini, canım verirsin kilolarını hiç dert etme. Facede sibeldiyebiri var 100 küsür kilodan 60 kiloya düşmüş süper fit olmuş bi de oyuncu anne var harika fiziği var. Canlı örnekler gözümüzün önünde

ay kızlar akşam saaat 22 gibi evdeydik birde evde ne göreyim benim ev yol geçen hanı ya misafir odama yatak açılmış halası da kalıyor
ayy tepemden aşağı kaynar su döküldü gülsemmi ağlasam mı bilemedim
tamam gerçi severim bu halayı allah var kaynanamdan daha çok severim ama yani artık sıktılar
öyle yani rabbim eşimle bana iyi sabır vermiş diyorum bazen
bazen de rabbim bizi bunları başımıza göndererek ne ile sınıyorsun diyorum

evet bendim bak sana kanıtlıyım mı reglken ağda v.s. yapmayın çabuk uzar derler hatırladın mı
cidden de kaşımı alsam o dönem çok çabuk geri çıkar bu metabolizmanın hızından olur demek ki metabolizma çok hızlanıyor iştahımızı kontrol altında tuttuğumuz da en hızlı kilo kaybı da o dönemde oluyor çetelesini tutuyorum kendimde gözlemledim kesinlikle doğru

bundan sonr kim gün toplantı v.s. dese duasız çıkmayın evden diye car car cırlıycam valla yaza az kaldı fazlalıktan ne kadar kurtulursak o kadar iyi milletin pis nefsiyle zaman kaybedemezsinizzzzz

bundan sonr kim gün toplantı v.s. dese duasız çıkmayın evden diye car car cırlıycam valla yaza az kaldı fazlalıktan ne kadar kurtulursak o kadar iyi milletin pis nefsiyle zaman kaybedemezsinizzzzz

aynen canım ya birde ben 75 olcam 1 haziranda diye eşimle iddiaya girdim inşallah olurum yoksa dilinden kurtulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…