- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.821
takma kız kafana regl bittikten bir kaç gün sonrasına asıl kilo belli oluyor bende geçen salıya göre 600 gr fazla çıktım bu sabah tartıda ne yedim de kilo alıcam imkanı yok almamın benim malum dönem 10 -14 gün arası sürüyor sırf ona kalsa fazlada yemesem yine eksi çıkmam gerekir hihihhiAy herkes mi regl haftasındabiz kankimle aynı gün oluyoruz zaten şaka gibi ama bnm de moralim baya bozuldu bu hafta sıkı tuttum ve dünle bugün 600 gram oynadı. Bugün ya da yarın regl olcam. Ama dünden bugüne 600 gram fazla sinir oldum. Akşam aç yattığıma değmedi
hatta güne gitmeden önce fazladan ayran iç karnın miden şişsin iyice gözle görülsün anacım arada haset biri çıkıp aaa zayıfladın mı şöyle böyle diyip nazara gelme karnın şişini sok gözlerine ne zaman biriniz kalabalığa girse vallada nazara geliyorsunuz bacım sonra artı çıkıyor valla korkar oldum kalabalık gün davet v.s. e gitmenizeGerçek mi diyon.öğlen karışık ızgara yedim iyi doydum çok açıkmam herhalde saatleri de geç ya ben o saatlerde pek yemem biliyorsun
Anlayışın için teşekkür ederim,hoşçakalTamamdır kendinize iyi bakın o zaman umarım herkes istediği kiloya ulaşır
Sen söylüyordün hatırladım regl haftasında daha iyi veriliyor diye. Bende olmak üzereyim bir iki günü vartakma kız kafana regl bittikten bir kaç gün sonrasına asıl kilo belli oluyor bende geçen salıya göre 600 gr fazla çıktım bu sabah tartıda ne yedim de kilo alıcam imkanı yok almamın benim malum dönem 10 -14 gün arası sürüyor sırf ona kalsa fazlada yemesem yine eksi çıkmam gerekir hihihhi
Neden o kadar uzun sürüyortakma kız kafana regl bittikten bir kaç gün sonrasına asıl kilo belli oluyor bende geçen salıya göre 600 gr fazla çıktım bu sabah tartıda ne yedim de kilo alıcam imkanı yok almamın benim malum dönem 10 -14 gün arası sürüyor sırf ona kalsa fazlada yemesem yine eksi çıkmam gerekir hihihhi
Regl başlangıç ve diğer günleri hasarsız atlatılırsa,sonunda güzel bir eksi görülüyor sanırımSen söylüyordün hatırladım regl haftasında daha iyi veriliyor diye. Bende olmak üzereyim bir iki günü varve maalesef veremiyorum sanırım regl yüzünden çünkü menulerimiz belli
hava bulutlu olduğu zaman elektirik enerjisi artıyor o da insanlar da basınç ağırlık yorgunluk yapıyor ve tabii kötü ruh haliBenim hep ağrıyor canım ve geçenlerde şey farkettim akşam dizimden aşağısı donuyordu resmen ve ben bu güzel havalarda bile kombiyi baya açıyorum ona rağmen. Acaba romatizma mı başladı? Bu yaşta olur mu ki yaaa daha 26 yaşındayım. Evet hava bozduğunda yataktan kalkamıyorumkalça kemiklerim niye ağrıyo onu hiç anlamadım. Az ayakta iş yapınca hemen başlıyo ağrımaya. Ortopediye mi gitmeliyim bunun için?
Vavvv üç çocuk Süpersin yasin kaç peki çocuklarının yaşı kaç :)) niye soruyorum çünkü bende ucuncuyu düşünüyorum tabi daha zamanı var
3.çocuk mu?? Tamam ben sustum yakaç yaşındasın? Peki her hamilelikten sana kilo mu kaldı nasıl oldu bu 30 kilo?
Ha haa :)) gerçekten de çok nazar oluyorum iki çocuğun var nasıl böyle sık oluyorsun falan diyip duruyorlar.. ama su var benim midem çabuk şişer zaten şu icsem bile kocaman mide oluyorhatta güne gitmeden önce fazladan ayran iç karnın miden şişsin iyice gözle görülsün anacım arada haset biri çıkıp aaa zayıfladın mı şöyle böyle diyip nazara gelme karnın şişini sok gözlerine ne zaman biriniz kalabalığa girse vallada nazara geliyorsunuz bacım sonra artı çıkıyor valla korkar oldum kalabalık gün davet v.s. e gitmenize
hiç takılma,biz bu hafta arası o artılardan kurtulup eksiye bile geçeriz tatlım.salıyı baz alma hiç ,daha yeni bitti iznimiz ayolbende akşam olsada eve gitsem biraz temizlik yemek derken hareket olur sabah belki az artı ile kurtulurum diye bekliyorum
Maşallah sana ya 30 bitmeden yapmışsın hepsini, Allah bağışlasin evlatlarini, canım verirsin kilolarını hiç dert etme. Facede sibeldiyebiri var 100 küsür kilodan 60 kiloya düşmüş süper fit olmuş bi de oyuncu anne var harika fiziği var. Canlı örnekler gözümüzün önünde34 yasindayim canim 12 yasinda kizim 10 yasinda oglum ve 4 yasinda kizim var iki tane iyiydi de uc tane zormus valla
Malesef her hamilelikte kaldi da ucuncuden sonra cok zor veriyorum hem yaştan hemde benim cocuklar babaya benzeyip hic kilo almiyolar bende hamur isi yapip biraz kilo alsinlar diyorum ama onlardan cok ben yiyorum
öyle kankimhiç takılma,biz bu hafta arası o artılardan kurtulup eksiye bile geçeriz tatlım.salıyı baz alma hiç ,daha yeni bitti iznimiz ayol
bilmiyorum hep böyle çocuk olduktan beri galiba spiralden dolayıNeden o kadar uzun sürüyor
Canim geçen haftada artı bekliyordun eksi verdin hiç ümidini kesme bence eksi bile verebilirsinbende akşam olsada eve gitsem biraz temizlik yemek derken hareket olur sabah belki az artı ile kurtulurum diye bekliyorum
evet bendimSen söylüyordün hatırladım regl haftasında daha iyi veriliyor diye. Bende olmak üzereyim bir iki günü varve maalesef veremiyorum sanırım regl yüzünden çünkü menulerimiz belli
Canim geçen haftada artı bekliyordun eksi verdin hiç ümidini kesme bence eksi bile verebilirsin
bundan sonr kim gün toplantı v.s. dese duasız çıkmayın evden diye car car cırlıycam valla yaza az kaldı fazlalıktan ne kadar kurtulursak o kadar iyi milletin pis nefsiyle zaman kaybedemezsinizzzzzHa haa :)) gerçekten de çok nazar oluyorum iki çocuğun var nasıl böyle sık oluyorsun falan diyip duruyorlar.. ama su var benim midem çabuk şişer zaten şu icsem bile kocaman mide oluyorama günden önceki mevlidde iki ayran icecem dediğin gibi
bundan sonr kim gün toplantı v.s. dese duasız çıkmayın evden diye car car cırlıycam valla yaza az kaldı fazlalıktan ne kadar kurtulursak o kadar iyi milletin pis nefsiyle zaman kaybedemezsinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?