- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.841
Kesinlikle tepki göstermelisin bence ama kV ne tabi. Bak bi kere okuldan bi geldim eşimin halasi banyomda banyo yapıyor şok oldum sinir oldum bi de bana sıcak suyu ayarlattilar. KV mi çektim kenara bu ne demek ya dedim bi daha olmasın dedim suratım düştü tabi ama bi daha öyle bi senaryo ile karşılaşmadım çok şüküray kızlar akşam saaat 22 gibi evdeydik birde evde ne göreyim benim ev yol geçen hanı ya misafir odama yatak açılmış halası da kalıyor
ayy tepemden aşağı kaynar su döküldü gülsemmi ağlasam mı bilemedim
tamam gerçi severim bu halayı allah var kaynanamdan daha çok severim ama yani artık sıktılar
öyle yani rabbim eşimle bana iyi sabır vermiş diyorum bazen
bazen de rabbim bizi bunları başımıza göndererek ne ile sınıyorsun diyorum
kız bunlar ne zaman gidecek havalar ısınınca gitmezler mi valla ben darlandım senin kv den allah sabır versin sanaay kızlar akşam saaat 22 gibi evdeydik birde evde ne göreyim benim ev yol geçen hanı ya misafir odama yatak açılmış halası da kalıyor
tamam gerçi severim bu halayı allah var kaynanamdan daha çok severim ama yani artık sıktılar
Kesinlikle tepki göstermelisin bence ama kV ne tabi. Bak bi kere okuldan bi geldim eşimin halasi banyomda banyo yapıyor şok oldum sinir oldum bi de bana sıcak suyu ayarlattilar. KV mi çektim kenara bu ne demek ya dedim bi daha olmasın dedim suratım düştü tabi ama bi daha öyle bi senaryo ile karşılaşmadım çok şükür
kız bunlar ne zaman gidecek havalar ısınınca gitmezler mi valla ben darlandım senin kv den allah sabır versin sana
çokkk zengin olursam kv püskürtme timi kurucam beleşe hizmet vericem sırf dua için listemde ilk sıralardasın :)
Çok haklısın canım haberleri bile yok sonra yok niye yapıyorsun iht mi var bir sürü bıdı bıdı.... okuyacam kendimi de kızımı da bi de elbise giyeyim hihihiiibundan sonr kim gün toplantı v.s. dese duasız çıkmayın evden diye car car cırlıycam valla yaza az kaldı fazlalıktan ne kadar kurtulursak o kadar iyi milletin pis nefsiyle zaman kaybedemezsinizzzzz
Çılgın ya güldürdün beni :)) arsiz demek ki...ah canım neler diyom neler yapıyom bir görsen bir şey kaldı yemeğine zehir koymadığım
ahaaa işin içinde iddia da var motivasyonun düşerde kilo vermen yavaşlarsa sana bir yöntem önereyim o iddaa kazanılacak o kadaraynen canım ya birde ben 75 olcam 1 haziranda diye eşimle iddiaya girdim inşallah olurum yoksa dilinden kurtulamam
Çılgın ya güldürdün beni :)) arsiz demek ki...
ahaaa işin içinde iddia da var motivasyonun düşerde kilo vermen yavaşlarsa sana bir yöntem önereyim o iddaa kazanılacak o kadar
yemin etyemin etmek bozamayacağın bir şey zihin altında üstü de kalbinde ruhunda bunu kıramaz yemin ediyorum 1 hazianda en az 75 olucam , yada tam kendini tutamayacağın bir anda yemin ediyorum bunu bu gün yemiycem gibi
Hıı olabilir,benimde spiral yokken daha az ve kısa gündü.spiralden sonra 7-8 gün ve yoğun olmaya başladı.bilmiyorum hep böyle çocuk olduktan beri galiba spiralden dolayı
75 kilo için olmasa da bıkkınlık geldiğinde bu yöntemi deneyebilirsin sadece o günlük yoksa her yemin için tutmazsan 3 gün oruç cezası varbence olay üstünde yemin edeyim mazallah sonra çarpılmayayım bir de ama inşallah olurum aha martta bitti
Eşinin bu kadar kayıtsız kalması tuhaf artık canım.tamam anne babadır ama sen evde yokken de misafir kabul etmesi hele de yatılı hiç hoş değilay kızlar akşam saaat 22 gibi evdeydik birde evde ne göreyim benim ev yol geçen hanı ya misafir odama yatak açılmış halası da kalıyor
her defasında 10 günü aşmıyor arada aşıyor bitmek bilmiyor o zaman da rengim bile değişiyorHıı olabilir,benimde spiral yokken daha az ve kısa gündü.spiralden sonra 7-8 gün ve yoğun olmaya başladı.
Senin regl dışı 15 günün kalıyor.Acıdım valla kocana geri kalan 15 günün de her günü olmayacağına göre sen çıkarttır o spirali bence
bence adamcağıza soran bile olmamıştır halan geliyor demişlerdir o da ses edememiştir ne desin garibanEşinin bu kadar kayıtsız kalması tuhaf artık canım.tamam anne babadır ama sen evde yokken de misafir kabul etmesi hele de yatılı hiç hoş değil
Sevdiğinden yapıyordur,nazı sana geçiyordurher defasında 10 günü aşmıyor arada aşıyor bitmek bilmiyor o zaman da rengim bile değişiyor
aslında bu allahın bize büyük nimeti bence :))) ne acıyıcam o bana acıyor mu sabah 1.5 saat beyfendi çılbır istedi diye bel ağrısı ve üşüyerek bekledim yağını eritiyim de üstüne yesin diye yok geç kaldım sen ye dedi gitti sonrada vır vır ediyor sabah bana kahvaltı mı verdin diye bazen çivili sopayla dövesim geliyor valla perşembeden beri burnumdan getiriyor sürekli bişeylere kızıyor kükrüyor yaşlandı mı iyice ne
Eşinin bu kadar kayıtsız kalması tuhaf artık canım.tamam anne babadır ama sen evde yokken de misafir kabul etmesi hele de yatılı hiç hoş değil
bence adamcağıza soran bile olmamıştır halan geliyor demişlerdir o da ses edememiştir ne desin gariban
valla öyle kendi de diyor kime yapayım bir sen varsın sana yapıcam diye :)))Sevdiğinden yapıyordur,nazı sana geçiyordur
ben zaten kesin öyledir diye aklıma geldi bu tür konularda biraz empati yapmak lazım senin ailenden biri geliyorum dese eşini evde yokken sen de yok diyemezsin şaşırır kalır sonrada ağırlarsın mecburenaynen canım haberi bile yok o derece o da görünce ben gibi şok oldu bır sabah kalkmış beni eve bırakın deyince eşim daha bir şok tamam eşimin yolunun üzerinde ama eşimde habersiz yani
hava bulutlu olduğu zaman elektirik enerjisi artıyor o da insanlar da basınç ağırlık yorgunluk yapıyor ve tabii kötü ruh hali
ama için rahat etsin diye ilk doktora gittiğinde romatizma testi iste kanda belli olur ama
kışın kemik sırt ağrıları yorgunluk güneşi göremediğimizden d vitamini alsak bile bedenimiz onu tam kullanamadığından d vitamini eksikliğinden olur güneşli havalarda öğle vakti 20 dk elin kolun ayağın bile güneşi görse hemen kullanır d vitaminini rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?