Haydi Yine Yeniden...

Kesinlikle tepki göstermelisin bence ama kV ne tabi. Bak bi kere okuldan bi geldim eşimin halasi banyomda banyo yapıyor şok oldum sinir oldum bi de bana sıcak suyu ayarlattilar. KV mi çektim kenara bu ne demek ya dedim bi daha olmasın dedim suratım düştü tabi ama bi daha öyle bi senaryo ile karşılaşmadım çok şükür

kız bunlar ne zaman gidecek havalar ısınınca gitmezler mi valla ben darlandım senin kv den allah sabır versin sana
çokkk zengin olursam kv püskürtme timi kurucam beleşe hizmet vericem sırf dua için listemde ilk sıralardasın :)

ah canım neler diyom neler yapıyom bir görsen bir şey kaldı yemeğine zehir koymadığım

kesinlikle canım ben ön sıradayım ama yılmak yok mücadeleye devam

bundan sonr kim gün toplantı v.s. dese duasız çıkmayın evden diye car car cırlıycam valla yaza az kaldı fazlalıktan ne kadar kurtulursak o kadar iyi milletin pis nefsiyle zaman kaybedemezsinizzzzz
Çok haklısın canım haberleri bile yok sonra yok niye yapıyorsun iht mi var bir sürü bıdı bıdı.... okuyacam kendimi de kızımı da bi de elbise giyeyim hihihiii

aynen canım ya birde ben 75 olcam 1 haziranda diye eşimle iddiaya girdim inşallah olurum yoksa dilinden kurtulamam
ahaaa işin içinde iddia da var motivasyonun düşerde kilo vermen yavaşlarsa sana bir yöntem önereyim o iddaa kazanılacak o kadar
yemin et yemin etmek bozamayacağın bir şey zihin altında üstü de kalbinde ruhunda bunu kıramaz yemin ediyorum 1 hazianda en az 75 olucam , yada tam kendini tutamayacağın bir anda yemin ediyorum bunu bu gün yemiycem gibi

bence olay üstünde yemin edeyim mazallah sonra çarpılmayayım bir de ama inşallah olurum aha martta bitti

bilmiyorum hep böyle çocuk olduktan beri galiba spiralden dolayı
Hıı olabilir,benimde spiral yokken daha az ve kısa gündü.spiralden sonra 7-8 gün ve yoğun olmaya başladı.
Senin regl dışı 15 günün kalıyor.Acıdım valla kocana geri kalan 15 günün de her günü olmayacağına göre sen çıkarttır o spirali bence

Eşinin bu kadar kayıtsız kalması tuhaf artık canım.tamam anne babadır ama sen evde yokken de misafir kabul etmesi hele de yatılı hiç hoş değil

her defasında 10 günü aşmıyor arada aşıyor bitmek bilmiyor o zaman da rengim bile değişiyor
aslında bu allahın bize büyük nimeti bence :))) ne acıyıcam o bana acıyor mu sabah 1.5 saat beyfendi çılbır istedi diye bel ağrısı ve üşüyerek bekledim yağını eritiyim de üstüne yesin diye yok geç kaldım sen ye dedi gitti sonrada vır vır ediyor sabah bana kahvaltı mı verdin diye bazen çivili sopayla dövesim geliyor valla perşembeden beri burnumdan getiriyor sürekli bişeylere kızıyor kükrüyor yaşlandı mı iyice ne

Sevdiğinden yapıyordur,nazı sana geçiyordur

Eşinin bu kadar kayıtsız kalması tuhaf artık canım.tamam anne babadır ama sen evde yokken de misafir kabul etmesi hele de yatılı hiç hoş değil

inanın eşime şimdi desem bunlar gelecek kalacak alcaz satcaz yiyeceler icecekler yok demez o kadar gönlü bol bir insan ama onunda haberi yok o da şok oldu yani ben yüklendikçe o çok üzülüyor ama ben onun için biraz daha güçlü olmaya çalışağım inşallah kıymet bilir eşimde şimdilik sağolsun biliyor ama ilerde de inşallah

bence adamcağıza soran bile olmamıştır halan geliyor demişlerdir o da ses edememiştir ne desin gariban

aynen canım haberi bile yok o derece o da görünce ben gibi şok oldu bır sabah kalkmış beni eve bırakın deyince eşim daha bir şok tamam eşimin yolunun üzerinde ama eşimde habersiz yani

Sevdiğinden yapıyordur,nazı sana geçiyordur
valla öyle kendi de diyor kime yapayım bir sen varsın sana yapıcam diye :)))
iyi uyusa burnu tıkanmasa maskesini rahat kullanıyor uyku apnesi var o zaman pamuk gibi burnu tıkanıp uykusunu alamayınca ayvahh ayvah

aynen canım haberi bile yok o derece o da görünce ben gibi şok oldu bır sabah kalkmış beni eve bırakın deyince eşim daha bir şok tamam eşimin yolunun üzerinde ama eşimde habersiz yani
ben zaten kesin öyledir diye aklıma geldi bu tür konularda biraz empati yapmak lazım senin ailenden biri geliyorum dese eşini evde yokken sen de yok diyemezsin şaşırır kalır sonrada ağırlarsın mecburen

Evet d vitaminim çok eksik canım. Ama her ay bir tane ampul d vit içiyorum. Ama demekki güneşte görmek gerek birebir güneş ışığı teması lazım haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…