Haydi Yine Yeniden...

Evet d vitaminim çok eksik canım. Ama her ay bir tane ampul d vit içiyorum. Ama demekki güneşte görmek gerek birebir güneş ışığı teması lazım haklısın.
benim doktor dedi bunları ben de o zaman hem 2 haftada bir ampul hem de hala kullandığım her günkü hap d vitaminin kullanıyordum güneş gör ki işe yarasın dedi 20 dk olsa bile işe yararmış ben doktorun yalancısıyım

Hatunlar özellikle D Deligonul783 ve tomurcukkk ben menumu ne zaman vereyim. 8 e kadardı ya ben misafirlikte olacam yazmaya çalışırım ama bir saat kadar da aksayabilir ne diyorsunuz, destur var mıdır

Akşam yaz canım. Spordan geldiğimde bakarım yorumlarım menünü. Bi kritik yaparız yarına

Ben akşam yemeğimi yedim. Menümü de vereyim o halde:
tevafuk55

Kahvaltı,ara,öğle birlikte(11:00)

çeyrek simit, 2 y.zeytin, 1 yumurta,1-2 dilim erz. peynir, kk süzme peynir, yeşilçay

Akşam (16:00)

1,5 kepçe tarhana, 1 tabak sulu köfte,2 çiğköfte, 2 yaprak göbek, 2 bardak ayran

Ara (18:00)
Ş.siz nescafe, 2 parça bitter

Ara
yeşilçay

2,5-3 lt su.
1 saat zumba

Süppperrr bi gün sporda var daha ne olsun

Kankim menun harika gerçekten

çok güzel bir menü

maşallah maşallah menü güzel 1 saat zumba çok daha güzel azimli hatun

çok hızlı başladın sana da kocaman maşallah hem az öz hemde erkenden bitmiş yeme işi süpersinn

Aksam zayif gibi sanki.tok tutacak mi seni canim.oglen iyi doydun galiba

Vuhuuuu hızlı başladın hatun maşallah sana. Tüm kilolar korksun senden

Super menu orti.su daha harika.afferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…