- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.901
Hafta sonlari ancak yapabiliyorum.esim pek aliskin degil bu tada.yesil mercimekli cok yapariz aslinda ama bi normal tel sehriyeli kavrulmus bulgur pilaviydi.ama anne yapinca bi baska oluyor elbette
Menüm
07:00
Limonlu su
Kahvaltı 07:20
4 yemek kaşığı kıymalı yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
Çay
Ara (10:20)
1 küçük hobby
Öğle (12:15)
1 kepçe tavuk çorba
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
2 yemek kaşığı kıymalı makarna
Ara(15:30)
Armut
Akşam (18:00)
1 kase tavuk çorba
5 yemek kaşığı kıymalı makarna
Yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi
Aynen kankim siki tut bak diger kankiler tozumuzu attiracak bunlar genc iki yemese hemen verir biz oylemiyiz cancagzim aman diyim dikkatçileğin ödem attırdığını bilmiyordum iyi denk gelmiş heheheheh
akşam hafif salata yoğurt yapıp yerim diye düşünüyordum bu gün geçen haftaya göre 600 gr fazla çıkıncaeşimde mersinden çilek getiriş satıyormuş iş yerinde biri almış küçük kasa geçen cuma aldığı kötüydü yememiştim bunlar güzel görününce yiyim bari dedim :)) bu gün nerdeyse herkes akşamı geçiştirmiş zaten yarına hazırlık
hahahah valla doğru diyorsun bu gençlerin tozunu mu yutalım heyt heyyttt biz eski toprağızAynen kankim siki tut bak diger kankiler tozumuzu attiracak bunlar genc iki yemese hemen verir biz oylemiyiz cancagzim aman diyim dikkat
Kankim benim yaa cansin sen cann ♡hahahah valla doğru diyorsun bu gençlerin tozunu mu yutalım heyt heyyttt biz eski toprağız
Hiç yaşlı psikolojisine girme gayet güzel bir gün olmuşGelelim benim menuye eltim cagirdi oray gitcez tamda gunu yaa neyse elimiz mahkum gitcez napalim
Sabah : 10 30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir bes alti kasar
Domates ve salatalik ucer dilim
Sekersiz cay
Ata13 30
Dibek kahvesi
Yarim avuc siyah kuru uzum
Ara 15 00 uc kasik yogurt
Aksam17 30
Firnda tavuk kanat bes parca
Dort parca patatesinden kucuk boy patates anca eder
Iki bardak ayran
Simdi eltiye gitcem naparim bilmiyorum insallah bir hazirligi yoktur leblebi falan cay idare ederim artik napalim aaa unutmadan 1, 5 litre de suyum oldu ordada icerim artik uc olmasada ikiyi gecer diyorum gece gelir okurum artik
süpersin ortağım eltide de çayı hasarsız atlattın mı tamamdırGelelim benim menuye eltim cagirdi oray gitcez tamda gunu yaa neyse elimiz mahkum gitcez napalim
Iki dilim tb ekmek
Sekersiz cay
Ata13 30
Dibek kahvesi
Aksam17 30
Iki bardak ayran
Simdi eltiye gitcem naparim bilmiyorum insallah bir hazirligi yoktur leblebi falan cay idare ederim artik napalim aaa unutmadan 1, 5 litre de suyum oldu ordada icerim artik uc olmasada ikiyi gecer diyorum gece gelir okurum artik
bu gün gelir diye düşündük ama gelmedi hala üzülme gülüm gelir yarınaBenim ortağım hala ortalarda yok
çok güzel dengelemişsin bence, ekmek yok makarna da kıymalı bana çok sağlıklı geldi menün beğendim valla afiyet şifa olsun :)Menüm
Limonlu su
Çay
1 küçük hobby
1 kepçe tavuk çorba
Armut
1 kase tavuk çorba
Yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi
valla öyle kendi de diyor kime yapayım bir sen varsın sana yapıcam diye :)))
iyi uyusa burnu tıkanmasa maskesini rahat kullanıyor uyku apnesi var o zaman pamuk gibi burnu tıkanıp uykusunu alamayınca ayvahh ayvah
Eltide kacirmazsan super menun canim.suyu da artirdin mi tamamdirGelelim benim menuye eltim cagirdi oray gitcez tamda gunu yaa neyse elimiz mahkum gitcez napalim
Iki dilim tb ekmek
Sekersiz cay
Ata13 30
Dibek kahvesi
Aksam17 30
Iki bardak ayran
Gayet guzel canim ben begendim.bol kiymali bir gun olmus.kiymali olan herseye bayilirimMenüm
Limonlu su
Çay
1 küçük hobby
1 kepçe tavuk çorba
Armut
1 kase tavuk çorba
Yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi
afiyet olsun tambağım da o kolayı içme bir daha cidden zehir gibi zararlı bir şey çok canın çekerse gazoz iç ondan daha iyidir
Cikolata ve kola disinda gayet guzel.tatli istegi oluyor yine sanirim sende.neyse bnla atlatmanda iyi.aksam kacamak falan olmasin da yarin 84 gor
Kacamak olmus bugun cukolata sonrasinda diyet kola ki ben cok sagliksiz buluyorum icerisinde aspartam oluyo bence icmeseymissin guzel bir menuymus ama kola isi bozmus neyse afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?