Haydi Yine Yeniden...

Hafta sonlari ancak yapabiliyorum.esim pek aliskin degil bu tada.yesil mercimekli cok yapariz aslinda ama bi normal tel sehriyeli kavrulmus bulgur pilaviydi.ama anne yapinca bi baska oluyor elbette

hıı tabiki anne eli başka oluyor afiyet olsun o zaman canım 3 kaşık bulgur pilavı sana bişeycik yapmaz

afiyet olsun canım seninde güzel protein karbon karışık :)

Aynen kankim siki tut bak diger kankiler tozumuzu attiracak bunlar genc iki yemese hemen verir biz oylemiyiz cancagzim aman diyim dikkat

Gelelim benim menuye eltim cagirdi oray gitcez tamda gunu yaa neyse elimiz mahkum gitcez napalim
Sabah : 10 30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir bes alti kasar
Domates ve salatalik ucer dilim
Sekersiz cay
Ata13 30
Dibek kahvesi
Yarim avuc siyah kuru uzum
Ara 15 00 uc kasik yogurt
Aksam17 30
Firnda tavuk kanat bes parca
Dort parca patatesinden kucuk boy patates anca eder
Iki bardak ayran

Simdi eltiye gitcem naparim bilmiyorum insallah bir hazirligi yoktur leblebi falan cay idare ederim artik napalim aaa unutmadan 1, 5 litre de suyum oldu ordada icerim artik uc olmasada ikiyi gecer diyorum gece gelir okurum artik

Hiç yaşlı psikolojisine girme gayet güzel bir gün olmuş

süpersin ortağım eltide de çayı hasarsız atlattın mı tamamdır

çok güzel dengelemişsin bence, ekmek yok makarna da kıymalı bana çok sağlıklı geldi menün beğendim valla afiyet şifa olsun :)

Eltide kacirmazsan super menun canim.suyu da artirdin mi tamamdir

Gayet guzel canim ben begendim.bol kiymali bir gun olmus.kiymali olan herseye bayilirim

afiyet olsun tambağım da o kolayı içme bir daha cidden zehir gibi zararlı bir şey çok canın çekerse gazoz iç ondan daha iyidir

Ablam biz pek almayiz zaten. 3 4 ayda bir ancak aliriz. Kizimda anne onda bocek varmis ogretmen dedi.icmedi ve bir daha sakin almayin dedi. Daha girmez bizim eve. En son kasimda icmistim

Cikolata ve kola disinda gayet guzel.tatli istegi oluyor yine sanirim sende.neyse bnla atlatmanda iyi.aksam kacamak falan olmasin da yarin 84 gor

Yok canim ya kacamak yapmam. Canim isterse sabah yiyorum. Ama aksamlar atik hafif ve asla kacamak yok. Dugune 68 kilo ile gidecem azcik sabret diyorum kendime. Bu hafta annem gelecek memleketten o zaman spora da baslarim

Kacamak olmus bugun cukolata sonrasinda diyet kola ki ben cok sagliksiz buluyorum icerisinde aspartam oluyo bence icmeseymissin guzel bir menuymus ama kola isi bozmus neyse afiyet olsun

Benim.menulerden esimin hangi gun evde oldugu belli oluyor dimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…