- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.941
inciiitanesi
sabah 8.00
1 dilim kepekli ekmek
1 kk tulum peynir
1 adt çilek
Oglen 14.00
yarim domates
5 adt zeytin
1 kk beyaz peynir
1.5 dilim tam bgdy ekmegi
aksam 18.00
1 kase mercimek corbasi
2 yk kaldirik kavurmasi
3 yk bulgur pilavi uzerine cok az tavuk
1 kase yogurt
angelina35 canom ve fıstık kızlarr menüm
sabah 7:20
2 bardak su
öğle :12 10
2 yumurta haşlama
yarım kase yoğurt
1 dilim t.b. ekmeği büyük olandan (normal ekmeğin 2-3 dilimi eder herhalde kocaman yuvarlak ekmekten yani)
1 t.k. labne
azcık pekmez
16:30
sıcak süte nescafe
17:40
bir sürü çilek :))
sonra acıkırsam inşallah acıkmam yoğurda taze nane doğrayıp yiyebilirim
Sabah 11.de kahvalti
Yumurtali ispanak
3 zeytin
domates salatalik yesil sogan
1 yk lor peyniri
2 dilim ekmek birinin üstü bol çikolatalı
ara 16.30
1 şekersiz nescafe
4 ceviz ici
aksam 17.30
1 kepce tarhana çorbası
firinda hamsi saymadim ama zaten azcikti
salata
1.5 bardak diyet kola
Saat 9 gibi de
limonlu yesilcay icerim.
suyu saymadim ama oncekilere gore az ictim
Menüm
07:00
Limonlu su
Kahvaltı 07:20
4 yemek kaşığı kıymalı yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
Çay
Ara (10:20)
1 küçük hobby
Öğle (12:15)
1 kepçe tavuk çorba
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
2 yemek kaşığı kıymalı makarna
Ara(15:30)
Armut
Akşam (18:00)
1 kase tavuk çorba
5 yemek kaşığı kıymalı makarna
Yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi
Gelelim benim menuye eltim cagirdi oray gitcez tamda gunu yaa neyse elimiz mahkum gitcez napalim
Sabah : 10 30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir bes alti kasar
Domates ve salatalik ucer dilim
Sekersiz cay
Ata13 30
Dibek kahvesi
Yarim avuc siyah kuru uzum
Ara 15 00 uc kasik yogurt
Aksam17 30
Firnda tavuk kanat bes parca
Dort parca patatesinden kucuk boy patates anca eder
Iki bardak ayran
Simdi eltiye gitcem naparim bilmiyorum insallah bir hazirligi yoktur leblebi falan cay idare ederim artik napalim aaa unutmadan 1, 5 litre de suyum oldu ordada icerim artik uc olmasada ikiyi gecer diyorum gece gelir okurum artik
İyi aksamlar bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki tane ceviz
Saat 11
Bir tane sade tost
5 tane zeytin
Yarim domates
Yarim salatalik
Ara
Form cayi
Aksam 17
Yarim tabak kusbasi kavurma
Bir kase yogurt
Su 2 litre
Spor az sonra 45 dalika bisiklet surerim
T tatlitambak
Sabit kalsam sukredecem canım gerçekten. Ama var ya irade konusunda resmen level atladım
Bakarsan gorunum 27 anca ama yas 37 yi gecti ic beden belli ediyo kendini canim yavas gidiyo kilolarHiç yaşlı psikolojisine girme gayet güzel bir gün olmuş
Enistenin ellerine tak kelepceyi he he he bi daha hic bisey yediremezBenim.menulerden esimin hangi gun evde oldugu belli oluyor dimi....
Gozun aydin kankim annende geliyomuss ohhh ne guzel herkes ailesi ile bulustu bu haftaallahtan bişey olmazsa benim annem de pazar günü gelecek :)))
Yuhhhhhhhhh diyorum yaa acikca desene tatlim bu saate oturmami olur bizde yatacaktik diye allahim yaa aile cildirmiss kopleKızlar ev temizledim el tim şimdi oturmaya geldi
Valla canım ya neyi koyarsan koy emin ol ya kuseceksin onuda kocam yapmaz böyle yaşamaya devam yani valla bu yüzden koca bosanir mi bosanir galibainciiitanesi bu milletin evi yok galiba.. Kapıdan çıkan kendini sizde buluyor. Geç gelip bir de yatıya kalırlar oh ne ala millet rahat valla ya belli et tavrını canım.
Yani ev temizliyom daha bitmedi dedim ne diyeyim bu saat oldu hala otururyorlar hiç kalkmaya da niyetleri yok galibaYuhhhhhhhhh diyorum yaa acikca desene tatlim bu saate oturmami olur bizde yatacaktik diye allahim yaa aile cildirmiss kople
Gece olunca naparsiniz de yatariz diyecekler e hadi herkes evine bizde yaticaz dersin alir agzinin payini cocugu falan yokmu okuyan nedir bu saygisizlik yaa valla burdN istanbula gelip agiz dolusu laf soylesim geldiYani ev temizliyom daha bitmedi dedim ne diyeyim bu saat oldu hala otururyorlar hiç kalkmaya da niyetleri yok galiba
benimkide en az 1 ay :))Gözümüz aydin o zaman canimm. Benim ki en az 20 gun klacak gondermem.
40-45 dk yı geçen sporlarda vücut en az 12 saat daha çalışmaya devam ediyormuş yarına yine eksi görürsün benceCanlarım spora gittim akşam bir saat zumba yaptım geldim. İyi geldi. Vücudumda şişlik yok ama sadece karnım şişti of ya sabah kesin fazla gelicem. Oysaki dün harika bir rakam görmüştüm
saat 11 olurken oturmaya geliyorlar hemde çalışan kadınsın sabahın köründe kalkıyorsun tövbee tövbeee okurken dondum kaldımKızlar ev temizledim el tim şimdi oturmaya geldi
yok gülüm sen nazar edemezsin :))biz elimizden geleni yapıyoruz hala gitmezse bu kilolar kesip atacam döner bıçağıylaaGayet güzel canım sen zaten bi mazeretin yoksa hep kontrollüsün :)
Oy oy oy ekimim benim maşallah ya sana nazar etmezsem iyi. Baya iyi gidiyorsun. Regle takılma istikrarı bozma sen. Benim de karnım davul gibi şu an. Spor da yaptım akiam 4 te yedim ama nafile gitmedi ah bu regl dönemi
Çikolatalı ekmeğe bişi demicem ama kola diyette olsa içmeni tavsiye etmiyorum. 1,5 bardak çok olmuş inşallah seni üzmez. Ödem yapabilir. Diğerleri gayet iyi canm.
Hem öğle hem akşam makarna çok olmuş melrinim yaaonun dışında gayet iyi. Hoby falan yerine bitter yesene tatlım sevmiyo musun bitter?
Gayet güzel menü canım eltinde ne yedin acabaaa onu söyle bi
Gayet iyi canım ama bildirim öncesi iyi. Normal bir güne göre az bir menü.
maşallah 41 kere tü tü tüüü canoma zayıfladıkça insan daha da genç görünüyor azcık daha kilo versen bekar kız sanıcaklar deseneBakarsan gorunum 27 anca ama yas 37 yi gecti ic beden belli ediyo kendini canim yavas gidiyo kilolargelinimizde abla sende yas otuza hic gelmemis yirmilerde kalmis diyo
sağol bacım allah razı olsun önce gelecekti de kardeşimin ayağından minibüs geçince onun iyileşmesini beklediGozun aydin kankim annende geliyomuss ohhh ne guzel herkes ailesi ile bulustu bu hafta
oh ohh iyi tadımlık yemişsin ne eltinin gönlü kalır tadmadı diye nede sana zararı olur oncacığın iyi tutmuşsun gülüm kendini :)Gelelim bana guzel elticim yaprak sarmis buskivili pasta yapmis vee pogaca yapacakmisti yumurta olmayinca vaz gecmis iyikide yapmamis cok dikkat eder yediklerine kilosuna yagsiz kalorisiz yapar sagolsun gelelim yediklerime
Kibrit kutusu buyuklugunde buskivili pasta ve bes tane incecik yaprak sarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?