Haydi Yine Yeniden...

Gayet güzel canım sen zaten bi mazeretin yoksa hep kontrollüsün :)

Oy oy oy ekimim benim maşallah ya sana nazar etmezsem iyi. Baya iyi gidiyorsun. Regle takılma istikrarı bozma sen. Benim de karnım davul gibi şu an. Spor da yaptım akiam 4 te yedim ama nafile gitmedi ah bu regl dönemi

Çikolatalı ekmeğe bişi demicem ama kola diyette olsa içmeni tavsiye etmiyorum. 1,5 bardak çok olmuş inşallah seni üzmez. Ödem yapabilir. Diğerleri gayet iyi canm.

Hem öğle hem akşam makarna çok olmuş melrinim yaa onun dışında gayet iyi. Hoby falan yerine bitter yesene tatlım sevmiyo musun bitter?

Gayet güzel menü canım eltinde ne yedin acabaaa onu söyle bi

Gayet iyi canım ama bildirim öncesi iyi. Normal bir güne göre az bir menü.

inciiitanesi bu milletin evi yok galiba.. Kapıdan çıkan kendini sizde buluyor. Geç gelip bir de yatıya kalırlar oh ne ala millet rahat valla ya belli et tavrını canım.
Valla canım ya neyi koyarsan koy emin ol ya kuseceksin onuda kocam yapmaz böyle yaşamaya devam yani valla bu yüzden koca bosanir mi bosanir galiba

Güzel bayanlar menulerinizi tek tek okudum resmen kitap saati gibi oldu bana 10 sayfa
inciiitanesi tomurcukkk ekim2009 angelina35 A aysun163 menuleriniz harika güzeller diyecek elrstirecek yok yani
M Melrin senin menunde iyi aslında ama normalde sen akşam öyle yemezsin ya o yüzden makarna biraz fazla olmuş.
T tatlitambak senin menu için arkadaşlar söylemiş zaten aynen katılıyorum canım.

Gelelim bana guzel elticim yaprak sarmis buskivili pasta yapmis vee pogaca yapacakmisti yumurta olmayinca vaz gecmis iyikide yapmamis cok dikkat eder yediklerine kilosuna yagsiz kalorisiz yapar sagolsun gelelim yediklerime
Kibrit kutusu buyuklugunde buskivili pasta ve bes tane incecik yaprak sarma

Yani ev temizliyom daha bitmedi dedim ne diyeyim bu saat oldu hala otururyorlar hiç kalkmaya da niyetleri yok galiba
Gece olunca naparsiniz de yatariz diyecekler e hadi herkes evine bizde yaticaz dersin alir agzinin payini cocugu falan yokmu okuyan nedir bu saygisizlik yaa valla burdN istanbula gelip agiz dolusu laf soylesim geldi

Gözümüz aydin o zaman canimm. Benim ki en az 20 gun klacak gondermem.
benimkide en az 1 ay :))
30 nisana yazın evlenen kardeşim gelecek hatunuyla ankara da sınavları var sonrası bana uğrayacaklar annemi de alır giderim diyor uyanık bakalım o zaman olsun ne yapıcaz:))

Canlarım spora gittim akşam bir saat zumba yaptım geldim. İyi geldi. Vücudumda şişlik yok ama sadece karnım şişti of ya sabah kesin fazla gelicem. Oysaki dün harika bir rakam görmüştüm
40-45 dk yı geçen sporlarda vücut en az 12 saat daha çalışmaya devam ediyormuş yarına yine eksi görürsün bence

yok gülüm sen nazar edemezsin :))biz elimizden geleni yapıyoruz hala gitmezse bu kilolar kesip atacam döner bıçağıylaa

Bakarsan gorunum 27 anca ama yas 37 yi gecti ic beden belli ediyo kendini canim yavas gidiyo kilolar gelinimizde abla sende yas otuza hic gelmemis yirmilerde kalmis diyo
maşallah 41 kere tü tü tüüü canoma zayıfladıkça insan daha da genç görünüyor azcık daha kilo versen bekar kız sanıcaklar desene

oh ohh iyi tadımlık yemişsin ne eltinin gönlü kalır tadmadı diye nede sana zararı olur oncacığın iyi tutmuşsun gülüm kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…