Haydi Yine Yeniden...

Menun gayet iyi canim. Ama et ve yogutdu bir arada tuketmemeye calis ki etin vitaminlerinden vucudun nasibini alsin.
birbirinin faydasini olduruyor yani...

Canim kizlar soylemis zaten cikolata ve kola olmamis gerisi guzel birde yarin menunu yazinca beni etiketlemeyi unutma kiz bulamiyorum sonra

Tost disinda karbonhidrat yok.cok guzel menu olmus.suyu azcik daha icersen super olur

Menun gayet iyi canim. Ama et ve yogutdu bir arada tuketmemeye calis ki etin vitaminlerinden vucudun nasibini alsin.
birbirinin faydasini olduruyor yani...

Niyeki etin yaninda yogurt olunca vitaminler oluyomuymus bilmiyordum bak iyiki soyledin
protein yaninda salata turu oneriyorlar.c vitamini iceren yesil salata sanirim.ama bende yogurt veya ayran yakistiriyorum yalan yok.et uzerine hemen cay da icmeyin derler.demir emilimini azaltiyormus...

Menumu vereyim hala gundeyim bu arada
D Deligonul783
Sabah 8.30: bir buçuk haşlanmış yumurta

Ara 11.00: sek Nescafe 2 dilim bitter

Öğle 12.00: karışık ızgara tabağı
1 bardak ayran
Salata
El büyüklüğünde lavas

Ara: Türk Kahvesi

Aksam:
Bebek mevlidinde 19.00: 2 bardak ayran(pide ve cok güzel bi tatlı vardı yiyemedim)

Günde 20.45: 1 kaşık havuç salatası
1 ceviz
2 kaşık köz biberli Mısırlı yıldız Şehriyeli salata(sehriyesi azdı ve malzemesi coktu)

3 litre su

Yok canim ya kacamak yapmam. Canim isterse sabah yiyorum. Ama aksamlar atik hafif ve asla kacamak yok. Dugune 68 kilo ile gidecem azcik sabret diyorum kendime. Bu hafta annem gelecek memleketten o zaman spora da baslarim
allahtan bişey olmazsa benim annem de pazar günü gelecek :)))

süper menü diyecek bişey yok afiyet olsun :))

Nasil guzel idare etmissin canim valla masallah sana.ne yalan soyliyim ben boyle yapamaz dayanamaz pide yerdim en azindan.tebrik ederim guzelim

akşam zaten bişey yok iyiki günde salata varmış yoksa sırf ayran olacaktı

Vay canınaaa kankim baya iyi idare etmişsin ya bravo valla.. İnşallah yarına iyi bir rakam görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…