- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.961
hahahahah ne iyi dedin herkes evine yatmayaGece olunca naparsiniz de yatariz diyecekler e hadi herkes evine bizde yaticaz dersin alir agzinin payini cocugu falan yokmu okuyan nedir bu saygisizlik yaa valla burdN istanbula gelip agiz dolusu laf soylesim geldi
Yok canım bnce kalmamıştır yakmissindirangelina35
gülüm ben saat 9 buçuk gibi çok acıktım yarımdan fazla armut yedim yarım bardak kadarda süt içtim güzel şişirdi midemi
geç saatti ama saat 2 oluyor hala uyumadım kötü etkilemez gibime geldi
Günaydın canım çok iyi aynı kalmak bileGünaydın ilk kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.6
Bu hafta. 65.6
Olabildiğince sabitim
Moralim bozuldu maalesef
Menülerim belli ama sonuç
Geçen hafta: 70.9
Bugün : 71.4
Fark +500
Bu haftayı böyle idare edicez artık.Zaten haftaya hiç kimse artı bildirim yapamaz uyarı listesine girip.Mecbur dikkat edicezhadi bakalım senle birlikte 3 kişi olduk artı bildirim hayırlısı olsun zaten hep dedik bu hafta kötü bir haftaydı
inciiitanesi
Eş olduğumuz bir kez daha kanıtlanmış oldu.Bende + 300 deyim
Geçen hafta: 72,2
Bu hafta: 72,5
Fark : +300 gr
Üzülme vardır bi hayır biz aciz gözlerimizle bakıyoruz sabır en güzel vakitte aranıza katılacakkesinlikle ama ben bugün regl oldum
Bu nasıl oluyo anlamadım artılar arttı ekim angelina neler diyecek merakla bekliyorumBu haftayı böyle idare edicez artık.Zaten haftaya hiç kimse artı bildirim yapamaz uyarı listesine girip.Mecbur dikkat edicez
Bu nasıl oluyo anlamadım artılar arttı ekim angelina neler diyecek merakla bekliyorum
günaydın kızlar
baskülü step tahtasına çevirdim in çık yapmaktan ama değişik rakam göstermedi zındık
geçen hafta 100.8
bu hafta 100.8
aynıbuna şükür diyeyim dün 600 gr fazlaydı artı bildirim olmadı hiç değilse kendimi böyle avutayım
aynen canımSiz artısınız işin içinde aileler var benim yok şuan regliyim deyip ona bağlayım olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?