Haydi Yine Yeniden...

Aynıyız dediğin gibi buna şükür

kesinlikle ama ben bugün regl oldum
kuzum hakkına hayırlısı demek ki rabbim şimdi nasip etmeyecek zamanı var
bu kadar strese gelen giden saati belirsiz yatan kalkan olunca ne olacak gülüm sıkıntı sinir tüm bedenini etkileyecek tabii
bedenimizin yüzde 70 mi su şunu izle anlatamam belki izlemen daha iyi

D Deligonul783 bittere bayılırım dün yiğenim oldu diye öğrencilerime almıştım hobby o yüzden yedim makarnayı eşim hasta haliyle yapmış normalde yemem ama o bu halde yapınca yedim
geçmiş olsun eşine anacım bu dönem ailecek herkes sırayla bi dökülüyor sen kendini kolla bacımm evin direği kadındır

Moralim bozuldu maalesef
Menülerim belli ama sonuç
Geçen hafta: 70.9
Bugün : 71.4
Fark +500
hiç bozma moralini bak aysu dün artı 2 kiloydum demiş bu gün artı 900 gr bildirim yapmış demek ki bir günde 1 kilo bile gidebilir ama biz buna inanıyor muyuz yok olmaz olamaz diyoruz aslında olur neden olmasın

Siz artısınız işin içinde aileler var benim yok şuan regliyim deyip ona bağlayım olayı
Melrin kesinlikle benim de öyle özel bi durumum yok ama artı çıktım. Regl olmam lazımdı hala olmadım. Dün iki gezmeyi o kadar iyi atlatipta bu sabah arti görmek sinirlerimi bozdu yeseydim gam yemezdim yedim oldu derdim

afferin kız 1 günde 1.1 kilo eksiltmişsin yarına bu 900 de gider sonrada eksilere geçersin bence artıdan kurtulmakta başarı

hiç bozma moralini bak aysu dün artı 2 kiloydum demiş bu gün artı 900 gr bildirim yapmış demek ki bir günde 1 kilo bile gidebilir ama biz buna inanıyor muyuz yok olmaz olamaz diyoruz aslında olur neden olmasın
Canim aysunun özel durumu vardı bende yoktu diyetime sadık kaldım. Yanarım yanarım dün yemediklerime yanarım

inciiitanesi
Eş olduğumuz bir kez daha kanıtlanmış oldu.Bende + 300 deyim

Geçen hafta: 72,2
Bu hafta: 72,5
Fark : +300 gr
cidden yaa ortaklara bak artıları bile aynı bu kadar uyumlu olunmaz ki canııımmm:))
ben annem geldiğinde ne yapıcam bilmiyorum yapabilirsek tek çeşit yapıp yeriz artık

Canim aysunun özel durumu vardı bende yoktu diyetime sadık kaldım. Yanarım yanarım dün yemediklerime yanarım
hahahahah demi ya pide tatlı üstüne günde ki mamalar hiç ellemedin kahramanım benimmm bir insanın nefsine bu kadar hakim olabilmesi benim gözümde çok değerli cidden seni
bende bu hafta hep az yedim tek çeşit yedim dün bildirim günü olsa +600 yazacaktım bu güne aynı çıktı başkası olsa 2 kilo zayıflamıştı moralim bozulmaya bozuldu 5-10 saniye kadar hemen topladım kendimi mecburen toplıycaz gülüm daha verecek fazlalıklar var

aynen gerçek bu... sen ne diyeyim bilemedim ama çok sağol

Çok haklısın canım ama varya şu an ciddi bi gaz hissediyorum midemde. Birde ben dün artı 200 dum bugün resmen siskinim yani. Bence haftaya süper bildirim yapacaz inşallah söylüyorum bak yaz kenara 2 kilo allahın izniyle

inşallahhh inşallahhh çok iyi rakamlarla bildirimlerimiz olacak hepimizin

Bildirimimi yapayım bari :)

Geçen hafta: 72,5
Güncel: 71,2
Fark: 1300 gram

Aslında çok sevinmedim. Zaten pazar günü bu kilodaydım. Ertesi gün de regli sancıları başladı ve karnım şişti fazla geldim. Sadece o fazlalığı atabilmişim yani. Yoksa daha da verecektim. Neyse buna da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…