- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #18.981
Aynıyız dediğin gibi buna şükürgünaydın kızlar
baskülü step tahtasına çevirdim in çık yapmaktan ama değişik rakam göstermedi zındık
geçen hafta 100.8
bu hafta 100.8
aynıbuna şükür diyeyim dün 600 gr fazlaydı artı bildirim olmadı hiç değilse kendimi böyle avutayım
kuzum hakkına hayırlısı demek ki rabbim şimdi nasip etmeyecek zamanı varkesinlikle ama ben bugün regl oldum
aynen buna şükür :)))Aynıyız dediğin gibi buna şükür
geçmiş olsun eşine anacım bu dönem ailecek herkes sırayla bi dökülüyor sen kendini kolla bacımm evin direği kadındırD Deligonul783 bittere bayılırım dün yiğenim oldu diye öğrencilerime almıştım hobby o yüzden yedim makarnayı eşim hasta haliyle yapmış normalde yemem ama o bu halde yapınca yedim
hiç bozma moralini bak aysu dün artı 2 kiloydum demiş bu gün artı 900 gr bildirim yapmış demek ki bir günde 1 kilo bile gidebilir ama biz buna inanıyor muyuz yok olmaz olamaz diyoruz aslında olur neden olmasınMoralim bozuldu maalesef
Menülerim belli ama sonuç
Geçen hafta: 70.9
Bugün : 71.4
Fark +500
Melrin kesinlikle benim de öyle özel bi durumum yok ama artı çıktım. Regl olmam lazımdı hala olmadım. Dün iki gezmeyi o kadar iyi atlatipta bu sabah arti görmek sinirlerimi bozduSiz artısınız işin içinde aileler var benim yok şuan regliyim deyip ona bağlayım olayı
afferin kızGunaydin kizlar bugunku bildirimim malesef artiyim
Gecen hafta 83.8
Bu hafta 84.7
Fark +900g
Dun elimden geleni yaptim arti 2 idim bu sabah ancak bu kadar kurtardim kusura bakma @tatlitambak
Haftaya cok daha guzel bi bildirimle gelicem insallah
Ben kaciyorum disarda biraz isim var ogleye ancak gelirim gorusuruz
Canim aysunun özel durumu vardı bende yoktu diyetime sadık kaldım. Yanarım yanarım dün yemediklerime yanarımhiç bozma moralini bak aysu dün artı 2 kiloydum demiş bu gün artı 900 gr bildirim yapmış demek ki bir günde 1 kilo bile gidebilir ama biz buna inanıyor muyuz yok olmaz olamaz diyoruz aslında olur neden olmasın
cidden yaa ortaklara bak artıları bile aynı bu kadar uyumlu olunmaz ki canııımmm:))inciiitanesi
Eş olduğumuz bir kez daha kanıtlanmış oldu.Bende + 300 deyim
Geçen hafta: 72,2
Bu hafta: 72,5
Fark : +300 gr
D Deligonul783 bittere bayılırım dün yiğenim oldu diye öğrencilerime almıştım hobby o yüzden yedim makarnayı eşim hasta haliyle yapmış normalde yemem ama o bu halde yapınca yedim
hahahahah demi ya pide tatlı üstüne günde ki mamalar hiç ellemedin kahramanım benimmm bir insanın nefsine bu kadar hakim olabilmesi benim gözümde çok değerli cidden seniCanim aysunun özel durumu vardı bende yoktu diyetime sadık kaldım. Yanarım yanarım dün yemediklerime yanarım
kuzum hakkına hayırlısı demek ki rabbim şimdi nasip etmeyecek zamanı var
bu kadar strese gelen giden saati belirsiz yatan kalkan olunca ne olacak gülüm sıkıntı sinir tüm bedenini etkileyecek tabii
bedenimizin yüzde 70 mi su şunu izle anlatamam belki izlemen daha iyi
Çok haklısın canım ama varya şu an ciddi bi gaz hissediyorum midemde. Birde ben dün artı 200 dum bugün resmen siskinim yani. Bence haftaya süper bildirim yapacaz inşallah söylüyorum bak yaz kenara 2 kilo allahın izniylehahahahah demi ya pide tatlı üstüne günde ki mamalar hiç ellemedin kahramanım benimmm bir insanın nefsine bu kadar hakim olabilmesi benim gözümde çok değerli cidden seni
bende bu hafta hep az yedim tek çeşit yedim dün bildirim günü olsa +600 yazacaktım bu güne aynı çıktı başkası olsa 2 kilo zayıflamıştı moralim bozulmaya bozuldu 5-10 saniye kadar hemen topladım kendimi mecburen toplıycaz gülüm daha verecek fazlalıklar var
illa meraklandırıcan yazsana kız seni bekliyorum daha bişey yemedim meraktan hadiiiiiBiraz heyecan yapın sabırsızlanın diye yazmıyorum hemen kankimama yine de istediğim rakam bu değildi ama neyse.
Az bak yaaaBiraz heyecan yapın sabırsızlanın diye yazmıyorum hemen kankimama yine de istediğim rakam bu değildi ama neyse.
inşallahhh inşallahhh çok iyi rakamlarla bildirimlerimiz olacak hepimizinÇok haklısın canım ama varya şu an ciddi bi gaz hissediyorum midemde. Birde ben dün artı 200 dum bugün resmen siskinim yani. Bence haftaya süper bildirim yapacaz inşallah söylüyorum bak yaz kenara 2 kilo allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?