Haydi Yine Yeniden...

süper içim açıldı valla eksi bildirim görünce

Bence de kankim çünkü biliyorsun geçen hafta ben +700 düm. Aslında regli dönemi olmasa daha da verirdim. Bence rahat 1,5-2 kilo gider sizin.

bak bak bakkk 1 kilo 300 gram vermiş neyse buna da şükür diyor kız seni çalı sopasıyla kovalarız hepimiz eksi bildirim gelmedi şimdiye kadar sen ilksin birde burun kıvırır gibi yazmışsın ooyy oyy oyyy
tebrikler topiğin ilk eksi bildirimi ve gayette güzel bir rakamla

Neyse mi neyse nedemek kız suna bak hele... maşallah maşallah Tebrikler canikom. Kendi adıma Özür dilerim iki haftadır ikimizde ekside aynı anda bulusamadik

Hehehe yaa kuzummm ama geçen hafta +700 düm o yüzden az bile gitti yaaa vallahi nispet olsun diye değil :) hem gen hafta hepiniz rekorlar kırmıştınız bir ben bir de milad artıdaydık. Bırakta zevkini yaşayayım ekimimmm sahalara geri döndümmm bu aradaaa hamişlik öncesi bel kalçama kavuştummm ölçülerim aynı. Bir tek göğüs fazla ve tabi bir 5 kilo fazlayım.

Neyse mi neyse nedemek kız suna bak hele... maşallah maşallah Tebrikler canikom. Kendi adıma Özür dilerim iki haftadır ikimizde ekside aynı anda bulusamadik

Ne özürü kankim sen elinden geleni yapıyorsun daha ne yapacaksın ama dönem dönem oluyo böyle işte. Haftaya fazla fazla verirsin.

yaşa kız çıkar tadını tabi hakkın valla hem eski ölçülerine kavuşmuşsun kim tutar seniiiii

Ben geldimm kusura bakmayin gec kaldim benimki evdede bugun
gelim bildirime sok olacaksiniz
gecen hafta 69 900
bu hafta : 71, 000
fark yazamiyorum bile 1, 100 ve inanamiyorum vucudum napiyo bana iki gun once ben 69, 500 gormustum ayak parmaklarim bile sismis kilo olamaz dimi wc cikmadim aksM yedigimide yazdimm bu nedir yaaa

Tebrikler canım çok iyi

Bu hafta regl olacam muhtemelen hafta sonu ondan olabilirmi acaba niye boyle oldu yaa sinir oldum kacamakta yok pasta disinda off off

allah allahh 2 günde ne oldu böyle ne dokundu gülüm sana bi düşün farklı ne yedin ne içtin tuzlu yada mayalı bişey varmıydı ayağına kadar şişmişsin bir şey dokunmuş besbelli

Ne kusuru canim bende cok eksude degilim

hee ondan o zaman işte
Valla biktim bu odemden iki litreden az su icince bildigin balon oluyorum mayali yemedim dun birde protein agirlikli beslendim ellerimi yumruk yapamiyorum yaa o derece sismisim atmam lagzim acilen bu odemi cunku sisince cok sinirli oluyorummm

Canim şaşırdım gerçekten ama bak sende demişsin şişlik var diye. Sisligi çabuk atarsin haftaya da iyi bi bildirim yaparsın inş, moral bozmak yok ama maalesef bozuluyor kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…