- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.001
Bildirimimi yapayım bari :)
Geçen hafta: 72,5
Güncel: 71,2
Fark: 1300 gram
Aslında çok sevinmedim. Zaten pazar günü bu kilodaydım. Ertesi gün de regli sancıları başladı ve karnım şişti fazla geldim. Sadece o fazlalığı atabilmişim yani. Yoksa daha da verecektim. Neyse buna da şükür.
Çok haklısın canım ama varya şu an ciddi bi gaz hissediyorum midemde. Birde ben dün artı 200 dum bugün resmen siskinim yani. Bence haftaya süper bildirim yapacaz inşallah söylüyorum bak yaz kenara 2 kilo allahın izniyle
bak bak bakkk 1 kilo 300 gram vermiş neyse buna da şükür diyor kız seni çalı sopasıyla kovalarız hepimiz eksi bildirim gelmedi şimdiye kadar sen ilksin birde burun kıvırır gibi yazmışsın ooyy oyy oyyyBildirimimi yapayım bari :)
Aslında çok sevinmedim. Zaten pazar günü bu kilodaydım. Ertesi gün de regli sancıları başladı ve karnım şişti fazla geldim. Sadece o fazlalığı atabilmişim yani. Yoksa daha da verecektim. Neyse buna da şükür.
Neyse mi neyse nedemek kız suna bak hele... maşallah maşallah Tebrikler canikom. Kendi adıma Özür dilerimBildirimimi yapayım bari :)
bak bak bakkk 1 kilo 300 gram vermiş neyse buna da şükür diyor kız seni çalı sopasıyla kovalarız hepimiz eksi bildirim gelmedi şimdiye kadar sen ilksin birde burun kıvırır gibi yazmışsın ooyy oyy oyyy
tebrikler topiğin ilk eksi bildirimi ve gayette güzel bir rakamla
Neyse mi neyse nedemek kız suna bak hele... maşallah maşallah Tebrikler canikom. Kendi adıma Özür dilerimiki haftadır ikimizde ekside aynı anda bulusamadik
Zaten bende sırf onun için vermedimtevafuk55 ama gene aynı kiloyu yakaladık mı yakaladık sen ona bak :)
yaşa kız çıkar tadını tabi hakkın vallaHehehe yaa kuzummm ama geçen hafta +700 düm o yüzden az bile gitti yaaa vallahi nispet olsun diye değil :) hem gen hafta hepiniz rekorlar kırmıştınız bir ben bir de milad artıdaydık. Bırakta zevkini yaşayayım ekimimmm sahalara geri döndümmm bu aradaaa hamişlik öncesi bel kalçama kavuştummm ölçülerim aynı. Bir tek göğüs fazla ve tabi bir 5 kilo fazlayım.
Tebrikler canım çok iyiBildirimimi yapayım bari :)
allah allahh 2 günde ne oldu böyle ne dokundu gülüm sana bi düşün farklı ne yedin ne içtin tuzlu yada mayalı bişey varmıydı ayağına kadar şişmişsin bir şey dokunmuş besbelliBen geldimm kusura bakmayin gec kaldim benimki evdede bugun
gelim bildirime sok olacaksiniz
gecen hafta 69 900
bu hafta : 71, 000
fark yazamiyorum bile 1, 100 ve inanamiyorum vucudum napiyo bana iki gun once ben 69, 500 gormustum ayak parmaklarim bile sismis kilo olamaz dimi wc cikmadim aksM yedigimide yazdimm bu nedir yaaa
hee ondan o zaman işteBu hafta regl olacam muhtemelen hafta sonu ondan olabilirmi acaba niye boyle oldu yaa sinir oldum kacamakta yok pasta disinda off off
Gunaydin kizlar bugunku bildirimim malesef artiyim
Gecen hafta 83.8
Bu hafta 84.7
Fark +900g
Dun elimden geleni yaptim arti 2 idim bu sabah ancak bu kadar kurtardim kusura bakma T tatlitambak
Haftaya cok daha guzel bi bildirimle gelicem insallah
Ben kaciyorum disarda biraz isim var ogleye ancak gelirim gorusuruz
Valla biktim bu odemden iki litreden az su icince bildigin balon oluyorum mayali yemedim dun birde protein agirlikli beslendim ellerimi yumruk yapamiyorum yaa o derece sismisim atmam lagzim acilen bu odemi cunku sisince cok sinirli oluyorummmhee ondan o zaman işte
Canim şaşırdım gerçekten ama bak sende demişsin şişlik var diye. Sisligi çabuk atarsin haftaya da iyi bi bildirim yaparsın inş, moral bozmak yok ama maalesef bozuluyor kendimden biliyorumBen geldimm kusura bakmayin gec kaldim benimki evdede bugun
gelim bildirime sok olacaksiniz
gecen hafta 69 900
bu hafta : 71, 000
fark yazamiyorum bile 1, 100 ve inanamiyorum vucudum napiyo bana iki gun once ben 69, 500 gormustum ayak parmaklarim bile sismis kilo olamaz dimi wc cikmadim aksM yedigimide yazdimm bu nedir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?