- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.021
Canim moralimi bozan kilo degil sislik cunku cok korkuyorum benim bobrdklerim kendi kendine kum uretiyo ve o zamanda sisiyorum boyle agrisi cok kotu oluyo yanma oluyo off insallah regl sisligidirCanim şaşırdım gerçekten ama bak sende demişsin şişlik var diye. Sisligi çabuk atarsin haftaya da iyi bi bildirim yaparsın inş, moral bozmak yok ama maalesef bozuluyor kendimden biliyorum
bol su iç bu gün gülüm kendini de biliyormuşsun 2 lt az su içince oluyor diyorsun cidden sinir bozucu annemde hep şişer helede nemli yerlerde elleri ayakları bazen yüzü bile şişiyor kadının size kuru hava bol su lazım bir kaç saate inşallah geçer şişinValla biktim bu odemden iki litreden az su icince bildigin balon oluyorum mayali yemedim dun birde protein agirlikli beslendim ellerimi yumruk yapamiyorum yaa o derece sismisim atmam lagzim acilen bu odemi cunku sisince cok sinirli oluyorummm
sen şu açlık otunu alsana haftada 1 kez kullansan bir kaç gün rahat edersin şişlikte yapar sinirde yapar ağrı da yapar kabızlık kilo vermenin bence en büyük düşmanlarından biriGecen hafta 85.5
Bu hafta 85.1
fark -400
Kizlar ciddi kabizlik sorunu var ama diyet duzenine alisacak bu bagirsaklar. Kac gun oldu saymiyorum artik. Hafta da 1 ancak gidiyorum.
gece 1 de yatip. 4.30 da kalktim 5 .30 da tekrar uyudum ve 7 de uyandim. 7.30 da tartildim. Neyse haftaya guzel bildirimler bizimle olsun
aaaa aynısı annemde var ondan sürekli maydanoz sapı kaynatıp içer ama suyu hala azcık içiyorCanim moralimi bozan kilo degil sislik cunku cok korkuyorum benim bobrdklerim kendi kendine kum uretiyo ve o zamanda sisiyorum boyle agrisi cok kotu oluyo yanma oluyo off insallah regl sisligidir
Aynen canim denizde cok sisirir beni nem sisirir cokk sicak hava sisirir benim annemde benim gibi kadin on dk yolculuk yapsin siser birde troit var onunda etkisi varbol su iç bu gün gülüm kendini de biliyormuşsun 2 lt az su içince oluyor diyorsun cidden sinir bozucu annemde hep şişer helede nemli yerlerde elleri ayakları bazen yüzü bile şişiyor kadının size kuru hava bol su lazım bir kaç saate inşallah geçer şişin
Ben geldimm kusura bakmayin gec kaldim benimki evdede bugun
gelim bildirime sok olacaksiniz
gecen hafta 69 900
bu hafta : 71, 000
fark yazamiyorum bile 1, 100 ve inanamiyorum vucudum napiyo bana iki gun once ben 69, 500 gormustum ayak parmaklarim bile sismis kilo olamaz dimi wc cikmadim aksM yedigimide yazdimm bu nedir yaaa
Ins canım ya regldir benim de regl yüzünden artı çıktı gece boyu karnimda hava boşlukları hissettim resmenCanim moralimi bozan kilo degil sislik cunku cok korkuyorum benim bobrdklerim kendi kendine kum uretiyo ve o zamanda sisiyorum boyle agrisi cok kotu oluyo yanma oluyo off insallah regl sisligidir
Eki Görüntüle 1800281
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................ D Deligonul783 ................... -1,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................ T tatlitambak ................... -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1-angelina35 = +1,1 kg
2- A aysun163 = +0,9 kg
3-tevafuk55 = +0,5 kg
4-tomurcukkk & inciiitanesi = +0,3 kg
Bilemedim canım gruplar eksik doğru diyorsun ama eksik olan arkadaşlar iki gün demişlerdi baya uzun oldu yarın filikin bir hafta olacak Aysu nun da 5 gün.. ama grup ortalamaları alınsa bile sadece bizim grup ort eksi oluyor o da D Deligonul783 ün sayesinde. Bilemedim yani :))D Deligonul783 T tatlitambak tebrik ederim topiğin iki eksi bildirimini vererek sevindirdiniz bizi
ekim2009 M Melrin en azından sabit kalmayı başarabilmişsiniz kızlar.Sizi de tebrik ederim.
ve ilk defa bu kadar uzun uyarı listesi yazdım.inşallah bir daha olmaz.uyarıdakilerin hepsi haftaya eksi bildirim verecek.
Grup ortalaması yapmıyorum bu hafta.Eşler eksik tamamlansın öyle mi yapalım ??? Ne dersiniz ???
Aynen canım diğer grupların hepsi artıda oluyor ortalamayla.Bilemedim canım gruplar eksik doğru diyorsun ama eksik olan arkadaşlar iki gün demişlerdi baya uzun oldu yarın filikin bir hafta olacak Aysu nun da 5 gün.. ama grup ortalamaları alınsa bile sadece bizim grup ort eksi oluyor o da D Deligonul783 ün sayesinde. Bilemedim yani :))
Eki Görüntüle 1800281
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................ D Deligonul783 ................... -1,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................ T tatlitambak ................... -0,4 kg
1-angelina35 = +1,1 kg
2- A aysun163 = +0,9 kg
3-tevafuk55 = +0,5 kg
eline sağlık canımEki Görüntüle 1800281
1-angelina35 = +1,1 kg
2- A aysun163 = +0,9 kg
3-tevafuk55 = +0,5 kg
Bende işler yoğundu biraz.Arada girip baktım yazan olmamış benimde fırsatım olmadı yazamadım.Kimsecikler yok herkes kabuğuna çekilmiş
Arada ugtuyorum ama tomurcuk doğru diyor bi kasvet çöktü bana... Bugün dünyayı yiyesim var olmuşken tam olsun diyor içimden bi sesKimsecikler yok herkes kabuğuna çekilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?