Haydi Yine Yeniden...

Gecen hafta 85.5
Bu hafta 85.1
fark -400

Kizlar ciddi kabizlik sorunu var ama diyet duzenine alisacak bu bagirsaklar. Kac gun oldu saymiyorum artik. Hafta da 1 ancak gidiyorum.
gece 1 de yatip. 4.30 da kalktim 5 .30 da tekrar uyudum ve 7 de uyandim. 7.30 da tartildim. Neyse haftaya guzel bildirimler bizimle olsun

Canim şaşırdım gerçekten ama bak sende demişsin şişlik var diye. Sisligi çabuk atarsin haftaya da iyi bi bildirim yaparsın inş, moral bozmak yok ama maalesef bozuluyor kendimden biliyorum
Canim moralimi bozan kilo degil sislik cunku cok korkuyorum benim bobrdklerim kendi kendine kum uretiyo ve o zamanda sisiyorum boyle agrisi cok kotu oluyo yanma oluyo off insallah regl sisligidir

Valla biktim bu odemden iki litreden az su icince bildigin balon oluyorum mayali yemedim dun birde protein agirlikli beslendim ellerimi yumruk yapamiyorum yaa o derece sismisim atmam lagzim acilen bu odemi cunku sisince cok sinirli oluyorummm
bol su iç bu gün gülüm kendini de biliyormuşsun 2 lt az su içince oluyor diyorsun cidden sinir bozucu annemde hep şişer helede nemli yerlerde elleri ayakları bazen yüzü bile şişiyor kadının size kuru hava bol su lazım bir kaç saate inşallah geçer şişin

sen şu açlık otunu alsana haftada 1 kez kullansan bir kaç gün rahat edersin şişlikte yapar sinirde yapar ağrı da yapar kabızlık kilo vermenin bence en büyük düşmanlarından biri
buna rağmen eksi bildirim yaptın tebrikler

Canim moralimi bozan kilo degil sislik cunku cok korkuyorum benim bobrdklerim kendi kendine kum uretiyo ve o zamanda sisiyorum boyle agrisi cok kotu oluyo yanma oluyo off insallah regl sisligidir
aaaa aynısı annemde var ondan sürekli maydanoz sapı kaynatıp içer ama suyu hala azcık içiyor
inşallah kum üretmesi olmaz regldendir

Aynen canim denizde cok sisirir beni nem sisirir cokk sicak hava sisirir benim annemde benim gibi kadin on dk yolculuk yapsin siser birde troit var onunda etkisi var

Canım hiç moral bozma ödemdir büyük ihtimal. Bugün 3 lt su iç altına inme. Biraz da hareket. Akşam da erken ye. Bak gör sabaha birazı gitmiş olur. Wc sıkıntısı olduysa da fark eder regl de fark eder. Haftaya büyük bi eksi görürsün.

Ins canım ya regldir benim de regl yüzünden artı çıktı gece boyu karnimda hava boşlukları hissettim resmen

D Deligonul783 T tatlitambak tebrik ederim topiğin iki eksi bildirimini vererek sevindirdiniz bizi
ekim2009 M Melrin en azından sabit kalmayı başarabilmişsiniz kızlar.Sizi de tebrik ederim.
ve ilk defa bu kadar uzun uyarı listesi yazdım.inşallah bir daha olmaz.uyarıdakilerin hepsi haftaya eksi bildirim verecek.
Grup ortalaması yapmıyorum bu hafta.Eşler eksik tamamlansın öyle mi yapalım ??? Ne dersiniz ???

Ellerine sağlık canımmmmm artıda olan arkadaşlar üzülmeyin hiç çünkü haftaya benim yerimi almanız kaçınılmaz olacak.

Bilemedim canım gruplar eksik doğru diyorsun ama eksik olan arkadaşlar iki gün demişlerdi baya uzun oldu yarın filikin bir hafta olacak Aysu nun da 5 gün.. ama grup ortalamaları alınsa bile sadece bizim grup ort eksi oluyor o da D Deligonul783 ün sayesinde. Bilemedim yani :))

Aynen canım diğer grupların hepsi artıda oluyor ortalamayla.
Geri dönmeyen arkadaşlar da neden hala gelmediler anlamış değilim.Gelinmeyecekse eğer boşta kalanları birbiriyle eşleyelim bari.

Ellerine saglik canim
Kizlar topigimiz dokuluyor bu hafta bu da demek oluyor ki haftaya cok guzel bildirimler gelicek hadi bakalim motivasyonu elden birakmayalim
Bu arada D Deligonul783 ve T tatlitambak sizleri kutluyorum eksi bildirimleriniz icin

eline sağlık canım
arkadaşlar sizleri kutluyorum
biz geride kalanlarda yola devam haftaya bomba gibi geleceğiz

Kimsecikler yok herkes kabuğuna çekilmiş
Bende işler yoğundu biraz.Arada girip baktım yazan olmamış benimde fırsatım olmadı yazamadım.
Bu hafta artıların moralsizliği çöktü galiba çoğumuza.Ama moral bozmak yok bu hafta süper geçecek ve haftaya salı coşacak bildirimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…