Haydi Yine Yeniden...

Merhaba bende oglusu okula biraktim pazara gittim bir suru yesillik aldim odem atayim diye su hic icemedim ben yaa ne olcak halim bilmiyorum birde bu kafasina gore gidip gelmeyenlere gercrkten kiziyorum ben oglum atesler icinde yandi yinede yazfim hic birakmadim bende haftaya gelirim diyebilirdim yapmadim bu da bize cok buyuk haksizlik oluyo uc bes kisi burda gercekten caba gosteriyoruz zaman ve vakit ayiriyoruz bu haksizliga dur demenin zamani geldigini dusunuyorum gercekten zaten artidayim acayip sinirliyimm ......

evet canım ya bende baktım baktım kimse yazmamış ben yazayım dedim ama baş ve bacak ağrısı çok şiddetli ve mutsuzum uyumak istiyorum aksi gibi bugünde işim çok

olsun canım sen yine sıkma canını gider bu artılar

Sen hiç merak etme tatlım.Dedim ya sıkıyönetim geldi diye.Bundan sonra menü paylaşmayan belirttiği günde donmeyen ceza alır yada listeden silinir.Hatır gönül işi yapmıcam artık.Kimse darılmasın gücenmesin.Motive düşüyor böyle olunca.Bizde ne için çabalıyoruz burda sonuçta.
Bi kural daha koyucam 2 yada 3 haftadan fazla izinli yazılan ve belirttiği günden sonra dönmeyen de liste dışı kalır...

Her kelimene katılıyorum canım. Allah var her gün gelip yazdın menülere yorum yaptın oğlun hastayken. Ben de gecelerce uyumadığım oluyo çocuk rahatsızlanıyo ama geliyorum yani. Sonuçta tel.de internette var. İllaki bi fırsatını buluyorum. Benimseyince böyle oluyor. Sabahtandır afedersiniz totom çıktı temizlik yapmaktan. Az önce oturdum ilk kez. Ama sizi merak ettim hemen geldim. Kim ne yapıyo merak ediyorum hepinizi önemsiyorum hayatımda bir yeriniz var artık. Ve bence herkes aynı hassasiyeti göstermeli. Benim moralim bozuluyo açıkçası. Ben yorum yapıyorum menülerine mesela o bana yapmıyo bu biraz saygısızlık oluyo. Arada olsa anlarım her gün fırsatı olmayabilir. Ama hiç yapmamak olmaz. Mesela yarın da misafirim olcak ama ben geç saatte gelip yine yorum yapıcam. Hiçbişey bahane değil.

2 hafta oldu diyete baslayali o yuzden biraz daha zaman gecsin. Bagirsaklar kendi kazansizn o aliskanligi istiyorum. Tabi 15 gun daha devam ederim. Duzelme olmazsa alirim

Menümü anlatayım
06:50
Limonlu su
Kahvaltı (07:45)
Nesfit, keten ezmesi, tarçın, süt karışımı
Ara(10:15)
Yeşil çay
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
3 yemek kaşığı kıymalı makarna
Yoğurt
1 küçük kase puding
Ara(13:35)
Türk kahvesi, 5 fındık
Akşam (16:30)
Çok tahıllı ekmek ile hazırlanmış yağsız tost, 1 su bardağı süt
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su

Gayet olculu herseyin canim.

Emeğine düşüncene sağlık ne güzel olmuş tütü ile tacın resminide koy merak ettim

Herkes ortağına yorum yapsın dendi diye kararsız kaldım ama elimden geldigince dilim döndüğünce yorum yapıyorum bana herkes için yorum yapmak daha motive edici gibi geldi en azından bende böyle oluyor

afiyet olsun canım gojı berry yok bugün sanki
pudingde erken yemişssin afiyet olsun hem sana ödül olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…