- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.041
Arada ugtuyorum ama tomurcuk doğru diyor bi kasvet çöktü bana... Bugün dünyayı yiyesim var olmuşken tam olsun diyor içimden bi ses
Bende işler yoğundu biraz.Arada girip baktım yazan olmamış benimde fırsatım olmadı yazamadım.
Bu hafta artıların moralsizliği çöktü galiba çoğumuza.Ama moral bozmak yok bu hafta süper geçecek ve haftaya salı coşacak bildirimler
olsun canım sen yine sıkma canını gider bu artılarMerhaba bende oglusu okula biraktim pazara gittim bir suru yesillik aldim odem atayim diye su hic icemedim ben yaa ne olcak halim bilmiyorum birde bu kafasina gore gidip gelmeyenlere gercrkten kiziyorum ben oglum atesler icinde yandi yinede yazfim hic birakmadim bende haftaya gelirim diyebilirdim yapmadim bu da bize cok buyuk haksizlik oluyo uc bes kisi burda gercekten caba gosteriyoruz zaman ve vakit ayiriyoruz bu haksizliga dur demenin zamani geldigini dusunuyorum gercekten zaten artidayim acayip sinirliyimm ......
Sen hiç merak etme tatlım.Dedim ya sıkıyönetim geldi diye.Bundan sonra menü paylaşmayan belirttiği günde donmeyen ceza alır yada listeden silinir.Hatır gönül işi yapmıcam artık.Kimse darılmasın gücenmesin.Motive düşüyor böyle olunca.Bizde ne için çabalıyoruz burda sonuçta.Merhaba bende oglusu okula biraktim pazara gittim bir suru yesillik aldim odem atayim diye su hic icemedim ben yaa ne olcak halim bilmiyorum birde bu kafasina gore gidip gelmeyenlere gercrkten kiziyorum ben oglum atesler icinde yandi yinede yazfim hic birakmadim bende haftaya gelirim diyebilirdim yapmadim bu da bize cok buyuk haksizlik oluyo uc bes kisi burda gercekten caba gosteriyoruz zaman ve vakit ayiriyoruz bu haksizliga dur demenin zamani geldigini dusunuyorum gercekten zaten artidayim acayip sinirliyimm ......
Merhaba bende oglusu okula biraktim pazara gittim bir suru yesillik aldim odem atayim diye su hic icemedim ben yaa ne olcak halim bilmiyorum birde bu kafasina gore gidip gelmeyenlere gercrkten kiziyorum ben oglum atesler icinde yandi yinede yazfim hic birakmadim bende haftaya gelirim diyebilirdim yapmadim bu da bize cok buyuk haksizlik oluyo uc bes kisi burda gercekten caba gosteriyoruz zaman ve vakit ayiriyoruz bu haksizliga dur demenin zamani geldigini dusunuyorum gercekten zaten artidayim acayip sinirliyimm ......
sen şu açlık otunu alsana haftada 1 kez kullansan bir kaç gün rahat edersin şişlikte yapar sinirde yapar ağrı da yapar kabızlık kilo vermenin bence en büyük düşmanlarından biri
buna rağmen eksi bildirim yaptın tebrikler
Menümü anlatayım
06:50
Limonlu su
Kahvaltı (07:45)
Nesfit, keten ezmesi, tarçın, süt karışımı
Ara(10:15)
Yeşil çay
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
3 yemek kaşığı kıymalı makarna
Yoğurt
1 küçük kase puding
Ara(13:35)
Türk kahvesi, 5 fındık
Akşam (16:30)
Çok tahıllı ekmek ile hazırlanmış yağsız tost, 1 su bardağı süt
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su
Emeğine düşüncene sağlık ne güzel olmuş tütü ile tacın resminide koy merak ettimEki Görüntüle 1800436
Kizlar dun aksamdan beri bunlarla ugrastim.
kizimin sinifindakilere minik bir hediye
icinde minik kesede boninonlar ve balon kucuk sekerler ve bu topitop var. Herkesin ismine ozel yaptim.bir tütü taci yapacam. Aksamda hazriliklaru
Ayyyy şaşkınlık eksiye geçenler niye üzülsün kafam dolu kusura bakmayin artıya geçenler üzülmesin diyecektimtomurcukkk eline sağlık arkadaşım Dereceye girenleri tebrik ediyorumm
Eksiye geçenler üzülmesin
Ben gibi sabit kalanları ne desem bilemedim
Herkes ortağına yorum yapsın dendi diye kararsız kaldım ama elimden geldigince dilim döndüğünce yorum yapıyorum bana herkes için yorum yapmak daha motive edici gibi geldi en azından bende böyle oluyorHer kelimene katılıyorum canım. Allah var her gün gelip yazdın menülere yorum yaptın oğlun hastayken. Ben de gecelerce uyumadığım oluyo çocuk rahatsızlanıyo ama geliyorum yani. Sonuçta tel.de internette var. İllaki bi fırsatını buluyorum. Benimseyince böyle oluyor. Sabahtandır afedersiniz totom çıktı temizlik yapmaktan. Az önce oturdum ilk kez. Ama sizi merak ettim hemen geldim. Kim ne yapıyo merak ediyorum hepinizi önemsiyorum hayatımda bir yeriniz var artık. Ve bence herkes aynı hassasiyeti göstermeli. Benim moralim bozuluyo açıkçası. Ben yorum yapıyorum menülerine mesela o bana yapmıyo bu biraz saygısızlık oluyo. Arada olsa anlarım her gün fırsatı olmayabilir. Ama hiç yapmamak olmaz. Mesela yarın da misafirim olcak ama ben geç saatte gelip yine yorum yapıcam. Hiçbişey bahane değil.
Emeğine düşüncene sağlık ne güzel olmuş tütü ile tacın resminide koy merak ettim
Güzel yorgunluklar bunlar çocuğu seven dünyayı sever onu mutlu edenleride Rabbim her iki dünyada mutlu etsinKoyarim canim.cocuklari ve onlari mutlu etmeyi seviyorum. Yaptigim hazirliklari da koyarim. Yarin aksama kadar cok yogun gececek.
Menümü anlatayım
06:50
Limonlu su
Kahvaltı (07:45)
Nesfit, keten ezmesi, tarçın, süt karışımı
Ara(10:15)
Yeşil çay
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
3 yemek kaşığı kıymalı makarna
Yoğurt
1 küçük kase puding
Ara(13:35)
Türk kahvesi, 5 fındık
Akşam (16:30)
Çok tahıllı ekmek ile hazırlanmış yağsız tost, 1 su bardağı süt
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su
Daha bitmedi hiç faydasını görmedim ondan yemedim ama bitirene kadar menüde göreceksiniz şifa niyetine tabiafiyet olsun canım gojı berry yok bugün sanki
pudingde erken yemişssin afiyet olsun hem sana ödül olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?