- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.061
bende merak ediyordum nasıl bir şey diye ama iyi ki almamışım deseneDaha bitmedi hiç faydasını görmedim ondan yemedim ama bitirene kadar menüde göreceksiniz şifa niyetine tabi
Kuru erik tadında ufak bişey ama bana yaramadı ne duysam dener oldum artık daha sistemli olmalıyım spor benim için şartbende merak ediyordum nasıl bir şey diye ama iyi ki almamışım desene
Canim senin menülerinin yüzde 90 ını beğeniyorum bu da onlardan biriMenümü anlatayım
06:50
Limonlu su
Kahvaltı (07:45)
Nesfit, keten ezmesi, tarçın, süt karışımı
Ara(10:15)
Yeşil çay
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
3 yemek kaşığı kıymalı makarna
Yoğurt
1 küçük kase puding
Ara(13:35)
Türk kahvesi, 5 fındık
Akşam (16:30)
Çok tahıllı ekmek ile hazırlanmış yağsız tost, 1 su bardağı süt
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su
Herkes ortağına yorum yapsın dendi diye kararsız kaldım ama elimden geldigince dilim döndüğünce yorum yapıyorum bana herkes için yorum yapmak daha motive edici gibi geldi en azından bende böyle oluyor
Tam senlik bir menü onun için gayet güzeltomurcukkk
SABAH 8:00
1 yumurta + 2 çatal kızartma ekmek arası
ARA 10:00
6 tane siyah kuru üzüm
ARA 12:00
1 bardak ayran
ÖĞLE 13:00
1 mercimek çorba
150 gr yoğurt içine şakşuka ama patateslerini ayırdım çatalla yedim yağları tabakta kaldı
ARA 16:00
10 tane siyah üzüm kuru
1 bardak yeşil çay
AKŞAM 18:30
1 bardak ayran
2 uzun galeta
ARA 21:00
1 bardak tarçınlı süt
3 lt su
Güzel yorgunluklar bunlar çocuğu seven dünyayı sever onu mutlu edenleride Rabbim her iki dünyada mutlu etsin
Benim sizler kadar bildirim yapamadığım zamanlar oluyor eğer motivasyonunuzu ben düşürenlerdensem gruptan ayrılabilirim
Ne bileyim okuldayken pek uğrayamıyorum sizi rahatsız ettiyse diye öyle söyledimCanım ortağına kesin yapılacak dendi ama diğerlerine yapılmayacak diye birşey yok. Fırsat buldukça yapılır. Her gün belki herkese yapmaya fırsat olmayabilir. Arada yapmamak sorun değil zaten. Sen daha ne yapacaksın kız herkese yapıyosunyani benim gördüğüm bu. Hergün senden bana menü yorumu geliyor şahsen.
Menüm D Deligonul783
Sabah 7.40:ılık limonlu şu 3 kuru kayısı
(Tartiyi görünce yiyesim kaçtı)
Küçük bir salatalık
Ara:9.30: bir kepekli galeta
Ara 10.30:sek Nescafe bitter 2 dilim
11.30(veli getirmişti): 4kucuk kara lahana sarmasi
Öğle 12.00: bir buçuk kepçe etli patates yemegi(patates 4 kuptu)
4 kaşık pirinç pilavı
salata
Aksam 16.00: bir kase tarhana
5 6 kaşık yoğurt
4 tane kara lahana s
ara 17.00: Türk Kahvesi limonlu naneli maden suyu
ara: süt icebilirim
3.5 litre su
Bence güzel bir menü ben patates yemegi yemeyeli çok oldu afiyet olsun arkadaşımMenüm D Deligonul783
Küçük bir salatalık
4 kaşık pirinç pilavı
salata
5 6 kaşık yoğurt
4 tane kara lahana s
3.5 litre su
Ben de menümü vereyim.
tevafuk55 ve tüm arkadaşlarım..
Kahvaltı (11 gibi)
yarım kk peynir, 2 dilim erz. tulumu, 2 badem salatalık, 2 y.zeytin, 1 dilim ekmek, bir lokma ekmeğe nutella, papatya çayı
Akşam (16:00)
1 kepçe tarhana, yarım tabak sulu köfte, 2 çiğ köfte(yarım lavaş, kornişon, yeşillik, domates ile), 1 bardak ayran
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Ara
1 bardak süt
(akşam acıktığımda içerim)
2,5 lt su
Saat 4 te yedim diye akşam yemiyorum kızlar gördüğünüz üzere tıka basa doydum biraz abarttım ekside gelinceama çok çok acıkırsam 1-2 lokma zararsız bişiler atarım ağzıma. Yersem de yazarım yine.
Ben de menümü vereyim.
Kahvaltı (11 gibi)
yarım kk peynir, 2 dilim erz. tulumu, 2 badem salatalık, 2 y.zeytin, 1 dilim ekmek, bir lokma ekmeğe nutella, papatya çayı
1 kepçe tarhana, yarım tabak sulu köfte, 2 çiğ köfte(yarım lavaş, kornişon, yeşillik, domates ile), 1 bardak ayran
Ara
1 bardak süt
2,5 lt su
Saat 4 te yedim diye akşam yemiyorum kızlar gördüğünüz üzere tıka basa doydum biraz abarttım ekside gelinceama çok çok acıkırsam 1-2 lokma zararsız bişiler atarım ağzıma. Yersem de yazarım yine.
Bu ara çiğ köfte sende çok mu gördüm yanlış mı hatırlıyorum menün güzel olmuş herşeyden var daha ne olsunBen de menümü vereyim.
Kahvaltı (11 gibi)
Ara
1 bardak süt
2,5 lt su
Menün güzel canım sadece turşu yediğin için daha çok su iç bence ne de olsa regl haftasindayizBen de menümü vereyim.
Kahvaltı (11 gibi)
Ara
1 bardak süt
2,5 lt su
Canim içinde ki patatesleri toplasam inan yarım patates bile etmezdi eti daha fazlaydı sende haftanın basindayiz ye benceBence güzel bir menü ben patates yemegi yemeyeli çok oldu afiyet olsun arkadaşım
Menüm D Deligonul783
Küçük bir salatalık
4 kaşık pirinç pilavı
salata
5 6 kaşık yoğurt
4 tane kara lahana s
3.5 litre su
Sabah 7.30
1 sekersiz nescafe
1 yumurta
Saat 14 te
3 tavuk izgara
4 kofte
1 tabak salata
2 bardak ayran
2 lokma ekmek.
daha da bisey yemem. Bol bol su icerim. Ve yesilcay tabiki. Aksamda arkadasa gidecem. Kacamak yok tabiki. Aksamlardan korkmuyorum aryik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?