Haydi Yine Yeniden...

Canim senin menülerinin yüzde 90 ını beğeniyorum bu da onlardan biri yanılmıyorsam vücudun direniyor iki haftada 100 gr verdin ama illa ki bi yerde kirilacaktir. Çünkü menülerin çok dengeli.

tomurcukkk
SABAH 8:00
1 yumurta + 2 çatal kızartma ekmek arası

ARA 10:00
6 tane siyah kuru üzüm

ARA 12:00
1 bardak ayran

ÖĞLE 13:00
1 mercimek çorba
150 gr yoğurt içine şakşuka ama patateslerini ayırdım çatalla yedim yağları tabakta kaldı

ARA 16:00
10 tane siyah üzüm kuru
1 bardak yeşil çay

AKŞAM 18:30
1 bardak ayran
2 uzun galeta

ARA 21:00
1 bardak tarçınlı süt

3 lt su

Herkes ortağına yorum yapsın dendi diye kararsız kaldım ama elimden geldigince dilim döndüğünce yorum yapıyorum bana herkes için yorum yapmak daha motive edici gibi geldi en azından bende böyle oluyor

Canım ortağına kesin yapılacak dendi ama diğerlerine yapılmayacak diye birşey yok. Fırsat buldukça yapılır. Her gün belki herkese yapmaya fırsat olmayabilir. Arada yapmamak sorun değil zaten. Sen daha ne yapacaksın kız herkese yapıyosun yani benim gördüğüm bu. Hergün senden bana menü yorumu geliyor şahsen.

Tam senlik bir menü onun için gayet güzel

Menüm D Deligonul783

Sabah 7.40:ılık limonlu şu 3 kuru kayısı
(Tartiyi görünce yiyesim kaçtı)
Küçük bir salatalık
Ara:9.30: bir kepekli galeta

Ara 10.30:sek Nescafe bitter 2 dilim

11.30(veli getirmişti): 4kucuk kara lahana sarmasi

Öğle 12.00: bir buçuk kepçe etli patates yemegi(patates 4 kuptu)
4 kaşık pirinç pilavı
salata

Aksam 16.00: bir kase tarhana
5 6 kaşık yoğurt
4 tane kara lahana s

ara 17.00: Türk Kahvesi limonlu naneli maden suyu

ara: süt icebilirim

3.5 litre su

Güzel yorgunluklar bunlar çocuğu seven dünyayı sever onu mutlu edenleride Rabbim her iki dünyada mutlu etsin

Amin canim sagol

Benim sizler kadar bildirim yapamadığım zamanlar oluyor eğer motivasyonunuzu ben düşürenlerdensem gruptan ayrılabilirim

Vallahi ben de yapamiyorum o kadar. Ben de ayrilabilirim eger sikayetciyseniz benden.

Ne bileyim okuldayken pek uğrayamıyorum sizi rahatsız ettiyse diye öyle söyledim

Ben de menümü vereyim.
tevafuk55 ve tüm arkadaşlarım..

Kahvaltı (11 gibi)

yarım kk peynir, 2 dilim erz. tulumu, 2 badem salatalık, 2 y.zeytin, 1 dilim ekmek, bir lokma ekmeğe nutella, papatya çayı

Akşam (16:00)

1 kepçe tarhana, yarım tabak sulu köfte, 2 çiğ köfte(yarım lavaş, kornişon, yeşillik, domates ile), 1 bardak ayran

Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter

Ara
1 bardak süt
(akşam acıktığımda içerim)

2,5 lt su

Saat 4 te yedim diye akşam yemiyorum kızlar gördüğünüz üzere tıka basa doydum biraz abarttım ekside gelince ama çok çok acıkırsam 1-2 lokma zararsız bişiler atarım ağzıma. Yersem de yazarım yine.

Hep karbonhidrat olmus sanki bugun.

Bence güzel bir menü ben patates yemegi yemeyeli çok oldu afiyet olsun arkadaşım

Ben de erken beslendim bugun. Oglen i iyi yemissin.gerisi guzel

bence bir abartı yok gayet güzel bir menü

Bu ara çiğ köfte sende çok mu gördüm yanlış mı hatırlıyorum menün güzel olmuş herşeyden var daha ne olsun

Menün güzel canım sadece turşu yediğin için daha çok su iç bence ne de olsa regl haftasindayiz şişlik olmasın

Sabah 7.30
1 sekersiz nescafe
1 yumurta

Saat 14 te
3 tavuk izgara
4 kofte
1 tabak salata
2 bardak ayran
2 lokma ekmek.

daha da bisey yemem. Bol bol su icerim. Ve yesilcay tabiki. Aksamda arkadasa gidecem. Kacamak yok tabiki. Aksamlardan korkmuyorum aryik.

sen şimdi kara lahana deyince aklıma geldi dün eltim bana getirmiş fazla olmayınca sana kadar getirdim dedi onuda yatak odasında verdi orda da kaldı bozulmuşmudur acaba

güzel doymuşsun ama protein günü olmuş süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…