Haydi Yine Yeniden...

sen şimdi kara lahana deyince aklıma geldi dün eltim bana getirmiş fazla olmayınca sana kadar getirdim dedi onuda yatak odasında verdi orda da kaldı bozulmuşmudur acaba
Aaa ben çok severim normalde küçük bi tencereydi acimaz hepsini yerdim inancki ama tuttum.
Kokusundan anlarsın canım değişik kokuyorsa yeme sakin :))

Afiyet olsun canım güzel bir menü bence

Afiyet olsun canım tam senin menün çok güzel..

Bu ara çiğ köfte sende çok mu gördüm yanlış mı hatırlıyorum menün güzel olmuş herşeyden var daha ne olsun

Ay sorma canım babam almıştı halaaa bitmedi o kadar çoktu ki.. Eşim de yemiyor zaten. Limonu sıkıyorum hem ekşi hem acı meto hızlandırıyor ama abartmamak için de 2-2 yiyorum bitmiyo :)

Doğru yolu buldun o halde günün güzel geçmiş böyle devam

Gayet güzel bir menü canım. Ben senin ölçülü olmana bayılıyorum. Ne yersen ye mutlaka ölçülüsün. Bu arada sen de benim gibi sütle karışım seviyosun :)

Canım kızartmanın üstüne bol bol su iç o zaman zararı olmaz inşallah.

Fena değil kankim ama sarma yemişsin ya keşke patates ya da pilavı tercih etseydin. Ya da pilav yemeseydin. Sarmadan geçilmez bildiğim için gerçi erken yemişsin artı olmazsın sanırım ama salmak yok bak tamam mı kankim bir kere artı oldun diye düzen bozmak yok:)

Canım az bir menü olmuş. Kahvaltı da yok. Sadece yumurta var. Tamam öğlenin sağlam ama hafif bir akşam öğünü de isterdi bu menü.

Canim dunde vardi makarna bugunde var dikkat et iki gun karbonhidrat oluyo aksam tost iyi olmus aslinda gecistirmekten iyidir afiyet olsun canim ...

Menun ve suyun cok guzel canim begeniyorum senin menulerini aksama galeta koymussun iyi olmus ac kalmamis olutosun afiyet olsun canim

İyi aksamlar kizlar gecmisi okudum da menu yorumlamada bende yapamiyorum her aksam inanin cok yogunum birde telden giriyorum tam hepsini alintiliyorum cogu zaman siteden dusuyorum birdaha yapmak zor oluyo bilmiyorum sizede oluyo mu yani sonuc olarak paylasimlarimi az buluyorsaniz cezama raziyim

Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz

Saat 11.30
İki haslanmis yumurta
İki kare peynir
6 tane zeytin
İki dilim salam
Bir dilim ekmek

Aksam 17
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase Yogurt

Su 1.5 litre
Aksam da 45 dakika bisiklet surerim

Biraz karbon olmus az az ama tek protein yogurt var birde sut bazen bende karbon cok tuketiyorum farkinda olmadan

Cig kofteyi cok seviyosun galiba ara ara goruyorum menunde afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…