- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.101
Kapanis cok erken olmus bu gec saatlerde patlamalara neden olabilir aksam yogurt sut veya leblebi yiyebilirsin gerci sende kabizlik var di dimi yani acikirsan protein alabilirsin afiyet olsunSabah 7.30
1 sekersiz nescafe
1 yumurta
Saat 14 te
3 tavuk izgara
4 kofte
1 tabak salata
2 bardak ayran
2 lokma ekmek.
daha da bisey yemem. Bol bol su icerim. Ve yesilcay tabiki. Aksamda arkadasa gidecem. Kacamak yok tabiki. Aksamlardan korkmuyorum aryik.
Puding disinda guzel menu olmus canimMenümü anlatayım
06:50
Limonlu su
Kahvaltı (07:45)
Nesfit, keten ezmesi, tarçın, süt karışımı
Ara(10:15)
Yeşil çay
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
3 yemek kaşığı kıymalı makarna
Yoğurt
1 küçük kase puding
Ara(13:35)
Türk kahvesi, 5 fındık
Akşam (16:30)
Çok tahıllı ekmek ile hazırlanmış yağsız tost, 1 su bardağı süt
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su
Emegine saglik cok guzel olmusEki Görüntüle 1800436
Kizlar dun aksamdan beri bunlarla ugrastim.
kizimin sinifindakilere minik bir hediye
icinde minik kesede boninonlar ve balon kucuk sekerler ve bu topitop var. Herkesin ismine ozel yaptim.bir tütü taci yapacam. Aksamda hazriliklaru
Canim musait olan herkes herkese yorum yapsin zaten.dedigin gibi motive daha artiyor.musait olmayan isi olan begenip gecebilir elbette.ama yorum yapilmiyor diye de alinma olmasin o yuzden esler zorunlu digerleri istege ve musaitlige bagli demistikHerkes ortağına yorum yapsın dendi diye kararsız kaldım ama elimden geldigince dilim döndüğünce yorum yapıyorum bana herkes için yorum yapmak daha motive edici gibi geldi en azından bende böyle oluyor
Saçmalama Melrin şimdi kizdim bakBenim sizler kadar bildirim yapamadığım zamanlar oluyor eğer motivasyonunuzu ben düşürenlerdensem gruptan ayrılabilirim
Canim senin yasadigin sorunu bende yasiyorum cogu zaman bir begeniyi bile zor yapiyorum surekli reklamlar aciliyo gicik ediyo anliyorum seni gelelim menuye menun cok iyi tatlim gayet olculu sporda var ee daha ne olsun dimi afiyet olsun canim bu arada babann nasil oldu daha iyimi ?İyi aksamlar kizlar gecmisi okudum da menu yorumlamada bende yapamiyorum her aksam inanin cok yogunum birde telden giriyorum tam hepsini alintiliyorum cogu zaman siteden dusuyorum birdaha yapmak zor oluyo bilmiyorum sizede oluyo mu yani sonuc olarak paylasimlarimi az buluyorsaniz cezama raziyim
Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11.30
İki haslanmis yumurta
İki kare peynir
6 tane zeytin
İki dilim salam
Bir dilim ekmek
Aksam 17
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase Yogurt
Su 1.5 litre
Aksam da 45 dakika bisiklet surerim
Dolu dolu cok guzel bir menu olmus canim.hem saglikli hem doyurucu seyler.ara ogunlerini cok begendim.sabah kahvaltida da degisiklik var.şakşukayi da yaglarini ayirt ederek yemissin...bugun cok daha iyi yanitomurcukkk
SABAH 8:00
1 yumurta + 2 çatal kızartma ekmek arası
ARA 10:00
6 tane siyah kuru üzüm
ARA 12:00
1 bardak ayran
ÖĞLE 13:00
1 mercimek çorba
150 gr yoğurt içine şakşuka ama patateslerini ayırdım çatalla yedim yağları tabakta kaldı
ARA 16:00
10 tane siyah üzüm kuru
1 bardak yeşil çay
AKŞAM 18:30
1 bardak ayran
2 uzun galeta
ARA 21:00
1 bardak tarçınlı süt
3 lt su
Sarmalar oldugu icin pilav fazla kacmis fistik.2 kasik yiyeydin olurdu.olsun gun geneli guzelMenüm D Deligonul783
Sabah 7.40:ılık limonlu şu 3 kuru kayısı
(Tartiyi görünce yiyesim kaçtı)
Küçük bir salatalık
Ara:9.30: bir kepekli galeta
Ara 10.30:sek Nescafe bitter 2 dilim
11.30(veli getirmişti): 4kucuk kara lahana sarmasi
Öğle 12.00: bir buçuk kepçe etli patates yemegi(patates 4 kuptu)
4 kaşık pirinç pilavı
salata
Aksam 16.00: bir kase tarhana
5 6 kaşık yoğurt
4 tane kara lahana s
ara 17.00: Türk Kahvesi limonlu naneli maden suyu
ara: süt icebilirim
3.5 litre su
Sabahla aksam arasi uzun sure ama kahvalti saglam ondan sanirim.sen bugun odulu hakettin canim o yuzden menu gayet iyi acikcasiBen de menümü vereyim.
@tevafuk55 ve tüm arkadaşlarım..
Kahvaltı (11 gibi)
yarım kk peynir, 2 dilim erz. tulumu, 2 badem salatalık, 2 y.zeytin, 1 dilim ekmek, bir lokma ekmeğe nutella, papatya çayı
Akşam (16:00)
1 kepçe tarhana, yarım tabak sulu köfte, 2 çiğ köfte(yarım lavaş, kornişon, yeşillik, domates ile), 1 bardak ayran
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Ara
1 bardak süt
(akşam acıktığımda içerim)
2,5 lt su
Saat 4 te yedim diye akşam yemiyorum kızlar gördüğünüz üzere tıka basa doydum biraz abarttım ekside gelinceama çok çok acıkırsam 1-2 lokma zararsız bişiler atarım ağzıma. Yersem de yazarım yine.
Nasil daha bisey yemem.kiz en son oglen 2 de yemissin.1 bardak sut ic bari.Sabah 7.30
1 sekersiz nescafe
1 yumurta
Saat 14 te
3 tavuk izgara
4 kofte
1 tabak salata
2 bardak ayran
2 lokma ekmek.
daha da bisey yemem. Bol bol su icerim. Ve yesilcay tabiki. Aksamda arkadasa gidecem. Kacamak yok tabiki. Aksamlardan korkmuyorum aryik.
Etli degilse bisey olmazsen şimdi kara lahana deyince aklıma geldi dün eltim bana getirmiş fazla olmayınca sana kadar getirdim dedi onuda yatak odasında verdi orda da kaldı bozulmuşmudur acaba
Guzel,bu menuyle yarin artiyi atarsin.İyi aksamlar kizlar gecmisi okudum da menu yorumlamada bende yapamiyorum her aksam inanin cok yogunum birde telden giriyorum tam hepsini alintiliyorum cogu zaman siteden dusuyorum birdaha yapmak zor oluyo bilmiyorum sizede oluyo mu yani sonuc olarak paylasimlarimi az buluyorsaniz cezama raziyim
Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11.30
İki haslanmis yumurta
İki kare peynir
6 tane zeytin
İki dilim salam
Bir dilim ekmek
Aksam 17
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase Yogurt
Su 1.5 litre
Aksam da 45 dakika bisiklet surerim
Cok saglikli vede dengeli bir menu cok begendim aksam meyve yeme yarcinli sutu ic ama meyve seker sekerde zehir der canan apla he he heBende menumu yazayim gecmis okuyup yorumlamaya devam
inciiitanesi
sabah 08.15
1 dilim kepekli ekmek
1 kk tulum peynir
5 adt zeytin
ara 12.00
3 adet kaju fistik
oglen 14.00
1.5 dilim tam bgdy ekmegi
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
ara 16.00
10 adet badem
aksam 18.30
Yarim kase mercimek corba
3 yk kaldirik otu kavurmasi
2 yk kiymali karnabahar yemegi
1 kase cacik
ara
meyve yada tarcinli sut
su 2.5 3 litre
Gelelim benim menuyeekim2009 kankitom
Sabah : 11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort yarim dilim sucuk
Biraz tel peynir
Dort kup kasar p
Oglen yok
Aksam : 17 30
Firinda tum tavuk uc yada dort kucuk parca yedim
Salata
Bir bardak visne suyu kendim yaptim zararsiz vede cok saglikli
Su 1, 5 litre zorla ictim karnim davul gibi sis migdem cok bulaniyo ve acayip bir bas agrisi varr halen wc ye de cikmadim offf patlamaya hazir bomba gibiyim ayy emniyet duymasin funyeyele patlatir beni
Aynen şeker en tatli zehirdir diyip duruyor çatlak.ama seviyorum o kadini ben.sadece ekmek yerine ceviz yiyin diyor pek dogru bulmuyorum o kadarCok saglikli vede dengeli bir menu cok begendim aksam meyve yeme yarcinli sutu ic ama meyve seker sekerde zehir der canan apla he he he
Cig kofteyi cok seviyosun galiba ara ara goruyorum menunde afiyet olsun canim
Kizlar menu bildirim saatini 21.00 a kaydiralim mi ne dersiniz ?gunler uzadi ben bazen gec gelebiliyorum eve.rahat rahat bildirim yapmak varken kostur kostur yaziyorum.son bildirim saat 21.00 olsun mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?