Haydi Yine Yeniden...

Kapanis cok erken olmus bu gec saatlerde patlamalara neden olabilir aksam yogurt sut veya leblebi yiyebilirsin gerci sende kabizlik var di dimi yani acikirsan protein alabilirsin afiyet olsun

Puding disinda guzel menu olmus canim

Herkes ortağına yorum yapsın dendi diye kararsız kaldım ama elimden geldigince dilim döndüğünce yorum yapıyorum bana herkes için yorum yapmak daha motive edici gibi geldi en azından bende böyle oluyor
Canim musait olan herkes herkese yorum yapsin zaten.dedigin gibi motive daha artiyor.musait olmayan isi olan begenip gecebilir elbette.ama yorum yapilmiyor diye de alinma olmasin o yuzden esler zorunlu digerleri istege ve musaitlige bagli demistik

Canim senin yasadigin sorunu bende yasiyorum cogu zaman bir begeniyi bile zor yapiyorum surekli reklamlar aciliyo gicik ediyo anliyorum seni gelelim menuye menun cok iyi tatlim gayet olculu sporda var ee daha ne olsun dimi afiyet olsun canim bu arada babann nasil oldu daha iyimi ?

Dolu dolu cok guzel bir menu olmus canim.hem saglikli hem doyurucu seyler.ara ogunlerini cok begendim.sabah kahvaltida da degisiklik var.şakşukayi da yaglarini ayirt ederek yemissin...bugun cok daha iyi yani

Bende menumu yazayim gecmis okuyup yorumlamaya devam
inciiitanesi
sabah 08.15
1 dilim kepekli ekmek
1 kk tulum peynir
5 adt zeytin

ara 12.00
3 adet kaju fistik

oglen 14.00
1.5 dilim tam bgdy ekmegi
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin

ara 16.00
10 adet badem

aksam 18.30
Yarim kase mercimek corba
3 yk kaldirik otu kavurmasi
2 yk kiymali karnabahar yemegi
1 kase cacik

ara
meyve yada tarcinli sut
su 2.5 3 litre

Sarmalar oldugu icin pilav fazla kacmis fistik.2 kasik yiyeydin olurdu.olsun gun geneli guzel

Sabahla aksam arasi uzun sure ama kahvalti saglam ondan sanirim.sen bugun odulu hakettin canim o yuzden menu gayet iyi acikcasi

Nasil daha bisey yemem.kiz en son oglen 2 de yemissin.1 bardak sut ic bari.
Aliskin olmadigim bi tambak menusu bu.vucudunun dengesini bozarsin

Gelelim benim menuye ekim2009 kankitom
Sabah : 11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort yarim dilim sucuk
Biraz tel peynir
Dort kup kasar p
Oglen yok
Aksam : 17 30
Firinda tum tavuk uc yada dort kucuk parca yedim
Salata
Bir bardak visne suyu kendim yaptim zararsiz vede cok saglikli
Su 1, 5 litre zorla ictim karnim davul gibi sis migdem cok bulaniyo ve acayip bir bas agrisi varr halen wc ye de cikmadim offf patlamaya hazir bomba gibiyim ayy emniyet duymasin funyeyele patlatir beni

Guzel,bu menuyle yarin artiyi atarsin.

musait olursan da menu yorumuna katilirsan iyi olur canim.herkes bi sekilde firsatini bulup ikiser kelime yaziyor.senin ve bizim motivemiz acisindan bu gerekli

Cok saglikli vede dengeli bir menu cok begendim aksam meyve yeme yarcinli sutu ic ama meyve seker sekerde zehir der canan apla he he he

Allah iyiligini versin guldurdun beni.wc ye ciktiginda bomba sizin apartmanda patlar artik hahahaha Ay kusura bakmayin biraz argo oldu ama cok guldum hala guluyorum

Cok saglikli vede dengeli bir menu cok begendim aksam meyve yeme yarcinli sutu ic ama meyve seker sekerde zehir der canan apla he he he
Aynen şeker en tatli zehirdir diyip duruyor çatlak.ama seviyorum o kadini ben.sadece ekmek yerine ceviz yiyin diyor pek dogru bulmuyorum o kadar

Kizlar menu bildirim saatini 21.00 a kaydiralim mi ne dersiniz ?gunler uzadi ben bazen gec gelebiliyorum eve.rahat rahat bildirim yapmak varken kostur kostur yaziyorum.son bildirim saat 21.00 olsun mu???

Olabilir sorun yok bence. Ama baktın çok geciktin daha geç yazsan da olur o kadar da sorun değil. Arada sırada olur öyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…