Haydi Yine Yeniden...

Guzel,bu menuyle yarin artiyi atarsin.

musait olursan da menu yorumuna katilirsan iyi olur canim.herkes bi sekilde firsatini bulup ikiser kelime yaziyor.senin ve bizim motivemiz acisindan bu gerekli

Canim inanirmisin az once butun menuleri alintiladim yarisina kadar yorum yaptim ve siteden dustum hepsi kayboldu niye boyle oluyor benim tel mi kafayi yedi acaba

Sabahla aksam arasi uzun sure ama kahvalti saglam ondan sanirim.sen bugun odulu hakettin canim o yuzden menu gayet iyi acikcasi

Tomurcuğum sabah dedim ki çeyrek beyaz ekmek yicem çok canım istiyodu eşim de taze ekmek almıştı neyse yiyemedim yaa hemen tıkadı ekmek. Bir dilim anca yedim. Bir de temizlik yaptım bugün hiç oturmaya fırsatım olmadı bir de oğlan çok huzursuzdu hep mız mız.. Şu an belim ağrıyo sırtım sızlıyo. Yoksa fırsat bulsam ara yapardım ben yapmadan duramıyorum :)

Aynen canim az once yine aynisi oldu acaba tek tek yorum yapsam daha mi iyi olur ki
Babam daha iyi cok sukur ama hemen hemen her gun degisik bi doktora goturuyorum hem o hem bizim evin isleri cok yoruluyorum ama Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi her gunumu doktorda gecirmeye raziyim

Menün az olmuş canım ara yap daha iyi olur.

Saçmalama Melrin şimdi kizdim bak

Ben kızdım zaten bir de her gün herkesin menüsüne yorum yapıyor.

Kendinden emin kararlı bir tomurcuk görüyorum :) gayet güzel olmuş canım. 3 kaju ile iyi yetinmişsin ben olsam bir avuç indiregandi olurdu yani

Canım kahvaltın gayet iyi sağlam yani ama bütüne bakarsak az olmuş baya bugün menün. Artıda geldin diye şartlama kendini ara öğünlerini yap akşam çay iç süt iç ufak tefek kuruyemiş ye bence. Meto yavaşlamasın.

Oyle yapicam canim madem toplu olmuyo ben de tek tek yapayim bari

Canim patates yemeği demekle hata ettim aslında çünkü içinde Patatesi aratiyodu eti çoktu canım. Pilav da kahvaltı yapmadığım için açtım ve yedim ama salmadim canım. Hatta şimdi bir saat yürüdüm de geldim

Dolu dolu cok guzel bir menu olmus canim.hem saglikli hem doyurucu seyler.ara ogunlerini cok begendim.sabah kahvaltida da degisiklik var.şakşukayi da yaglarini ayirt ederek yemissin...bugun cok daha iyi yani
Canım menume yorum yaptın teşekkürler ama ben şimdi etsiz küçük sarmalardan 3 tane yedim ekstra oldu geri kalanida yarın is yerinde ara ogün yada akşam yemeği yapacağım bu arada bozulmamış sarmalar tevafuk55

Son düzenleme:
Işte bu canım meyve yerine evet tarcunli süt ama bayadir menunde meyve yoktu canın isterse ye bence daha haftanın başındayız

Evet canım menun gayet güzel
Tuvalet işine gelirsek ben bugün gunlerin acısını çıkardım regl ilk gün böyle olur bende genelde is yerindeyken dedim şimdi eve gidince 86 bile çıkarım tartida o kadar yani ama gel gorki yok anam yok bişey değişmemiş affiniza sığınarak yazdım

Canim inanirmisin az once butun menuleri alintiladim yarisina kadar yorum yaptim ve siteden dustum hepsi kayboldu niye boyle oluyor benim tel mi kafayi yedi acaba
Olabilir fistik.arada telefondan arada siteden oluyor oyle seyler.bazen begen tusuna bile basamiyorum ben

Bilgisayardan olsa bende toplu yapiyorum iyi oluyor ama telden hakkaten zor.en iyisi tek te yazmak

Işte bu canım meyve yerine evet tarcunli süt ama bayadir menunde meyve yoktu canın isterse ye bence daha haftanın başındayız
Meyveyle hic aram yok ya.yemesem daha iyi sanirim.sut olsun bugun...
Sende sarmalari takma olumsuz mesaj verme beynine.eline saglik eltinin dusunmus getirmis

Afiyet şifa olsun canım zaten akşam yememistin birseycik olmaz. Yarın yanına yoğurt da götür mis gibi öğle yemeği

Çok güzel bir menü canım sadece suyu daha çok icersen artidan daha rahat kurtulursun :))

Klasik süper tomurcuk menüsü afiyet olsun canım

Bol bol bitki çayı iç canım menüde bi şey yok gayet güzel. Bitki Çayı da şişkinliğini alır

Allah iyiligini versin guldurdun beni.wc ye ciktiginda bomba sizin apartmanda patlar artik hahahaha Ay kusura bakmayin biraz argo oldu ama cok guldum hala guluyorum
Ciktim kiz wc ye ama beklenen patlamayi yasayamadim he he he anam basim catliuo ya benim bu bir kac aydir her regl oncesi bas agrisi yasamaya basladim onceden hic olmazdi yaslilik zor azizimm baksana bagirsak isyanda kilo isyanda bas bas kaldirmis bana ter kedip gitcem bu vucudu o olcakta namisiz genc gosteriyo birakamiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…