- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.121
Guzel,bu menuyle yarin artiyi atarsin.
musait olursan da menu yorumuna katilirsan iyi olur canim.herkes bi sekilde firsatini bulup ikiser kelime yaziyor.senin ve bizim motivemiz acisindan bu gerekli
Sabahla aksam arasi uzun sure ama kahvalti saglam ondan sanirim.sen bugun odulu hakettin canim o yuzden menu gayet iyi acikcasi
Canim senin yasadigin sorunu bende yasiyorum cogu zaman bir begeniyi bile zor yapiyorum surekli reklamlar aciliyo gicik ediyo anliyorum seni gelelim menuye menun cok iyi tatlim gayet olculu sporda var ee daha ne olsun dimi afiyet olsun canim bu arada babann nasil oldu daha iyimi ?
İyi aksamlar kizlar gecmisi okudum da menu yorumlamada bende yapamiyorum her aksam inanin cok yogunum birde telden giriyorum tam hepsini alintiliyorum cogu zaman siteden dusuyorum birdaha yapmak zor oluyo bilmiyorum sizede oluyo mu yani sonuc olarak paylasimlarimi az buluyorsaniz cezama raziyim
Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11.30
İki haslanmis yumurta
İki kare peynir
6 tane zeytin
İki dilim salam
Bir dilim ekmek
Aksam 17
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase Yogurt
Su 1.5 litre
Aksam da 45 dakika bisiklet surerim
Saçmalama Melrin şimdi kizdim bak
Bende menumu yazayim gecmis okuyup yorumlamaya devam
inciiitanesi
sabah 08.15
1 dilim kepekli ekmek
1 kk tulum peynir
5 adt zeytin
ara 12.00
3 adet kaju fistik
oglen 14.00
1.5 dilim tam bgdy ekmegi
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
ara 16.00
10 adet badem
aksam 18.30
Yarim kase mercimek corba
3 yk kaldirik otu kavurmasi
2 yk kiymali karnabahar yemegi
1 kase cacik
ara
meyve yada tarcinli sut
su 2.5 3 litre
Gelelim benim menuye @ekim2009 kankitom
Sabah : 11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort yarim dilim sucuk
Biraz tel peynir
Dort kup kasar p
Oglen yok
Aksam : 17 30
Firinda tum tavuk uc yada dort kucuk parca yedim
Salata
Bir bardak visne suyu kendim yaptim zararsiz vede cok saglikli
Su 1, 5 litre zorla ictim karnim davul gibi sis migdem cok bulaniyo ve acayip bir bas agrisi varr halen wc ye de cikmadim offf patlamaya hazir bomba gibiyim ayy emniyet duymasin funyeyele patlatir beni
Canim patates yemeği demekle hata ettim aslında çünkü içinde Patatesi aratiyodu eti çoktu canım. Pilav da kahvaltı yapmadığım için açtım ve yedim ama salmadim canım. Hatta şimdi bir saat yürüdüm de geldimFena değil kankim ama sarma yemişsin ya keşke patates ya da pilavı tercih etseydin. Ya da pilav yemeseydin. Sarmadan geçilmez bildiğim içingerçi erken yemişsin artı olmazsın sanırım ama salmak yok bak tamam mı kankim bir kere artı oldun diye düzen bozmak yok:)
Canım menume yorum yaptın teşekkürler ama ben şimdi etsiz küçük sarmalardan 3 tane yedim ekstra oldu geri kalanida yarın is yerinde ara ogün yada akşam yemeği yapacağım bu arada bozulmamış sarmalarDolu dolu cok guzel bir menu olmus canim.hem saglikli hem doyurucu seyler.ara ogunlerini cok begendim.sabah kahvaltida da degisiklik var.şakşukayi da yaglarini ayirt ederek yemissin...bugun cok daha iyi yani
Işte bu canım meyve yerine evet tarcunli süt ama bayadir menunde meyve yoktu canın isterse ye bence daha haftanın başındayızBende menumu yazayim gecmis okuyup yorumlamaya devam
inciiitanesi
sabah 08.15
1 dilim kepekli ekmek
1 kk tulum peynir
5 adt zeytin
ara 12.00
3 adet kaju fistik
oglen 14.00
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
ara 16.00
10 adet badem
aksam 18.30
1 kase cacik
ara
meyve yada tarcinli sut
su 2.5 3 litre
Canim patates yemeği demekle hata ettim aslında çünkü içinde Patatesi aratiyodu eti çoktu canım. Pilav da kahvaltı yapmadığım için açtım ve yedim ama salmadim canım. Hatta şimdi bir saat yürüdüm de geldim
Evet canım menun gayet güzelGelelim benim menuye @ekim2009 kankitom
Iki dilim tb ekmek
Dort yarim dilim sucuk
Biraz tel peynir
Dort kup kasar p
Oglen yok
Salata
Su 1, 5 litre zorla ictim karnim davul gibi sis migdem cok bulaniyo ve acayip bir bas agrisi varr halen wc ye de cikmadim offf patlamaya hazir bomba gibiyim ayy emniyet duymasin funyeyele patlatir beni
Olabilir fistik.arada telefondan arada siteden oluyor oyle seyler.bazen begen tusuna bile basamiyorum benCanim inanirmisin az once butun menuleri alintiladim yarisina kadar yorum yaptim ve siteden dustum hepsi kayboldu niye boyle oluyor benim tel mi kafayi yedi acaba
Bilgisayardan olsa bende toplu yapiyorum iyi oluyor ama telden hakkaten zor.en iyisi tek te yazmak
Meyveyle hic aram yok ya.yemesem daha iyi sanirim.sut olsun bugun...Işte bu canım meyve yerine evet tarcunli süt ama bayadir menunde meyve yoktu canın isterse ye bence daha haftanın başındayız
tabağı yerdim o kadar güzeldi ama kendimi zor tuttumMeyveyle hic aram yok ya.yemesem daha iyi sanirim.sut olsun bugun...
Sende sarmalari takma olumsuz mesaj verme beynine.eline saglik eltinin dusunmus getirmis
Afiyet şifa olsun canım zaten akşam yememistin birseycik olmaz. Yarın yanına yoğurt da götür mis gibi öğle yemeğiCanım menume yorum yaptın teşekkürler ama ben şimdi etsiz küçük sarmalardan 3 tane yedim ekstra oldu geri kalanida yarın is yerinde ara ogün yada akşam yemeği yapacağım bu arada bozulmamış sarmalartevafuk55
Çok güzel bir menü canım sadece suyu daha çok icersen artidan daha rahat kurtulursun :))İyi aksamlar kizlar gecmisi okudum da menu yorumlamada bende yapamiyorum her aksam inanin cok yogunum birde telden giriyorum tam hepsini alintiliyorum cogu zaman siteden dusuyorum birdaha yapmak zor oluyo bilmiyorum sizede oluyo mu yani sonuc olarak paylasimlarimi az buluyorsaniz cezama raziyim
Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11.30
İki haslanmis yumurta
İki kare peynir
6 tane zeytin
İki dilim salam
Bir dilim ekmek
Aksam 17
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase Yogurt
Su 1.5 litre
Aksam da 45 dakika bisiklet surerim
Klasik süper tomurcuk menüsü afiyet olsun canımBende menumu yazayim gecmis okuyup yorumlamaya devam
inciiitanesi
sabah 08.15
1 dilim kepekli ekmek
1 kk tulum peynir
5 adt zeytin
ara 12.00
3 adet kaju fistik
oglen 14.00
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
ara 16.00
10 adet badem
aksam 18.30
1 kase cacik
ara
meyve yada tarcinli sut
su 2.5 3 litre
Bol bol bitki çayı iç canım menüde bi şey yok gayet güzel. Bitki Çayı da şişkinliğini alırGelelim benim menuye @ekim2009 kankitom
Iki dilim tb ekmek
Dort yarim dilim sucuk
Biraz tel peynir
Dort kup kasar p
Oglen yok
Salata
Ciktim kiz wc ye ama beklenen patlamayi yasayamadim he he heAllah iyiligini versin guldurdun beni.wc ye ciktiginda bomba sizin apartmanda patlar artik hahahaha Ay kusura bakmayin biraz argo oldu ama cok guldum hala guluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?