Haydi Yine Yeniden...

Ben tek tek alinti yapiyorum anca cok zor oluyo ama idare ediyorum babanin nesi var canim hastaligi nedir iki yil once bende senin gibiydim hastane hastane gezdik kalp krixi gecirdi brnim babamda rabbim basimizdan eksik etmesin onlari ..

Canim keske sut icebilsem hicc tani bilmiuorum ben sutun iki yasina kadar anne sutu almisim sonrasi yok bende dokunuyo zaten cogu sey siz ne guzel tarcinli sut iciyosunuz cok faydali aslinda kilo vermede ama bende oyle seyler icemiyoru. Wc ye cikamayinca bisryde yiyemedim migdem de kotu bugun odem gitsinde gerisi kolay benim odem isi kotu iste

Ay ben bilmiyordum kusuruma bakma canım.
Bitki çayı iç miden rahatlasın. Bol su iç ve kafana takma atarsın ödemi.

Ben tek tek alinti yapiyorum anca cok zor oluyo ama idare ediyorum babanin nesi var canim hastaligi nedir iki yil once bende senin gibiydim hastane hastane gezdik kalp krixi gecirdi brnim babamda rabbim basimizdan eksik etmesin onlari ..

Canim benim babam da kalpten rahatsiz kalbinde pil takili bunun yani sira bikac tane daha rahatsizligi var fransizca konusamadigi icin ben goturuyorum her yere boyle iste buna da sukur

butterfly143 .!.:
Ay ben bilmiyordum kusuruma bakma canım.
Bitki çayı iç miden rahatlasın. Bol su iç ve kafana takma atarsın ödemi.
Yok canim nerden bilcen kuru baklagil yumurta sut mantar baharatlar oda kokulari hep dunuyo bana menum tek tip hep benim elim mahkum migdem rahatsiz o nedenle temkinli yerim bazi sebzelerde dokunuyo napiyim idare ediyorum artik su ictim biraz daha dokuzlu cay ictim yarin biraz maydanoz suyu icihim diyorum insallab iyi gelir

menü güzel afiyet olsun
emniyete beni de gelsin patlatsınlar hiç yok demem:))

Aysunum ben seni etiketlemeyi unuttum yine ya telastan kusura bakma. Menu de superr

Kapanis cok erken olmus bu gec saatlerde patlamalara neden olabilir aksam yogurt sut veya leblebi yiyebilirsin gerci sende kabizlik var di dimi yani acikirsan protein alabilirsin afiyet olsun

Gezmwye gittim geldim. O kadar tokum ki hala aclik yok. Simdi mutfakta hazirliklara baslayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…