- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.141
Ben tek tek alinti yapiyorum anca cok zor oluyo ama idare ediyorum babanin nesi var canim hastaligi nedir iki yil once bende senin gibiydim hastane hastane gezdik kalp krixi gecirdi brnim babamda rabbim basimizdan eksik etmesin onlari ..Aynen canim az once yine aynisi oldu acaba tek tek yorum yapsam daha mi iyi olur ki
Babam daha iyi cok sukur ama hemen hemen her gun degisik bi doktora goturuyorum hem o hem bizim evin isleri cok yoruluyorum ama Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi her gunumu doktorda gecirmeye raziyim
Canim keske sut icebilsem hicc tani bilmiuorum ben sutun iki yasina kadar anne sutu almisim sonrasi yok bende dokunuyo zaten cogu sey siz ne guzel tarcinli sut iciyosunuz cok faydali aslinda kilo vermede ama bende oyle seyler icemiyoru. Wc ye cikamayinca bisryde yiyemedim migdem de kotu bugun odem gitsinde gerisi kolay benim odem isi kotu isteMenün az olmuş canım ara yap daha iyi olur.
Ben kızdım zatenbir de her gün herkesin menüsüne yorum yapıyor.
Kendinden emin kararlı bir tomurcuk görüyorum :) gayet güzel olmuş canım. 3 kaju ile iyi yetinmişsin ben olsam bir avuç indiregandi olurdu yani
Canım kahvaltın gayet iyi sağlam yani ama bütüne bakarsak az olmuş baya bugün menün. Artıda geldin diye şartlama kendini ara öğünlerini yap akşam çay iç süt iç ufak tefek kuruyemiş ye bence. Meto yavaşlamasın.
Bilgisayardan olsa bende toplu yapiyorum iyi oluyor ama telden hakkaten zor.en iyisi tek te yazmak
Canim keske sut icebilsem hicc tani bilmiuorum ben sutun iki yasina kadar anne sutu almisim sonrasi yok bende dokunuyo zaten cogu sey siz ne guzel tarcinli sut iciyosunuz cok faydali aslinda kilo vermede ama bende oyle seyler icemiyoru. Wc ye cikamayinca bisryde yiyemedim migdem de kotu bugun odem gitsinde gerisi kolay benim odem isi kotu iste
Ben tek tek alinti yapiyorum anca cok zor oluyo ama idare ediyorum babanin nesi var canim hastaligi nedir iki yil once bende senin gibiydim hastane hastane gezdik kalp krixi gecirdi brnim babamda rabbim basimizdan eksik etmesin onlari ..
Yok canim nerden bilcen kuru baklagil yumurta sut mantar baharatlar oda kokulari hep dunuyo bana menum tek tip hep benim elim mahkum migdem rahatsiz o nedenle temkinli yerim bazi sebzelerde dokunuyo napiyim idare ediyorum artik su ictim biraz daha dokuzlu cay ictim yarin biraz maydanoz suyu icihim diyorum insallab iyi gelirbutterfly143 .!.:Ay ben bilmiyordum kusuruma bakma canım.
Bitki çayı iç miden rahatlasın. Bol su iç ve kafana takma atarsın ödemi.
menü güzel afiyet olsunGelelim benim menuyeekim2009 kankitom
Sabah : 11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort yarim dilim sucuk
Biraz tel peynir
Dort kup kasar p
Oglen yok
Aksam : 17 30
Firinda tum tavuk uc yada dort kucuk parca yedim
Salata
Bir bardak visne suyu kendim yaptim zararsiz vede cok saglikli
Su 1, 5 litre zorla ictim karnim davul gibi sis migdem cok bulaniyo ve acayip bir bas agrisi varr halen wc ye de cikmadim offf patlamaya hazir bomba gibiyim ayy emniyet duymasin funyeyele patlatir beni
kusura bakma gülüm uyumuş kalmışım akşamekim2009 bacim nersin dul biraktin beni bugun sen beni birakmazdin belin cokmu kotu oldu kuzum benim merak ettim seni insallah iyisindir canim
İyi aksamlar kizlar gecmisi okudum da menu yorumlamada bende yapamiyorum her aksam inanin cok yogunum birde telden giriyorum tam hepsini alintiliyorum cogu zaman siteden dusuyorum birdaha yapmak zor oluyo bilmiyorum sizede oluyo mu yani sonuc olarak paylasimlarimi az buluyorsaniz cezama raziyim
Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11.30
İki haslanmis yumurta
İki kare peynir
6 tane zeytin
İki dilim salam
Bir dilim ekmek
Aksam 17
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase Yogurt
Su 1.5 litre
Aksam da 45 dakika bisiklet surerim
Kapanis cok erken olmus bu gec saatlerde patlamalara neden olabilir aksam yogurt sut veya leblebi yiyebilirsin gerci sende kabizlik var di dimi yani acikirsan protein alabilirsin afiyet olsun
Emegine saglik cok guzel olmus
Nasil daha bisey yemem.kiz en son oglen 2 de yemissin.1 bardak sut ic bari.
Aliskin olmadigim bi tambak menusu bu.vucudunun dengesini bozarsin
Supersin.Allah nazardan saklasin.iyi uykular...Hayırlı geceler arkadaşlarım sporumu yaptım duşumu aldım tarçınlı sütümü içtim eeee daha ne olsun artık uyuma zamanı sabaha görüşürüz
Acikmadiysan daha ne olsun.yarina 84 gelsin bakalim o zamanHala acikmadim be canim. Midem tika basa dolu. Acikmayinca da yemenin anlami yok dimi. Bugunluk boyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?