Haydi Yine Yeniden...

Aksami hafif tutup iyi dengelemissin.
sevdigimiz bir seyi yapip da doyasiya diledigince hesapsizca yedigimiz gunler de gelecek mi bizim acaba 3 lokma pogocayi bile dusunerek yemissindir kim bilir...

Gunaydinlar kizlar sabaha kadar tuvaletten cikmadim ama halen atamamisim odemi bas agrisida cabasi bu nedir boyle yaa gece yazilari okuyamadim cift cift gormeye basladim bende yattim uyudum sabah gitmistir dedim ama yok yaa gitmemis sanki yenidrn olusmus kilo ayni ssbit ve ben iyice sinir olmaya basladim regl olunca gecermiki of off

sıkma canını rgl olunca bitiminde atarsın bu kiloyu ben her regl de baş ağrısından mide bulantısı ve bacak ağrısından ölürüm resmen hatta dün artık dayanamadım regl kessede ağrı kesici içtim bugün biraz daha iyiyim
seninde geçer inşallah takma kiloyu

Canim regl olunca bence de geçer bu sefer zorladı seni baya. Canını sıkma yani menülerin belliydi o arti sabit bi arti değil çok çabuk gidecek

inciiitanesi HAZIR sen burdayken sana sorayim oglene tavuk pilav VE Salata var. Pilav eğer pirincse hiç yemicem. Ama bulgursa iki kaşık tavukla yesem salatayla. Akşam da bir iki kabak dolması yesem iki sarma çok mu olur yoğurtla ne yapayım

Aksami hafif tutup iyi dengelemissin.
sevdigimiz bir seyi yapip da doyasiya diledigince hesapsizca yedigimiz gunler de gelecek mi bizim acaba 3 lokma pogocayi bile dusunerek yemissindir kim bilir...
bence biz ideal kilomuza kavuştuğumuzda da hep dikkat edicez bir şeyi severek doyasıya yesek bile 1-2 gün ksıcaz aman geri almayalım diycez:)))hayırlısıyla bi normal insan boyutuna inseydim ahh ahhh

gülüm sen iyice stres yapıyorsun farkında mısın yapmaaaa
ben 3-4 hafta ya fazla ya aynı kaldım sebepsiz sonra gitti seninde bak görürsün bir kaç gün eksi çıkmasan da birden eksi çıkacaksın ahadaa buraya yazıyorum malum dönem başlasın 2-3 gün sonrası bile eksi çıkıcan

bence biz ideal kilomuza kavuştuğumuzda da hep dikkat edicez bir şeyi severek doyasıya yesek bile 1-2 gün ksıcaz aman geri almayalım diycez:)))hayırlısıyla bi normal insan boyutuna inseydim ahh ahhh
Kesinlikle katiliyorum sana ben hesapsızca yesem direk kilo alırım.bünyem musait çünkü. Ideal kiloma ulaşınca da bi öğün kacirsam diğer gün dikkat etmem gerekir..

bence canım öğlen bulgursa sıkıntı yok ama akşam kabak dolması 1 tane yanına da sarma bir kaç tane sorun olmaz diye düşünüyorum zaten akşamı da erken kapatıyorsun

Kesinlikle katiliyorum sana ben hesapsızca yesem direk kilo alırım.bünyem musait çünkü. Ideal kiloma ulaşınca da bi öğün kacirsam diğer gün dikkat etmem gerekir..
kilo almak isteyenlerin sayfalarını okusana arada onlarda aynı sürekli ya zayıf kalırsam korkusu 2 kilo almış birisi nasıl sevinmiş kız ama korkuyor ya bunuda geri veririsem diye cidden de yarım kilosu geri gitmiş ağlamış kız cağız ne çok zayıflar ne de biz gibi kilo sorunu olanlar korkmadan düşünmeden yiyemiycez galiba bunu beynimize kazımışız

az deprasyona kadar gittim geri geliyorum gülümm iyiki varsınız sizin geri dönüyorum yoksa dönesim yoktu az kalacaktım deprasyonda
Niye ki yaa o depresyonu bi alırım valla pıçaklarim . Dün bende baktım öyle oluyorum düşün kahve yerine tuz atiyodum sonra 1 saat yuruyunce depresyon belirtileri ben yuruyunce döküldü pacalardan sende iyiki varsın canım buranin enerjisi sensin

ay bazen o sayfalrı bende okuyorum ne kadar sinir bozucu benim için en azından biz neye uğraşıyoz onlar ne yapıyor
ayrıca sana depresyon hıç yakışmaz

bence canım öğlen bulgursa sıkıntı yok ama akşam kabak dolması 1 tane yanına da sarma bir kaç tane sorun olmaz diye düşünüyorum zaten akşamı da erken kapatıyorsun
Öyle yapayım o zaman kabak normalde hiç sevmem ama alışmaya çalışıyorum geçende de ekim2009 yaptı ya aklıma düştü ilk defa yaptım dün. Diğer her şeyi yapmıştım sarma lahana kuru dolma falan ama kabağı ilk defa yapacam. Eve gidince iki legen yaprak da sarılmayı bekliyor içini falan hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…