- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.161
Aksami hafif tutup iyi dengelemissin.angelina35
sabah 11
1 poğaça (belki yerim diye bir kaç tanesini çok küçük yapmıştım 3 lokmada bitti)
çilek
1 muz
ara 14:00 civarı
yarım çikolatalı gofret
süt
akşam 16:30
2 kase mercimek çorbası
yarım pide
Günaydın canım :))Günaydın arkadaşlarım
Gunaydinlar kizlar sabaha kadar tuvaletten cikmadim ama halen atamamisim odemi bas agrisida cabasi bu nedir boyle yaa gece yazilari okuyamadim cift cift gormeye basladim bende yattim uyudum sabah gitmistir dedim ama yok yaa gitmemis sanki yenidrn olusmus kilo ayni ssbit ve ben iyice sinir olmaya basladim regl olunca gecermiki of off
Canim regl olunca bence de geçer bu sefer zorladı seni baya. Canını sıkma yani menülerin belliydi o arti sabit bi arti değil çok çabuk gidecekGunaydinlar kizlar sabaha kadar tuvaletten cikmadim ama halen atamamisim odemi bas agrisida cabasi bu nedir boyle yaa gece yazilari okuyamadim cift cift gormeye basladim bende yattim uyudum sabah gitmistir dedim ama yok yaa gitmemis sanki yenidrn olusmus kilo ayni ssbit ve ben iyice sinir olmaya basladim regl olunca gecermiki of off
bence biz ideal kilomuza kavuştuğumuzda da hep dikkat edicez bir şeyi severek doyasıya yesek bile 1-2 gün ksıcaz aman geri almayalım diycez:)))hayırlısıyla bi normal insan boyutuna inseydim ahh ahhhAksami hafif tutup iyi dengelemissin.
sevdigimiz bir seyi yapip da doyasiya diledigince hesapsizca yedigimiz gunler de gelecek mi bizim acaba3 lokma pogocayi bile dusunerek yemissindir kim bilir...
gülüm sen iyice stres yapıyorsun farkında mısın yapmaaaaGunaydinlar kizlar sabaha kadar tuvaletten cikmadim ama halen atamamisim odemi bas agrisida cabasi bu nedir boyle yaa gece yazilari okuyamadim cift cift gormeye basladim bende yattim uyudum sabah gitmistir dedim ama yok yaa gitmemis sanki yenidrn olusmus kilo ayni ssbit ve ben iyice sinir olmaya basladim regl olunca gecermiki of off
Kesinlikle katiliyorum sana ben hesapsızca yesem direk kilo alırım.bünyem musait çünkü. Ideal kiloma ulaşınca da bi öğün kacirsam diğer gün dikkat etmem gerekir..bence biz ideal kilomuza kavuştuğumuzda da hep dikkat edicez bir şeyi severek doyasıya yesek bile 1-2 gün ksıcaz aman geri almayalım diycez:)))hayırlısıyla bi normal insan boyutuna inseydim ahh ahhh
az deprasyona kadar gittim geri geliyorum gülümm iyiki varsınız sizin geri dönüyorum yoksa dönesim yoktu az kalacaktım deprasyondaekim2009 neredesin hatun sen Yav özledik seni :))
inciiitanesi HAZIR sen burdayken sana sorayim oglene tavuk pilav VE Salata var. Pilav eğer pirincse hiç yemicem. Ama bulgursa iki kaşık tavukla yesem salatayla. Akşam da bir iki kabak dolması yesem iki sarma çok mu olur yoğurtla ne yapayım
kilo almak isteyenlerin sayfalarını okusana arada onlarda aynı sürekli ya zayıf kalırsam korkusu 2 kilo almış birisi nasıl sevinmiş kız ama korkuyor ya bunuda geri veririsem diye cidden de yarım kilosu geri gitmiş ağlamış kız cağız ne çok zayıflar ne de biz gibi kilo sorunu olanlar korkmadan düşünmeden yiyemiycez galiba bunu beynimize kazımışızKesinlikle katiliyorum sana ben hesapsızca yesem direk kilo alırım.bünyem musait çünkü. Ideal kiloma ulaşınca da bi öğün kacirsam diğer gün dikkat etmem gerekir..
Niye ki yaaaz deprasyona kadar gittim geri geliyorum gülümm iyiki varsınız sizin geri dönüyorum yoksa dönesim yoktu az kalacaktım deprasyonda
kilo almak isteyenlerin sayfalarını okusana arada onlarda aynı sürekli ya zayıf kalırsam korkusu 2 kilo almış birisi nasıl sevinmiş kız ama korkuyor ya bunuda geri veririsem diye cidden de yarım kilosu geri gitmiş ağlamış kız cağız ne çok zayıflar ne de biz gibi kilo sorunu olanlar korkmadan düşünmeden yiyemiycez galiba bunu beynimize kazımışız
bu beni mutlu etti sağol arkadaşım :))
Öyle yapayım o zaman kabak normalde hiç sevmem ama alışmaya çalışıyorum geçende debence canım öğlen bulgursa sıkıntı yok ama akşam kabak dolması 1 tane yanına da sarma bir kaç tane sorun olmaz diye düşünüyorum zaten akşamı da erken kapatıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?