- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.181
Öyle yapayım o zaman kabak normalde hiç sevmem ama alışmaya çalışıyorum geçende deekim2009 yaptı ya aklıma düştü ilk defa yaptım dün. Diğer her şeyi yapmıştım sarma lahana kuru dolma falan ama kabağı ilk defa yapacam. Eve gidince iki legen yaprak da sarılmayı bekliyor içini falan hazırladım
Benim kızkardeşim de 46 kilo.Geçenlerde 48 kilo olmuş nasıl seviniyo.Ama tekrar düşmüş sanırım 47 ye.ay bazen o sayfalrı bende okuyorum ne kadar sinir bozucu benim için en azından biz neye uğraşıyoz onlar ne yapıyor
ayrıca sana depresyon hıç yakışmaz
Günaydıııın
Güne hareketli başladım biraz işlerim yoğun çok şükür.Çalışmak çok güzelllKış boyu oturduk her bi yanımız tutuldu.Hareketli olmayı seviyorum
Benim kızkardeşim de 46 kilo.Geçenlerde 48 kilo olmuş nasıl seviniyo.Ama tekrar düşmüş sanırım 47 ye.
Öncesinde 75 kiloydu ama.Diyet yaparak 50 kiloya indi.Sonraki 3-4 kilo istemsiz gitti.
Bir diğer kızkardeşim de 98 kilodan 68 kiloya indi.
Biz baskül ailesi gibiymişizAma şükür ki hepimiz zayıfladık.
Ablam kilolu biraz o da doğum yaptı kızı 1 yaşında hatta bugün doğum günü kuzumun.Akşam oraya gidicem nasipse.
öyle deme gülüm cidden onlar içinde büyük sıkıntı helede bekarlarsa tüm aile baskı yapıyor eşimin yeğeni var 22-23 yaşlarında o kadar zayıfki her sofrada herkes az daha ye bu ne zayıflık diye çok söylüyor halsiz perişan bi görüntüsü var anası bi ağlıyor kız bi ağlıyor ne yapayım gitmiyor yiyemiyorum diyor sofrada söylenip iyice kızın iştahını kaçırıyorlar herkes uzman kesiliyor şunu ye bunu iç de az et tutsun canın diyor iştah açıcılar vitaminler yutuyor ama yok 40 küsür kilo anca vardır boyuda uzunay bazen o sayfalrı bende okuyorum ne kadar sinir bozucu benim için en azından biz neye uğraşıyoz onlar ne yapıyor
ayrıca sana depresyon hıç yakışmaz
günaydın hoşgeldin tomurcuğummmGünaydıııın
Güne hareketli başladım biraz işlerim yoğun çok şükür.Çalışmak çok güzelllKış boyu oturduk her bi yanımız tutuldu.Hareketli olmayı seviyorum
Maşallah size ya ne kadar iradelisiniz. Darısı hepimize iyi ki doğmuş fıstık 1 ay sonra da benim Tosun Paşanın doğum günü varBenim kızkardeşim de 46 kilo.Geçenlerde 48 kilo olmuş nasıl seviniyo.Ama tekrar düşmüş sanırım 47 ye.
Öncesinde 75 kiloydu ama.Diyet yaparak 50 kiloya indi.Sonraki 3-4 kilo istemsiz gitti.
Ablam kilolu biraz o da doğum yaptı kızı 1 yaşında hatta bugün doğum günü kuzumun.Akşam oraya gidicem nasipse.
kabağın karnıyarığıda çok güzel olur kabak sevmeyen herkes genelde severek yer onu da dene :)Öyle yapayım o zaman kabak normalde hiç sevmem ama alışmaya çalışıyorum geçende deekim2009 yaptı ya aklıma düştü ilk defa yaptım dün. Diğer her şeyi yapmıştım sarma lahana kuru dolma falan ama kabağı ilk defa yapacam. Eve gidince iki legen yaprak da sarılmayı bekliyor içini falan hazırladım
allah hayırlı uzun ömürler versinBenim kızkardeşim de 46 kilo.Geçenlerde 48 kilo olmuş nasıl seviniyo.Ama tekrar düşmüş sanırım 47 ye.
Hımm bakayım nette vardır herhalde tarif veya sen nasıl yapıyorsun :))kabağın karnıyarığıda çok güzel olur kabak sevmeyen herkes genelde severek yer onu da dene :)
benim oğlanın da doğum günü nisan sonu 15 olacak allahın izniyle şimdiden ağır abi tavırlarındaMaşallah size ya ne kadar iradelisiniz. Darısı hepimize iyi ki doğmuş fıstık 1 ay sonra da benim Tosun Paşanın doğum günü var
ben daha abim kalp krizi yazısını görür görmez hatırladım nasıl 4cm lik deliği farketmemişler pes doğrusu şükür bunu da atlatmış inşallah bir daha kalbinden sorun yaşamaz sen de yice perişan oldun tabi nasıl olmıycan bir yandan abin ameliyat oluyor bir yandan boşanıyor çocuklar ayrı allah hepinizin yardımcısı olsunGünaydın canlar
abim daha once kalp krizi gecirmisti kalp pili takilmisti eski kizlar hatırlar belki o kadar operasyon kontrol bile anlamalarini saglamamis drlarin 4cm çapında bir delik varmış kalpte buda yeni anlaşıldı ve abim bi ameliyat daha geçirdi. Kalbine yama yapıldı şimdi ayaklandı bile hafiften cok şükür 1.5 yıldır boşanma surecinde ayrı evde yaşıyor çocuklardan ikisi abimde biri annesinde kalıyor darmadigin bi aile ve bu durum çok zor süreç hepimizi zorluyor zorlayacak Rabbim yardım etsin.. elimizden birsey gelmiyor benim oglanlar da babalarini zorluyor huysuzlasmislar eskiden cocuklari esim idare ediyor saniyordum meger rahmetli kayinvalidem idare ediyormus dolayisiyla 10 gunu tamamlayamacagim yarin yolcuyum akşamda evimde olacagim . kilo aldım sanırım burda menuler genelde ağır oluyor cocuklara hazırladigim seylerden yedim hep ama saliya kadar telafi ederim insallah.. görüşürüz
kabağı sandal gibi oyup kızartıp aynen patlıcan gibi yapıyorum değişiklik yok tadı daha hafifi oluyor kabak kızarırken patlıcan gibi yağı emmiyorHımm bakayım nette vardır herhalde tarif veya sen nasıl yapıyorsun :))
ohh ne güzel herkes iradeli başarmış inşallah bende başarıcam
doğum günü kutlu olsun küçük prensesin
Maşallah size ya ne kadar iradelisiniz. Darısı hepimize iyi ki doğmuş fıstık 1 ay sonra da benim Tosun Paşanın doğum günü var
Amin teyzeleri,teşekkür ederizallah hayırlı uzun ömürler versin
kardeşlerin bize verdiği en güzel hediye yeğenlerdir
Aaa benim oğlum da 28 nisan. Çok fena ama ya dün bi baktım oyuncak kutusunu koltuğun oraya çekmiş ona basıp koltuğa çıkmaya çalışıyor. Seni gidi seni dedim daha dur 11 ayliksinbenim oğlanın da doğum günü nisan sonu 15 olacak allahın izniyle şimdiden ağır abi tavırlarında
Çok geçmiş olsun.Üzüldüm gerçekten.Boşanma sürecinde olduklarını da yazmıştın geçen sene.Herşeyin hayırlısı.Günaydın canlar
abim daha once kalp krizi gecirmisti kalp pili takilmisti eski kizlar hatırlar belki o kadar operasyon kontrol bile anlamalarini saglamamis drlarin 4cm çapında bir delik varmış kalpte buda yeni anlaşıldı ve abim bi ameliyat daha geçirdi. Kalbine yama yapıldı şimdi ayaklandı bile hafiften cok şükür 1.5 yıldır boşanma surecinde ayrı evde yaşıyor çocuklardan ikisi abimde biri annesinde kalıyor darmadigin bi aile ve bu durum çok zor süreç hepimizi zorluyor zorlayacak Rabbim yardım etsin.. elimizden birsey gelmiyor benim oglanlar da babalarini zorluyor huysuzlasmislar eskiden cocuklari esim idare ediyor saniyordum meger rahmetli kayinvalidem idare ediyormus dolayisiyla 10 gunu tamamlayamacagim yarin yolcuyum akşamda evimde olacagim . kilo aldım sanırım burda menuler genelde ağır oluyor cocuklara hazırladigim seylerden yedim hep ama saliya kadar telafi ederim insallah.. görüşürüz
Supermış ya denicem kesin sağolasın canımkabağı sandal gibi oyup kızartıp aynen patlıcan gibi yapıyorum değişiklik yok tadı daha hafifi oluyor kabak kızarırken patlıcan gibi yağı emmiyor
Günaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?