- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.201
Çok geçmiş olsun canım zor süreçler gecirmissiniz. Allah bundan sonrası için yardımcınız olsun..Günaydın canlar
abim daha once kalp krizi gecirmisti kalp pili takilmisti eski kizlar hatırlar belki o kadar operasyon kontrol bile anlamalarini saglamamis drlarin 4cm çapında bir delik varmış kalpte buda yeni anlaşıldı ve abim bi ameliyat daha geçirdi. Kalbine yama yapıldı şimdi ayaklandı bile hafiften cok şükür 1.5 yıldır boşanma surecinde ayrı evde yaşıyor çocuklardan ikisi abimde biri annesinde kalıyor darmadigin bi aile ve bu durum çok zor süreç hepimizi zorluyor zorlayacak Rabbim yardım etsin.. elimizden birsey gelmiyor benim oglanlar da babalarini zorluyor huysuzlasmislar eskiden cocuklari esim idare ediyor saniyordum meger rahmetli kayinvalidem idare ediyormus dolayisiyla 10 gunu tamamlayamacagim yarin yolcuyum akşamda evimde olacagim . kilo aldım sanırım burda menuler genelde ağır oluyor cocuklara hazırladigim seylerden yedim hep ama saliya kadar telafi ederim insallah.. görüşürüz
Insallah canim gecsin yaa butun eklemlerim sismis bacaklarimi bukemiyorum bacak agrisi bende cok yasarim regl oluncasıkma canını rgl olunca bitiminde atarsın bu kiloyu ben her regl de baş ağrısından mide bulantısı ve bacak ağrısından ölürüm resmen hatta dün artık dayanamadım regl kessede ağrı kesici içtim bugün biraz daha iyiyim
seninde geçer inşallah takma kiloyu
Ayy çok olmuş canım ya o zaman öğlen köfteyi ye çorba da ye ama bulgur pilavıni yeme canım çünkü açma falan da yemissin ya. Trilice de küçük bir dilim olabilir çok sevdiğin içinay kızlar ben bir yedim bir yedim bu sabah anlatayım şimdi
sabah 8 de
1 bardak tarçınlı süt
1 muz
saat 10 da 1 açma 1 tane de tahinli ekmek yedim yuvarlak küçüklerden 1 bardak ta portakal suyu
ay kızlar simdi yemekhaneye baktım zaten köfte bulg.pilav.corba ve TRİLİÇE var ben ne yapayım şimdi söyleyin bana triliçe ye dayanamam yemem lazım yardım edinnnnn
Insallah canim ya uc gun once 69.5 gormustum birden ne oldu anlamadim sali eksi bildirim yapcam derken uyarilan listesine girdim bir numara olarak ondan cok uzuldum yillar sonra ilk kez gordum o rakami bu hafta 68 e duserim diyordum olmadi ama ben biliyorum bu hafta karbon haftasi oldu annemlerde pide yedim yaspasta yedim ee birde manti olunc olculude yesem kilo yapti haliyle odem kilo hepsi birlesti neyse onumuze bakalim ne yapalim ....gülüm sen iyice stres yapıyorsun farkında mısın yapmaaaa
ben 3-4 hafta ya fazla ya aynı kaldım sebepsiz sonra gitti seninde bak görürsün bir kaç gün eksi çıkmasan da birden eksi çıkacaksın ahadaa buraya yazıyorum malum dönem başlasın 2-3 gün sonrası bile eksi çıkıcan
Ayy çok olmuş canım ya o zaman öğlen köfteyi ye çorba da ye ama bulgur pilavıni yeme canım çünkü açma falan da yemissin ya. Trilice de küçük bir dilim olabilir çok sevdiğin için
Ayyy keske bir arada olsak kiz hem yaprak sarar hem sohbet ederdik ne guzel olurdu yillar oldu komsularla yaprak sarmayali annemin komsulariyla bizimkiler hep calisiyo olanda coluk cocuk sohbet muhabbet etmek cok guzel olurduÖyle yapayım o zaman kabak normalde hiç sevmem ama alışmaya çalışıyorum geçende de @ekim2009 yaptı ya aklıma düştü ilk defa yaptım dün. Diğer her şeyi yapmıştım sarma lahana kuru dolma falan ama kabağı ilk defa yapacam. Eve gidince iki legen yaprak da sarılmayı bekliyor içini falan hazırladım
Iyiki dogmus ablan pastaya dikkat canim ince bir dilim ye ailecek kilo vermek ne guzel bizde hep siskoyuz hic zayif normal biri yok galiba en zayif suan benim insallah dahada zayif olurumBenim kızkardeşim de 46 kilo.Geçenlerde 48 kilo olmuş nasıl seviniyo.Ama tekrar düşmüş sanırım 47 ye.
Öncesinde 75 kiloydu ama.Diyet yaparak 50 kiloya indi.Sonraki 3-4 kilo istemsiz gitti.
Bir diğer kızkardeşim de 98 kilodan 68 kiloya indi.
Biz baskül ailesi gibiymişizAma şükür ki hepimiz zayıfladık.
Ablam kilolu biraz o da doğum yaptı kızı 1 yaşında hatta bugün doğum günü kuzumun.Akşam oraya gidicem nasipse.
Gecmis olsun abine rabbim yardimcisi olsun cok oldu onlar daha bosanmadimi ben coktan bitmistir diye dusunuyodum neyse hayirlisi olsun acil sifalar diliyorum .hayirlu yolculuklar canim ...Günaydın canlar
abim daha once kalp krizi gecirmisti kalp pili takilmisti eski kizlar hatırlar belki o kadar operasyon kontrol bile anlamalarini saglamamis drlarin 4cm çapında bir delik varmış kalpte buda yeni anlaşıldı ve abim bi ameliyat daha geçirdi. Kalbine yama yapıldı şimdi ayaklandı bile hafiften cok şükür 1.5 yıldır boşanma surecinde ayrı evde yaşıyor çocuklardan ikisi abimde biri annesinde kalıyor darmadigin bi aile ve bu durum çok zor süreç hepimizi zorluyor zorlayacak Rabbim yardım etsin.. elimizden birsey gelmiyor benim oglanlar da babalarini zorluyor huysuzlasmislar eskiden cocuklari esim idare ediyor saniyordum meger rahmetli kayinvalidem idare ediyormus dolayisiyla 10 gunu tamamlayamacagim yarin yolcuyum akşamda evimde olacagim . kilo aldım sanırım burda menuler genelde ağır oluyor cocuklara hazırladigim seylerden yedim hep ama saliya kadar telafi ederim insallah.. görüşürüz
Kiz yegeninin dogum gunuymus yaa anaaa bendede hic kafa yok nasil okuduysam allahim yaa yaslilik iste idere edin beni ......Iyiki dogmus ablan pastaya dikkat canim ince bir dilim ye ailecek kilo vermek ne guzel bizde hep siskoyuz hic zayif normal biri yok galiba en zayif suan benim insallah dahada zayif olurum
Aynen canım.Ama ben daha hediye işini halletmedimKiz yegeninin dogum gunuymus yaa anaaa bendede hic kafa yok nasil okuduysam allahim yaa yaslilik iste idere edin beni ......
Coşmuşsun ortimay kızlar ben bir yedim bir yedim bu sabah anlatayım şimdi
sabah 8 de
1 bardak tarçınlı süt
1 muz
saat 10 da 1 açma 1 tane de tahinli ekmek yedim yuvarlak küçüklerden 1 bardak ta portakal suyu
ay kızlar simdi yemekhaneye baktım zaten köfte bulg.pilav.corba ve TRİLİÇE var ben ne yapayım şimdi söyleyin bana triliçe ye dayanamam yemem lazım yardım edinnnnn
Coşmuşsun ortimSenden böyle yiyecekleri okumaya alışkın değilim...
Öğlende az çorba köfte ve trileçeyi ye.Bulgur pilavı alma.Hep karbonhidrat olur.
Akşam da zaten dengelersin
Neyin kusuruna bakcam fıstık.aşkolsun.köfteyi de ye bence.sadece tatlı bayar ve daha sora acıktırırya orti kusura bakma en iyisi sadece triliçe galiba onu yer kalkarım
Kesinlikle canım Ya bende tek sarmayi hiç sevmem hatta bugün bi arkadas gelecek muhabbet sarma falan... ay hepimiz ne iyi olurdu zaten o kadar merak ediyorum ki hepinizi :))Tamam
Ayyy keske bir arada olsak kiz hem yaprak sarar hem sohbet ederdik ne guzel olurdu yillar oldu komsularla yaprak sarmayali annemin komsulariyla bizimkiler hep calisiyo olanda coluk cocuk sohbet muhabbet etmek cok guzel olurdu
Bu arada öğlen tavukpatates fırın pirinç pilavı salata vardı. Ben ne yaptım peki 4 küçük parça tavuk onun iki parçası kadar patates yedim yanına da azcık salata ve ayran yedim. Arkadaşlar yağlı yağlı aldılar bol ekmekle bana bana yediler yanına da pilavı da yediler bende öyle bakakaldim
Evet canım fena değil bencedeolsun canım sen engüzelini yaptın kimseye uymak yok belki zayıftır onlar
ben ne yaptım 1 kase sebze çorbası ve küçük bir dilim triliçe fena değil herhalde akşama kadar dengelerim mutlaka
arkadaşların zayıf mı benim kiler hep zayıf onlar yiyor bende onlara bakıp yiyordum ama artık elimden geldiğince uymamaya çalşıyorumEvet canım fena değil bencede
Yani iki tanesi iri bence ama diğerleri zayıf. Ben öyle kafamda planladiysam uymam kolay kolay. Ama bazen çok aç hissediyorsam dayanamıyorumarkadaşların zayıf mı benim kiler hep zayıf onlar yiyor bende onlara bakıp yiyordum ama artık elimden geldiğince uymamaya çalşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?