Haydi Yine Yeniden...

Çok geçmiş olsun canım zor süreçler gecirmissiniz. Allah bundan sonrası için yardımcınız olsun..

ay kızlar ben bir yedim bir yedim bu sabah anlatayım şimdi
sabah 8 de
1 bardak tarçınlı süt
1 muz

saat 10 da 1 açma 1 tane de tahinli ekmek yedim yuvarlak küçüklerden 1 bardak ta portakal suyu

ay kızlar simdi yemekhaneye baktım zaten köfte bulg.pilav.corba ve TRİLİÇE var ben ne yapayım şimdi söyleyin bana triliçe ye dayanamam yemem lazım yardım edinnnnn

Son düzenleme:
Insallah canim gecsin yaa butun eklemlerim sismis bacaklarimi bukemiyorum bacak agrisi bende cok yasarim regl olunca

Ayy çok olmuş canım ya o zaman öğlen köfteyi ye çorba da ye ama bulgur pilavıni yeme canım çünkü açma falan da yemissin ya. Trilice de küçük bir dilim olabilir çok sevdiğin için

Insallah canim ya uc gun once 69.5 gormustum birden ne oldu anlamadim sali eksi bildirim yapcam derken uyarilan listesine girdim bir numara olarak ondan cok uzuldum yillar sonra ilk kez gordum o rakami bu hafta 68 e duserim diyordum olmadi ama ben biliyorum bu hafta karbon haftasi oldu annemlerde pide yedim yaspasta yedim ee birde manti olunc olculude yesem kilo yapti haliyle odem kilo hepsi birlesti neyse onumuze bakalim ne yapalim ....

Tamam
Ayyy keske bir arada olsak kiz hem yaprak sarar hem sohbet ederdik ne guzel olurdu yillar oldu komsularla yaprak sarmayali annemin komsulariyla bizimkiler hep calisiyo olanda coluk cocuk sohbet muhabbet etmek cok guzel olurdu

Iyiki dogmus ablan pastaya dikkat canim ince bir dilim ye ailecek kilo vermek ne guzel bizde hep siskoyuz hic zayif normal biri yok galiba en zayif suan benim insallah dahada zayif olurum

Gecmis olsun abine rabbim yardimcisi olsun cok oldu onlar daha bosanmadimi ben coktan bitmistir diye dusunuyodum neyse hayirlisi olsun acil sifalar diliyorum .hayirlu yolculuklar canim ...

Iyiki dogmus ablan pastaya dikkat canim ince bir dilim ye ailecek kilo vermek ne guzel bizde hep siskoyuz hic zayif normal biri yok galiba en zayif suan benim insallah dahada zayif olurum
Kiz yegeninin dogum gunuymus yaa anaaa bendede hic kafa yok nasil okuduysam allahim yaa yaslilik iste idere edin beni ......

Kiz yegeninin dogum gunuymus yaa anaaa bendede hic kafa yok nasil okuduysam allahim yaa yaslilik iste idere edin beni ......
Aynen canım.Ama ben daha hediye işini halletmedim
Kıyafeti ve oyuncağı çok var.Ayakkabısı da.Ne alsam bilemedim.Altın küpe olur mu

Coşmuşsun ortim Senden böyle yiyecekleri okumaya alışkın değilim...
Öğlende az çorba köfte ve trileçeyi ye.Bulgur pilavı alma.Hep karbonhidrat olur.
Akşam da zaten dengelersin

Tamam

Ayyy keske bir arada olsak kiz hem yaprak sarar hem sohbet ederdik ne guzel olurdu yillar oldu komsularla yaprak sarmayali annemin komsulariyla bizimkiler hep calisiyo olanda coluk cocuk sohbet muhabbet etmek cok guzel olurdu
Kesinlikle canım Ya bende tek sarmayi hiç sevmem hatta bugün bi arkadas gelecek muhabbet sarma falan... ay hepimiz ne iyi olurdu zaten o kadar merak ediyorum ki hepinizi :))

Bu arada öğlen tavukpatates fırın pirinç pilavı salata vardı. Ben ne yaptım peki 4 küçük parça tavuk onun iki parçası kadar patates yedim yanına da azcık salata ve ayran yedim. Arkadaşlar yağlı yağlı aldılar bol ekmekle bana bana yediler yanına da pilavı da yediler bende öyle bakakaldim

olsun canım sen engüzelini yaptın kimseye uymak yok belki zayıftır onlar
ben ne yaptım 1 kase sebze çorbası ve küçük bir dilim triliçe fena değil herhalde akşama kadar dengelerim mutlaka

arkadaşların zayıf mı benim kiler hep zayıf onlar yiyor bende onlara bakıp yiyordum ama artık elimden geldiğince uymamaya çalşıyorum
Yani iki tanesi iri bence ama diğerleri zayıf. Ben öyle kafamda planladiysam uymam kolay kolay. Ama bazen çok aç hissediyorsam dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…