Haydi Yine Yeniden...

Merhaba kizlar sabah cocuklari okula birakip geldikten yorgunluktan yataga girim dedim biraz dinlenmek icin ve uyuya kalmisim bir uyandim okul saati gelmis apar topar kalkip ciktim hic boyle yapmazdim artik nasil yorgunsam ogleden sonra da annem cagirdi geleneksel yilda bir kere yaptigi isirgan yemegi yapicakmis oraya gidicem ama ben o yemegi de ekmeksiz yiyemem nasil olucak bilmiyorum karadenizli olan varsa aranizda bilirler cok meşakatli bir yemektir

nasıl bir yemek merak ettim doğrusu bir foto yüklersin akşam artık
biraz ekmek yersin sende senede 1 defa yapılıyorsa ve de seviliyorsa yenecek başka çaresi yok gibi

nasıl bir yemek merak ettim doğrusu bir foto yüklersin akşam artık
biraz ekmek yersin sende senede 1 defa yapılıyorsa ve de seviliyorsa yenecek başka çaresi yok gibi

Ekmeksiz yemege calisicam ama bakalim artik annem kendisi toplar isirgan otunu ki cok el yakan bir ottur sonrasinda onu iki saat boyunca ezer tencerede hic durmadan karistiriyor en sonunda misir unu koyar biraz da tereyagi oh sifa niyetine yenir iste dogal antibyotik

Canim cok gecmis olsun Allah abine ve tum hastalara acil sifa versin insallah evde anne olmayinca baba cocuklara bakamiyor iste malesef bu cogumuz icin gecerli neyse hayirli yolculuklar

çorba yap bolca çorbanı iç yemeğini azcık ye üstüne yine çorba iç mümkün olduğunca tek çeşit yemeye çalış suyu zaten arttırdın 2 gün bunu bi dene bakalım fark nasıl olacak

ben dellendim bu gün:))
2 yorgan yıkadım 2 de yastık yıkanıyor makinada oğlanın odasına girdim dolapları boşalttım üstleri toz olmuş in cık toz sildim yumak yumak dolaplarını düzelttim ortada bir dolu ne işe yaradığı belirsiz ıvır zıvır çıktı kendi odamada ufaktan el attım ama bazayı kaldıramadım ki altından nevresim alayım neyse benimkiler gelince açsınlar
akşama patlıcan musakka yapıcam allahtan bişey olmazsa ben yemiycem çorba içicem birde belimi doğrultursam bol salata malzemesi yıkayıp salata yaparım ondan yerim

Ohh maşallah Allah kolaylık versin temizlik güzel iş dikkat et kendine belin daha düzelmeden bu kadar iş zorlar yani

Selam kızlar bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi rahatsızım akşama da misafirim var. Oğlum da huysuzdu gerçi hep huysuz ama bugün ekstra huysuzdu. Şu gün bitse bir an önce. Menülerinize gece yorum yapıcam kendimi iyi hissedersem. Öpüyorum sizi.

Akşam bende de aynı durum olacak canım çünkü fırına patates tavuk atıcam ama iyi yapmışsın sen bakma onlara ayyy zararlı zararlı yemişler.

Menümü de vereyim geç saate kalmasın çünkü şimdi yemeklere girişicem.
tevafuk55

Kahvaltı (11:30)
2 dilim tb, 2 dilim peynir, papatya çayı

Öğle (15:00)
bir kase mercimek çorba, 2 çiğ köfte, yarım lavaş, 2 kaşık et, 1 bardak ayran

Ara (17:00)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter

Akşam (19:30)
fırında tavuk but, yeşil salata, kabak yoğurtlama

2,5 lt su

Allahim yaa kiz senin belin agrimiyomuydu yok anam sen yaramaz cocuklar gibisin surekli bir haylazlik bazayi da yarin yap bari musakkadan bir kasik yiyebilirsin canim kasma kendini tek corbayla yogurtta koy yanina ohhh miss

Menu gayet guzel canim sadece gec saate kalcak bugun neyseki dengelersin sen onu afiyet olsun kolay gelsin canim

Ayy ne guzel yapmissin keske benimde bir teyzem olsa ama yokki ozendim sim di
benim çok teyzem var teyze gerçekten anne yarısı
ben kız kardeşimi teyze yapamadım ama sanırım ben teyze olucam inşallah kız kardeşimin 1 hafta günü geçmiş büyük ihtimal bir şeyler var test yap diyorum korkuyor biraz daha bekleyim diyor ama var diye düşünüyorum çünkü ikimizde gününden önce gelir ama 1 gün gecikmez reglimiz

Hadi bakalım hayırlısı.Seninde inşallah en kısa zamanda olur beraber büyür kuzenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…