- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.221
Merhaba kizlar sabah cocuklari okula birakip geldikten yorgunluktan yataga girim dedim biraz dinlenmek icin ve uyuya kalmisim bir uyandim okul saati gelmis apar topar kalkip ciktim hic boyle yapmazdim artik nasil yorgunsam ogleden sonra da annem cagirdi geleneksel yilda bir kere yaptigi isirgan yemegi yapicakmis oraya gidicem ama ben o yemegi de ekmeksiz yiyemem nasil olucak bilmiyorum karadenizli olan varsa aranizda bilirler cok meşakatli bir yemektir
nasıl bir yemek merak ettim doğrusu bir foto yüklersin akşam artık
biraz ekmek yersin sende senede 1 defa yapılıyorsa ve de seviliyorsa yenecek başka çaresi yok gibi
Günaydın canlar
abim daha once kalp krizi gecirmisti kalp pili takilmisti eski kizlar hatırlar belki o kadar operasyon kontrol bile anlamalarini saglamamis drlarin 4cm çapında bir delik varmış kalpte buda yeni anlaşıldı ve abim bi ameliyat daha geçirdi. Kalbine yama yapıldı şimdi ayaklandı bile hafiften cok şükür 1.5 yıldır boşanma surecinde ayrı evde yaşıyor çocuklardan ikisi abimde biri annesinde kalıyor darmadigin bi aile ve bu durum çok zor süreç hepimizi zorluyor zorlayacak Rabbim yardım etsin.. elimizden birsey gelmiyor benim oglanlar da babalarini zorluyor huysuzlasmislar eskiden cocuklari esim idare ediyor saniyordum meger rahmetli kayinvalidem idare ediyormus dolayisiyla 10 gunu tamamlayamacagim yarin yolcuyum akşamda evimde olacagim . kilo aldım sanırım burda menuler genelde ağır oluyor cocuklara hazırladigim seylerden yedim hep ama saliya kadar telafi ederim insallah.. görüşürüz
Cok guzel olur baya kocaman oluncaya kadar kullanir hem teyze hatirasi olur canimAynen canım.Ama ben daha hediye işini halletmedim
Kıyafeti ve oyuncağı çok var.Ayakkabısı da.Ne alsam bilemedim.Altın küpe olur mu
çorba yap bolca çorbanı iç yemeğini azcık ye üstüne yine çorba iç mümkün olduğunca tek çeşit yemeye çalış suyu zaten arttırdın 2 gün bunu bi dene bakalım fark nasıl olacakInsallah canim ya uc gun once 69.5 gormustum birden ne oldu anlamadim sali eksi bildirim yapcam derken uyarilan listesine girdim bir numara olarak ondan cok uzuldum yillar sonra ilk kez gordum o rakami bu hafta 68 e duserim diyordum olmadi ama ben biliyorum bu hafta karbon haftasi oldu annemlerde pide yedim yaspasta yedim ee birde manti olunc olculude yesem kilo yapti haliyle odem kilo hepsi birlesti neyse onumuze bakalim ne yapalim ....
ben dellendim bu gün:))
2 yorgan yıkadım 2 de yastık yıkanıyor makinada oğlanın odasına girdim dolapları boşalttım üstleri toz olmuş in cık toz sildim yumak yumak dolaplarını düzelttim ortada bir dolu ne işe yaradığı belirsiz ıvır zıvır çıktı kendi odamada ufaktan el attım ama bazayı kaldıramadım ki altından nevresim alayım neyse benimkiler gelince açsınlar
akşama patlıcan musakka yapıcam allahtan bişey olmazsa ben yemiycem çorba içicem birde belimi doğrultursam bol salata malzemesi yıkayıp salata yaparım ondan yerim
Teşekkürler canım,aldım biraz önce sırataşlı halka olanlardan.pembe beyaz.ilkokula kadar kullanır heraldeCok guzel olur baya kocaman oluncaya kadar kullanir hem teyze hatirasi olur canim
Teşekkürler canım,aldım biraz önce sırataşlı halka olanlardan.pembe beyaz.ilkokula kadar kullanır heralde
Bu arada öğlen tavukpatates fırın pirinç pilavı salata vardı. Ben ne yaptım peki 4 küçük parça tavuk onun iki parçası kadar patates yedim yanına da azcık salata ve ayran yedim. Arkadaşlar yağlı yağlı aldılar bol ekmekle bana bana yediler yanına da pilavı da yediler bende öyle bakakaldim
Allahim yaa kiz senin belin agrimiyomuydu yok anam sen yaramaz cocuklar gibisin surekli bir haylazlik bazayi da yarin yap bari musakkadan bir kasik yiyebilirsin canim kasma kendini tek corbayla yogurtta koy yanina ohhh missben dellendim bu gün:))
2 yorgan yıkadım 2 de yastık yıkanıyor makinada oğlanın odasına girdim dolapları boşalttım üstleri toz olmuş in cık toz sildim yumak yumak dolaplarını düzelttim ortada bir dolu ne işe yaradığı belirsiz ıvır zıvır çıktı kendi odamada ufaktan el attım ama bazayı kaldıramadım ki altından nevresim alayım neyse benimkiler gelince açsınlar
akşama patlıcan musakka yapıcam allahtan bişey olmazsa ben yemiycem çorba içicem birde belimi doğrultursam bol salata malzemesi yıkayıp salata yaparım ondan yerim
Ayy ne guzel yapmissin keske benimde bir teyzem olsa ama yokki ozendim sim diTeşekkürler can aldım biraz önce sırataşlı halka olanlardan.pembe beyaz.ilkokula kadar kullanır heralde
Menu gayet guzel canim sadece gec saate kalcak bugun neyseki dengelersin sen onu afiyet olsun kolay gelsin canimMenümü de vereyim geç saate kalmasın çünkü şimdi yemeklere girişicem.
tevafuk55
Kahvaltı (11:30)
2 dilim tb, 2 dilim peynir, papatya çayı
Öğle (15:00)
bir kase mercimek çorba, 2 çiğ köfte, yarım lavaş, 2 kaşık et, 1 bardak ayran
Ara (17:00)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Akşam (19:30)
fırında tavuk but, yeşil salata, kabak yoğurtlama
2,5 lt su
benim çok teyzem var teyze gerçekten anne yarısıAyy ne guzel yapmissin keske benimde bir teyzem olsa ama yokki ozendim sim di
Çok güzel bir duygu teyze olmak.Benim teyzem yok bende hep özenmişimdir teyzesi olanlaraAyy ne guzel yapmissin keske benimde bir teyzem olsa ama yokki ozendim sim di
Hadi bakalım hayırlısı.Seninde inşallah en kısa zamanda olur beraber büyür kuzenlerbenim çok teyzem var teyze gerçekten anne yarısı
ben kız kardeşimi teyze yapamadım ama sanırım ben teyze olucam inşallah kız kardeşimin 1 hafta günü geçmiş büyük ihtimal bir şeyler var test yap diyorum korkuyor biraz daha bekleyim diyor ama var diye düşünüyorum çünkü ikimizde gününden önce gelir ama 1 gün gecikmez reglimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?