Haydi Yine Yeniden...

Aslında gün geneli fazla değil.Saat 10 da yediklerin karbonhidrat ve kalorisi yüksek şeyler.Kahvaltın ve akşamınla tüm günü dengelemişsin bence

Güzel canım,misafire rağmen iyi kurtarıyorsun akşam yemeklerini.

Aslında gün geneli fazla değil.Saat 10 da yediklerin karbonhidrat ve kalorisi yüksek şeyler.Kahvaltın ve akşamınla tüm günü dengelemişsin bence

sağol tatlım bugün böyle oldu sanırım regl etkiledi ama tatlıyı yedikten sonra yemeği isteğim geçti artık normale dönerim yani

sağol tatlım bugün böyle oldu sanırım regl etkiledi ama tatlıyı yedikten sonra yemeği isteğim geçti artık normale dönerim yani
Regl etkisi öyle oluyor maalesef.Benimde hafta sonu olur regl.Ama bu sefer beynime kaçamak yapma komutu yollayacağım bakalım ne olacak.
Akşam fıstık kızın doğum gününde ince bir dilim pasta kaçamağım olabilir.Onun dışında haftayı böyle kapatırım.
Eşimin kuzeninin düğününe 25 gün kalmış ve ben abiye alıcam biraz daha kilo vermem gerek

:) aynen ince bir dilimle kapatırsın günü bende artık bugün söz verdim kaçamak bu hafta yok ekim2009 yemin ettim
abiyenin fotosunu bizede göster fikir olur

Gayet yerinde bir gün olmuş
Erken saatlerde tükettiğin için benim gözüme çok gelmedi

Yok unutmam sevdali kocam yok yanimda is bana kaldigi icin temkini elden bırakmam

canım geçmiş olsun her iki türlü eminim çok yorucu olmuştur düşünmekten rabbim haklarında hayırlısını versin
kiloyu da dert etme sen telafi edersin inşallah

Sagol canım aynen bazen beynim zonkluyor dusunmekten her insanın sorunları zaten oluyor bide ustune diğer aile bireylerinin sorunları eklenince kaldiramayacakmissin gibi hissediyorsun..

Çok geçmiş olsun canım zor süreçler gecirmissiniz. Allah bundan sonrası için yardımcınız olsun..

Amin canim Teşekkürler
Gecmis olsun abine rabbim yardimcisi olsun cok oldu onlar daha bosanmadimi ben coktan bitmistir diye dusunuyodum neyse hayirlisi olsun acil sifalar diliyorum .hayirlu yolculuklar canim ...

Daha bitmedi canim cünkü ilk mahkemeye basvuran eşi olmuştu sonradan ailesi karşı cikti diye geri cekti davayı bu defa abim açtı sonra ben esimi seviyorum ayrilmak istemiyorum diye sureci uzatti simdide para konusunda anlasamiyorlar açıkçası.. zikrettigi paralari duyunca insanın dudagi ucukluyor bu devirde zenginlikte fakirlikte basa bela huzur olmadıkça paranın ne kiymeti olur anlayabilmis değilim.. niyeti ariza cikarmak biran once bitsede abimde daha fazla sağlık sorunlarına yol acmasa keske...
Canim cok gecmis olsun Allah abine ve tum hastalara acil sifa versin insallah evde anne olmayinca baba cocuklara bakamiyor iste malesef bu cogumuz icin gecerli neyse hayirli yolculuklar

Sagol canım yarinda dikkat edip aksama menu veririm devam ederiz insallah bugun cok tuhaf oldu saat yok yinede menu versem mi yoksa yarin mi başlasam bilemedim isterseniz yazarim

Menümü anlatayım
06:45
Limonlu su, goji berry
Kahvaltı (07:30)
1 dilim tahıllı ekmek, 1.5 yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal
Ara (10:15)
Yeşil çay, Türk kahvesi
Öğle (12:15)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara 1 ısırık çikolata
Akşam (15:00)
1 dilim kek, 1 dilim börek, 1 kase makarna salatası, çay
Ara
Türk kahvesi olcak
Yatmadan önce tarçınlı süt

seninde menülerin genel sade ve güzel oluyor bugünde akşam yemeğin erken saatte olduğu için şimdiye zaten çoğunu yakmışsındır

OTE="inciiitanesi, post: 45739740, member: 714205"]benim çok teyzem var teyze gerçekten anne yarısı
ben kız kardeşimi teyze yapamadım ama sanırım ben teyze olucam inşallah kız kardeşimin 1 hafta günü geçmiş büyük ihtimal bir şeyler var test yap diyorum korkuyor biraz daha bekleyim diyor ama var diye düşünüyorum çünkü ikimizde gününden önce gelir ama 1 gün gecikmez reglimiz[/QUOTE]
Hadi insallah canim guzel haberler getirirsin sonrasinda senden guzel haberler gelir insallah zamani geldiginde olacak canimm benimmm

İyi aksamlar annemlere gittim yeni geldim bugunku menumu yazayim

Sabah
Sade kahve
İki tane ceviz

Saat 11
Bir dilim pizza
İki kare peynir
5 tane zeytin
Yarim salatalik

Ara
Yarim portakal

Saat 17
Yarim tabak isirgan otu yemegi( cok guzeldi annemin ellerine saglik)
Bir dilim ekmekle yetindim

Su 1.5 litre su
Spor yapmicam bugun iki gun yapip bir gun birakicam yoksa cok fazla yorgun oluyorum

afiyet olsun gayet güzel sabretmişsin yememek için tam kararında bırakmışsın

Aksam zaten yemiyosun dengelersin her sekilde sen afiyet olsun canim

Allahim yaa kiz senin belin agrimiyomuydu yok anam sen yaramaz cocuklar gibisin surekli bir haylazlik bazayi da yarin yap bari musakkadan bir kasik yiyebilirsin canim kasma kendini tek corbayla yogurtta koy yanina ohhh miss
kendim kaşınıyorum ne olsun :))
küçük banyoyu da çamaşır suyuyla ovdum en son kendim de yıkandım pilim bitti yeni oturdum canım hiç bir şey istemiyor galiba çorbayıda yiyemiycem benimkiler yemeklerini yedi kalktı bulaşığı yalaşıda topladım acıkırsam galiba cacık yiyecem :)

sabahı iyi kurtarmışsın bence :))

Menun guzel canim ama aksam biraz fazla gibi geldi bana kabagi yemesen de olur sanki

Sabah biraz karbonhidrat olmus ama gun icinde iyi idare etmissin canim

Kek boregi erken yemissin canim onun icin coktan erimistir onlar

Iyi aksamlar kizlar menumu vereyim
Sabah : 10 30 ceyrek gozleme
Biraz tel peynir
Uc dilim kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Bir parca ekmek icine roka ve tel peynir koydum yedim
Form cay
Aksam 1800
Dort kasik kabak yemegi
Uc kasik pilav
Yarim bardak visne suyu
Bugun kendime engel olamiyorum dunyayi yesem doymuyacakmisim gibi geliyo acayip ac hissediyorum niye boyle oldu anlam veremedim ekim2009

düğüne baya az kalmış hadi bakalım 2-3 kilo daha verdin mi cidden tam fıstık gibi olucan abiyenin içinde bence şimdi bile olursun yaa küpü almışsın fıstığına güle güle kullanır inşallah ayy çok küçük ama kulağını delmek için
benim kız kardeşimde mayıs sonuna sünnet yaparım büyük ihtimal diyor ben de ona heyecan yaptım :)))

geçer canım yediklerinde çok değil ama regl etkisi ben bugün son o tatlıyıda yiyince geçti artık doyduğumu hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…