- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.261
boşanma işleri uzun ve yıpratıcı oluyor malesef çocuklarda arada kalıyor allah yardımcısı olsun abininde senin deYok unutmam sevdali kocam yok yanimda is bana kaldigi icin temkini elden bırakmam
Sagol canım aynen bazen beynim zonkluyor dusunmekten her insanın sorunları zaten oluyor bide ustune diğer aile bireylerinin sorunları eklenince kaldiramayacakmissin gibi hissediyorsun..
Amin canim Teşekkürler
Daha bitmedi canim cünkü ilk mahkemeye basvuran eşi olmuştu sonradan ailesi karşı cikti diye geri cekti davayı bu defa abim açtı sonra ben esimi seviyorum ayrilmak istemiyorum diye sureci uzatti simdide para konusunda anlasamiyorlar açıkçası.. zikrettigi paralari duyunca insanın dudagi ucukluyor bu devirde zenginlikte fakirlikte basa bela huzur olmadıkça paranın ne kiymeti olur anlayabilmis değilim.. niyeti ariza cikarmak biran once bitsede abimde daha fazla sağlık sorunlarına yol acmasa keske...
Sagol canım yarinda dikkat edip aksama menu veririm devam ederiz insallah bugun cok tuhaf oldu saat yok yinede menu versem mi yoksa yarin mi başlasam bilemedim isterseniz yazarim
kendim kaşınıyorum ne olsun :))
küçük banyoyu da çamaşır suyuyla ovdum en son kendim de yıkandım pilim bitti yeni oturdum canım hiç bir şey istemiyor galiba çorbayıda yiyemiycem benimkiler yemeklerini yedi kalktı bulaşığı yalaşıda topladım acıkırsam galiba cacık yiyecem :)
öğleni hafif tutmuşsun yoksa öğleden sonraki menüyle arasında pek zaman yok diyecektim onlarıda erken yemişsin akşam saymışsın zaten bence sorun yok afiyet olsunMenümü anlatayım
06:45
Limonlu su, goji berry
Kahvaltı (07:30)
1 dilim tahıllı ekmek, 1.5 yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal
Ara (10:15)
Yeşil çay, Türk kahvesi
Öğle (12:15)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara 1 ısırık çikolata
Akşam (15:00)
1 dilim kek, 1 dilim börek, 1 kase makarna salatası, çay
Ara
Türk kahvesi olcak
Yatmadan önce tarçınlı süt
sinirden gülüm sinirden bel ağrısını bile tınlamıyorsun kendini işe veriyorsun :)))Senin belin agrimiyormuydu canim neden bugun kendini bu kadar yordun Allah korusun daha kotu olup yerinde kalirsin
azcık yemişsin ısırgan otu zaten 1 tabak yeseydin ya şifadır hem de zaten sene de 1 kez yiyormuşsunuzİyi aksamlar annemlere gittim yeni geldim bugunku menumu yazayim
Sabah
Sade kahve
İki tane ceviz
Saat 11
Bir dilim pizza
İki kare peynir
5 tane zeytin
Yarim salatalik
Ara
Yarim portakal
Saat 17
Yarim tabak isirgan otu yemegi( cok guzeldi annemin ellerine saglik)
Bir dilim ekmekle yetindim
Su 1.5 litre su
Spor yapmicam bugun iki gun yapip bir gun birakicam yoksa cok fazla yorgun oluyorum
ben buldum nedenIyi aksamlar kizlar menumu vereyim
Sabah : 10 30 ceyrek gozleme
Biraz tel peynir
Uc dilim kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Bir parca ekmek icine roka ve tel peynir koydum yedim
Form cay
Aksam 1800
Dort kasik kabak yemegi
Uc kasik pilav
Yarim bardak visne suyu
Bugun kendime engel olamiyorum dunyayi yesem doymuyacakmisim gibi geliyo acayip ac hissediyorum niye boyle oldu anlam veremedimekim2009
Menum arkadaşlar @butterfly143
Sabah8.00: 1 kuru kayısı
1 h yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Ara: şek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 12.00: 4 küçük parça tavuk
Yarisi kadar patates
2 çatal salata
1 bardak ayran
Ara15.00 : 1 avuç yeşil badem (cagala)
Aksam 16.30: 2 küçük kabak d
4 yaprak sarma
6 kaşık yoğurt
Bol salatalık domates
Ara 18.00: Türk Kahvesi
3 litre su
1 saat yürüyüş
çok sağlıklı olmuş bence menün yürüyüşte var daha ne olsun afiyet şifa olsun :)
Su an yürüyorum yuruyusten sonra gelirim
1 h yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Yarisi kadar patates
2 çatal salata
1 bardak ayran
4 yaprak sarma
6 kaşık yoğurt
Bol salatalık domates
3 litre su
1 saat yürüyüş
azcık azcık yemişsin bu gün de artık hepimiz tadımlık yemeye alıştık gibi :))Menümü de vereyim geç saate kalmasın çünkü şimdi yemeklere girişicem.
tevafuk55
Kahvaltı (11:30)
2 dilim tb, 2 dilim peynir, papatya çayı
Öğle (15:00)
bir kase mercimek çorba, 2 çiğ köfte, yarım lavaş, 2 kaşık et, 1 bardak ayran
Ara (17:00)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Akşam (19:30)
fırında tavuk but, yeşil salata, kabak yoğurtlama
2,5 lt su
Iyi aksamlar kizlar menumu vereyim
Sabah : 10 30 ceyrek gozleme
Biraz tel peynir
Uc dilim kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Bir parca ekmek icine roka ve tel peynir koydum yedim
Form cay
Aksam 1800
Dort kasik kabak yemegi
Uc kasik pilav
Yarim bardak visne suyu
Bugun kendime engel olamiyorum dunyayi yesem doymuyacakmisim gibi geliyo acayip ac hissediyorum niye boyle oldu anlam veremedimekim2009
1 h yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Yarisi kadar patates
2 çatal salata
1 bardak ayran
4 yaprak sarma
6 kaşık yoğurt
Bol salatalık domates
3 litre su
1 saat yürüyüş
benim acıkacağım yok geç olmadan menü yazayım gidip azcık yatıcam sonra uyur kalırım neme lazım dünkü gibi geç saate kalmasın menü yazması
angelina35 canom
sabah 10:30
minnacık zeytinyağıyla 2 sucuklu yumurta
yarım dilim t.b. ekmeği
14:20 komşum geldi
1 az şekerli türk kahvesi
1 kuru kayısı
saymadım galiba 7-8 tane vardı çiğ fındık
17:10
1 elma
hala acıkmadım bogazımda çamaşır suyu kokusuyla duruyorum :))
acıkırsam cacık yiycem yoksada sade çay içerim değişiklik olursa yazarım
sinirden gülüm sinirden bel ağrısını bile tınlamıyorsun kendini işe veriyorsun :)))
bu gün 6 gün oldu benim iştah hala kapalı bu defa biraz uzun sürdü normalde 3-5 gün arası olurdu geri normale dönerdim bilmiyorum ki yeme isteği yok açlıkta olmuyor bi bakıyorum midem bulanıyor sonra ağrıyor o zaman anlıyorum acıkmışım tabi birde tuhaf gırıltılar çıkıyor hehehehCanim sen menuleri iyice azalttin bugun hic bisey yememissin ki o kadar da is yaptin nasil duruyosun boyle
kendime tabi ki sürekli yorgun hissetmeme olur olmadık zamanda uyumama yemesem bile kilo verememe oooo bir sürü şeye sinirlendim işte :))Kime sinirlendin bu kadar
kendime tabi ki sürekli yorgun hissetmeme olur olmadık zamanda uyumama yemesem bile kilo verememe oooo bir sürü şeye sinirlendim işte :))
dün dedim ya ben az depresyona kadar gittim geliyorum diye :))arada böyle değişiklik olsun bi gidim dedim annem pazar günü gelince allahın izniyle iyi olurum zaten heheheh annem annem gelsin yatıcam dizine beni kaşı diycem uyuycam dizinde öyleAh be guzelim hepimiz ayniyiz malesef diyorum ya bugun yorgunluktan uyuya kalmisim yaslaniyorum artik kilo desen ben spor yapmadigim gunler gram veremiyorum ne yedigimi de goruyosun yani demek istedigim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz onun icin fazla kafaya takmamak lazim yoksa depresyona girip daha cikamayiz mazAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?