Haydi Yine Yeniden...

boşanma işleri uzun ve yıpratıcı oluyor malesef çocuklarda arada kalıyor allah yardımcısı olsun abininde senin de
sen ver menünü yarına alışma süreci olsun :)))

Senin belin agrimiyormuydu canim neden bugun kendini bu kadar yordun Allah korusun daha kotu olup yerinde kalirsin

öğleni hafif tutmuşsun yoksa öğleden sonraki menüyle arasında pek zaman yok diyecektim onlarıda erken yemişsin akşam saymışsın zaten bence sorun yok afiyet olsun

azcık yemişsin ısırgan otu zaten 1 tabak yeseydin ya şifadır hem de zaten sene de 1 kez yiyormuşsunuz

Menum arkadaşlar @butterfly143
Sabah8.00: 1 kuru kayısı
1 h yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Ara: şek Nescafe 2 dilim bitter

Öğle 12.00: 4 küçük parça tavuk
Yarisi kadar patates
2 çatal salata
1 bardak ayran
Ara15.00 : 1 avuç yeşil badem (cagala)

Aksam 16.30: 2 küçük kabak d
4 yaprak sarma
6 kaşık yoğurt
Bol salatalık domates
Ara 18.00: Türk Kahvesi

3 litre su
1 saat yürüyüş

Su an yürüyorum yuruyusten sonra gelirim

ben buldum neden
1 stres yaptın savunma mekanızman yemeye kendini verip avutuyor
2 sabah güzel öğlen roka var iştah açar akşamda kabak var mübarek su gibi bi sebze yedin mi yemedin mi belli olmuyor mide de bence bu gün az yemişsin pilav yerine yemeğin üstüne çorba olsaydı bak nasıl tok tutardı
vişnede hazmettirici yediklerin hemen yanıp gider ee sen tabi aç kalırsın doymazsın

oy maşallah afiyet olsun ne güzel ya bende şöyle çıkışlar aydınlık olsa bi kaç durak önce insem

azcık azcık yemişsin bu gün de artık hepimiz tadımlık yemeye alıştık gibi :))
afiyet olsun gülüm

benim acıkacağım yok geç olmadan menü yazayım gidip azcık yatıcam sonra uyur kalırım neme lazım dünkü gibi geç saate kalmasın menü yazması
angelina35 canom

sabah 10:30
minnacık zeytinyağıyla 2 sucuklu yumurta
yarım dilim t.b. ekmeği

14:20 komşum geldi
1 az şekerli türk kahvesi
1 kuru kayısı
saymadım galiba 7-8 tane vardı çiğ fındık

17:10
1 elma

hala acıkmadım bogazımda çamaşır suyu kokusuyla duruyorum :))
acıkırsam cacık yiycem yoksada sade çay içerim değişiklik olursa yazarım

Canim bence fazla yememissin ki yediklerin kalorisi dusuk olan seyler aksam et turu bisey yeseydin seni daha tok tutardi

Bence cok guzel bi menu ustune de yuruyus super olmus

Canim sen menuleri iyice azalttin bugun hic bisey yememissin ki o kadar da is yaptin nasil duruyosun boyle

Canim sen menuleri iyice azalttin bugun hic bisey yememissin ki o kadar da is yaptin nasil duruyosun boyle
bu gün 6 gün oldu benim iştah hala kapalı bu defa biraz uzun sürdü normalde 3-5 gün arası olurdu geri normale dönerdim bilmiyorum ki yeme isteği yok açlıkta olmuyor bi bakıyorum midem bulanıyor sonra ağrıyor o zaman anlıyorum acıkmışım tabi birde tuhaf gırıltılar çıkıyor heheheh
bir kaç ayda bir olan bişey bu normal geliyor bana

kendime tabi ki sürekli yorgun hissetmeme olur olmadık zamanda uyumama yemesem bile kilo verememe oooo bir sürü şeye sinirlendim işte :))

Ah be guzelim hepimiz ayniyiz malesef diyorum ya bugun yorgunluktan uyuya kalmisim yaslaniyorum artik kilo desen ben spor yapmadigim gunler gram veremiyorum ne yedigimi de goruyosun yani demek istedigim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz onun icin fazla kafaya takmamak lazim yoksa depresyona girip daha cikamayiz mazAllah

dün dedim ya ben az depresyona kadar gittim geliyorum diye :))arada böyle değişiklik olsun bi gidim dedim annem pazar günü gelince allahın izniyle iyi olurum zaten heheheh annem annem gelsin yatıcam dizine beni kaşı diycem uyuycam dizinde öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…