Haydi Yine Yeniden...

Öğlen doyurucu olmuş canım ve az az yemissin akşam da zaten protein arti sebze süper olmuş

Afiyet şifa olsun güzel bir gün olmuş

Tutmalısın lütfen tut yaza az kaldı menün güzel sakın bozma
Yürüyüş bile var gayet güzel
Vayyy anasını o tokluk banada çöksün amin

Öğlene kadar tabiki biraz fazla canım ama sonrasını iyi dengelemissin

Bende ablamdayim hala.menumu yazayim gecmisi eve gecince okurum.
inciiitanesi
sabah 07.45 1 hurma
08.45
1 yumurta ile peynirli omlet
1 domates
yarim salatalik
3 adt.zeytin
2 adt.tuzsuz etimek

ara 11.00
7 adet findik

oglen 13.30
3 yk makarna
2 yk yogurt

ara 16.00
turk kahvesi

aksam 18.00
yarim kaseden az mercimek corbasi
1 yk kiymali karnabahar
cok az salata

ve 1 ince dilim yaspasta

sen erkenden geçtin ablana:))
bende diyorum ne oldu tomurcuk daha yazmadı çok az olmuş be gülüm bu gün yediklerin akşama pasta var diye galiba gün boyu bu kadar az tuttun yemeyi

Afiyet olsun canım biraz akşam karbonhidrat olmuş ama sen onu yakarsın
Bence harika idare etmişsin menunu çok beğendim pizza da az ve erken öld için problem değil :)
Yine de iyi tutmussun canım afiyet olsun
Yani istahsiz old için çok bir şey diyemiyorum ama çok çok az canım..
Pasta ya rağmen çok güzel bir menü afiyet olsun canım

Kan kim pasta yemek için bugaün resmen hiç birşey yememişsin afiyet olsun

Kızlar okuldan sonra 2 buçuktan 5 e kadar arkadaşla 2 legen yaprak sardik. O arada arkadasa yemek kahve ve tabi benim oğlanı kızı doyur. 6 da eşim geldi ona yemek verdim yürüyüşe gittim ve su an resmen kalkamiyorum yerimden çok yoruldum ya daha bulasiklar yıkanacak ev toplanacak çocuklar uyutulacak yaprak sarmalarini posetleyip kaldiracam üzerine bi de duş alacam Bismillah diyip ucundan başlayayım, yine gelirim

Aynen canim kulaklari delik degil zaten ama inan aklima baska bisey gelmedi.kiyafet ayakkabi ve oyuncagi cok zaten hepsi en iyileri Allah olmayana versin.zaten egitici oyuncaklar falan en dusugu 100 lira.bende oyuncak alana kadar daha kalici olsun hatirasi kalsin diye altin kupe aldim.artik ne zaman kulak deldirirlerse o zaman taksinlar

Erken saatte yedigin icin gayet iyi canim.erir gider hepsi

Suyun biraz az gerisi gayet iyi

Hic kabarik istah menusu degil ama bu.iyi direnmissin bence.bozma bu saatten sonra.yazik bu menuye

On numara menu canim.sporla desteklenince super oluyor

cok az yemissin be gulum.yarim dilim tam bugday ekmegi var sabahtan.baska doyurucu bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…