Haydi Yine Yeniden...

Canim menude hic bisey yokki nasil acikmiyosun bugunde ben uyuyup kaldim yine basim tuttu galiba stresten oluyo wc den cikamiyorum ama odemide atamiyorum bir turlu maydanozda yapmadim bugun ne olacak bilemedim

Kızlar birşey sorcam şimdi ben günde 2 fincan yesil çay icmeyi planlaiyorum yarından itibaren bu gebeligi engeller mi rahimi temizler hamile kalinmaz diye bir yerde okudum hani hamileler içerse dusuge sebep olurmuş bitki çayları felan bilginiz var mi bu konuda

Kızlar birşey sorcam bir yerde şimdi ben günde 2 fincan yesil çay ismeyi planlaiyorum yarından itibaren bu gebeligi engeller mi rahimi temizler hamile kalinmaz diye bir yerde okudum hani hamileler içerse dusuge sebep olurmuş bitki çayları felan bilginiz var mi bu konuda

Benim bildiğim sadece hamile iken icmemek lazım. Ama okuduğun yer ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi. Ama söyle de bi durum var ebru Şallı yeşil çay içip duruyor iki oğlu var

Hic kabarik istah menusu degil ama bu.iyi direnmissin bence.bozma bu saatten sonra.yazik bu menuye
Bozdum bile canim cukolatali gofret yedim uyumadan once uyanincada kremali buskivi yedim uc tane biraksam tum paketi yerdim kendimi konttrol edemiyorum niye boyle oldu anlamiyorum ekmek falan yiyesim var o derece bir istah var ekimin istahsizligi bana gecse keske kiziyorum kendime

Regl olacakken veya ilk günde oluyorum ben öyle ama frenlemek lazım tabi. Keşke o hazır gıdaları yemeseyfin canım daha çok gaz yapar daha hafif doğal bir şey yeseydin süper olurdu. Ama olsun sen bunu illaki telafi edersin

Yarına hazırlık var kızlar fazla vaktim yok dalga gecer gibi öğün öğün yazmakta istemiyorum ama şöyle ozetleyeyim malesef ki borekli baklavali bir gün oldu

Oh kankim bugün de sarmaları götürmüşsün bakıyorum hehe menünü fazla bulmadım ama akşam öğünlerinde daha aza alışkınım sende o yüzden hem dolma hem sarma fazla gibi geldi ama erken saatte yiyosun yürüyüşe de başladın maşallah. O yüzden sorun olmaz. Bu arada akşamı yemeden yazdım miktarları yazmamıştım onu da tam yazayım canım.
Bir tavuk baget yanında 1-2 dilim patates, 1-2 kaşık yeşil salata,1-2 çatal kabak yoğurtlu yağsız.
Bir de sütlü tatlı yedim küçük bir dilim az şekerli.

Ay bugün valla maraton gibiydi. Saatlerce spor yapsam bu kadar yorulamazdım. Totom yer görmedi desem yalan olmaz ve hala mesaim bitmedi. Oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Sırtım zonkluyo resmen. Bütün gün de ishaldim. Bir de hep koşturdum şu an fena açım.

Sağolasın canım küçük tatliden bi srycik olmaz afiyet olsun. Ay bende bugün oturamadim canım

Canım bnm bildiğim bir zararı yok. İçebilirsin. Sorunu cevaplamadan edemedim görünce :) ama herşeyin fazlası zarar. Abartmadan iç.

inciiitanesi cnm gebelik dusunuyosun bence icme bitki cayi.farkinda olmazsin bi zarar vermesin sonra. Sen benim dedigim şu bal corekotu tarcini yapsana tam zanani..yiyemedim dedin ama dene bikez daha.10 gun yesen yeterli.baya yumurta sayisini artiriyor ve catlamaya yardimci.bide yumurtlama gununu takip et ona gore iliski olsun

Misafirin mi vardı canım hayırdır
Canim okul sonrası arkadaş geldi bir Bidon yaprak sardık.2 3 saat sürdü. Sonra yemek telasi çocuklar derken yürüyüşe gittim gelince de evdle ve çocukları uyutmaya uğraştım

Kiziyosun kendine bende kiziyorum sana.guzelim menun vardi.daha masum atistirmaliklar bulundur elinin altinda.ne o oyle cikolatali gofretler falan
şaka bi yana canim regl etkisi maalesef biz kadinlarin vazgecilmez kacamak donemleri ve bahanelerimizin en cok oldugu gunler.gececek bu gunlerde ve sen artik yuruyuslerine baslayip hem odemini atacak hem daha hizli kilo vereceksin

Canlarım saat geç oldu bu saatte menü yorumlamayayım kankime yazdım sadece. Yarın yapıcam ama. Zor bakıyorum ekrana başım dönüyo artık. Yorumlayanlara da teşekkür ederim seviyorum hepinizi...
Biz de seni seviyoruz fistik.menu yorumlamasan da olur bugun ...varliğin yeter

Canim okul sonrası arkadaş geldi bir Bidon yaprak sardık.2 3 saat sürdü. Sonra yemek telasi çocuklar derken yürüyüşe gittim gelince de evdle ve çocukları uyutmaya uğraştım
Fistik yaa bisey sorcam.annemde gecen geldiginde bana yaprak sarip koymustu buzluga.ben birini hic buzunu cozdurmeden tencereye dizip pisirdim guzel olmadi anneme de sormayi unuttum.buzluktakileri indirip cozdurdukten sonra mi pisirmek gerekiyor

Fistik yaa bisey sorcam.annemde gecen geldiginde bana yaprak sarip koymustu buzluga.ben birini hic buzunu cozdurmeden tencereye dizip pisirdim guzel olmadi anneme de sormayi unuttum.buzluktakileri indirip cozdurdukten sonra mi pisirmek gerekiyor
Canim bence cizdutunce Daha iyi oluyor çünkü fazla suyunu erirken gidiyor
Buzluyken fazla sulu old için hamur gibi olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…