Haydi Yine Yeniden...

Canim bence cizdutunce Daha iyi oluyor çünkü fazla suyunu erirken gidiyor
Buzluyken fazla sulu old için hamur gibi olabiliyor
Aynen oyle oldu zaten.ust kattakileri kurtarmistim ama en alt iki sira löp gibiydi.annecigimin emegine yazik oldu calisiyosun herzaman yapamazsin diye sardi kadin saatlerce.neyse bikac poset daha var.onlari cozdurur pisiririm artik.sagol canim

Yedim artik napiyim oldu bi kere uzun zamandir yemiyordum nasil telafi ederim bilemiyorum canim

Evin icinde bir suru dog atistirmaliklar var kuru uzum incir ama yok direk canim onlari istedi kendimi taniyamiyorum bu ay zor gececek regl galiba esim bile bacaklarimin sistigini farketmis biraz ovdu iyide geldi keske soyle masaja gidebilsem tai madaji yapiyorlar ya super odem attirirdi ahh ahh ...

Beni heyecan mi tuttu yoksa yediklerim cok enerjimj verdi bilmiyorum ama uyuyamiyorum ya sabahta namaza kalkicam sonrası erken kalkmam gerekiyor uyumam lazım diye diye uyuyamiyorum size bakayımd dedim belki oyalanirsam uykum gelir diye

Kizlar bir uyumusum ki sormayin törenden saat 16.30 da geldim 18 de yattik aile boyu. Herkws hala uyuyor. Ben de namaz kildim tekrar yatacam. Hatirladigim kadariyla menümü yazayım

sabah 1 de
1. 5 silim ekmek
Salçalı yumurta
3 zeytin

saat 2.30 da
10-15 tane kadar sarma
1 truff
2 minik kek
1 dilim pasta

17.30 da
1 pogaca
3 yaprak sarma
2 dilim pasta ince dilim falan degil ama. Bildigin kocaman dilim.

bu kafarcik

Canim menude hic bisey yokki nasil acikmiyosun bugunde ben uyuyup kaldim yine basim tuttu galiba stresten oluyo wc den cikamiyorum ama odemide atamiyorum bir turlu maydanozda yapmadim bugun ne olacak bilemedim
ben de akşam 9 dan sonra yattım uyumuşum saat 3 olunca karın ağrısına kalktım uykumu da almışım geliyim de kızlar ne yazmış bakıyım dedim
9 da cacık yedim 1.5 kase tuzsuzdu :)

olan olmuş yemişsin gitmiş hiç takılma yarına iştahının hala açık olursa bastıracak bişeyler düşünürüz gülüm

Beni heyecan mi tuttu yoksa yediklerim cok enerjimj verdi bilmiyorum ama uyuyamiyorum ya sabahta namaza kalkicam sonrası erken kalkmam gerekiyor uyumam lazım diye diye uyuyamiyorum size bakayımd dedim belki oyalanirsam uykum gelir diye
yol heyecanı basmış kuzummm seni:)))

sabah ki yumurta hariç faydalı bişey yememişsin gülüm inşallah pasta bitmiştir yarın sakın yeme ya sıvı günü yap ya da protein günü olsun
10 dk erken gelsem yakalarmışım seni burda :))

umarım artı olarak dönmez çünkü baya karbonhidratlı bir gün olmuş ve yemiş yatmışsın son öğün de

sağol canım evet yiyemedim bıraktım
tekrar denemeye çalışacağım hayırlısı rabbim den artık ben ne kadar üzülsemde boş

yemişsin artık ama pişman olmayalım ben bunu telafi ederim diyelim tabiki geç saat olması kötü kankiminde dediği gibi regl bizi mahvediyo

Cok olmus bu menu ya ama ben dedim sana patlama yasarsin diye uc dilim yas pasta olmus nerdeyse yirmi tane yaprak iki kek pogaca hepsi karbon olmus birde yiyip yatmissin neyse olan olmus toren nasildi merak ettim

Gunaydin kizlar hava ilik ama bi okadar kasvetli vede karanlik hepinize guzel bir gun diliyorum tabi kendimede motivasyonumu kaybettim
Nasil toparlanirim bilemiyorum ...Kreste bi arkadas var surekli yanima gelip diyete devammi ne yiyosun napiyosun diyip duruyo cok kilo verdin nasil yaptin hic bitmiyo sorulari galiba nazara geldim ben dun o kadinla konustuktan sonra ipler koptu bende bugun artik toparliycam insallah .....

Selam kızlar kusura bakmayın dedgmden gec geldim mahsur kaldım salı gunu geldim kızımda alerjisi arttı galiba kendi evn tozu disina cikinca vede ormanlık alanlara gittik o yuzden geldim butun evi elden gecirdim halıları kaldırdım yazlık toz toplamayan halı alicam vede yatak yastık antıalerjık onlara konsantre oldum kilo da aldım bugun tartıldm 71.0 neyse kızlar ben artık yanlız devam etsem olur mu skldm menu yazmaktan diyet yapmaktan yavas yavas toplamak istiyorum evimle ve kızımla da daha cok ılgılensem Iyi olacak ınternet bağimlisi oldum sizi yarı yolda bırakmış gibi olur muyum utanarak yazıyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…