- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.321
Aynen oyle oldu zaten.ust kattakileri kurtarmistim ama en alt iki sira löp gibiydi.annecigimin emegine yazik oldu calisiyosun herzaman yapamazsin diye sardi kadin saatlerce.neyse bikac poset daha var.onlari cozdurur pisiririm artik.sagol canimCanim bence cizdutunce Daha iyi oluyor çünkü fazla suyunu erirken gidiyor
Buzluyken fazla sulu old için hamur gibi olabiliyor
Yedim artik napiyim oldu bi kere uzun zamandir yemiyordum nasil telafi ederim bilemiyorum canimRegl olacakken veya ilk günde oluyorum ben öyle ama frenlemek lazım tabi. Keşke o hazır gıdaları yemeseyfin canım daha çok gaz yapar daha hafif doğal bir şey yeseydin süper olurdu. Ama olsun sen bunu illaki telafi edersin
Evin icinde bir suru dog atistirmaliklar var kuru uzum incir ama yok direk canim onlari istedi kendimi taniyamiyorum bu ay zor gececek regl galiba esim bile bacaklarimin sistigini farketmis biraz ovdu iyide geldi keske soyle masaja gidebilsem tai madaji yapiyorlar ya super odem attirirdi ahh ahh ...Kiziyosun kendine bende kiziyorum sana.guzelim menun vardi.daha masum atistirmaliklar bulundur elinin altinda.ne o oyle cikolatali gofretler falan
şaka bi yana canimregl etkisi maalesef bizt kadinlarin vazgecilmez kacamak donemleri ve bahanelerimizin en cok oldugu gunler.gececek bu gunlerde ve sen artik yuruyuslerine baslayip hem odemini atacak hem daha hizli kilo vereceksin
ben de akşam 9 dan sonra yattım uyumuşum saat 3 olunca karın ağrısına kalktım uykumu da almışım geliyim de kızlar ne yazmış bakıyım dedimCanim menude hic bisey yokki nasil acikmiyosun bugunde ben uyuyup kaldim yine basim tuttu galiba stresten oluyo wc den cikamiyorum ama odemide atamiyorum bir turlu maydanozda yapmadim bugun ne olacak bilemedim
olan olmuş yemişsin gitmiş hiç takılma yarına iştahının hala açık olursa bastıracak bişeyler düşünürüz gülümBozdum bile canim cukolatali gofret yedim uyumadan once uyanincada kremali buskivi yedim uc tane biraksam tum paketi yerdim kendimi konttrol edemiyorum niye boyle oldu anlamiyorum ekmek falan yiyesim var o derece bir istah var ekimin istahsizligi bana gecse keske kiziyorum kendime
yol heyecanı basmış kuzummm seni:)))Beni heyecan mi tuttu yoksa yediklerim cok enerjimj verdi bilmiyorum ama uyuyamiyorum yasabahta namaza kalkicam sonrası erken kalkmam gerekiyor uyumam lazım diye diye uyuyamiyorum size bakayımd dedim belki oyalanirsam uykum gelir diye
sabah ki yumurta hariç faydalı bişey yememişsin gülüm inşallah pasta bitmiştir yarın sakın yeme ya sıvı günü yap ya da protein günü olsunKizlar bir uyumusum ki sormayin törenden saat 16.30 da geldim 18 de yattik aile boyu. Herkws hala uyuyor. Ben de namaz kildim tekrar yatacam. Hatirladigim kadariyla menümü yazayım
sabah 1 de
1. 5 silim ekmek
Salçalı yumurta
3 zeytin
saat 2.30 da
10-15 tane kadar sarma
1 truff
2 minik kek
1 dilim pasta
17.30 da
1 pogaca
3 yaprak sarma
2 dilim pasta ince dilim falan degil ama. Bildigin kocaman dilim.
bu kafarcik
Kizlar bir uyumusum ki sormayin törenden saat 16.30 da geldim 18 de yattik aile boyu. Herkws hala uyuyor. Ben de namaz kildim tekrar yatacam. Hatirladigim kadariyla menümü yazayım
sabah 1 de
1. 5 silim ekmek
Salçalı yumurta
3 zeytin
saat 2.30 da
10-15 tane kadar sarma
1 truff
2 minik kek
1 dilim pasta
17.30 da
1 pogaca
3 yaprak sarma
bu kafarcik
inciiitanesi cnm gebelik dusunuyosun bence icme bitki cayi.farkinda olmazsin bi zarar vermesin sonra. Sen benim dedigim şu bal corekotu tarcini yapsana tam zanani..yiyemedim dedin ama dene bikez daha.10 gun yesen yeterli.baya yumurta sayisini artiriyor ve catlamaya yardimci.bide yumurtlama gununu takip et ona gore iliski olsun
Bozdum bile canim cukolatali gofret yedim uyumadan once uyanincada kremali buskivi yedim uc tane biraksam tum paketi yerdim kendimi konttrol edemiyorum niye boyle oldu anlamiyorum ekmek falan yiyesim var o derece bir istah var ekimin istahsizligi bana gecse keske kiziyorum kendime
Canım bnm bildiğim bir zararı yok. İçebilirsin. Sorunu cevaplamadan edemedim görünce :) ama herşeyin fazlası zarar. Abartmadan iç.
umarım artı olarak dönmez çünkü baya karbonhidratlı bir gün olmuş ve yemiş yatmışsın son öğün de
bende merak ettim doğrusuTartilacam bakalim. Ne kadar artisi var.saat 2 de ve 5te toplam 4 bardak yani 1 lt su içmıstim
Cok olmus bu menu ya ama ben dedim sana patlama yasarsin diye uc dilim yas pasta olmus nerdeyse yirmi tane yaprak iki kek pogaca hepsi karbon olmus birde yiyip yatmissin neyse olan olmus toren nasildi merak ettimKizlar bir uyumusum ki sormayin törenden saat 16.30 da geldim 18 de yattik aile boyu. Herkws hala uyuyor. Ben de namaz kildim tekrar yatacam. Hatirladigim kadariyla menümü yazayım
sabah 1 de
1. 5 silim ekmek
Salçalı yumurta
3 zeytin
saat 2.30 da
10-15 tane kadar sarma
1 truff
2 minik kek
1 dilim pasta
17.30 da
1 pogaca
3 yaprak sarma
bu kafarcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?