Haydi Yine Yeniden...

Cok olmus bu menu ya ama ben dedim sana patlama yasarsin diye uc dilim yas pasta olmus nerdeyse yirmi tane yaprak iki kek pogaca hepsi karbon olmus birde yiyip yatmissin neyse olan olmus toren nasildi merak ettim

Aslinda bu benim icin bir patlama degil kiz. Asil patlamalarim cok cok daha kötü.
Bu arada keklerimin 1 tanesi 1 isirikti. Minik kek kalibinda yaptım. Ama pastalarim dev kadardi diyebilirim

evet canım ben her zaman diyorum birine diyet yaptığını başladığını söylediğin zaman olmuyor
şimdi bende aynı durumdayım kilolar gidince herkes anlıyor artık diyet yaptığını oo zayıflamışsın felan diyolar galiba bizim bilinç altıda şımarıyor sonra bir türlü düzen tutmuyor bende fark ederseniz 2 haftadır aynı bu şekildeyim ama toparlanmamız lazım

Cok olmus bu menu ya ama ben dedim sana patlama yasarsin diye uc dilim yas pasta olmus nerdeyse yirmi tane yaprak iki kek pogaca hepsi karbon olmus birde yiyip yatmissin neyse olan olmus toren nasildi merak ettim

Toren guzeldi. Kizim biraz cekindi kuean okurken ama sorasinda coştu. Fotoyu becerwbilirsem atacam

hoşgeldin canım
sağlık olsun sen kendini nasıl mutlu hissedersen öyle olsun sonuçta kibarca çıkmak istiyorsun bunu bize dile getirmeden aktif olmasan sadece arada girip yazsan bizi daha çok üzer en azından şimdi listede olmadığını biliriz ama her zaman bekleriz arada bir girer bakarsın
biz seni özleriz kendine dikkat

Toparlarsin canim. Sadece diyette oldugunu unut. Ben de dun yedim ama hic bozmusum gibi davranmadim. Bugun saglijli beslenmeye devam

Hoşgeldin,merak etmiştik seni.Neyse ki iyiymişsiniz şükür.
Sen kendini ne şekilde iyi ve huzurlu hissedeceksen öyle devam et canım.Burdan ayrı kalanlar genelde kilo alarak geri döndü.Umarım senin durumun öyle olmaz.Ayrılacağını haber verdiğin için teşekkür ederim.Ayrılmak istemene üzüldüm evet ama habersiz gitsen daha çok üzülürdüm.
Neyse arada girer bakarsın kim ne yapmış ne kadar kilo vermiş,listelerimizi takip edersin
Evet bazen elimizde telefon eşimize ve çocuklarımıza ayırmadığımız zamanı burda harcıyoruz.O konuda hak veriyorum sana.Belki bir süre ara vermek iyi gelecektir sana...

Hos geldin canim cok merak ettik seni kizina cok gecmis olsun bazi kararlar almissin insallah boyle daha cok mutlu olursun evet burasi bazen vakit aliyo ama internet bagimlisi olacak kadar degil belli zamanlarda yaziyoduk uzuldum ayrilmana insallah kilo almazsin arada gelip yazarsin yada okursun bizleri senin menu yotumlarini ozliycem ve ne zaman pilav yesem seni hatirliycam saglicakla kal

ben diyorum ne zaman birileri kilonuzla ilgili bişeyler dese iştah patlaması yaşayıp yemediğiniz şeyleri bile yiyorsunuz bi maşallah desene kadın diyemedin mi gülümmmmm
hava burda da kapalı o kadar çok rüzgar eşiyor ki kapı aralarından ıslık sesi gibi çınlıyor mübarek kafamı zor kaldırdım yastıktan

Bende çok zayıflamışsın diyenlere maşallah de diyorum mutlaka.O nazarın ceremesini çok çektim çünkü ben

hoş geldin dönüşün baya aksiyonlu olmuş allah kolaylık versin yaşları büyüdükçe çocukların alerjileri azalıyor benim oğlanında ev tozu ve akarlarına yüzde yüz alerjisi var küçükken daha fazlaydı şimdi daha az sanki
madem sıkıldın kızınla da fazla vakit geçirmek istiyorsun bi kendi başına dene gülüm baktın işe yarıyor devam edersin olmadı geri gelirsin arada hal hatır sormaya uğrarsın değil mi

Bende çok zayıflamışsın diyenlere maşallah de diyorum mutlaka.O nazarın ceremesini çok çektim çünkü ben
valla bende ağzımla diyorum gerektiğinde bir maşallah diyin unutuyorlar mı demek istemiyorlar mı bazısı demiyor anacım benim oğlan yaşına göre çok uzadı diye millet ooo diyip duruyor maşallah yok çocuk baş ağrısından uyuyamıyor geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…