- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.341
bende merak ettim doğrusu
Tartildim canim. 85.4 +300 fazla geldi bana gore normal. Gider hemencik.
Cok olmus bu menu ya ama ben dedim sana patlama yasarsin diye uc dilim yas pasta olmus nerdeyse yirmi tane yaprak iki kek pogaca hepsi karbon olmus birde yiyip yatmissin neyse olan olmus toren nasildi merak ettim
Gunaydin kizlar hava ilik ama bi okadar kasvetli vede karanlik hepinize guzel bir gun diliyorum tabi kendimede motivasyonumu kaybettim
Nasil toparlanirim bilemiyorum ...Kreste bi arkadas var surekli yanima gelip diyete devammi ne yiyosun napiyosun diyip duruyo cok kilo verdin nasil yaptin hic bitmiyo sorulari galiba nazara geldim ben dun o kadinla konustuktan sonra ipler koptu bende bugun artik toparliycam insallah .....
Hadi ya süper bence de yarına kalmaz gider sevindim valla meto iyi çalışıyor o zaman
Cok olmus bu menu ya ama ben dedim sana patlama yasarsin diye uc dilim yas pasta olmus nerdeyse yirmi tane yaprak iki kek pogaca hepsi karbon olmus birde yiyip yatmissin neyse olan olmus toren nasildi merak ettim
Selam kızlar kusura bakmayın dedgmden gec geldim mahsur kaldım salı gunu geldim kızımda alerjisi arttı galiba kendi evn tozu disina cikinca vede ormanlık alanlara gittik o yuzden geldim butun evi elden gecirdim halıları kaldırdım yazlık toz toplamayan halı alicam vede yatak yastık antıalerjık onlara konsantre oldum kilo da aldım bugun tartıldm 71.0 neyse kızlar ben artık yanlız devam etsem olur mu skldm menu yazmaktan diyet yapmaktan yavas yavas toplamak istiyorum evimle ve kızımla da daha cok ılgılensem Iyi olacak ınternet bağimlisi oldum sizi yarı yolda bırakmış gibi olur muyum utanarak yazıyorum aslında
Meto mu bilmem ama benim oglan iyi calisiyor. Bol bol emiyor.
Gunaydin kizlar hava ilik ama bi okadar kasvetli vede karanlik hepinize guzel bir gun diliyorum tabi kendimede motivasyonumu kaybettim
Nasil toparlanirim bilemiyorum ...Kreste bi arkadas var surekli yanima gelip diyete devammi ne yiyosun napiyosun diyip duruyo cok kilo verdin nasil yaptin hic bitmiyo sorulari galiba nazara geldim ben dun o kadinla konustuktan sonra ipler koptu bende bugun artik toparliycam insallah .....
Hoşgeldin,merak etmiştik seni.Neyse ki iyiymişsiniz şükür.Selam kızlar kusura bakmayın dedgmden gec geldim mahsur kaldım salı gunu geldim kızımda alerjisi arttı galiba kendi evn tozu disina cikinca vede ormanlık alanlara gittik o yuzden geldim butun evi elden gecirdim halıları kaldırdım yazlık toz toplamayan halı alicam vede yatak yastık antıalerjık onlara konsantre oldum kilo da aldım bugun tartıldm 71.0 neyse kızlar ben artık yanlız devam etsem olur mu skldm menu yazmaktan diyet yapmaktan yavas yavas toplamak istiyorum evimle ve kızımla da daha cok ılgılensem Iyi olacak ınternet bağimlisi oldum sizi yarı yolda bırakmış gibi olur muyum utanarak yazıyorum aslında
Hos geldin canim cok merak ettik seni kizina cok gecmis olsun bazi kararlar almissin insallah boyle daha cok mutlu olursun evet burasi bazen vakit aliyo ama internet bagimlisi olacak kadar degil belli zamanlarda yaziyoduk uzuldum ayrilmana insallah kilo almazsin arada gelip yazarsin yada okursun bizleri senin menu yotumlarini ozliycem ve ne zaman pilav yesem seni hatirliycam saglicakla kalSelam kızlar kusura bakmayın dedgmden gec geldim mahsur kaldım salı gunu geldim kızımda alerjisi arttı galiba kendi evn tozu disina cikinca vede ormanlık alanlara gittik o yuzden geldim butun evi elden gecirdim halıları kaldırdım yazlık toz toplamayan halı alicam vede yatak yastık antıalerjık onlara konsantre oldum kilo da aldım bugun tartıldm 71.0 neyse kızlar ben artık yanlız devam etsem olur mu skldm menu yazmaktan diyet yapmaktan yavas yavas toplamak istiyorum evimle ve kızımla da daha cok ılgılensem Iyi olacak ınternet bağimlisi oldum sizi yarı yolda bırakmış gibi olur muyum utanarak yazıyorum aslında
ben diyorum ne zaman birileri kilonuzla ilgili bişeyler dese iştah patlaması yaşayıp yemediğiniz şeyleri bile yiyorsunuz bi maşallah desene kadın diyemedin mi gülümmmmmGunaydin kizlar hava ilik ama bi okadar kasvetli vede karanlik hepinize guzel bir gun diliyorum tabi kendimede motivasyonumu kaybettim
Bende çok zayıflamışsın diyenlere maşallah de diyorum mutlaka.O nazarın ceremesini çok çektim çünkü benben diyorum ne zaman birileri kilonuzla ilgili bişeyler dese iştah patlaması yaşayıp yemediğiniz şeyleri bile yiyorsunuz bi maşallah desene kadın diyemedin mi gülümmmmm
hava burda da kapalı o kadar çok rüzgar eşiyor ki kapı aralarından ıslık sesi gibi çınlıyor mübarek kafamı zor kaldırdım yastıktan
hoş geldin dönüşün baya aksiyonlu olmuş allah kolaylık versin yaşları büyüdükçe çocukların alerjileri azalıyor benim oğlanında ev tozu ve akarlarına yüzde yüz alerjisi var küçükken daha fazlaydı şimdi daha az sankiSelam kızlar kusura bakmayın dedgmden gec geldim mahsur kaldım salı gunu geldim kızımda alerjisi arttı galiba kendi evn tozu disina cikinca vede ormanlık alanlara gittik o yuzden geldim butun evi elden gecirdim halıları kaldırdım yazlık toz toplamayan halı alicam vede yatak yastık antıalerjık onlara konsantre oldum kilo da aldım bugun tartıldm 71.0 neyse kızlar ben artık yanlız devam etsem olur mu skldm menu yazmaktan diyet yapmaktan yavas yavas toplamak istiyorum evimle ve kızımla da daha cok ılgılensem Iyi olacak ınternet bağimlisi oldum sizi yarı yolda bırakmış gibi olur muyum utanarak yazıyorum aslında
valla bende ağzımla diyorum gerektiğinde bir maşallah diyin unutuyorlar mı demek istemiyorlar mı bazısı demiyor anacım benim oğlan yaşına göre çok uzadı diye millet ooo diyip duruyor maşallah yok çocuk baş ağrısından uyuyamıyor geceleriBende çok zayıflamışsın diyenlere maşallah de diyorum mutlaka.O nazarın ceremesini çok çektim çünkü ben
rüyada kan gördüysen o rüya sahih değildir geçersiz rüya denir yorumsuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?